18. listopadu 2015

Za vším hledej židy...

Ještě něco pro zahuštění informačního chaosu. Někomu to třeba objasní, někomu zase zatemní ... Mně to celkem dává smysl.... =Orgonet=


Za vším hledej židy ...
Jim Stone, 18. 11. 2015


Židovská komunita ztrácí moc, a tak se snaží do všech zemí nacpat muslimy, s jediným cílem, aby měli všude obětní beránky, na které by mohli svádět své falešné teroristické útoky. Židovské teroristické útoky mají jediný účel - poskytnout přijatelné důvody, aby všem lidem mohly být odebrány poslední svobody a aby mohl být nastolen totalitní systém v každé zemi. 


Je to tak, lidi, a věřím, že poslední hodina se blíží. A my nemůžeme dovolit Židům, aby jim to prošlo. Židé se velmi bojí odhalení, ale čeho se bojí nejvíce, je, že budou konfrontováni tváří v tvář s námi. A my s tím můžeme něco dělat.

Pokud to neuděláme teď, budeme vrženi do temnoty a nikdy neunikneme. Může to být poslední hodinka lidstva, a jestli v ní zklameme, budeme čelit tyranii založené na technologiích jako nikdy v historii. Je jenom jedna možnost, jak je zastavit, a to,přímá hrozba, že budou za to, co udělali, nést odpovědnost na osobní úrovni před jednotlivými lidmi.
.
Jediná věc, která podle mě může fungovat, je osobní vzkaz, který bude doručen do každé synagogy, přibit na dveře, zastrčen pod dveře, nalepen na sloupy ve čtvrtích kolem synagog, aby se jim dalo na vědomí, že to vše nedělají tajně, ale že spousta lidí ví, kdo za tím vším je. 

Důležité: Kdyby vás při vyvěšování těch věcí chytil nějaký Žid, okamžitě by zavolal policii a řekl by, že jste na něj zaútočili, a vy byste nemohli utéct, tak by vás zabásli, i kdybyste byli úplně nevinní. Určitě s sebou mějte zapnutý videorekordér, abyste mohli dokázat, že jste nebyli násilní, a pokud žijete v oblasti "zločinu nenávisti", ukážete pár záběrů a vykličkujete z toho. 

Fotka z Bataclanu je děsivá, můžete ji jen vytisknout tak, jak je, bude stačit i černobílá, dá se nalepit v metru a dopravních prostředcích, kde je hodně lidí ... všude, kde se dá.  

Mám tu významný dokument: FBI dokázala, že v Americe není žádný ISIS, ale všechno spáchali Židé, takže veškeré teroristické hrozby od "ISIS" jsou ve skutečnosti přímé hrozby terorem od židovské komunity. Mají důvod pro tyto útoky - aby získali konečnou moc a kontrolu nad námi všemi. Když je necháme, aby se jako špinaví hadi vplížili pod náš práh, budeme zničeni. Jediná věc, která je zastaví, je strach ze zaslouženého trestu. To není žert, dejte se do toho a dejte jim vědět, že jim to neprojde.

Hlavy vzhůru, ztrácejí moc!

Jestli jste ještě nemysleli na základní potřeby a nemáte doma aspoň pytel mouky, obstarejte si ho. Udělejte to hned. Židovská komunita reaguje na veřejné povědomí o jejich nepřátelských činech právě teď zvýšením násilnosti "ve jménu ISIS". Fakt, že Rusko vytvořilo alianci s Francií, aby vykořenilo ISIS, dokazuje, že i Rusko je pouhý židovský zombie stát. Rusko nemůže být tak hloupé. aby mu unikl fakt, že to všechno udělala Francie, a jeho aliance s Francií mluví za vše. 

Fakt, že židovští Jew.N. se pokouší napěchovat "uprchlíky" do amerických států, kde je nechtějí, také o něčem vypovídá. Každý opravdový uprchlík by přišel v míru s vděkem do všech států, ale je definitivně jisté, že tito "uprchlíci" budou použiti jako obětní beránci pro nepřátelské akce Izraele/Židů proti americkému a evropskému lidu, a proto tito Židé chtějí nastrčit své figurky všude. Potřebují mít přijatelný základ vsazený do myslí lidí celého světa, aby mohli páchat svůj falešný teror, který ospravedlní totální ovládnutí všech lidí světa Židy, a tímto základem bude ISIS a Sýrie.

Vím, že nemohu zabránit teroristickým útokům v USA tím, že řeknu všem lidem, aby se za tyto útoky mstili židovským cílům. Je zbytečné ventilovat své frustrace na místní mešitě, správné místo je židovská synagoga. Každý, kdo je dost vědomý na to, aby si zašel na tento typ webových stránek, by měl už vědět, že kořeny jsou tam, a jestli chcete, aby se vůbec nic nestalo, udržujte nad skutečnými viníky hrozbu pomsty. Jsou to zbabělci, naprostí a totální zbabělci, i nejmenší šance, že by mohli být potrestáni, je zastaví; neudělají vůbec nic, pokud si budou myslet, že by jim mohl být zlomen židovský nehet na malíčku.

Je na 100% dokázáno FBI, že veškeré násilí ve jménu ISIS, které kdy bylo zosnováno v Americe, bylo provedeno Židy. Je obrovské mísopřísežné prohlášení, které to dokazuje, na které je odkaz níže. Update: Židovská komunita provedla útok na tento web proti tomuto prohlášení, které má rozsah přes 10 gigabitů, z jejich serveru Vodafone z Indie. Přepnuli na ddos. Takže zde mám dokument přímo z FBI. Přečtěte si zde, jak FBI odhalila židovskou komunitu! (34 stran anglicky).




Nejsem to jen já, kdo říká, že ISIS jsou Židé a že musejí být zastavení. I FBI to obrovsky dokázala a publikovala, a jestli jste o tom ještě nikdy neslyšeli, tak díky cenzuře a židovským médiím, která vás chtějí držet v nevědomosti. Fakt, že i Rusko hraje hru na ISIS, i když byla prozrazena FBI, vypovídá mnohé. Fakt, že FBI vůbec odhalila ISIS a řekla, že je vedena Židem v USA, dokazuje, že ne všechny americké výzvědné agentury se účastní této hry, a pokusí se ji pokud možno zastavit.

Fakt, že Židé byli varování o útocích ve Francii, a nikdo jiný ne, přesně jako Odigo varoval všechny Židy v New Yorku, že bude útok na věže, osvětluje vše jasněji než cokoliv jiné, a znovu opakuji: Jestliže se Putin spojil s Francií po tomto nedávné "teroristickém útoku", je rovněž židovskou loutkou pracující dle židovského scénáře. Tím je bezcenný, není jedním z nás, nečekejte, že Rusko spasí svět více než USA. Všechno je to jen naoko, a Putin to dokázal.

Doufejme, že teroristické útoky ke zničení EVropy se židovským spiklencům vymstí.

Byly pařížské útoky skutečně indikátorem, že Židé prohrávají válku s veřejným míněním?
Evropa dostala od těchto "teroristických útoků" vysoce potřebnou injekci adrenalinu, bez ohledu, kde je provedl, a to dá veškeré evropské populaci pádný důvod odvrátit uprchlíky a říct invazi financované Sorosem velké NE. A protože David Duke a další dali dokonale najevo, že Židé chtějí v Evropě tolik uprchlíků, kolik je možné, aby se "smísili" s populací a zničili evropské dědictví, což je fakt, který přiznávají i mnozí Židé, zdá se mi, že tak závažný útok tak brzo na tuto obrovskou imigrantskou krizi by mohl být aktem beznaděje židovské komunity, jak ukazuje fotodokumentace a příběh mexické rodiny.

Otázka: Proč by francouzská vláda zombíků kontrolovaná Židy zamkla divadlo, tahala  dovnitř lidi a aranžovala příšernou scenu vraždění, kterou by svedla na muslimy, když židovská komunita zoufale potřebuje muslimskou invazi, aby mohla přistoupit k realizace svého nejvyššího cíle - kulturního zničení Evropy? Odpověď: Protože prohrávají, ztrácejí moc, jsou voláni k odpovědnosti, a dle mého názoru střílejí své poslední rány před tím, než ztratí kontrolu nad veřejností, která se rychle probouzí a prohlédá jejich hry.

Vsuvka Orgonet: Video: Útoky v Paříži:  Do rádia France Info byl pozván na rozhovor lékař záchranář, který pracoval v záchranném týmu 13. 11. Mimo jiné řekl: Štěstěna tomu chtěla, že na stejný den bylo naplánováno na mnoha místech Paříže cvičení záchranných týmů na vícečetné útoky, takže jsme byli připraveni.

https://youtu.be/iebVWcVn2PU


 Ze strategického hlediska byl "incident islámského teroru" ve Francii obrovskou hrubou chybou, která by mohla zpomalit plán na zničení Evropy o desítky let. A doufám, že se vymstí, udělám vše, co mohu, aby se jim to vymstilo, zveřejněním, jak očividně to byl francouzský stát, který to udělal, a pak doufám, že židovská komunita nebude tak zoufalá, aby "ISIS" náhle dostala z čistého éteru a nicoty jaderné zbraně. Všichni víme, že ISIS má neoficiálně 500 či více jaderných zbraní, díky Izraelskému jaderném centru Dimona, a doufejme, že někdo z izraelské rady kneset bude mít dost rozumu a odvahy, aby to udržel jako "neoficiální".

Putin konečně dostal zelenou, aby řekl, že letadlo bylo zničeno bombou. 

Problém: Bomba byla vyrobena s TNT, což používají americké válečné hlavice střel, a množství materiálu odpovídá útoku střelou. Takže "Putin" (tm) nyní naskočil na antiislámský modní trend, prohlášením, že to byla domácky vyrobená bomba, přesně tak, jak chce jeho mistr loutkář. Lidi, pokud je verdikt 1 kilo TNT, tak je to skutečná záruka, že to udělala raketa. Ale Putin hraje hru, a je v Sýrii, protože hraje hru ... chcete vědět, proč si to myslím?

Protože Putin stále nazývá pařížské útoky "islámským terorem", než by řekl, jak to je, což znamená, že Rusko hraje hru s nimi. Putin teď řekl, že sestřelení letadla je "islámský teror", když dostal poslední důkaz, který potřeboval - že letadlo bylo sestřeleno pomocí TNT - aby dokázal, že letadlo sestřelila americká raketa, což celou dobu věděl.

Putin je loutka, protože stále nazývá 9/11 "islámským terorem", i když všichni, kdo mají alternativní televize v jakékoli zemi mohou získat video o pádu budov 7, která spadla sama, i ve veřejné televizi se o tom mluví, a jsou nekonečná svědectví požárníků, která ničí oficiální historku. Kdokoliv se zdravým rozumem může pochopit během dne, že požár v městském doprávním systému začalo pět tančících Izraelců a rezidua výbušniny v dodávce. Každý občan s nejhorším napojením na internet za 20 dolarů to může vědět, jak by to okamžitě nevědělo Rusko, které má obrovský výzvědný aparát, a můžete se vsadit, že to ví. Fakt, že "Putin" (tm) nepříšel a nevytroubil pravdu o 9/11do širého světa, dokazuje, že pouhou loutkou hrající dle příkazů.

Já se skutečně obávám, že Rusko je v Sýrii jen proto, aby hrálo hru, a dospělo k III. světové válce. Rád bych doufal ve více, ale když vidíte, co v současnosti hraje a jak, buďme k sobě upřímní. Rusko není hloupé, aby nevědělo, že útoky provedla Francie a že ISIS je falešný jako třídolarová bankovka, a fakt, že nenazývá tento podvod podvodem, znamená dvě věci: 1. Rusko nemá koule. 2. Rusko je jen loutkou hrající dle scénáře. 

Vyberte si sami, a nečekejte žádné zázraky, které by pomohly obyčejným lidem.




Text: Víme, že to udělali Židi, a svedli to na Muslimy. Udělejte to ještě jednou, a navštívíme tuto synagogu a budeme s vámi diskutovat. Vezměte si své falešné vlajky, třetí světovou válku, a zastrčte si je někam. 

Židovská komunita ztrácí moc, a tak se snaží do všech zemí nacpat muslimy, s jediným cílem, aby měli všude obětní beránky, na které by mohli svádět své falešné teroristické útoky. Židovské teroristické útoky mají jediný účel - poskytnout přijatelné důvody, aby všem lidem mohly být odebrány poslední svobody a aby mohl být nastolen totalitní systém v každé zemi. 

Je to tak, lidi, a věřím, že poslední hodina se blíží. A my nemůžeme dovolit Židům, aby jim to prošlo. Židé se velmi bojí odhalení, ale čeho se bojí nejvíce, je, že budou konfrontováni tváří v tvář s námi. A my s tím můžeme něco dělat.

Pokud to neuděláme teď, budeme vrženi do temnoty a nikdy neunikneme. Může to být poslední hodinka lidstva, a jestli v ní zklameme, budeme čelit tyranii založené na technologiích jako nikdy v historii. Je jenom jedna možnost, jak je zastavit, a to,přímá hrozba, že budou za to, co udělali, nést odpovědnost na osobní úrovni před jednotlivými lidmi.
.
Jediná věc, která podle mě může fungovat, je osobní vzkaz, který bude doručen do každé synagogy, přibit na dveře, zastrčen pod dveře, nalepen na sloupy ve čtvrtích kolem synagog, aby se jim dalo na vědomí, že to vše nedělají tajně, ale že spousta lidí ví, kdo za tím vším je. 

Důležité: Kdyby vás při vyvěšování těch věcí chytil nějaký Žid, okamžitě by zavolal policii a řekl by, že jste na něj zaútočili, a vy byste nemohli utéct, tak by vás zabásli, i kdybyste byli úplně nevinní. Určitě s sebou mějte zapnutý videorekordér, abyste mohli dokázat, že jste nebyli násilní, a pokud žijete v oblasti "zločinu nenávisti", ukážete pár záběrů a vykličkujete z toho. 

Fotka z Bataclanu je děsivá, můžete ji jen vytisknout tak, jak je, bude stačit i černobílá, dá se nalepit v metru a dopravních prostředcích, kde je hodně lidí ... všude, kde se dá.  

61 komentářů:

  1. K podobnému závěru přicházejí i jiné zdroje, jako např.: http://www.veteranstoday.com/2015/11/16/is-israel-behind-paris-attacks/
    Také tento článek často aktualizovaný tam patří k nejčtenějším:
    http://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/
    A něco na související téma o khazarech od Cobry v čj:
    "... je důležité rozumět, že Kchazarové jsou ve skutečnosti Drakoniané, kteří přišli na planetu Zemi v atlanstkém období zkrze Kavkazský portál a od té doby se reinkarnují v lidských tělech. Kavkazský portál byl také tou hlavní vstupní branou pro kastu reptiliánských bojových otroků, která přišla na Zemi v lidských tělech v atlanstském období a později během neolitu skrze kurganskou invazi...Plejáďané a spojenecké rasy vždy podporovali pozemskou populaci v jejich boji za svobodu proti útlaku od Chimery/Drakonianů/Reptiliánů. Slované, zejména Rusové byli většinou zcela otevření Plejádskému vedení a pomoci. Kijevská Rus, pod vojenským velením komandéra Svietoslava I. Kijevského zničila kchazarský stát kolem roku 965: To byl začátek velké animozity mezi těmito Khazary a Rusy. Od té doby Khazaři byli bez své rodné země a ztratili kontrolu nad kavkazským portálem..Plejáďané a spojenecké rasy nyní podporují Putina v jeho misi vyčistit Sýrii od žoldáků Islámského státu. Tyto bytosti ve skutečnosti patří k reptiliánské kastě bojovníků, která na Zemi přišla před mnoha tisíciletími skrze kavkazský portál a od té doby se reinkarnuje v lidských tělech..Více je z původního zdroje přeloženo zde http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/10/galakticka-proxy-valka-v-syrii.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle potvrzduje skoumani DNA chazarskeho naroda,jejich DNA je jini vod ostatnych lidi.byl to kmen ktery presel na židovskou viru a cast pak krestanstvi a když se spojili tak vznikl sionizmus.Jsou to v podstate nepratelske bytosti.

      Vymazat
    2. V jaké podstatě???Židé jsou přátelští jen a jen k sobě.Nikdy,od doby Mojžíše,nebyli přátelští k nokomu jinému.

      Vymazat
  2. ano, putin, medvedev jsou taktez zide. nehlede na to, ze putin ma nekolik svych klonu ( a nejen putin). popravde receno, nevim, co si o tom mam myslet.
    ted jeste prijde, ze byl jezis kristus taky naraficenej, protoze to byl vlastne taky zid, a picnu se z toho.

    verte jen sve intuici, pokud jeste nejakou mame, komu a cemu verit, mimojine jsou i fota, kde putin ukazuje parohace, (symbolika masonu), PROC??

    jede v tom s nima?? o, boze, at uz je po vsem, uz me to fuckt nebavi.!!
    mirca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tvoje príspevky, nielen tento , nesú stopy trolingu... tak sa už picni...trepeš tu dva na tri...

      Vymazat
    2. Ano, Anonymní 18. listopadu 2015 20:57 správně!

      Vymazat
  3. Zni to srozumitelně a velice pravděpodobně..
    jakkoliv je mi Putin sympatický, stále se ke mě vrací teze, že to hraje s nima. Jak všichni víme, pokud chcete dosáhnout globálních výsledků a manipulovat masami, platí heslo "Rozděl a panuj" aneb když se dva hádají třetí se směje. Vše spěje jen k větším kontrolám ve snaze maximálně omezit práva a svobody jednotlivce. Putin může být jen jednou z figurek na šachovnici. Díky za článek.
    https://www.youtube.com/watch?v=Y2-axpcHjUk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A taky že je - na šachovnici GP. Svou roli hraje skvěle, a bude za to patřičně odměněn účastí na světovládě.

      Vymazat
  4. Proč mě tohle všechno nepřekvapuje? Protože jsem si kdysi přečetl Starý zákon. Celá historie židovstva je protkána vražedným šílenstvím při kterém vyhlazovali všechny kmeny a národy které na své cestě potkali. Je nutno přísně odlišovat sionisty a semity. Často je našincům spíláno do antisemitů. Ale to bychom museli nenávidět většinu arabského světa. Semité jsou obecně národy hovořící semitským jazykem. Podobně jako „árijci“, i „Semité“ jsou v prvé řadě jazykovým, nikoli rasovým označením. Ovšem něco jiného jsou sionisté. To jsou výlušně židí posedlí rasismem a eugenikou. Je to židovský ultra-nacionalistický směr, který je ve svém základě diskriminující k ne-Židům. Sionismus byl také v minulosti ze strany OSN označen za jednu z forem rasismu. Stalo se tak v roce 1975 převážně hlasy arabských a rozvojových zemí. Rezoluce Valného shromáždění OSN č. 3379 tehdy označila sionismus za jednu z forem rasismu. Rezoluce byla anulována v r. 1991 rezolucí č. 46/86. S hnutím, které bývá označováno jako sionismus, se poprvé setkáváme na konci 19. století. Označuje se tak hnutí, které usilovalo o návrat židů do Palestiny, do země jejich předků. Myšlenka návratu nebyla mezi židy nijak nová, existovala v podstatě po celou dobu židovského exilu, ale teprve zakladateli sionismu Theodoru Herzlovi se podařilo sjednotit židy natolik, že bylo spuštěno hnutí, na jehož konci stál novodobý stát Izrael.
    Mateřskými zeměmi sionismu byly Anglie, Francie, Německo, Rakousko, Polsko a Rusko, kde působila řada osobností, které hnutí připravovaly a dále rozvíjely. Z předchůdců sionismu zmiňme osobnosti, jako jsou Moses Hess, autor spisu Rom und Jerusalem, lékař Leo Pinsker, publicista Max Nordau, tvůrce esperanta lékař Ludwig Lazar Zamenhof, Martin Buber a řada dalších.
    V židovských novinách nař. vycházejí inzeráty typu: přijme se učitelka mateřské školky, výhradně židovského vyznání, židovka po matce.
    Proč? Jsou snad židé rasisté? Eugeniské zásady jsou nám také známé. např, žid je pouze potomek matky židovky a sňatky s ne židy (gojimy) jsou zakázány.
    Čeho se tak báli všichni pořadatelé pogromů na židy? Byla to jen touha po jejich majetcích. Myslím, že B je správně.
    Res.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je teprve začátek.Neříká vám něco jako "čistá rasa"???Kdo pěstuje plevel,nepodporuje růst toho podstatného !A pod.
      To byl nástup fašismu!!!!!!!!!!

      Vymazat
    2. Obávám se, že jste špatně četl Starý Zákon. Domníváte se, že např. Čechové, když přišli na toto území, se chovali jako holubice? Ostatně v Praze v 9. stol. kvetl obchod s otroky.
      Domníváte se, že by např. do křesťanské mateřské školky byla přijata Židovka?

      Vymazat
    3. Co to tady tlučeš lidem do palice?Za mých školních let to bylo normální.Seděli jsme se židy v jedné lavici a scházíme se jako spolužáci dál.Staré zákony vytahují jen židi a islámisté.S tím jdi do p.....To nech historikům.A když se zmiňuješ o 9.stol.,tak to ve vašich krajinách funguje ještě dnes.To máte v genech.A v těch vašich ujetých palicích.V tom je mezi námi ten rozdíl.Každý patří do své země.

      Vymazat
    4. To není ze Starého Zákona.

      Vymazat
  5. Anonymní 4. června 2012 17:57... Spisovateľ Dejan Lucič hovorí o Chazaroch: 90% dnešných Židov sú pôvodom Chazari. Sú z Turko-Mongolského kmeňa, ktorý v polovici 8. storočia konvertoval na judaizmus. Keď sa ich impérium v desiatom storočí rozpadlo, usadili sa naprieč Ruskom a Európou a neskôr aj na Americkom kontinente. Chazari sú konvertiti a nemajú vôbec žiadnych semitských predkov. Semitskí Židia pochádzajú z Palestíny a tvoria 7 - 10 % svetového Židovstva. Čítajte viac: http://dolezite.sk/Rockefeller_Rothschild_Lenin_ropa_a_potoky_krvi__199.html#ixzz1wqB28jyE









    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 17:57 - máš pravdu, ale musím oponovať, že tzv.Ortodoxní židia sú z toho celého množstva výnimkou, kedže ich spôsobom života je judaizmus vo svetle Starého zákona a Talmudu, ako takého.Dnes sú nebezpeční iba "židia"- pozberanci-prebehlíci tzv.Chazari, ktorí vyznávajú židovstvo len na papieri, ako "členstvo v strane"! A to je to najhoršie v živote spoločnosti. Len nedávno sme mali v Československu tzv. komunistov a straníkov. Komunista je presvedčený o svojej pravde, ale straník je figurka s preukazom a vykonávateľ režimu. Podstata je zjavná aj v iných svetových rasách....

      Vymazat
  6. a dle autorova názoru, kdo je tedy tím loutkařem, který ovládá putina ? ..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mimozemstane!!!!, no, mozna se budem smat, ale vazne si myslime, ze jsme ve vesmiru jedini??

      zrovna jsem docetla starou knizku SIRENY Z TITANU, je to kniha z 50 let, nasla jsem ji na vyhozeni u jedne knihovny, velice zajimave a
      vrele doporucuji, pise se v ni o cipech v hlave, ktere ovladaji vojaky na marsu a hlavne o zakriveni casu, nebo jak se to zpravne rekne.
      ! take zajimave tema. pry uz s tim i amici experimentovali.
      mirca

      Vymazat
  7. Tak nevím, mám několik pochybností. K pochybnostem mě navedla věta, ...nemůžeme dovolit Židům, aby jim to prošlo.... Skutečností je, že Židi už vládnou světu, nebo se mýlím? Totalitní systém už je víceméně ve všech vyspělých zemích. Je hlavním jejich důvodem vyvolat třetí svět. válku za účelem snížení množství lidí na Zemi? Hraje Rusko jejich hru jen dočasně? Doufám, že ano.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím jim dovolujem všechno.A opět budeme volit zase jenom židy.Nebo se mýlím?Tak jinak.Kdo v naší vládě a na důležitých místech je Čech Moravák či Slezan?Koho dosazuje Babiš na "své" pozice?
      Tak mi je zkuste jmenovat.

      Vymazat
  8. To zní jako muslimská propagace proti židům. Díky Bohu, že jsem ateista.

    OdpovědětVymazat
  9. Zdravim nějak mi nesedi to Rusko vim že nejsou svatoušci a hraji si jak v Sirii a jinde kde se angažuji svou hru,ale nemyslim že maji nějaky zajem o to aby to došlo až k III světove valce.

    OdpovědětVymazat
  10. ono rusko potapí tankery s ropou patřící isis nevím, jake procento těžby to celosvetově je ale dražší ropa o něco by zaplatila vojenske vydaje na valku v Syrii

    OdpovědětVymazat
  11. Jen u nás si je stále budeme hýčkat a opět je volit.Češi,nad tím se rozum zastavuje.Kdy už se národ probudí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Orgonet jako proruský konspirační web a jeho čtenáři hlupáci: http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/67513/prorusky-konspiracni-web-lze-francouzi-svoje-lidi-postrileli-a-teror-predstiraji.html

      Vymazat
    2. Co jsi ty????

      Vymazat
  12. Tak přesně k takovému názoru jsem došel také ... trochu jsem bádal a domnívám se, že egyptská historie může trochu pootevřít dveře k událostem ze starého zákona. Příchodu Josefa a obsazení delty nilu jeho bratry (tzv. Hyksóská dinastie) po několika letech opětovné sjednocení Egypta a cca 300 let potom slavný exodus, který zavání spousty nejasnostmi. Dnes už víme kde překročil Mojžíš moře, ale kdo vůbec byl? Že mohl hovořit s faraonem. V době Ramesse II se obnovovala smlouva o neůtočení čtyř států Egypt, Manoni?, Chetité a Babyloňané. Později nato se u chetitů vystřídal panovník, protože se jeho nevlastní syn pokoušel o převrat a zavraždil svého otce. Nato byl vykázán do egypta kde mohl být písařem, kteří byli velmi uznávaní. Později se přesunul do části dnešní Srýrie kde založil rodinu (jen pro upřesnění každý zdroj uvádí nějakou informaci odlišně), když zemřel Rammesse? 1212 př.n.l..
    A právě v tomto okamžiku se to stává velmi zajímavé. Od převratu do smrti faraóna to je cca 40let. Po smrti Ramesse III začala nová dinastie a tato doba je také známá svojí špatnou úrodou. Náš dotyčný věděl o smlouvě mezi čtyřmi státy a vrátil se do egypta se svým synem ne bratrem. Co dále následovalo přesně nevím, ale domnívám se, že archa úmluvy jsou svitky se zněním smlouvy ale také ukradené pozůstatky Josefa pro které byli pronásledováni přes poloostrov Sinai egypťany.
    O následujících létech v Egyptě se historie zmiňuje o jakémsi poupraveném systému správy státu kde figuroval jakýsi poradce!!! Přežil několik farónů.
    Nějaký komentář_??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, jestli si můj komentářř ještě přečtete, ale reaguji. Jsem ráda, že se našel někdo, kdo se začal zajjímat o to, co se skutečně na Fafaónském dvoře dělo. Já k Vám jen doplním. Starý zákon zmiňuje, kterak Mojžíš "vyjednával" s Fafaónem. Ač z našeho pohledu nešlo o nic jiného, než o vydírání. (ke kterému byl vyzván tajemným svým Hospodinem) Chtěla jsem, aby si lidé z mých vypsaných pasáží z Písma všimli, že o propuštění žádalo přes půl miliónů lidí. Přes půl miliónů lidí si odvádělo skot, zlaté ozdoby,drobný majetek( ve Starém zákoně např., kterak mezi sebou židé vybírali na poušti zlato na odlití zlatého telete, na oběti Hospodinu atd.) a navíc, přes půl miliónů lidí opustilo Egypt. , tedy svoji práci zajišťující chod státu .(v Egyptě toho času žilo cca 10 miliónů obyvatel) Dovede si někdo představit, že by takové množství pracovníků náhle opustilo s naplněnými kapsami stát ?! Předem plánovaný kolaps státu zaručený ! A to se také stalo. Nastoupila jiná dinastie. Z vykopaných obrazů a soch je jasně patrné, že vládcem Egypta se stali černé (či hnědé ?) rasy. Toť ten Váš zmiňovaný "poupravený systém". A tohle vše se dá přirovnat k našim 90.létům plných sametů. Privatizace, změna pánů. Holt, někdo už v tom má zaběhnutou praxi od pradávna . :-((

      dan.

      Vymazat
    2. To se muze opakovat !
      V nasem state take 10 milionu lidi, ale jen to zlate tele nemame kde slozit.
      V Hospodina zde skoro nikdo neveri...Tech tajemnych zde je take nejak moc, co by po nem hrabli.Mozna zlate prasatko- Golden-chrochro a to by byla provokace proti jedne naboz.strane ( sice veprove by nebylo).

      Vymazat
  13. Ale, "Orgonete" to je nějaká změna kurzu, nezdá se?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je vývoj (:-)))
      O Putinovi mám sice lepší mínění, než píše článek, ale ty otázky si taky kladu; zatím si postup Ruska omlouvám diplomacií, ale nevylučuji, že to může být tak, jak to vidí Stone. Takže, svědomí mi nedalo tohle nezveřejnit.
      Ono je to jedno, co si o kom myslíme, stane se stejně, co se má stát...

      Vymazat
    2. Orgonete, děkuji za odpověď :-)

      Vymazat
    3. Ať se otočíš kam cheš,narazíš na žida.

      Vymazat
    4. staré poučky c.k.Rakouska říkají, že jsou drzé tváře a chtivých rukou (peníze, majetek, ženy, alkohol).

      Vymazat
    5. Už by bylo potřeba zrušit jejich ochraňující zákony.

      Vymazat
  14. nesúhlasím v troch bodoch 1) nie sú to Židia ale Chazari aspoň že jedného menoval.
    2)Račej mať FR pod kontrolou RU ako by tam začali sólo akcie s nepodarenými nasledovníkmi Degola ktorý sa v hrobe obracia čo stvárajú s tímy čo spáchali nekonečné množstvo atentátov kvôli samostatnosti FR od SŠ
    3)Žiadne útoky na mešity ani synagógy či kostoly dajú sa odstaviť aj ináč vieme všetci kde je chyba a to kazatelia čo bažia len po moci z psychopatickými sklonmi.

    OdpovědětVymazat
  15. Jim Stone, kdo to je ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veškeré informace o Jimu Stonovi najdeš na jeho webu, viz odkaz na článek.

      Vymazat
  16. Jim Stone se velmi kurážný, vida, že má odvahu takto konkrétně jmenovat hlavní hráče na šachovnici našeho světa . Nečte se to špatně. Ovšem, myslím si, že má na Ruského prezidenta velmi unáhlené závěry. To, že jmenuje světové události (falshe flag) stejně jako opozice, ještě není důkaz, že je Putin jeden z nich. Jsou věci, které Putin několikrát nazval skutečným výrazem. A byly důležitější. Např. ".O Polácích....kdo skutečně začal 2.sv válku v ČSR ? " Nevidím ani důvod, proč by právě Ruský prezident měl celému světu prozrazovat ,co Joudové v Americe uvařili .
    Nu, kdo nám vládne, už přestalo být tajemstvím. Kdo zná židovskou povahu, neměl by se ani přílíš divit, že svět je, jaký je. Co víc k tomu dodat ? Ale ten jejich oltář nás už stál mnoho co krve Ježíšových následovníků, že ? Viz např. Exodus 28...zlato, zlato a zase zlato ! "zlatý zvoneček a granátové jablko budou střídavě dokola na obrubě řízy."(exodus 28-34)
    ... a krvavé oběti --těch už bylo přespřílíš. ! (každý gojim je zvíře, ne člověk ! ) "..Berana porazíš. Vezmeš trochu jeho krve a potřeš jí lalůček Áronova ucha a lalůček pravého ucha jeho synů i palec jejich pravé ruky a palec jejich pravé nohy. Zbylou krví pokropíš oltář dokola" (exodus 29-20) Uff.. ještě to musíme s němi chvíli vydržet. Ale náš Pán si už pořádek udělá !

    dan.

    OdpovědětVymazat
  17. Som zvedavý ako to dopadne 30.11.

    kdy se okolo 120 světových lídru, včetně těch z Ruska, USA a Číny sejde v Paříži, aby "diskutovali o globálním oteplování."

    Více zde: http://benjamin-fulford-cz.webnode.cz/blog/
    Prečítajte si aj ten článok pod tam to vlastne celé začína

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. sorry, zľahčenie :-DD = všetci budú teplí ?

      Vymazat
    2. Vzhledem k dalším dramatickým událostem globálního charakteru se konference v Paříži nebude konat nebo se odloží až po Novém roce. Výjimečný stav ve Francii bude prolongovan a koordinuje se z výjimečnými stavy v dalších evropských zemích. Také se začne stavět pevnost Evropa. Prediktor.

      Vymazat
  18. Neházejte všechny Židy do jednoho pytle. Sám jsem Žid, ale od Izraele a jejich praktik se distancuju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neberte si to osobně. To, že je někdo žid, z něj nedělá sionistu. Problém jsou sionisté, ne židé. Ale to máte jako když se řekne „problém nejsou muslimové, problém jsou teroristé. Každý muslim není terorista. Ovšem, každý terorista je muslim. Osobně znám několik, genealogicky vzato, židů a krom nadání k obchodování na nich není nic židovského. Ano oni sami by to do sebe neřekli. Naproti tomu je fůra ryze slovanckých nebo árijských lidí a ti by se s klidným svědomím dali nazvat sionisté, kteří židům závidí jejich obchodní úspěchy a lezou jim do zadku. Ale jen některým. Těm u penězovodů.
      Muslim, žid, křesťan, budhista, šintoista etc. Všichni mají jedno společné. Hrůzu z života bez vůdce. Boha který přebírá zodpovědnost za jejich činy. To jsem neudělal já. To mi nařídil můj bůh. A jsem z toho venku, tak. Neschopnost nést odpovědnost za svůj život živí náboženství. A náboženství je opium lidstva. Všechna krev prolitá na tomto světě lidmi ve všech válkách byla pro nějakého boha.
      Dokud se lidstvo neprobudí a neprozře z toho šíleného snu o nebi a peklu, nebude svobodné.

      Vymazat
    2. Vzhledem k nastolenému marastu se distancovat nestačí.
      Až budete antisionistou, hebrejsky mluvícím Palestincem, na krku budete mít „death wish“ od nějakého vlídného rabího a nebude s Vámi mluvit celá ulice vašich chazarských sousedů protože jste antisemita a fašista, pak se můžete přihlásit a říci „Sám jsem Žid, ale…“
      Osobně si ale myslím, že to vzhledem k tomu co a jak píše Jim Stone a další „vymaštěnci“ nestihnete:(

      Vymazat
  19. Včera po jedenácté jsem nemohl usnout, protože jsem slyšel něco jako vibrace, vlnění či jak to nazvat. Nevíte někdo, co by to mohlo být?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. víme / www.praxis-umeria.de tag Kosmische Wetterbericht der Liebe
      www.aluska.org tag transformace

      vlna´X - Bovis energie, , blížime se finále, čo je bol zlomu možno túto noc 144 level.
      Bovis jednotky = radiovitalita
      BE

      Vymazat
    2. Zajímavé, více lidí nespalo, nebo blbě, včetně mě. To byly asi ty jejich "frekcence" . Jinak se měnil atmosférický tlak- rychlá změna proudění. Kdo ví.

      Vymazat
    3. ahoj, tady odpověď, taky jsme nemohli spát, dokonce ani dítě, do dvou do rána - horko, jakoby nervozita, obří citlivost a slyšení fakt jakoby pulsování -- něco ale vně --- už jsme fakt nechápali a nevim, jestli jsme jako tak ojedinělí, kdo tohle cítí, protože nikdo nikde nic nepíše, já fakt nevim, jestli nějaké haarpy, nebo jestli už jsme tak sensitivní před velkým větrem,,, měl ještě někdo v noci 17. listopadu divné pocity? Orgo a co ty současné chemtraily?

      Vymazat
    4. Ano, energie stoupají, blíží se kýžený nový cyklus! Nezapomeňte se zapojit do meditace těch, kdož si přejí Vítězství Světla. Ten předěl je 21.11.2015 21,12 .... Všichni souhlasíme s tím, že proces planetárního osvobození trvá příliš dlouho. Zde je naše šance tento proces kolektivně urychlit. Z tohoto důvodu se sejdeme v malých a velkých skupinách, jako jednotlivci, anebo jako páry dne 21. listopadu. Toho dne jeden důležitý cyklus končí a nový začíná - více zde: http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/11/prosime-rozeslat-meditace-za-udalost.html Video k tomu v čj: https://www.youtube.com/watch?v=cF74uIN72I8&list=PLVOwQLKLBlsNHf_JfKHwPhdS9AXwwsfKQ&index=2 (sledovanost videa: včera vpoledne 1380, teď 1876); http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/11/kratky-report-k-planetarni-situace.html

      Vymazat
    5. Pro Anonymní18. listopadu 2015 23:02
      Ano, na dnes. 19.11. "to" bylo znovu, v noci okolo 24hod a dál. tyto "pulzy" slýchávám občas- třeba mnoho dní intenzivně. Dokonce jednou, v létě, v přírodě, jsem se zastavil a naslouchal- byly velmi zřetelné. Ano je to zvenku, ale CO to je, nevím. Je to "technický zvuk", mě nepříjemný. Trochu jsem zkoumal, pozoroval, zda není v mé hlavě :-DDD Ne, není. Je to zvenku. Myslím tím "zvenku" z vesmíru. Nějaké frekvence, nevím, odkud a co znamenají. Co píšou zde v linkách o intenzitě planety-Gai , vlna X aj. mi přijde manipulace. Dle mě, to škodí.

      Vymazat
  20. Dalsie info k utoku na:

    http://aanirfan.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  21. Treba si prečítať Fulforda a bude Vám jasno
    http://benjamin-fulford-cz.webnode.cz/news/parizska-psy-operation-je-jen-soucasti-probihajicich-aktivit-smerujicich-k-nastoleni-svetove-vlady/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fulford něco řekne dobře a něco ne. Ostatně, jsou lepší zdroje.

      Vymazat
    2. .. Ktoré sú tie lepšie zdroje, "po" Fulfordovi ? Nebuďte lakomý .. :-/

      Vymazat
  22. Ako sa hádajú novinári zo sveta.
    https://www.youtube.com/watch?v=wuO2hyJd4bk

    OdpovědětVymazat
  23. Verim Putinovi,verim rusom.Hodnotím ich činy utoku na oslabovanie dolara a US army, ktorým ovladaju svet zle sily.Ved zatial sa svetovej temnej vlade postavil iba neuspešne Kadafi a další.Niet v sučasnosti na svete lídra aby sa im postavil, zjednocoval svet v tomto boji pri ich sučasnej vybudovanej štrukture prostriedkov moci a ich finančnemu zabezpečeniu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ti, kteří stojí za Putinem...tak to nemá nikdo. Ani vati-kán, ani lon-dýn, ani washing. A že o sobě mocně dají vědět, čas pro odhalení a všeobecné stržení závoje nazrává a nazrává. Už už a uvidíme za něj, jak je namalováno na tomto starém obrázku: http://etheric.com/two-day-amsterdam-workshop-by-paul-laviolette-august-8th-9th-2015/
      Lidé se nemají čeho bát. Jiné věci ovšem platí pro samozvané pošlapávače života - temnáře/kabalisty/otrokáře/korumpáče/rozdmychávače anititransformačního teroru na předem vymezených územích...

      Vymazat
  24. ahojte, chcem len napísat ze v sucasnej situacii, je uplne jedno, kto riadi tuto planetu, jestli je Putin tiež len figurka a ide v tom s nimi, ci su to sionisti, reptiliani, chazari a podobna verbež..v kazdom pripade, tuto nasu civilizaciu a cely system riadia nejake zrudy, ktore su delegovane na vsetkych postoch nasej planetarnej "organizačnej štruktury"...nasa momentalna civilizacia, v ktorej teraz žijeme ma uplne prevratene hodnoty, čo rukolapne všetci citime na vlastnej koži...nase moralne a laskyplne zasady si mozeme uplatnovat jedine v malom kruhu nasich blizkych, na ktore bezprostredne dosiahneme..inak je cely system naprosto prehnity a tento system sa neda reformovat, lebo jeho opraty stale drzia v rukach krvilačne, manipulujuce zrudy..doteraz v historii padla kazda civilizacia....a to z jedneho dovodu: vzdy boli zneuzite všetky dobre idey v prospech ega niektorych jednotlivcov.. takze pripravme sa na to, ze coskoro padne aj nasa civilizacia a bude to na globalnej urovni a je uplne jedno, ake zrudy to teraz riadia..)) nova spolocnost a nove mysienky sa daju vybudovat len na troskach starej, a len s mudrymi ludmi na čele..Preto, kedze my uz nedokazeme sami zmenit tento krachujuci system, mame moznost vyškolit tých mudrych ludí už teraz...su to naše deti.. oni budu raz budovat nový svet...ale tie semienka ušlachtilosti do nich zasejeme práve my..je nutné na to sa sustredit..tak ako napisal ten Francuz, co mu zabili teroristi v pariži ženu a ostal mu 17 mesačný syn..že ho nikdy nedonutia nenavidiet, a jeho syn prežije štastny a slobodny život..to je hlboky, duchovny a zrely postoj...mozno to mnohi nedokazeme pochopit, ale len toto je cesta z pekla...vývoj ludskej duše sa neda zastaviť nikým a ničím...mozno tie zrudy znicia všetko okolo seba, ale ludsku dušu nikdy! a fyzický život a priroda sa dokaže znovu obnovit a uplne regenerovat:)))

    OdpovědětVymazat
  25. "Fakt, že Rusko vytvořilo alianci s Francií, aby vykořenilo ISIS, dokazuje, že i Rusko je pouhý židovský zombie stát. Jestliže se Putin spojil s Francií po tomto nedávném "teroristickém útoku", je rovněž židovskou loutkou pracující dle židovského scénáře." - Větší hloupost jsem snad ještě nikdy nečetla ! Putin zachraňuje slovanský svět a Putin je ten, který bojuje proti NWO. Kdo to nevidí, je slepý........

    OdpovědětVymazat
  26. Tak konečne to vylezlo oficiálně na povrch, ano, Putin buduje s elitou NWO, je to jen želízko v ohni, které se roztaví. A ruská duše s ním nespolupracuje.

    OdpovědětVymazat
  27. Putin je čistokrevný Slovan. Pokud spolupracuje se Západem, pak je to jen z důvodu diplomacie. Západ také spolupracuje a spolupracoval s Ruskem vždy z důvodu diplomacie. Pokud jde o Židy, chazarská sionisticko-satanistická světová mafie konvertovaných Židů, (nikoli tedy všichni Židé) je odsouzena k zániku, tak proč by pracoval pro ni. Budoucnost světa náleží Slovanům a těm, kteří s nimi spolupracují, a ne obecně Židům, ani Arabům. Ježíš Kristus byl poslán, aby Židy odblokoval jako "zakleté" zombie s umanutím JHVH deklarované světové vlády, ale to se mu podařilo jen u menšiny z nich. Dávám za úvahu, kdo to byl ve skutečnosti JK: Měl láskyplnou mírumilovnou povahu, zelenomodré oči, blond vlasy, vysoký vzrůst, krásný obličej, mluvil aramejsky, hebrejsky a - praslovansky-(když dělal zázraky). Tedy naprosto nežidovský typ. Nikdy nepoužíval oslovení židovského boha JHVH. Vždy se obracel je svému Otci - Stvořiteli. Nebyl tedy JHVH totožný se Stvořitelem? S tím také souvisí i to, že se bible nikde nezmiňuje o světové praslovanské, staroslovanské a slovanské mírumilovné velmoci Tartárii, existující zde nejméně od roku 7.000 let p.n.l. až do roku 1815 n.l., kdy byla "někým" zcela najednou zničena. Tato země neměla nikdy otroky a bude obnovena. Bližší informace najde čtenář na webových stránkách: http://www.tissa.cz/forum/Slovani.pdf (O Slovanech úplně jinak.)

    ZÁMĚRNĚ ZAPOMENUTÉ DĚJINY! Velká Tartárie
    1. Díl https://www.youtube.com/watch?v=qXX3BWUxVkc
    2. Díl https://www.youtube.com/watch?v=fED5DN94XJ8

    ZAKÁZANÁ HISTORIE SLOVANŮ
    ČÁST 1.https://www.youtube.com/watch?v=DwxOR3ILLq8
    ČÁST 2. https://www.youtube.com/watch?v=2hoqfTCsHew

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.