12. listopadu 2015

NATO: Gigantický radioelektronický pytel v Sýrii nám znemožňuje létat

Díky čtenáři za zajímavý článek.

http://outsidermedia.cz/nato-giganticky-radioelektronicky-pytel-v-syrii-nam-znemoznuje-letat/


NATO: Gigantický radioelektronický pytel v Sýrii nám znemožňuje létat
9. listopadu 2015
Převzato z Warfiles.ru
Překlad: zajoch


Jeden z generálů NATO uvádí v Daily OSNet, že radary jsou oslepené, činnost elektronických systémů navádění narušena a navíc nainstalováno rušení satelitního příjmu v předmětném „pytli“ o rozměru 600 km.



Z bojové zóny v severní Sýrii přišla zpráva o nasazení nového ruského systému elektronických rušiček, které údajně mohou oslepit radary, narušit elektronické naváděcí systémy a rušit satelitní příjem.


Daily OSNet píše, že tato poslední zpráva následuje za dřívějším ohlášením o ruském křižníku s instalovaným systémem protiraketové obrany S-300, nasazeným u břehů Latákije. Oba systémy znamenají to, co nejvyšší velitel NATO generál Philip Breedlove popisuje jako „ruský pytel“ A2/AD (anti přístup/zakázaná zóna) v Sýrii.

Ve výsledku je NATO účinně oslepeno uvnitř pytle o rozloze 600 km s centrem v ruské Latákiji. Dále se autor snaží pochopit, jaké tajné zbraně Rusové v Sýrii nasadili.

Předpokládá, že zkoumaná technologie je podobná na Ričag (pákový efekt) firmy KRET (koncern radioelektronické technologie), ale zřejmě s mnohem většími možnostmi. Taktická verze tohoto systému byla předvedena novinářům v Rusku již v dubnu 2015.



Systém Ričag je namontován na vrtulník Mi-8MT. Říká se, že nyní neexistuje způsob, jak jej zdolat. Jeho elektronické protiopatření je určeno k oslepení radarů, sonarů a dalších systémů detekce, k ochraně letadel, vrtulníků, bezpilotníků, pozemních a námořních sil proti raketám „vzduch – vzduch“, „země – vzduch“ i dalších obranných systémů v okruhu několika stovek kilometrů.

Může být určen k blokování jakéhokoliv druhu ozbrojených sil, včetně vrtulníků a letadel, pozemních i námořních sil. Velká pozornost se v článku věnuje krokodýlím slzám generála Breedlova, který řekl, že krom Pobaltí a Černého moře nám Rusové uzavřeli přístup i do Středozemního moře.

Podle všeho usilovně hledají body styku, ale obávají se, že náhlý přechod od konfrontace ke spolupráci bude přijat jako kapitulace. Pro Obamu je to – klacek do soukolí politické kariéry. Něco významného je i v tom, že neslyšíme ataky od jedné nevyrovnané osoby v OSN na (ruského vyslance – pozn. edit.) Čurkina.

Není zapomenuta ani neslavná mise "Donalda Cooka" v Černém moři.

Ohledně Sýrie a Ukrajiny se změnil tón a obsah řeči Kerryho. Nikdo už nežádá okamžitý odchod Asada, kárá se režim Porošenka kvůli porušení minských dohod. Rusko dává klidnou a adekvátní odpověď na urážky. Nyní americká média sama Obamovi připomněla všechno co tvrdil o „ekonomice rozbité na cucky“ a o Rusku jako o „regionální mocnosti“, jenže pro něho v nepříjemném vyznění.

Komentáře čtenářů jsou zhruba stejné jako od cenzora: nevěříme, všechno jsou hlouposti, zničíme obyčejnou raketou, kremelská propaganda. I když se najdou i soudné myšlenky, kterak se Amerika dostala do stavu, kdy ji odevšad vyhánějí.

12 komentářů:

  1. Jo, jo. Síla/energie je někde jinde, než na straně těch, kdo by chtěli zavést matrixový nový světový pořádek.
    http://www.veteranstoday.com/2015/11/07/pentagons-greatest-fear-russia-can-annihilate-u-s-soldiers/

    OdpovědětVymazat
  2. No jestli ono to nebude taky tím, že Rusové mají na rozdíl od NATO i vesmírné síly. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Už paní Rauni Kilde (viz zde nahoře odkaz na sérii článků o ní) upozorňovala na to, že nejsme ve vesmíru sami a že to je, jako celá řada dalších věcí, utajováno. Naši vesmírní příbuzní prostě chtějí temnářské znečišťování života na planetě zemi vyřešit, protože se nemohou dívat, jak většina lidí trpí a pokud by s tím nic neudělali, bude ze zabrané země narušována rovnováha vesmíru. A k tomu starý vesmírný cyklus končí a nový začíná. Čas na zásadní změnu z mnoha ohledů nazrál ! Také je nám utajováno, že by v celé řadě věcí mohlo v dohledné době dojít k posunu. Nějaké informace jsou o tom přeložené do čj:
    Opět nastal čas na akci! A je na čase vzít osud našeho světa do vlastních rukou! Všichni souhlasíme s tím, že proces planetárního osvobození trvá příliš dlouho. Zde je naše šance tento proces kolektivně urychlit. Z tohoto důvodu se sejdeme v malých a velkých skupinách, jako jednotlivci, anebo jako páry dne 21. listopadu, 21,12 min. našeho času. Toho dne jeden důležitý cyklus končí a nový začíná. Je to bod zvratu, kde můžeme uplatnit svoji kolektivní sílu zhmotňování a použít ji jako základnu pro spuštění změn, na které čekáme. Toho dne se setká mnoho lidí, aby přivolalo přítomnost a zásah pozitivních mimozemských bratrů a sester z hvězd a bytostí Světla, které žijí pod povrchem Země, a ti nám pomohou v procesu osvobození naší planety od tyranie sil temnoty... Naše hromadná snaha v ten den se stane spouštěčem, který pomůže aktivovat Plán tak, aby mohl dosáhnout svého naplnění. Naše aktivace se v ten den stane naší deklarací Vítězství Světla...Vědecké studie potvrdily pozitivní efekt masových meditací na lidskou společnost, takže každý z vás, kdo se k této meditaci připojí, skutečně může pomoci s tím, aby Událost nastala dříve...Vizualizujte si, jak se všechny bytosti zapojené do situace na planetě Zemi harmonizují za účelem projevení se Odtajnění a Události v co nejkratším časovém rámci, a pozitivním způsobem. Vizualizujte si, jak jsou všechny plasmatické strangeletové a topletové bomby zneškodněny. Vizualizujte si, jak jsou všechny další exotické zbraňové systémy odhaleny a poté bez úsilí odstraněny. Vizualizujte si plné Odtajnění obrovského množství informací o přítomnosti mimozemšťanů a o tajných vesmírných programech v masmédiích. Vizualizujte si, jak nastala Událost a jak došlo ke konečnému osvobození planety Země. http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/11/prosime-rozeslat-meditace-za-udalost.html?showComment=1447329378342#c7026975916782623698
    Orig: www.2012portal.blogspot.cz (web mluvčího Hnutí Odporu)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Další false flag jako onehdy Probouzení, Transformace v rámci prosince 2012. Kolik podpásovek ještě budeme muset překonávat, abychom uvázli v tenatech temnoty ?

      Vymazat
    2. To je pouze váš vlastní a velmi nesprávný názor: Anonymní 15. listopadu 2015 12:28

      Vymazat
  4. Interference nejsou jenom elektronickým termínem vlnového pole. Je to termín i pro kecy vlastníků novin, a jejich sponzory - politiků! Najednou se jejich kecy rozcházejí. Už jaksi netáhnou za jeden provaz. Zřejmě budou padat hlavy po prezidentských volbách v USA. Hillary si to představuje jinak, mimochodem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hitlary dopadne stejně jako její předchůdce z třetí říše.

      Vymazat
  5. Nech podpíšu kapituláciu v celej Európe a vydám rozkaz "Utvorte koridor nech letia do čerta..."

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen nechte na hlavě, čertů se tu může zčistajasna vyrojit, že nebudeme vědět kam dřív skočit.

      Vymazat
  6. Ano, dává to čím dál větší smysl...

    OdpovědětVymazat
  7. Homoklády z NATO táhněte z Evropy, nestojíme tu o vás. Přestaňte s chamtrails a škodit světu, i lidem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zoufalí lidé se dopouštějí zoufalých činů, pamatujte na to dřív, než sem něco napíšete.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.