19. listopadu 2015

Rusko varuje Spojené státy před hrozbou „krvavé lázně“ na den Díkůvzdání

Rusko varuje Spojené státy před hrozbou „krvavé lázně“ na den Díkůvzdání
http://www.whatdoesitmean.com/index1943.htm
November 19, 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet
Odkazy jsou na články v angličtině.


Strohá zpráva ruské Zahraniční výzvědné služby (SVR) pro vnitřní potřeby Kremlu dnes varuje, že Spojeným státům hrozí z rukou teroristů Islámského státu (ISIS/ISIL/Daesh) „potenciální krvavá lázeň“ v době svátků Díkůvzdání v příštím týdnu. Vůdci teroristů jsou nyní v USA aktivně hledání, poté, co tam byli ukryti vysoce postaveným generálem americké armády, který byl Obamou propuštěn pouze v řádu hodin před pařížským masakrem v pátek 13.

Podle analytiků rozvědky SVR, a jak jsme již uvedli v článku nazvaném Only Jews Were Saved After France Ignores Russia-Israel Warning Of Paris Massacre , česky Francie ignorovala ruské varování před masakrem, zachránili se jen Židé), Ruská federace 12. listopadu vydala varovnou oficiální zprávu francouzskému Generálnímu direktorátu pro vnější bezpečnost (DGSE), že se má konat teroristický útok – toto varování však bylo hanebně ignorováno.

Jak vysvětluje zpráva, varování ze strany SVR pro Spojené státy bylo vydáno na základě sledování pohybu a komunikací teroristů Islámského státu, známých plánováním útoků: čtyři z nich byli tajně převezeni ze Sýrie na leteckou základnu Incirlik v Turecku, kde poté nastoupili do amerického nákladního letadla mířícího na základnu Joint Base Andrews blízko Washingtonu, D.C..

Tím, kdo povolil transport těchto islámských teroristů do Ameriky, byl generálporučík americké armády Ron Lewis – který byl jednak vysokým poradcem tajemníka pro obranu Ashtona Cartera, a také byl v minulém týdnu hlavním spojovacím článkem mezi Pentagonem a Francií při rozsáhlém cvičení na teroristické atentáty, které se konalo ráno v pátek 13. listopadu, v den pařížského masakru.

V řádu hodin před začátkem cvičení na teroristickou masovou střelbu v Paříži 13. listopadu ráno byli čtyři islámští teroristé, ukrytí ze Sýrie do Washingtonu D.C., převezeni do Pentagonu, aby se setkali s generálem Lewisem (který se právě vrátil z Paříže); okamžitě poté ho tajemník obrany Carter propustil; týž Carter ho před měsícem chválil slovy: „Mám výsadu, že mohu úzce spolupracovat s několika skvělými vojáky, a chtěl bych vyslovit uznání těm, kteří jsou kolem mne každý den, zejména mému vojenskému asistentu generálporučíku Ronu Lewisovi. Kdykoli potřebuji Ronovu radu a vizi, mohu s ním počítat. Díky, příteli.“

Pokud jde o místo pobytu čtyř teroristů Islámského státu, které generál Lewis ukryl do Ameriky bezprostředně před svým propuštěním, není v tuto dobu známo – ale byla o nich vydána tajná interní úřední zpráva americké policie, která byla následně zveřejněna, když toto závažné avízo uniklo prostřednictvím nejmenovaných/neznámých zdrojů k reportérce WTTG-TV Emily Millerové



SVR však při sledování těchto čtyř teroristů Islámského státu od doby, kdy se naposledy objevili na kameře ve stanici metra Pentagon zjistila, že cestovali do Bostonu v Massachusetts, kde „shodou okolností“ došlo k vloupání do skladiště zbraní americké armády, a bylo ukradeno značné množství zbraní a výbušnin.

Zpráva dodává, že k těmto čtyřem vůdcům teroristů Islámského státu, kteří jsou nyní ve Spojených státech, proudí další syrští teroristé – například osm syrských teroristů zatčených na texaské hranici a pět dalších, zatčených v Hondurasu, kteří byli chyceni, protože cestovali do USA s kradenými řeckými pasy.

Ruská SVR nemá obavy z těchto teroristů zatčených v USA, ale obává se teroristů, kteří chyceni dosud nebyli – například islámští teroristé, kteří zaplavili USA v minulém roce a našli útočiště v Kentucky, poté, co jim byl povolen vstup do USA díky americkému uprchlickému programu



Pokud jde o to, proč Spojené státy připravují opět útok samy na sebe v další falešné teroristické akci, nejlépe to dnes vystihl ruský ministr zahraničí Lavrov, který řekl: „NATO nyní aktivně hledá nepřítele, protože opět začalo hledat účel své existence, poté, co selhalo válečné tažení do Afghánistánu.

A nejen že USA nepřítele hledají, ale vytvářejí si ho: mnoho světových expertů se diví, proč Spojené státy dosud nepřerušily zdroje financující Islámský stát – jak tento týden poznamenal president Putin, tito teroristé jsou financování 40 státy, včetně států G-20.

Mezi ty, kteří nehrají americkou „hru“ s teroristy Islámského státu patří nyní i Čína, poté, co tito barbaři popravili jednoho z jejích občanů, kterého předtím nabídli na prodej. 



Po pařížském masakru v pátek 13., o němž je již potvrzeno, že byl veden a řízen Západem, se francouzský president Hollande rozešel se Spojenými státy, a řekl presidentu Obamovi, že „jeho stát nebude čekat na americké vedení v boji proti těmto teroristům Islámského státu“ - toto prohlášení bylo přivítáno Ruskou federací a způsobilo, že president Putin vydal rozkazy, aby ruské loďstvo spolupracovalo se svými francouzskými protějšky při vedení této války.

A nyní, když Rusko, Francie a Čína začaly vést totální válku proti Islámskému státu, Spojené státy zřejmě potřebují utrpět ochromující útok podobně jako Paříž. Dle analytiků SVR by k němu mohlo dojít během svátků Díkůvzdání, a nepochybně by to uvrhlo Ameriku do dalšího teroru.

Ale největší obavou SVR je to, že i když se zdá, že pro Islámský stát jsou tyto útoky sebedestruktvní , vyvolávají přesně to, co tito barbaři označují za svou prvořadou, apokalyptickou misi: nalákat světové nevěřící do Sýrie, k finální bitvě připomínající Armageddon.





November 19, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

11 komentářů:

  1. ....vesmir a ludska hlupost...dve nekonecna...no a tak stale dokola...dalej to uz s podvedomim nepojde...dalej len prebudenie zo zleho sna...kto su...co su...je to jedno..no nie sme vrchol potravinoveho retazca...no uz su citatelni ako slabikar s kozorohom na obalke...budu sa zidpovedat...

    OdpovědětVymazat
  2. Připomínám, že to samé říká Fulford v minulém článku:
    "Zdroje Iluminátů říkají, že očekávají další chazarský incident na Den díkůvzdání (26. listopad)."

    Věřím, že v toto datum se nic nestane, když se to prozradilo...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, díky odhalení zveřejněné Sorchou Faal k ničemu nedojde, děkujeme na záchranu Sorcho!

      Vymazat
  3. V souvislosti s poslední větou je zajímavá předpověď baby Vangy, která varovala před kataklyzmaty a bouřlivými událostmi, kdy se lidé rozdělí podle víry. Změní se vědomí lidí a vrátí se původní učení. Nemá se to stát dříve, než padne Sýrie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A je tu proroctví dalšího Bulhara z r. 1944, které letos vyvěsila řada světových alternativních webů; také tam jde o změnu vědomí lidí. Peter Konstantinov Deunov uvedl, že Vlně přicházející z hlubokého vesmíru, bude vystaven každý. Vlna každého očistí a připraví na přijetí nové éry. Člověk se tak dostane na vyšší stupeň vědomí, který je nezbytný na vstup do nového života. Tato obrovská vlna energie světla, tento puls přicházející z vesmíru, zaplaví celou zemi. Všichni, kdo ji budou oponovat, budou přeneseni jinam. Je to vlastně galaktická vlna lásky, někdy se označuje jako vlna X: http://www.bod-zlomu.blogspot.cz/2015/11/galakticka-vlna-lasky.html
      http://www.theeventchronicle.com/metaphysics/spiritual/70-year-old-prophecy-earth-will-soon-swept-extraordinary-rapid-waves-cosmic-electricity/


      Vymazat
    2. Vlna je tu, už dávno, fotonový pás, zem v ňom a s tým ďalšie roviny zmien. . Ľudia na niektorých weboch píšu o svojich pocitoch, bolestiach, nie spaní, strese, nervozite, vyhodení z reálu, strachoch apod. Ale po dosiahnutí istého levelu, včera levelu 144 sa akoby posilnilo a spojilo toto vlnenie s nami. Hodne ľudí cíti a je im lepšie ba krajšie. Píšu o tom. Lenže ten kto pobehuje, chodí do práce, bojuje s časom, rodinou, prácou , vzťahmi, peniazmi, si máločo dokáže uvedomiť, je v strachu. Druhé je, že ľudia očakávajú "pečené holuby". Viď dnešná výzva, zabalená do meditácie ale i s účelom privolať pomoc. Fakt neviem odkiaľ a koho volať - Opakuje sa slovo UDALOSŤ. Pýtam sa známych, čo je ta udalosť ? Haha, nik nevie obyčajne po sedliacky vysvetliť. Raz sa odvolávajú na BOHA, potom na formácie z iných úrovní, planét, mimozemšťanov z vnútra zeme /inak ako môžu byť mimozemšťania, keď sú vnútri Zeme?/
      . Pýtam sa prečo ?
      Nuž vravím tomu "špatne navarené lečo". Také dlho nevydrží, hnije, plesnie, pozor môžte ochorieť ! treba vykydnúť...

      Vymazat
  4. Původní učení - to je uctívání Bohyně - ženského a projeveného aspektu Božství, jak tomu na Zemi bylo před pádem Atlantidy. Proto Archoni zmanipulovali tolik kultů, jen aby zcela vymýtili uctívání Bohyně. Se jim to nepodaří.

    OdpovědětVymazat
  5. Lapači vědomí jim říkám. Většina lidí jíž má koncentrované vědomí a podvědomí, s myšlením k těmto probíhajícím událostem. Je jasné, že lidské vědomí na celé planetě je koncentrované k jednomu největších odhalení na planetě za posledních pár století. Měli bychom vědomě, domoci k podpoře odhalení a harmonizace současného stavu světa. Tím velkým odhalením přichází i velké transformace vědomí a tím pádem i nestabilní realita. Buďme silní a nenechme se zastrašit, těmi oligarchy jenž budou bránit svou temnotu a rozsévat strach a smrt, jako nutnost. Cíl nám je všem jasný, navrácení rovnováhy do života zde na matičce Zemi. Navrátit ji harmonii života, fauně, floře. STOP CHAMTRAILS, STOP NATO, STOP ISIS, STOP FARMACEUTY BUSINESS, STOP WAR BUSINESS atd. atd. . A to znamená být tvrdý k sobě a mít jasný cíl a pevné vědomí. Nenechat se opět uchlácholit, že už je vše vpořádku a dobré. To nebude nikdy, neustále musí naše vědomí pevně podporovat a chránit, skutečné hodnoty energie života.

    OdpovědětVymazat
  6. Naco to varovanie? Amici sami musia najlepsie vediet, kde sa im potuluju ich "ratolesti"...

    OdpovědětVymazat
  7. ISIS je jméno Bohyně. Všechno, co souvisí s Bohyní, temňáci špiní... Holt to jsou ti samozvaní padělatelé přírody, kteří si tak rádi hrají na bohy. Ale nikam daleko se nedostanou, nejsou schopni udělat originál, ale jenom nepodařený padělek. K tomu, aby se prosadili, vždycky potřebovali manipulaci, dát někoho do otroctví a násilí vůkol.

    OdpovědětVymazat
  8. a proto není ještě nic jasné. Není jasná transformace, není jasné nic, ani čas, kdy to bude. Příznaky jsou, a budou další. Ale Bible je tady skoro 2000 let, a v Zjevení je odpověď. Copak už nikdo ji nevěří? Musí být Harmagedon, až pak bude mír. Ale my tady nebudem.Zůstane jen pár lidí. Tedy asi těch 144000. Tedy žádna kabala, neoconi, islám, a všechno co se Satanem souvisí! Říkám jenom, co bylo zjeveno....když dovolíte...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.