16. listopadu 2015

Mexická oběť, Nohemi Gonzalezová, byla zabita až dlouho po "střelbě teroristů"

Updates Jim Stone, http://82.221.129.208/ifyouarinamericayouprobablycantseethisc4.html

Heuréka!: Zádrhel v mexických médiích poskytuje silný důkaz, že „oběti“, zadržené úředními činiteli, zavraždila francouzská vláda. 
(Pozn. Orgonet: Text je nesouvislý, to je tím, že Jim Stone dopisuje své úvahy tak, jak ho napadají.)

V těchto „teroristických útocích“ je rozhodně mnoho mrtvých lidí, ale vypadá to, že nikdo nezemřel „ve jménu islámu“.



Mexická dívka Nohemi Gonzalez, která zemřela, byla po střelbě v Bataclanu potvrzena jako živá: její rodina, když se dověděla o střelbě v Paříži z mexických médií, volala na mobilní telefon jejího přítele. Pokoušeli se ji opakovaně kontaktovat na jejím telefonu, a pak zkusili telefon jejího přítele. Ten jim řekl, že je s ní a že jsou oba v pořádku, že střílení už přestalo. A nyní, poté, co ji úřady zadržely, rodina dostala zprávu, že je mrtvá. Její rodina se diví, jak to, že je mrtvá, když dostali zprávu, že je živá, přímo od jejího přítele, a to dlouhou dobu po „teroristickém útoku“. Heuréka! To ukazuje, že se tam dělo všechno možné, jen ne teroristický útok, a že tu akci provedla francouzská vláda, a je to hodně špinavá falešná vlajka.

Za tuto zprávu bych mohl být vymazán z webu, ale je to tak, je to chladný tvrdý fakt. Bylo to v televizi, když jsem si prohlížel fotky z Bataclanu. Mrtvá těla na scéně vypadají skutečná, ale je tam příliš nízké rozlišení, s nímž se nedá pracovat. Pak šla v televizi ta zpráva s rodinou dívky. Řekli, jak to bylo z jejich perspektivy. Potvrdili, že když se dověděli o střelbě z tisku, kontaktovali jejího přítele, a to bylo už dávno po střelbě, když Bataclan byl už prázdný (pravděpodobně už několik hodin). Její přítel byl s ní, byli naživu, zcela nezraněni, pryč z divadla, v nejmenované lokaci. A teď, když se dozvěděli, že nebyla ani zraněna, dávno poté, co věci utichly, je prohlášena za mrtvou, za „oběť“ útoků. Její rodina se divila, jak je to možné, když jim bylo potvrzeno, že nebyla zraněna a je v pořádku.

Tyto důkazy silně napovídají, že tam žádní Arabové nebyli, a že to udělala francouzská vláda, aby získala svůj potřebný počet obětí, vražděním zadržených lidí!

Pokud oběti zavraždila francouzská vláda a pak je pohodila zpět na scénu poté, zcela by to vysvětlovalo, proč na žádný mobil přítomných fanoušků nebylo v Bataclanu natočeno video se skutečnou střelbou,a přesto je tam značný počet těl. Zdá se zřejmé, že tuto mexickou dívku zadrželi, zavraždili ji, a převezli ji tam, kde ji potřebovali mít pro svou story, a dotáhli její tělo tam, kde ho chtěli zanechat. To by také vysvětlovalo, proč je po celé podlaze Bataclanu rozmazaná krev. - protože tam tahali a pokládali těla, která předtím zabili.

Toto by mohl být první případ, kdy pachatelé falešného teroru jsou prozrazeni vlastními médii. Opakuji: Mexická oběť byla potvrzena po střelbě v Bataclanu jako živá a nezraněná, a byla zabita jen kvůli snímku. Udělala to francouzská vláda. To je bez debat.

Nyní se podívejme na národnostní složení mrtvých, čímž zjistíme, že úřední činitelé je nejprve legitimovali, než je zabili, a to proto, aby měli mrtvé z co možná nejvíce zemí. Přesně tak to Francouzi udělali: prověřili si jejich identity, aby se rozhodil, koho zabijí, na základě toho, odkud pochází – aby měli „vzorky“ z co největšího počtu zemí, aby se co nejvíce zemí postavilo za válku proti islámu – když jim zabili jejich lidi. 

Po téhle zprávě bych mohl čekat útok třeba dronem. Mimochodem, cítím se dobře a nemám sebevražedné sklony. 

Takže: zříkám se odpovědnosti. Toto vše je založeno na tom, co bylo v televizi. Nemám všechny detaily, protože o tom není záznam na webu. To, co jsem řekl, je přesně to, co řekla ta rodina v televizi – divili se, jak je možné, že je nakonec mrtvá, když jim její přítel řekl, že nebyla ani zraněna. To zavání až do vysokého nebe, a je to jako facka veřejnému vědomí.

Udělají cokoli, jen aby dostali tu svou třetí světovou válku. Jsem z toho absolutně nas...ý. Takže oni potřebovali svůj počet skutečných těl, takže zabíjeli lidi, kteří po „události“ prokazatelně byli naživu!

Takže, když jsme se tím chvilku zabývali, věci se ukazují v pravém světle. Zde je to, co se skutečně stalo: agenti, nikoliv teroristé, získali na scéně malý počet těl, a tak ho vylepšili lidmi, které zadrželi. To dává největší smysl pro různé zprávy: nezabili „všechny zadržené“, ale vybrali lidí, které potřebovali mít mrtvé, aby co nejvíce politicky získali zavražděním lidí, vybraných kvůli jejich národnosti zjištěné ve vazbě podle jejich identifikačních dokumentů .

Seznam zemí, z nichž jsou mrtví, je zatím tento: . Michael Jozic z Belgie, Elif Dogam z Turecka, dále jen země, pro urychlení: Francie, Švédsko, Tunisko, Mexiko, Spojené státy, Chile, Alžírsko, Portugalsko, Itálie, Maroko, Španělsko, Anglie, Německo, a seznam ještě není ukončen. 

Rodina mexické oběti se nyní ptá, jak proboha může být mrtvá, když poté, co se vše uklidnilo, byla živá. A to hodně dlouho poté, co se vše uklidnilo, takže média o tom stačila informovat, a rodina stačila zavolat, když to slyšela. Rodina dívky byla v Mexiku, a ta zpráva se nedostala do Mexika během pěti minut. Trvalo to o mnoho déle. Jak to, že ta dívka zemřela, když po celou tu dlouhou dobu byla živá a nezraněná? Francouzská vláda se tímto plně prozradila.

Doplnění Orgonet 18. 11.: 

Mnozí se ptáte, jak to, že rodiče nechtěli mluvit s tou dívkou, proč se k tomu nevyjádřil přítel, atd.... Jak ukazují nově publikovaná svědectví, například zde http://www.theguardian.com/world/2015/nov/14/paris-attack-witness-he-was-dressed-in-black-professional-shooting-and-killing ,  policie si po střelbě v kavárně zadržela a shromáždila v prvním patře jako svědky lidi, kteří utekli před střelbou, a držela je tam několik hodin. "Policie" nemusela (hned) vědět, že ti dva patří k sobě, a mohla se dopustit přehmatu, že tu dívku nechala "zmizet" a ten chlapec to věděl.  Mohlo to být tak, že rodiče volali chlapci ve chvíli, kdy Nohemi byla "u výslechu"; bohužel už se ke svému příteli nevrátila, Ten (jmenuje se Tim Mraz) možná sám pochopil, co se stalo, a že musí mlčet; i když oni jistě svůj "kiks" zjistili a napravili ho důrazným varováním, jestli cekne... - Zmíněný televizní rozhovor, kde rodiče kladou otázky, není dostupný; neměl záznam na internetu, a pokud by snad měl, byl by pochopitelně rychle odstraněn. Rodičům i příteli nezbývá než mlčet a truchlit...

Jediná zveřejněná fotografie z Bataclanu:


Všechny na ní existující anomálie lze plně vysvětlit tím, že tyto lidi zavraždila francouzská vláda a pak je naaranžovala na krvavou scénu. . 

Zveřejnili fotku z Bataclanu s mrtvými těly po celých devíti yardech plochy. Ale je tam několik vážných problémů.


1. Proč tam není vidět lékařská záchranná služba? Kdyby tato scéna nebyla chtěná vládou, všude by tam byli pracovníci záchranky, a odváželi by i mrtvá těla do nemocnice, aby jejich smrt mohla být potvrzena.

2. Žádná policie: Kdyby to nebyla scéna naaranžovaná vládou, všude by tam byla policie.

3. Pět lidí stojí na balkóně, 1 fotograf a jeden chlap dole. U těl není vůbec nikdo!

4. Velký důkaz: Originální fotografie ve vysokém rozlišení byla zveřejněna již jako printscreen. Tento printscreen je zde zobrazen, zcela nezměněn. Kdybyste chtěli někomu zmařit šanci analyzovat skutečnou fotografii, aby z ní mohl získat důkazy, tak printscreen fotografie ji zmaří spolehlivě. Printscreen nemá vlastně s fotografií co dělat, sestává se jen z bitů, které tvoří obrázek, ale nejsou tam žádné podbity, které by mohly být vytaženy a analyzovány. Skutečná dokumentární fotografie by nebyla vydána jako .png printscreen. 

5: Divadlo Bataclan má mnoho verzí pro uspořádání podlahy a sedadel, jak ukazují snímky před touto střelbou. A ctí si své pověsti divadla určitě aspoň tím, že nenechává události probíhat na holé betonové podlaze. Proč je beton na fotce holý? Zřejmě proto, aby se neznečistila kvalitní podlahová krytina při aranžování tohoto snímku.

6. Tato fotka, vlastně jediná zveřejněná fotka, je i ve svém nejvyšším rozlišení pořád v supernízkém rozlišení, což zabrání lidem, aby ji rozebrali na kusy. Nestačilo jim, že zveřejnili jen printscreen, ale i tento printscreen je kšunt. Vypadá „jasný“, dokud se nepokusíte s ním něco udělat, například hledat díry po kulkách v divadle. Rozlišení fotky není adekvátní, abyste mohli objevit aspoň jedinou. Pokud vůbec nějaké existují.

49 komentářů:

  1. Od čtenáře:

    666 má tříbarevnou propisku.

    Masakr proběhl pozdě večer v pátek a běžný evropský svět se to dozvídal v sobotu ráno.
    Ale v sobotu večer již synchronizovaně barevně svítily věže vysílačů na celé zeměkouli.
    Petřín Ještěd, Toronto, Moskva, Peking, San Francisko... a v Sydney "stihli za několik hodin
    ušít" obrovské barevné krytiny na světoznámou operu s její charakteristickou střechou.

    Tyto nejznámější věže byly na celém světě během pár hodin profesionálně nasvětleny. Včetně Prahy.
    Bez předchozího plánování a zajištění materiálu je to zhola nemyslitelné.

    666 se dosud bavil jednobarevně. Jednobarevné revoluce už unavují. Nyní vytáhl propisku tříbarevnou
    a podepsal celou zeměkouli.

    666, nebo globální prediktor... kdo v tom má přehled, ale jedno je jisté. Nejen od Mojžíše si s námi hrají.

    Otevřte oči a začněte myslet. Ptejte se, kdo nasvětlil věže a kdo dával zakázky. Ptejte se a počítejte.
    Nezapalujte svíčky a nevzdychejte nad krásou věží v barvách trikolóry. To nechte Havloidům.
    Vy hledejte pravdu. Nebo zemřete a to co zůstane bude žít v otroctví, které by překonalo vše,
    co si dovete představit. A nebude to vina 666, ale naše, protože to svým strachem a leností dovolujeme.

    Fotografie z věží: http://cz.sputniknews.com/foto/20151115/1673365/francouzska-trikolora-svet.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemám čo dodať, ale predsa dík Orgoneti za tvoju neutuchajúcu statočnosť. BE

      Vymazat
    2. Naprosto přesné a velmi důležité odhalení, prozrazující spiknutí francouzské vlády se samotným satanem z IS proti vlastním lidem. Celá francouzská vláda by měla být ihned defenestrována a rozvěšena po kandelábrech jako kdysi v Itálii Duče s jeho milenkou.

      Vymazat
    3. pro čtenáře :
      Jsem šokovaná ! Šokovaná tím, že ty bestie u kormidla moci už jsou tak otrlí a bezcitní, že se už ani neštítí připravovat si dopředu po celém světě svoje oslavné "majáky vítěztví". Ano, nám se říká "vyjádření soustrasti Francii". Ale vzpomeňte někdo, kdokoliv ( !) stalo se někdy, aby se den smutku halil do zářivých barev ?! Ne ! Nikdy ! Proto říkám, tohle není "smuteční výzdoba" ! Je to výsměch ! Velmi Vám děkuji za tento postřeh. Pokládám ho za velmi důležitý.

      dan.

      Vymazat
    4. cit: "Proč je beton na fotce holý?"
      Moc se této události nevěnuji. Jen tolik, kolik je v diskusích. Ale po prvním náhledu na tuto fotku ,byla výše uvedená citace z článku moje první reakce. Proč je ten beton holý ? Prostě to, nač upozorní moje vnitřní podvědomí, můj spolehlivý indikátor , jako důležitý faktor. Takže ano. A rozhodně ! To, co se stalo v Bataclanu je sehrané divadlo pro veřejnost, pokus ji vyprovokovat k násilí, k 3 sv či něco jiného, Francouzké tajné služby budou jistě vědět více. Žel, s největším vrcholem cynismu, za tuto hru opět zaplatili i nevinní lidé !

      dan.

      Vymazat
    5. A taky velmi rychle a "spontáně" vznikl slogan Pray for Paris, proč anglicky, když se jedná o Francii?? A symbol míru a Eifelky, to samé. Ráda bych ti Orgo stiskla ruku, že nás v tom nenecháš a zveřejňuješ a zveřejňuješ. Bůh s námi. S láskou JanaR.

      Vymazat
    6. Myslíte si že všechny zmiňované architektonické chlouby jednotlivých zemí nemají v 21. století nastavitelné barevné RGB nasvícení? Toto všechno už je naprostá paranoidní konspirace. U 9/11 jsou alespoň nějaké rádoby důkazy. (nejsem skeptik, konspiracemi jsem dřív trávil hodně času, ale co je moc to je moc)

      Vymazat
    7. No urcite je to k zamyšlení, ze ma v tom prsty snad dokonce i vlada, ale vyse uvedene body jsou spis fantazie a spekulace...Podle me se stalo s pritelem nejake nedorozumeni, hlouposy ktera ma za nasledek tyto uvahy...Asi kdyby on o necem vedel, uz by byl pod drnem. Pochybuju ze by neco vedel a zustal nazivu.kdyby to tak bylo. Zametli by stopy...v pripade, ze by se cela situace pouze naraficila. Uz by asi neresili vymenu podlahy. Pokud se nejaka sundala tak max kvuli koncertu aby se neponicila, tezko kdyz uz zabili tedy stovku ci vice lidi a rozstrileli pulku budovy by resili podlahu. Zabijeme vsechny tyto lidi ale nezapomente na prezuvky...asi tak. Co se tyce skvrn od krve, nekde bylo video novinare jak z okna nataci prchajici lidi, kteri za sebou tahli sve zname a pribuzne za nohy aby je odtamtud dostali, takze skvrny byly i venku a vsude kolem. Toze nejsou pritomni zachranari, uz ne treba po zachrane a ceka se na ohledani mista cinu napr. A foto porizeno obyc mob. telefonem takze nic moc to. Urcite nebude. Pochybuju ze by policie zverejnila ofic fota, alespon ne hned a v mediich. A bydlim v Londýně ktery je podobne obydlem jako pariz. Takze multikultura. Hodte tu bombu a taky zemre stejny ne-li vyssi pocet ruznych narodnosti. U me v praci nas je cca 100 a kazdy je z jineho koutu sveta, takze taky to neni moc presvedcive. Spis spekulace.Nevyvracim puvodni uvahu. Jiste je k zamysleni, ale pokud by to opravdu tak bylo, jiste by tam nebyla jedina chybicka.

      Vymazat
    8. tie budovy boli nasvietene LED reflektormi, su namontovane takmer vsade v mestach na budovach, daju sa menit farby aj dialkovym ovladacom, zvolenie farby na budovach a ich osvietenie trvalo maximalne par minut, a da sa zmenit zase behom minuty prepnutim farieb, ...boze vy zijete v praveku??? :D

      Vymazat
    9. Nejde tolik o to, zda mají výškové budovy a věže ve světě zabudovaný světelný park, ale o to, že smuteční akt byl demonstrován jako světla karnevalu, jakoby se elity smály a radovaly nad svým "podařeným kouskem".
      Nedělejte si žádné iluze o politicích a mocných tohoto světa. Je to jeden deprivant horší než druhý. Je to stejné, jako když exorcista vymýtá ďábla z posedlého. Ten sice nakonec musí z těla ven, ale za chvíli si přivede 7 dalších démonů ještě mocnějších a horších než je on sám. A tak se to má s mocí a politikou i u nás i ve světě.

      Vymazat
    10. Myslím, že ti, kteří to opravdu celé řídí, touží po naší energii, která se uvolňuje , když prožíváme strach a bolest.a kterou se oni živí. Údajně budou muset v nejbližší době opustit naší planetu a chtějí si nabrat, co jim ještě můžeme poskytnout. Že jde tady o tyto mimozemské energeticko-mentální bytostii... Temné síly, jak je nazývám.

      Vymazat
    11. Ja mam doma tiež takeho, ktory sa živí energiou z vyvolaneho strachu,bolesti duše, ale ten tak rychlo neodíde, ešte tu dlho bude toto robiť, už to robí od roku 85.

      Vymazat
  2. A jak mister Stone vysvětlí ty rozsáhlé krvavé šmouhy na zemi? Nejsou náhodou po odvezených zraněných? Mrtvý ponecháni na místě, zdravotníci již pryč a několik policistů pouze hlídí místo činu a čekají na příjezd forenzních policejních vyšetřovatelů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už vidím,jak záchranáři ty zraněné tahají po zemi.A té krve je tam jak ve filmu.

      Vymazat
    2. Suhlasim. Vsetko zavisi od uhla pohladu. A co ked priatel dievciny chcel len rodicov ukludnit ze zije a trebars sa bal povedat pravdu, mozno ani neboli pri sebe v tu chvilu... Hovorili aj s nou? Ci iba veria co povedal on do telefonu? Kazdy vidi to co chce vidiet!

      Vymazat
    3. Zranenych predsa odnasaju na nosidlach, netahaju po zemi.Po zasahu zachranarov zostavaju stopy - rukavice, obvazovy material, atd. Tu nie su.

      Vymazat
    4. Pardon,ono se po vraždách normálně tahá s mrtvýma jako s pytlem brambor.To aby policie měla ty oběti pod lepším svetlem...asi.Jak někoho může napadnout,že je to normální???

      Vymazat
  3. Důvod zvřejnění fotografie z Bataclanu jako printscreen je snad jasná. Policista, který ho udělal svým soukromým přístrojem chce zůstat v anonymitě, protože za podobné jednání se od policie propouští na hodinu.

    OdpovědětVymazat
  4. Cele je to podozrive. Suhlasim, ze cela ta vojna, islam, vrazdenie je len pre nase oci a vskutocnosti prebieha vojna viacerych statov a krajin... mozno tym islamom v nas maju nieco vyburcovat, akusi vzburu aby mohli zasiahnut a nastolit co potrebuju, alebo pod touto vojnou "teroristickou" bojuju skutocne UZEMIA, ktorym tolko verime...

    Co sa tyka clanku. Ma to aj nejake to vysvetlenie. Prve co ma napadlo. Ako sa skontaktovala rodina s jej priatelom? Vyzera to ze volali, ale keby sa spojili, je vysoko pravdepodobne, ze by ju chceli pocut, ze by poculi jej hlas, hoc na sekundu. Aj ona by to chcela, a mozno by ich aj kontaktovala sama... toto mi pride cudne... jedine ze komunikovali cez sms...

    Alebo s nou priatel nebol a len utekali spolu a stratili sa, a myslel si, ze musi byt nablizku, alebo neodpovedal on. Dost dolezite je ci prezil alebo tiez umrel, to by celu vec mohlo velmi ovplyvnit.. ak prezil a stalo sa to, ide mu o zivot..

    Co sa tyka fotografie, ziadni zdravotnici a policajti... mohlo by byt, ze je to po incidente... tesne pred prichodom zachranarov, policie, alebo uz po vysetreni, aj ked nejaky ten odkaz po policajtoch by tam clovek cakal...

    Co sa tyka manipulacie s telami, aj tu si viem predstavit, ze ste tam s najblizsimi, kamosmi a po postreleni sa snazite v panike ajprv zachranit potom ujst, mozno chytite raneneho a tahate ho prec.. v snahe zachranit sa...

    A je mozne ze aj zdravot.ci policajti ich presuvali, mozno hladali, prezivsich, alebo ci tam nie su teroristi, zbrane, alebo vybusniny.. nemuseli byt hned podhodene...

    No smrdi to... jedine ludia co tam boli, co prezili, rodiny vysetrovatelov, zdravotnikov, jedine oni by vedeli ako to prebiehalo... keby sa u nas nieco take stalo, tak by to muselo vyzerat vierohodne... viete si predstavit, ze policajti ci zdravotnici ktori su sucastou rodin , ktori ziju s nami v meste, ze by nepovedali ani slo? Ze vlastne ani neosetrovali nikoho? Alebo ze kolega vravel, ze nejakych postrielali na neznamom mieste? Viem si predstavit nejaku tajnu jednotku ktora by sa do toho montovala, ale urcite by sa nasli ludia ktori by videli ako tam nieco podozrive nesu, ked tam tela doniesli...

    Kazdopadne, vacsinu z toho moze ozrejmit clovek, ktory potvrdil rodicom, ze ich dcera zije.... vsetko su potom spekulacie... dokonca aj to, ze foto je pri zvscseni neostra... mohlo ist o ucel, vyhnut sa otrasnym detailom...

    Tu uz pomoze ak sa pravda dokaze tak, ze clovek so sedliackym rozumom sa " infiltruje" medzi policajtov, zdrsvotnictvo, politikov, cim vyssie tym lepsie aby sa dostal k informaciam, na miesto cinu a zberal dokazy...

    Hm... asi by to stalo za pokus... oni klamu nas, islamisti sa votreli k nam, tak mudri odvazlivci by mali ist k nim...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje spekulace: Lidi byli vzati na policii jako svědkové, vyslýchali je každého zvlášť. Rodiče zavolali na telefon hocha, ten potvrdil, že jsou oba živi a zdrávi (dívka zatím možná "vypovídala", proto byla nedosažitelná na mobilu). No a už se nevrátila. Policajti mezi tolika lidmi těžko věděli, že ti dva patří k sobě, proto jim to uniklo. Chlapci (Tim Mraz) to buď došlo, co se s ní stalo, proto teď mlčí a pořádá tryzny, anebo mu pohrozili smrtí. Ten už nikdy nepromluví.
      Rodiče prý v televizi řekli, že chlapec řekl, že jsou v nejmenované lokaci. To by mohlo být to zadržení.
      Mimochodem, byli prý napadeni v restauraci, nikoliv v divadle, ale to je celkem jedno.
      A možná je všechno úplně jinak, to už se nedovíme.

      Vymazat
    2. Pro Anonymní 16. listopadu 2015 14:21

      Mám pro Vás překvapení. Znal jsem jednoho pána. Seznámil se s ženou, která mimo jiné uměla 4 řeči. Po krátkém čase se s ní oženil. Ona však i nadále odmítala mít děti. Že mají na děti ještě dost času, říkávala. Zanechal tedy dalšího naléhání, a nechal to jak se říká "koňovi". Kvůli čemu měl však i nadále různé řeči a hádky, to byly její časté i několikadenní služební cesty, o kterých nechtěla mluvit, nic říct. Jednou v noci, před jejím brzkým ranním odjezdem přišel na to, že spí s pod polštářem nabitým škorpionem. Více než 3 roky po svatbě nevěděl, že sdílí lože s tajnou agentkou. Udeřil na ni, ale ona mu sebejistě oponovala, že mu nesmí nic říct, že podepsala "papíry", a že kdyby mluvila, že by ohrozila sebe i jeho. Hádali se prý až do rána. On se s ní krátce nato rozvedl a odešel od ní. Posléze pak už ji nikdy neviděl, ani se mu ji nepodařilo po několika pokusech vypátrat.

      Vymazat
  5. na zapadnom slovensku obrovsky chemtrails. chysta sa nam zmena pocasia.

    OdpovědětVymazat
  6. Orgonete !

    To zní tak šíleně , že se zdráhám tomu uvěřit . Copak nemá každá lidská bytost svědomí ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sklamem ta.nie nema vela ludi ziadne svedomie! Homo sapiens je omnoho horsi a desivejsi ako si vobec dokazes predstavit.nesnaz sa ist do detailov,mozes sa zblaznit...

      Vymazat
    2. Ti s antikristovými biočipy NE ! A je jich už bohužel kolem nás víc než zdrávo.

      Vymazat
    3. Pro Anonymní 16. listopadu 2015 23:49
      Máte naprostou pravdu. Když člověk zanimální (stane se z něho "zvíře"), je to bestie, jíž není na Zemi žádná rovná.

      Vymazat
  7. Že by ti borci, co toto všechno zinscenovali a jsou tak "dobří"...že by udělali tolik chyb? Vážně si to myslíte! Víte co? Miluji slova v textu jako: možná, asi, nejspíše, apod ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Jo mluví se o transformaci lidstva stále. Ale zdá se mi, že probíhá i transformace umělá. Např. celou sobotu a neděli, byli vystřihovány snímky radarové. všude masivní chamtrails po celé Evropě, i nad Atlantickým oceánem. Pár fotek jsem uzmul z meteosatu. Na meteox.com chyběli fotky celých 12hod. Proč ? Protože nám někdo stříká něco nad hlavou a vypadá to, že se snaží i mlžit fotky. Naprosto vyditelně sestříhané záběry , místami i chybí. Transformace, která má za úkol něco více než se zdá. A ještě se najdou tací, kteří to svedou na Putina, že za to může on. Je to děs, jak jsou lidé neznalí toho. Co se tu opravdu provádí. Válka mediální, chemická, radarová atd. na celé lidstvo. Proč ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No....mozu na nás sypať riadny bordel...keď si vezmeme co sa deje v europe, ze "divadlo" krvave sa zacalo a k svojmu cielu idu cez mrtvoly, preco by nemixli nejaky ten psychicky ovplynovac? Nech sa im viac dari, nech nas maju kde chcu... vsetko so vsetkym suvisi...

      Vymazat
    2. Dobre ráno, omlouvám se, po ránu jsem asi trochu pomalejší. Mohl by jste prosím ještě jednou vysvětlit tu chemtrails část? Děkuji

      Vymazat
    3. Třeba proto, že nás za chvíli bude 8 miliard, kolik se nás na Zemi asi vejde? Třeba si vyvolení uvolňují místo.

      Vymazat
  9. TAKOVÝ MASAKR A JEN JEDNA FOTKA .....JE TO SLUŠNĚ ŘEČENO VŠECHNO NĚJAKÝ DIVNÝ ....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, není to divný. Psal jsem tu k tomu osobní věc, ale nebylo to tu ZATÍM zveřejněno!

      Vymazat
  10. Naprosto souhlasím !!
    Ikdyž to sem nepatří,dočetl jsem se že HAARP byl vynalazan v Praze a také pojmenován PRAHA-HAARP.
    Příspěvek je ale trefný a k vážnému zamyšlení nás Všech.
    Hezký večer.

    OdpovědětVymazat
  11. Seznam zemí, z nichž jsou mrtví, je zatím tento: . Michael Jozic z Belgie, Elif Dogam z Turecka, dále jen země, pro urychlení: Francie, Švédsko, Tunisko, Mexiko, Spojené státy, Chile, Alžírsko, Portugalsko, Itálie, Maroko, Španělsko, Anglie, Německo, a seznam ještě není ukončen.

    A toto ako niekto vysvetlí, aj to len náhoda, že na jednom mieste, taká rôznosť národnosti???

    OdpovědětVymazat
  12. A kde nájdete tu holý betón: https://www.google.sk/search?q=Bataclan&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMI1vztpuWVyQIVhjkUCh3NvwN6&biw=1440&bih=787

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je opravdu divné, že na metalovém / rockovém koncertu je holý beton na podlaze. Byl jste někdy na nějakém koncertu? Víte co je po koncertu za bordel v hledišti? Vzhledem k žánru se dá očekávat alkohol, tráva možná něco tvrdšího, tudíž nablito a podobně. Vy byste pro takové prostředí zvolil luxusní plovoucí podlahu používanou na operety nebo politická diskuzní fóra? Co sem byl na koncertech všude byl beton. A na tom googlu nevidíte podlahu při ostatních koncertech (je to plné lidí) ale jen prázdné hlediště nachystané s židlemi ... Myslet prosím a nehledat senzace za každou cenu. Opravdu si myslíte, že by se nikdo z účastníku neozval kdyby místo červeného koberce viděl na fotkách jen krvavej beton? Nebo mi chcete říct že všech 1000 nebo kolik účastníku postříleli na výslechu :D

      Vymazat
    2. Nevím, nezdá se mi to jako holý beton, ale jako parkety nebo něco na ten způsob, které tam jsou. Možná nejsou tak žluté, jako na fotkách z googlu (tam je většina fotek nasvícena žlutě). Těžko říct...

      Trochu jsem si to přiblížila a je to ta samá podlaha, jako tam je vždycky, akorát je to zkreslené. Žádný beton.

      Vymazat
  13. Je to vše proti islamská propaganda. Stejně byla užitá i protižidovská za čas Hitlera. Až vše klapne začne ginocida a všichni budou jen přihlížet a to s radostí. Však moslim neni žid. A jen tak se nenechá. láska a příroda se nakonec postaví vždy na stranu spravedlnosti.

    OdpovědětVymazat
  14. Co dodat stále nám lžou a podvádějí nás budeme doufat že to bylo takhle a tolik lidí nezemřelo díky za naději na jejich životy

    OdpovědětVymazat
  15. divnej ten snímek je, opravdu
    ale může to mít i prozaický důvod - možné žaloby pozůstalých při detailním zobrazení
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  16. Dejte si tu práci, a přečtěte si tento rozbor http://www.chelemendik.sk/Migracna_kriza_v_Europe_a_jej_investori_730273341.html
    Pak pochopíte ...
    Neměla by to být povinná četba pro každého člověka nejen v Evropě ?

    OdpovědětVymazat
  17. Nejlepsi by asi bylo jako ve filmu Noe, aby nekdo zatahl za splachovadlo a vsechny nas splachl nadobro.Lide jsou opravdu spatni uz od sameho zacatku a cim dal horsi.Asi by ten bordel na Zemi mel nekdo uklidit..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máte názory skoro jako temnář - ti také mají potřebu ze všeho obviňovat lidi
      "Lide jsou opravdu spatni uz od sameho zacatku a cim dal horsi" - Už sem raději takové "perly" nepište

      Vymazat
  18. Ano , ty lidi zabila francouzská vláda za asistence CIA ! Proto si dali tak záležet na tom , aby mrtví byli z co nejvíce států ! Vraždili je až po kontrole totožnosti a třídili je na přežiješ a nepřežiješ ! Večer toho 13 po internetu šlo video nějakého kluka , co to natáčel z okna a ten tvrdil , že policie vtrhla dovnitř až po hodině a čtvrt.....to už bylo vytříděno ! Francie je stejným vrahem jako USA , KTERÉ 11 ZÁŘÍM DOSÁHLY TOHO , že rozpoutaly drancovací válku která trvá.......a světovou , pro záchranu prašivého , krvavého , prožraného dolaru pořád touží vyvolat. Možná ty vraždy v Paříži k tomu mají pomoci ! USA je čisté , satanské ZLO !

    OdpovědětVymazat
  19. Zabte vice nez stovku lidi, rozstrilejte ce divadlo ale hlavne nezapomente na prezuvky at nam neponicite nove podlahy. Tak to zni stejne asi jako vsechny vyse uvedene body. Jiste to je tema k diskuzi a zamysleni ale dukazy jsou pouze ukazka domyslivosti a predstavivosti...Spis doslo k nedorozumeni mezi pritelem a buhvi cim a jiste se to vyjasni. Kdyby byli nekde drzeni a ona pak zabita, bylby davno pod drnem i on, tohle by nikdo neriskoval. Na videozaznamech je jasne videt, kdy pri uteku lide tahli za sebeo sve blizke aby je dostali pryc, tyto krvave stopy jsou vsude, i venku. Nepritomnost zachranaru se da vysvetlit tim, ze uz je po akci a ceka se na ohledani mrtvych tel, zatimco si nekdo uvnitr udelal fotku svym fungl novym iphonem a pak ji nekde placnul. Oficialni fota se jiste nezverejni v tv nebo na fb verejnosti. Alespon ne hned. Aco se tyce narodnosti. Ziji v Londyne, hodite-li do vzduchu kteroukoliv budovu s vice lidmi, bude v ni minimalne 20 narodnosti a lidi z ruznych koutu sveta. Britu jen velmi malo. Jiste nazor dobry, jiste k zamysleni, ale nijak nepodlozeny. Pokud by za timto stala vlada, jiste by to bylo do posledniho detailu dokonale..

    OdpovědětVymazat
  20. To asi ten časový posun, a bermudy :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Bože, vy jste se museli zbláznit, to je přitažený za vlasy...

    Jen tak mimochodem... proč nezveřejníš zároveň i svědectví té mexické rodiny tady na stránky, abys nám hned dokázal, že je to pravdivé? A ten její přítel... ten se k tomu nevyjádřil?

    OdpovědětVymazat
  22. A další záhada, dnes se odpálila blondýna a zabila fenku Diesel. Ti zatracení frantíci už nemaj úctu ani ke zvěři.....jsou to ďáblové. A ještě k tomu uměj čarovat s LED diodama....

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.