4. listopadu 2015

Nedivte se, pokud Orgonet zmizí z webu

Právě mi trvale zablokovali facebook (osobní, na smyšlené jméno samozřejmě, ne ten "komunitní"), kvůli pokusu kontaktovat jistou zahraniční autorku, zřejmě proto, že ve vzkazu byl odkaz na Orgonet (:-))). Nevadí, to se dalo u tohoto špiónského nástroje čekat.

Dle aplikace zobrazující přístupy je blog Orgonet téměř každou hodinu sledován různými sledovateli z anonymních špiónských serverů, zejména Europe a "-" z ostrova v Guinejském zálivu, a zřejmě i z dalších méně nápadných. (Možná že právě oni píšou do komentářů ty otcovské trollovské domluvy, nabádající mě ke zdravému rozumu, které s gustem mažu (:-))) )

Myslím, že špiclové nechávají blog fungovat proto, aby měli přehled, "co se ví". To je užitečné vědět, aby měli kam napřít propagandu. Ale je v jejich moci blog kdykoli zavřít.

Možná že tento osud potkal i wertyzreport.com, který je, jak upozornil čtenář, dnes nedostupný. (Jestli to není pouze přesunutí, protože něco najdete tady http://pravednes.cz/wertyzreport.source )

Takže, pokud se Orgonet z ničeho nic ztratí z webu, jako se v této době děje mnoha jiným podobným stránkám ve světě, nedivte se.

Já si najdu způsob, jak se někde ozvat. (:-)))

56 komentářů:

  1. Tak to by chtělo založit orgonet na jiném blogovacím serveru, dát sem adresu a kdyby orgonet zrušili, tak orgonet přesunout na ten jiný blogovací server.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Například jak to bylo s blogem Prvopodstatou kdyby náhodou tak se Orgonete ozvi třeba přes prvopodstatu

      Vymazat
  2. Zmizne ? Budu to považovat za útok a budu se bránit, takže my se ještě nedivte když zmizne z mapy čr nějaký úřad třeba :D stručně, jasně, nekompromisně...

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím tě OrgoNet,
    po přečtení nadpisu jsem si pomyslel - nechal se odradit, zastrašit, zlomit ...
    Těší mě, že to tak není. Ve tvé práci a životě ti přeji hodně hodně zdraví, štěstí a úspěchů (posílám ti hodně světla).
    Standa

    OdpovědětVymazat
  4. Toto nie je zivot aky by sme mali zit. Ale niekedy za prihodnych okolnosti, vidime crepiny nasich dusi v snoch a dennych obrazoch.
    Je tazke sustredit sa na vlastnu energiu zitia, ked je ludskost blokovana z kazdej strany. Po malych krokoch sa to vsak predychat da. Limitom je len cas sa prisposobit a prekonat simulovany strach.
    Ci uz Tento nadcasovy blog bude, alebo nie, CHCEL BY SOM SA POKORNE PODAKOVAT. ORGONET ma urcitim tematickym sposobom oslobodil od lachvateho uvazovania, co moze byt sposobene aj spominanym Lithiom. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Orgonete, držíme palce, jsme s Tebou a jsem ráda, že je nás stále více. Lenka

    OdpovědětVymazat
  6. Zdravim, mrzi mě takovéhle chování nejake entity. O to víc mužů říct, že píšeš pravdu. Pro pravdu se člověk zlobí. Žijeme ve světě, kde nikdo nerozlišuje co je správně a co špatně.. nikdo nekouká na nebe a kouká jen na zprávy co se stalo... je mi blivno a nevim občas jak si pomoct. Čtení tvého blogu mě aspoň trochu drží nad vodou

    OdpovědětVymazat
  7. Klidně ať to tady zavřou. Aspoň nebudu mít pořád depky :) Pro většinu jsou zprávy TV Nova, ti vnímavější chodí tady ale všichni jsme z těch zpráv dohromady stejně " v pr...i. :) a to systém chce tak si myslím že tě "nezavřou"... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až přijde jimi vyměřený čas, už se nic odnikud pravdu nedovíme, pouze předžvýkané falše, lsti závisti a nenávisti a další nejrůznější pelmely se k nám dostanou. Lidi budou mít skutečně matrixově vypatláno, a bez něj a jeho rad se nepůjdou ani vys.at.

      Vymazat
    2. Nikdo vás nenutí "sem chodit"

      Vymazat
    3. Že máte depky ? To nie je na vine Orgo-net. Napr. iný blog Prvopodstata už dlho uverejňuje poriadne horory, tam nechodím, vlastne chodím ale si vyberám.
      Ja nie som hin ani z toho či onoho blogu... nepridávam emóciu.
      Hľadám pravdu...., ahoj, BE

      Vymazat
    4. https://www.youtube.com/watch?v=AJlD5gQeVCI

      BE

      Vymazat
  8. Ahoj OrgoNet budeš muset založit účet na webech RF vezmi si příklad z CNTV p.Orteka ten si udělal po pokusu jej zablokovat na https://www.youtube.com/user/svobodnatv/videos záložní vysílání zde http://rutube.ru/video/person/1000547/#personal a je vyřešeno. Mnění li se svět musíme se mu přizpůsobit.

    OdpovědětVymazat
  9. Šílená doba, čeho jsme se dočkali. Jako by najednou vylezly z bažin nejhnusnější krvavé obludy, a chtěly z nás nadělat otroky bez jakýchkoli práv, na nichž se lze jakkoli proviňovat. To se elitám nesmí podařit. My jsme z vůle Boží svobodné duše. Lidstvo tu není proto, aby se topilo v krvi nebo ohýbalo pod bičem, ale proto, aby se kultivovalo a duchovně rostlo. Dost bylo násilí, lhaní, že dnes je lež pravdou a pravda lží, dost bylo sprostoty a rozvratu, protože mír se lehce vytratí, když jsou lidé svedeni z chodníku Pravdy a Lásky. Mír je nejvyšší hodnota. Jsem si jista, že lidstvo si přeje mír. Jedině v mírové spolupráci je naše naděje a záchrana.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A proto znovu volejme po vzoru statečných "pětatřicátníků" (r.1935 ve Španělsku) NO PASARAN (neprojdou) !

      Vymazat
  10. Bylo by fajn provozovat blog na vlastni domene a blogovacim systemu. Systemu zdarma je celkem hodne, domena stoji 151 Kc s DPH rocne, hosting 363 Kc s DPH rocne, tak chaby sponzoring by pripadne urcite nebyl problem. Obsah na vlastni domene muze znepristupnit jen poskytovatel pro poruseni podminek (porno atd.) nebo na zaklade uredniho rozhodnuti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A teď nám tedy řekněte, co nebo kdo znemožní úřednímu rozhodnutí konat o čemkoli, o komkoli, kdykoli a kdekoli. Jste naivní, státní, úřednická hydra má chapadla úplně všude. A tam, kde je ještě nemá, jí sami často dáváme návod, kam se s nimi nacpat.

      Vymazat
  11. Odpovědi
    1. FAKEboky si zakládejte sám, na ty vám nikdo není zvědavý

      Vymazat
  12. Vůbec by mě to nepřekvapilo,přesně takhle dopadla i Prvopodstata. Ale kluci šikovní vypálili šmírákům rybník a Prvopodstata com. vesele funguje dál. Doufám,že i Vás bychom brzy našli jinde. Přeju hodně štěstí a to přeju vlastně nejen Vám,ale nám všem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No až tak moc šikovní nejsou, protože si udělali otevřený hosting v Dánsku, takže kdokoliv si klikne na WHOIS, zjistí kompletní data o maijteli domény. To je pak lepší udělat webhosting v USA, nebo Canadě, kde zdarma nabídnou Privacy Protect. V takovém případě Registrátor nikdy neprozradí data registrovaného, jedině na příkaz Federálního soudu USA. No a pochybuji, že by se FS USA zabýval nějakou žádosti nějaké PČR (a jiných) z ČR.

      Vymazat
  13. Díky a přeji mnoho sil a zdaru:-)

    OdpovědětVymazat
  14. Já se umím modlit.
    Síla myšlenky tvoří.
    Použiji plný výkon Síly k ochraně Orgonetky.
    Mám tě moc rád :)
    Alfa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. co tu furt píšete o OrgoNetovi, jakoby za ním jednou stála žena jindy muž. Copak je to mužatka nebo hermafrodit ?!

      Vymazat
    2. Orgonet má spřízeněnou duši, která mu nezištně podstrkuje překlady, avšak jinak si nepřeje být na blogu nijak viditelná, ani jako ženský rod... Na počátku blogu jsme ještě komunikovali s některými čtenáři mailem odděleně, a oni sem podle toho tak píší... (:-)))


      Vymazat
  15. Zdravim Orgo!Drz se a pokud bloknou, at Te zase najdeme.Uz si rikam dlouho, ze Te maji v oku a sleduji nejen Tebe , ale i nas.Radeji pisi jen anonymne.(davali me sem odpovedi, abych se jim ozvala na jejich @...., z bezpecnostnich duvodu jsem mlcela )
    Muj web je take neustale sledovan z USA, Brazilie, Afganistan a potom vsechny cesty kudy proudi utecenci a maji sve zastavky...Mam odposlouchavan mobil a sledovanou postu.
    Pokud je nejaka bunka pripravena, je uz zde...
    Od leta blokuji mnoha lidem , kteri podavali info.
    Pokud se Orgo preorientujes na vareni levnych receptu nasich babicek , urcite Te nebloknou :)
    Stejne Te to nenecha ridit se slovy jen klid a pozoruj .To by tyto stranky vubec nevznikly :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na mě navíc navěsili jakési tři čaroděje z Francie (Bretaně ?) a z Lucemburku. Používají i velmi silnou černou magii. Málokdo ví, s čím nebezpečným se tak může kolem sebe setkat. Nevědomost vás nikoho neochrání, proto "dění vůkol sebe dobře pozorujmež, zda-li jsou nám elementálové příznivě nakloněni", jak pravil císař Rudolf II. ve slavném filmu Pekařův císař.

      Vymazat
    2. Kdepák, ňáke zmizení z webu Orgonetě vůbec nehrozí, vona si poradí, pod novou doménou, no je tam toho. Tady ovšem jde o důvody: Když negatívní příspěvky pořád maže, a nedovolí realnou, a tedy i opoziční diskuzi, pak je ve hledáčků vyšší moci! Proto wertýz padl, a možná i jiné. Je třeba nechat i nějaké trollky, ať je demokracie! A pak nebudou žádné obavy. Třeba Fullford nemá žádné diskuze, a pořád jede, pořád básní, a pořád má milion kliknutí....

      Vymazat
  16. JIŽ ASI BUDETE NA ČERNÉ LISTINĚ práv a svobod ala USA toho největšího světového zločince co zabíjí lidi po celém světě ve jménu jakési svobody :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On (babama) ví, že ti, co ví, musejí přestat vědět. Pokud se té matrixové proceduře budou bránit nebo ji přemáhat, musejí odsud (ze života) zmizet. FEMAcampů mají již na 800, desítky milionů plastových rakví ve forotě. Takže není úplně zcestné, že v těch campech a rakvích nebudou jenom federálu nepohodlní američané, ale též další lidi ze všech koutů světa. Předpokládám, že babamovci hodlají z usa udělat jeden federální a globální koncentrák.

      Vymazat
  17. Velmi dobře poukazujete na cenzuru a to se velebným nelíbí. Jsou se svou povýšeností neuvěřitelní omezenci a od takových se dá čekat jen co je jim dáno. Prostě ze zázraků vypadávají zázraky jejich podstat. https://www.youtube.com/watch?v=VJeU08VP71s

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jen z jejich globálního smradu vychází ještě odpornější puch.

      Vymazat
  18. Zdravim ja když jsem poslal do diskuze 2 komentaře tak mne byl proste vypnut pocitac,nechapu jak je to možny,jak jsem zadal komentař tak do dvou minut jse vypnul pocitac pak jsem ho normalne zapl.Všechno je kompletne sledovano,mam strach že ti ktery vedi o co tady jde bodou umlceni,zavreni.......

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vracíme se opět k "bolševikovi" ! Tehdy byla také potlačována svoboda slova a projevu. Tehdy ještě neexistoval internet. Takže se to řešilo fízlováním a donášením režimu loajálních lidí mezi lidmi (Stb, milice a tzv.pomocníci) na veřejnosti, v hospodách, v práci, ale i v rodinách a mezi sousedy. Ti dnešní mladí vůbec netuší, jaké perzekuci unikli. Ale zdá se, že moloch si je našel znovu nepřipravené, jako nás tehdy v osmašedesátém.

      Vymazat
  19. Nechci ďoubat, ale nejsou ony "záhadné špiclovací servry" co každou hodinu olizují Váš web prachsprosté search indexery? Google není jediný

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šmírák jako špicl. Všechno se nakonec sejde u cia a nsa v usa. To je jistota na entou.

      Vymazat
  20. https://www.facebook.com/lukas.poluk?fref=ts Heheh vidím ťa. ;)

    OdpovědětVymazat
  21. http://eckhart-tolle-cz.blogspot.cz/ už bohužel taky blokli

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám takový pocit, jakoby tyto blogy, weby apod. splnily své úkoly (falešná konspirace) zadavatelů, a dál nemají o jejich existenci z pochopitelných důvodů zájem. Jde zcela jistě o to, aby každý na cenzurovaném internetu ukázal, na které straně barikády stojí. Seznamy červených a modrých známek tak již mají jistě uzavřené nejenom pro us.a.

      Vymazat
  22. Pan Karel Kryl:
    1. V ponurém osvětlení gotického sálu
    kupčíci vyděšení hledí do misálů
    a houfec mordýřů si žádá požehnání,
    [: vždyť první z rytířů je Veličenstvo Kat. :]

    2. Kněz-ďábel, co mši slouží, z oprátky má štolu,
    pod fialovou komží láhev vitriolu,
    pach síry z hmoždířů se valí k rudé kápi
    [: prvního z rytířů, hle: Veličenstvo Kat. :]

    R: Na korouhvi státu je emblém s gilotinou,
    z ostnatýho drátu páchne to shnilotinou,
    v kraji hnízdí hejno krkavčí,
    lidu vládne mistr popravčí.

    3. Král klečí před Satanem na žezlo se těší
    a lůza pod platanem radu moudrých věší
    a zástup kacířů se raduje a jásá,
    [: vždyť prvním z rytířů je Veličenstvo Kat. :]

    4. Na rohu ulice vrah o morálce káže,
    před vraty věznice se procházejí stráže,
    z vojenských pancířů vstříc černý nápis hlásá,
    [: že prvním z rytířů je Veličenstvo Kat. :]

    R: Nad palácem vlády ční prapor s gilotinou,
    děti mají rády kornouty se zmrzlinou,
    soudcové se na ně zlobili,
    zmrzlináře dětem zabili.

    5. Byl hrozný tento stát, když musel jsi se dívat,
    jak zakázali psát a zakázali zpívat,
    a bylo jim to málo, poručili dětem
    [: modlit se jak si přálo Veličenstvo Kat. :]

    6. S úšklebkem Ďábel viděl pro každého podíl,
    syn otce nenáviděl, bratr bratru škodil,
    jen motýl smrtihlav se nad tou zemí vznáší,
    [: kde v kruhu tupých hlav dlí Veličenstvo Kat. :]

    OdpovědětVymazat
  23. V dnešním světe se 5x více investuje do léků na mužskou potenci a do silikonu pro ženy, než do léčení pacientů trpících Alzheimerovou nemocí. Proto budeme mít za pár let stařenky s velkým poprsím a stařečky s tvrdým penisem, ale nikdo z nich si nebude pamatovat na co to je.
    Tak at´ žijeme!
    citát roku 2011-nositel Nobelovy ceny v oboru lékařství Dr.Varelly onkológ z Brazílie)))

    Takže divit se nebudu, ale mrzet a zlobit mě to nějakou dobu bude, když dojde na Vaše slova o nuceném ukončení webu.
    Protože za pár let budeme mít pak internet, ale jednostranný , bez protikladů, názorů, dialogů,ale už si nikdo nebude troufat oponovat, že by to mělo být jinak?
    Možná jsme si až moc zvykli na pomoc netu při sdělování informací, naše děti ještě více. Chtělo by se to více vrátit k původnímu předání slova mezi lidma, to od pradávna umíme, ale díky netu to v nás umírá...

    OdpovědětVymazat
  24. pokud te bloknou snad te brzo najdeme Cvrček

    OdpovědětVymazat
  25. Myslím si , žče ťa Orgoneti nebloknú. Lebo, toto tu je "denníček" názorov a to potrebujú.
    Ku mizení : vraj miznú silné počty emigrantov z rôznych miest v Nemecku. - Na prvopodstata.com je článok, ktorý sa toho dotýka, ale no neviem... , nájdeš niečo o tom ?
    BE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V plynovych komorach urcite nejsou a na organy je take neposlali, neb maji nemoce.
      Kdepak asi jsou? Ve skladech CO pro pomucky pak ubytko v hotelu.Vyfasovali bankokarty a novou identitu.
      Nevim proc jsou na letistich jeste kontroly , opravdu smesne !
      Ty zbrane o kterych se pise na prvopodstate jsou .Maji zbrane vic nez o sto let dopredu a nejen ty...
      Divaji se na kazdeho i jakou auru vyzarujete...Kdo moc sviti, posilaji do tech mist letadla a praskuje se jak o zavod...

      Vymazat
  26. cit:"Myslím, že špiclové nechávají blog fungovat proto, aby měli přehled, "co se ví"
    ano, také si myslím, že tak nějak to funguje. Mají neoblíbené konspirátory hezky na jedné hromádce a těch hromádek už je opravdu poskromnu. Kdysi jsem měla v záložkách celou armádu blogů, kde se probíraly všelijaká citlivá témata a objevovaly se stále nové myšlenky. Kde tito dnes jsou ? Ty blogy, které nechaly žít, tuto hodnotu nemají. Upnula jsem se na Orgonet, mám ho ráda takový, jaký je a budu doufat, že jestli se někam "ztratí", tak ho zase někde najdu. Takový, jaký je, s těmi diskutéry, jací sem chodí. S takovou plochou k diskusím, jakou "pan Orgonet" zvolil. Věrní zůstávají. Asi tak. Tak se Orgo ještě drž !

    dan.

    OdpovědětVymazat
  27. A jak se dozvíme, kde jste po novu?

    OdpovědětVymazat
  28. No nějak teď jdou po lidech mluvících pravdu na YouTube jsem odebíral videa od Karla Bodláka možná znáte někteří měl mnoho videí např holografická projekce na nebi na oblbnutí lidstva atd. Tak jeho účet na Tubu vymazali

    OdpovědětVymazat
  29. Milý Orgo, ať to bude jako to bude, bude to dobré pro nás všechny:-). On ten internet je taky Matrix. Třeba přijde čas, kdy se potkáme i v životě - vždyť stejné přitahuje stejné. A pokud jsou úmysly dobré, tak je nemůže zablokovat sebelepší technika:-))). Máme tě rádi a díky za všechno, co děláš! Zuzik

    OdpovědětVymazat
  30. To by byla škoda.Opravdu se jim to nelíbí.Chtělo by to už konečně vyprášit tu židovskou menšinu.

    OdpovědětVymazat
  31. Tohle nikdo mazat nebude...většinou tu píšete jen dohady..., nevidíte za oponu ....

    OdpovědětVymazat
  32. Co je dohad ? Jako, ze spadlo letadlo, nebo nam v oblacich leta neco jineho nez ptaci ?
    ( Bile cary po obloze neni havran !)
    A je zde nekdo , kdo stoji za oponou ...

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj Orgo,
    tak dnes zablokovali http://aeronet.cz/news . Jistě ho znáš, servr s odhalováním skutečností.
    Tom

    OdpovědětVymazat
  34. Orgonete, zkus to na: https://vk.com, přeji hodně štěstí.

    OdpovědětVymazat
  35. Nemohu se ubránit dojmu, že "legrácku" na ČT 1 v pořadu Otázky V.Moravce, dne 29.11., kdy účastníky i posluchače zmátl vstup do pořadu výzvou v angličtině, že jde o zkoušku na evakuaci, že je to dílko ANYMOUS - myslím si, že jsou to chytří a odvážní chlapíci - ale dosud žádná zmínka, že by to vzbudilo rozruch třeba u BIS aj. Jde o naznačení možnosti ovládnutí televize. Co Vy na to?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.