17. listopadu 2015

Francie ignorovala rusko-izraelské varování před masakrem, zachránili se jenom Židé

Francie ignorovala rusko-izraelské varování před masakrem, zachránili se jenom Židé

http://www.whatdoesitmean.com/index1942.htm
November 16, 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers



Šokující nová zpráva ruské Zahraniční výzvědné služby (SVR) pro vnitřní potřeby Kremlu dnes praví, že francouzský Generální direktorát pro vnější bezpečnost (DGSE) byl 12. listopadu předem varován jak Ruskou federací, tak Izraelem před hrozícícm masakrem, provedeným poté v pátek 13. listopadu třemi týmy vysoce koordinovaných teroristů Islámského státu, kteří zabili 132 nevinných civilistů a těžce zranili nejméně 352 dalších. 



Podle této zprávy 7. listopadu Centrum spojených rozvědek (JIC - Joint Intelligence Center) v Bagdádu (vytvořené a provozované Ruskem, Irákem, Íránem a Sýrií k boji s Islámským státem), přijalo „naléhavý požadavek“ z izraelského Direktorátu vojenské rozvědky (DMI), požadující „otevřenou/v reálném čase“ špionáž o „pohybu/akcích/komunikacích“ jistých vůdců Islámského státu, operujících v Levantu i v Evropě. [Poznámka: slova a věty v uvozovkách v této zprávě jsou anglické výrazy přibližně odpovídající ruským slovům nemajícím v angličtině přesný ekvivalent.]

Izraelský DMI požádal o tuto pomoc na základě informace poskytnuté Izraelské vojenské rozvědce jejich státním bezpečnostním poradcem Yaacovem Amidrorem, který týden předtím byl ve Washingtonu D.C. a setkal se tam se šéfy špionáže Spojených států, Francie a Británie, a na této schůzce bylo provedeno „plánování/operace“ pařížského masakru v pátek 13. listopadu, jak jsme již podrobně popsali v naší zprávě 14. listopadu Russia Warns Friday The 13th Paris Massacre Is Masonic Power Play For World War III (český překlad  http://orgo-net.blogspot.cz/2015/11/parizsky-masakr-v-patek-trinacteho-je.html )

Kombinací „prostředků/schopností“ rusko-irácko-iránsko-syrského Centra spojených rozvědek a izraelského Direktorátu rozvědek byla provedena střízlivá analýza za účelem pokusu o zastavení pařížského masakru 13. listopadu, a bylo zjištěno, že tento útok skutečně bezprostředně hrozí, což přivedlo výzvědné centrum JIC k vydání varování pro francouzký výzvědný direktorát DGSE:

„Zjistili jsme od našich přímých zdrojů v teroristické organizaci Islámského státu informaci o rozkazech vydaných teroristou Abu Bakr al-Baghdadim, který vydal rozkaz všem členům organizace provést mezinárodní útok, který by postihl vedle Ruska a Iránu všechny země koalice, prostřednictvím bomb, vražd a rukojmí, a to v příštích dnech či hodinách.“

Přestože JIC vydal západním informačním službám toto varování pro Francii 12. listopadu, dle zprávy byl jeho plný kontext cenzurován, a to zejména varování, že nejpravděpodobnějším cílem útoku v Evropě je Paříž, protože bylo známo, že jeden z teroristických vůdců Islámského státu, Salah Abdeslam, žije v Belgii a vede teroristickou buňku ve Francii, kde žijí někteří členové jeho rozsáhlé rodiny.

Protože se ani Francie, ani žádná západní zpravodajské služba vůbec nepokusily varovat své občany před tímto hrozícím útokem Islámského státu, izraelská DMI pak požádala, aby mezinárodní rozvědka JIC povolila vydat varování pro židovské obyvatele v Paříži, aby byli ochráněni alespoň oni, což bylo okamžitě schváleno.

Když izraelský DMI dostal od JIC povolení varovat židovské obyvatele v Paříži o hrozícím útoku, ihned upozornil zástupce francouzských občanů v Izraeli, Jonathana.Simona Sellema, na to, co se má stát; tento čin nepochybně zachránil četné životy, protože zpráva byla přijata v pátek ráno, několik hodin předtím, než útok začal.

Nejvíce šokující v této zprávě je, jak ukazují její autoři z ruské SVR, že selhání Západu při varování pařížských občanů před tím, co se mělo stát v pátek 13. listopadu, není jediným činem tohoto druhu, ale zdá se, že je to pro ně spíše normální způsob zacházení s informacemi – jak se ukázalo při stejném typu varování, které obdržely USA před útoky 11. září 2001, a neudělaly nic, a jak bylo potvrzeno i událostmi, k nimž došlo 10. července tohoto roku, jak bylo nedávno odhaleno tehdejším ředitelem CIA George Tenetem.

Z článku Útoky budou pozoruhodné, 12. 11. 2015:

"Toho rána 10. července šéf agentury pro jednotky Al Kajdy, Richard Blee, vtrhl do Blackovy kanceláře a řekl: "Šéfe, je to tady. Spadla klec.“ vzpomíná Black. „Informace, kterou jsme dali dohromady z různých zdrojů, je absolutně přesvědčivá. Je to něco jako poslední stéblo." Black a jeho zástupce běželi do kanceláře k řediteli Tenetovi, aby ho informovali.

Všichni se shodli, že je potřeba naléhavě svolat schůzi v Bílém domě. Tenet zvedl bílý telefon vedoucí k Bushově poradkyni pro státní bezpečnost Condoleeze Riceové. Vzpomíná: „Řekl jsem, Condi, musím vás přijít navštívit. Jsme tam hned.“

Tenet si živě vzpomíná na setkání jeho týmu s Riceovou. (Geroge Bush byl právě na cestách, v Bostonu.) „Blee začal: V příštích týdnech nebo měsících dojde k významným teroristickým útokům proti Spojeným státům. Ty útoky budou velkolepé. Může jich být více. Záměrem Al Kajdy je destrukce Spojených států.“ Riceová řekla: „Co myslíte, že máme dělat?“ Black bouchl pěstí do stolu a řekl: „Musíme teď jít na válečnou nohu!“

"A co se stalo?“ zeptal jsem se Blacka. „Co by se stalo?“odpověděl. „To je mi až dosud nepochopitelné. Jak je možné, že jsme ty zkušené lidi tolikrát varovali, a nic se nestalo? Je to něco jako Pásmo soumraku“ (film „Twilight Zone“).“

I když zpráva SVR to neříká přesně těmito slovy, dojem, že tito západní vůdcové skutečně chtějí vytvořit ze světa „Pásmo soumraku“, je zřejmě reálný. 



November 16, 2015 © EU and US all rights reserved.  Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.






4 komentáře:

  1. Židovští vlastníci klubu Bataclan ho dva měsíce před masakrem (11.9.2015) prodali.
    http://www.timesofisrael.com/jewish-owners-recently-sold-pariss-bataclan-theater-where-is-killed-dozens/

    OdpovědětVymazat
  2. Opět tomu nerozumím. V některém z předchozích článků se uvádí, že masakr zinscenovala Francouzská armáda a najednou je tu informace, že Rusko upozorňovalo na možný teroristický útok IS. Jak to tedy je ?

    OdpovědětVymazat
  3. Je to další útok pod falešnou vlajkou na rádoby pokračování antitransformačního teroru na předem vymezených územích

    OdpovědětVymazat
  4. Tak když může Britanie a prohlašovat že Airbus A321 zničili teroristé, Může Rusko tvrdit že IS napadne Pařiž

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.