17. listopadu 2015

Update: Falešné scény z Bataclanu


Update: Falešné scény z Bataclanu

Scéna z Bataclanu je podle zaschlosti krve vyfotografovaná nejméně dvě hodiny po střelbě. Dvě hodiny po střelbě by toto místo mělo být plné záchranářů a policie, a přece tam žádní lidé nejsou. K něčemu takovému by mohlo dojít pouze tehdy, kdyby tuto scénu aranžovaly státní autority, aby si to mohly vyfotit, ale aranžování jim trvalo tak dlouho, že stopy krve zatím na koncích zaschly, a červené jsou jenom v blízkosti těl, protože těla ještě nějakou dobu krvácela. Podle různých barev krve ti lidé byli zastřeleni nikoliv ve stejnou dobu, ale byli zavražděni v rozmezí několika hodin kvůli vystavení na této scéně. Archivujte a vystavujte!




Z jeviště:


Masová média zveřejnila video o začátku střelby v Bataclanu, jak jsem je žádal!
Tady to je. 


Pár otázek:

1. Proč tam není vůbec žádná reakce davu?
2. Kdyby byl bubeník zasažen a spadl, jak říkají někteří, proč, když později poskytoval rozhovor, žádnou střelnou ránu neměl ?
3. Jak mohli střelci nedokázat trefit členy kapely, a zastřelili jen člena personálu?

Odpověď 1: Žádná reakce davu tam není proto, že zvuk střelby byl nadabován až později. Na koncertě nebyly žádné zvuky střelby, jak dokazuje nulová reakce davu. Reproduktor nedokáže přehlušit zvuk kalašnikova, ať hraje jak chce hlasitě. Takže všichni na koncertě by se museli leknout tak, až by vyskočili z bot, kdyby tam začala střílet skutečná zbraň.  Vysvětlím to.

Mnozí lidé zažili, že střelné rány, třeba cvičné na střelnici, jsou slyšet zřetelně na míle daleko. Ale slyšeli jste někdy reproduktory jasně na míle daleko? Pamatuji se na story, jak koncert Ozzy Osborne byl slyšet na míle daleko, ale ten se konal na otevřeném stadiónu s 50 000 lidmi, a poté byly schváleny zákony, že koncerty nesmí být tak hlasité, protože mnoho lidí mělo  jen po tomto jednom legendárně hlasitém  koncertě permanentně poškozený sluch. Tahle skupina ale nebyla na otevřeném stadiónu a nehrála pro 50 000 lidí, a zvuk střelby by tam musel být ohlušující.

Odpověď 2: Bubeník, který byl potom v televizi zcela nezraněn, "spadl" pravděpodobně proto, že to bylo součástí normálního jevištního vystoupení. Jeho paličky se nikde nerozlétly, ale zůstaly před bicími, tam, kam patří. Kdyby se opravdu něco stalo, paličky by letěly vzduchem. Kytarista, který udělal náhlý pohyb na levé straně záběru, to pravděpodobně dělá v rámci normálního představení; vystupující se pohybují, protože kdyby pořád stáli, tak je to nuda, a oni musejí dělat show. 

Můj závěr: potřebovali vyrobit falešné video z tohoto koncertu, "když začala střelba", protože si to lidé žádali. Takže si prošli všechna videa z koncertu, a u jednoho si řekli, aha, tohle vypadá tak, že lidé si mohou myslet, že se něco stalo, a přidali tam audio - zvuk střelby.  Ale chybí tam další aspekty, a nulová reakce davu v jakékoli formě prozrazuje, že to není video opravdové střelby.

Odpověď 3: Střelci netrefili kapelu, zastřelili pouze jednoho z personálu. Protože skupina musí v budoucnosti ještě dále fungovat. A také, protože nikdo z fanoušků nikdy nezná nikoho, kdo by byl součástí personálu kapely, tak se tito lidé se mohou "vypařit" a nikdo si toho nevšimne. Kdyby byl zastřelen člen kapely, show by nemohla pokračovat. Takže, zastřelení člena kapely nebylo ve scénáři.

Je možné, že kapela o scénáři od počátku věděla, a jednala podle pokynů, a že všechny ostatní zvuky na videu kromě střelby jsou skutečné. Ale jedna věc je jistá, žádná střelba tam nebyla, dokazuje to nulová reakce davu.

Tohle video hodně prozrazuje, protože dokazuje, že lidé měli v rukou kamery a nahrávali si koncert živě. Nebyl tam jen jeden člověk, který by natáčel video. Jak jsem řekl, muselo odtud být k dispozici minimálně kolem 50 různých záznamů od lidí, a ve skutečnosti jich mohlo být přes sto, a z toho alespoň 10 by muselo zachytit střelce, kdyby tam byli. Nikdo neztrácí čas vypínáním videokamery, což představuje vědomou snahu, když se na něho začne střílet. Musela by odtud být videa plné délky z mobilů upuštěných na zem, a na nich po 15 minut samí arabsky mluvící chlapi a střelba. A další záznamy by musely být z mobilů, které jejich majitelé neupustili, ale strčili do kapsy, a na některých z nich by muselo něco být slyšet. Kde jsou?

Je mi líto, ale 20sekundový klip s nepostřeleným bubeníkem, který provede jistý pohyb, a žádná reakce davu mi nepomohly. Kdyby bubeník při bušení do bubnů slyšel střelbu a padl na zem, slyšel by ji i dav, který nebyl tolik ohlušen bubny.
Toto video je tímto odhaleno, a fakt, že bylo předloženo masovými médii jako skutečné, dokazuje, že ke střelbě nikdy nedošlo takovým způsobem, jak to popisují média.





36 komentářů:

  1. Konečně mi definitivně došlo, kdo vládne světu. Světu vládnou SATANISTI, protože tak rádi dělají již několik tisíc let celému lidstvu ze života peklo na Zemi. Prozradily je všechny ty symboly, které tak rádi všude používají již od starověku- od pěticípé hvězdy, přes obrácený kříž až po číslo 666. (i Pentagon je pěticípý). Ovládají všechna tři monoteistická náboženství a ke svému vládnutí používají různé skupiny lidí: především židy (a jejich bankstery), vrahounské jezuity, muslimské fanatiky, jehovisty, zednáře, atd.
    No a teď asi pro svět připravují třetí světovou válku, kterou již kdysi naplánoval jejich člověk- generál Pike. A započali ji jako vždy rituálním masakrem. Napadlo mě, co asi připraví na datum 6.6.2016? Anebo by to bylo příliš okaté datum a tak provedou nějaký masakr radši v jinou dobu?

    http://svobodnenoviny.eu/jsou-soucasne-udalosti-v-syrii-vysledkem-planu-iluminatu-z-19-stoleti-valky-a-revoluce-dosud-probihaly-presne-podle-jejich-tajnych-dokumentu/

    OdpovědětVymazat
  2. Jo a zapomněla jsem na ilumináty. Iluminát=světlonoš=lucifer=satan. Proto taky současný jezuitský papež obchodoval s dětmi= potřebovali je na své satanské rituály. Znáte to, pod svícnem bývá tma a přesně o tomhle je celý Vatikán. Taky je mi dnes už jasné, proč si vybral Rothschild zrovna jméno, které se dá přeložit jako: Rudý štít. Rudou barvu, tu oni mají rádi. Nebo proč si Soros vybral jméno, které je stejné zprava i zleva a má pět písmen.

    OdpovědětVymazat
  3. Neni divne, ze obecenstvo nereaguje na jejich hudbu, nez se zacne strilet?

    OdpovědětVymazat
  4. hmm, myslím, že ještě bud pořádně horko.
    http://bit.ly/1NYVZ9i
    Pana Hájka si vážím. Ví o čem mluví a léta je terčem pravdoláskařských útoků.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A z diskuse pod tím článkem jeden zajímavý příspěvek:

      Tenhle islámský scénář je starý cc 145 let, kdy dopis jednoho vysoce postaveného zednáře druhému to odhaluje. 15.12.1871 Pike píše Mazzinimu v dopise co je třeba udělat pro WO! Byla zařízena 1.sv. válka, kvůli rozbití carského Ruska - povedlo se, 2.sv.válka - střet nacionálního Německa s politickým sionismem - povedlo se, plán 3.sv.války - zničení křesťanství a ateismu, a to brutálně, dnes vidíme v přímých přenosech! Začíná to postupně malými akcemi a má se to překlopit do velkého konfliktu! Opravdu velkkého! A kdo ten opravdu velký konflikt potřebuje? Je to zámořský stát, "vyjímečný národ", Obama, největší a nejsinější armáda světa - USA neustále pod kotel války přikládají a není jim oheň pod kotlem dosti silný! Konečný stav NWO ma čítat 500 milionů lidí - viz Georgijské poradní kameny - žulové monumenty - americká genocida lidstva je připravena - americká FEMA již postavila přes 220 koncentračních táborů na americkém území - pro desetitisíce lidí! Zatím jsou prázdné a pak tam budou vlastenci!

      Vymazat
  5. Ach bože, jsme přesně tam. Slušně řečeno „mezi půlkama“. Myslím, že není obrany. Není se proti komu bránit. Vymysleli to geniálně. Podařilo se jim vyrobit takový chaos, že nikdo ani netuší kam a na koho zacílit případnou zbraň. Jedou v tom všichni, nebo jen někteří a když, tak kteří? Komu se dá věřit? Nevíme-li kdo je pravým nepřítelem, jak se budeme bránít?
    Mám takové podezření, že bez internetu by tohle možné nebylo. Ten je pravou příčinou toho chaosu. Systémem polopravd, mlžení, konspirací a šokujících odhalení máme všichni v hlavách takový guláš, že jsme zcela paralyzovaní a neschopní cokoliv podniknout.
    Evropské národy budou rozpuštěny v přílivu negramotů, genofond nevratně poškozen. Budou se rodit nahnědlí lidé s nízkou inteligencí přesně podle požadavků na dobrého otroka. Vládnoucí rasou budou ti, jejichž jméno se nesmí vyslovovat bez pokrývky hlavy. Bude-li zde nastolen povinný islám, budeme všichni analfabeti. Nebo umíte všichni arabsky? Budete muset věřit tomu co je vám předloženo nařízeno, že to stojí v koránu. Nemáte jak si to ověřit. Budeme na úrovni nevzdělaných domorodců, které zachraňovali křesťanští misionáři.
    To naše „provázkové písmo“ a domorodý jazyk bude prohlášen za nečistý a buď budeš hrát němého nebo… šmidliky, šmidliky.
    Nezastavíme to. Nevíme jak. Naši soukmenovci nás prodali, za 30 stříbrných. Naši soukmenovci, naše krev nás zradila. A na koho bychom se měli obrátit? Vím já, jestli v tom nejede i Putin? Celé ty tahanice a tanečky na sumitech G20, G7 a jiných dýcháncích mohou a taky asi i budou jen divadlo pro tupé masy. Stejně jako volby. Kdyby mohly něco změnit už by je zakázali.
    Je mi tak smutno jako ještě nikdy a že jsem do svých 60 let už zažil lecos.
    Mám děti a vnuky a vzdám se poslední kůrky chleba, jen abych je zachránil. Jenže jak? Kam je uklidím? Na této planetě už není bezpečné místo. A jinou nemáme. Snad na jižním pólu. Pořád lepší než 5x denně mlátit čelem o zem a drmolit nějakou arabskou mantru.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani netušíte, jak moc mi mluvíte z duše. Není kam zdrhnout.

      Vymazat
    2. Přesně tak, mluvíte z duše snad za všechny normálně smýšlející lidi. Sama se klepu hrůzou kam až to zajde a co si počnu s obranou svých dětí. Je to do nebes volající, jak za mocenskou bitvou trpí neviní.

      Vymazat
    3. Jak že neni kam? Přece do Ruska! Ke Slovanům. A proč by Putin v tom jel s NWO? Ja mám taky už 60, a vím co je deprese. Takže hochu, hlavu vzhůru, usměj se, a prostuduj si termín "médialní válka". Ta kaše vůbec není tak horká....jak se...

      Vymazat
    4. Jde to zastavit, ale chce to kooperaci desítek možná stovek milionů lidí, armády na zničení NWO, likvidace elit, bankovního systému, atd...jenže lidé jsou propadlí mamonu a osud lidstva a planety je jim víte kde. V jednotě je síla, ale ta bohužel není.

      Vymazat
  6. zřejmě se ležící,spící mrtvoly pak sebraly a šly na pivo..https://www.youtube.com/watch?v=gNDmDZi05dY

    OdpovědětVymazat
  7. ....A co tie ppstavy ktore sedia hore v hladisku??

    http://82.221.129.208/bataclan.png

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je Lucifer a Dr. Solfernus

      Vymazat
    2. Pokud vím tak atentátnící se odpálili, nebo byli odpálení a byli minimálně čtyři. Nevím, jen přemýšlím, když se odpálí tolik lidí v uzavřeném prostoru, proč je tam takový "pořádek"??? Čekala bych, že tam bude spousta roztrhaného oblečení, papíry, potrhané sukno co je na balkónech, případně rozlítané sedačky, alespoň ty co byli poblíž výbuchu...

      Vymazat
  8. A co tie postavy hore v hladisku??

    http://82.221.129.208/bataclan.png

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě, postavy. Nějak se zapomíná na hlášku, že se tam prý někteří teroristi odpálili, snad dokonce sedm že jich bylo. Kdyby to byla pravda - nebyl by ten prostor plný trosek?? vždyť to by musela být pěkná šlupka, v uzavřeném prostoru. A tady - kde nic tu nic, křesla celá, sloupy celé, na podlaze nic....

      Vymazat
    2. Zrovna v Bataclanu se nikdo neodpálil. Zastřelila je policie. Ti odpálení byli na jiných místech
      Petr.

      Vymazat
  9. Vždycky to tak bylo, čím blíže byli lidé pravdě, svobodě, lásce - tím více jim temní negativisti způsobovali zla. Pro ně je priorita jedna - lidé se nesmí dozvědět pravdu a žít podle ní. Pravidlo 2. Nesmí přijít o nadvládu a moc nad světem. Vlastnit všechny hmotné statky a životně nezbytné zdroje.
    Dnes platí pravidlo pokud je něco zdravé a prospěšné pro člověka, je to nedostupně drahé, i když náklady jsou minimální. Pro ně je důležité vymítit vše, co by mohlo člověku navracet rovnováhu a zdraví a přinášet něco, pro kvalitní život.
    Článek pravda o Tibetu (1) doporučuji se podívat ... http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/8473-pravda-o-tibetu-1/
    Nejhorší je na tom, koliko lidí nepřijímá vědecké fakta, logické věci, neposlouchají svou intuici, jen se spolehají, že když budou dřít od soumraku do soumraku, že se dočkají kvalitního života, ale je jen hůře. A čím více budeme blíže skutečné pravdě o řízení světa, čím více si bude lidstvo uvědomovat temnotu obklopující naše životy, tím více to bude těžší. Protože se bude bránit.

    OdpovědětVymazat
  10. Říkejme těmhle šílencům, co pořádají krvavé rituály Satanisté ,Ilumináti, zednáři či židé či jinak. Ono je to ve skutečnosti zcela jedno, protože kdo je v zednářské lóži, je nutně také vše ostatní. Nemůže v zednářské lóži pořádat krvavé oběti, když zároveň není Iluminát, co zná magické sestavy čísel a obrazců. Nemůže být zednář, který zaujímá důležitou figurku na šachovnicovém poli a tak pomáhá udržovat a tvořit svět, jaký se jim dobře ovládá, sleduje a vykořisťuje (ne jen nás lidi "pěšáčky") a zároveň nebýt posedlý mamonem a mocí . Atd. nechci zacházet do detailů.
    Rituály , černé magie či čarodějnictví mají zajitit přízeň padlých duchů, podsvětí, pekelných sil....jak kdo chce. Stále je řeč jen o jednom. A stále jde o jedno a totéž. O světovládu, o moc nad každým národem, kmenem, člověkem. Jak bylo Izraelitům z hory Sinaj přislíbeno.

    K obrázku ještě jeden můj malý postřeh nesrovnalostí k "přirozenu". Proč jsou ti mrtví lidé uprostřed arény naskládány jako mumie pravidelně vedle sebe či dále na jedné hromadě ? Proč leží uprostřed jakéhosi "srdce" či kruhu, jakoby kolem nich někdo vedl mop ?! Omlouvám se, uznávám, že je velmi nehumánní se takto vyjadřovat k mrtvým obětem, ale ty podivné polohy mi opravdu vůbec nepasují do popisovaného scénáře. A jsem opravdu velmi zděšená jen pomyšlením, jak ti lidé ve skutečnosti opravdu umírali ! Věčný klid jejich duším !

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nějak mi ještě i jijé souvislosti začínají zapadat do sebe - pamatujete si na sebevraždu herce Martina Štěpánka, který byl členem zednářské lóže? Možná mu došlo, do čeho vlezl, a neměl na to žaludek. Protože tohle člověk se svědomím neustojí.

      Vymazat
  11. Na toto téma zajímavé video:
    https://www.youtube.com/watch?v=a-crHefHiWc

    OdpovědětVymazat
  12. dav neragoval zo zaciatku na strelbu lebo si mysleli ze sa jedna o delobuchy a sucast šou, povedal jeden zo zucastnenych ktory nebol zraneny,.....aj moj kamos sa vola Kilik, cita sa tiez rovnako z predu aj zo zadu :D pekny den

    OdpovědětVymazat
  13. U toho bubeníka bych tipoval, že mu akorát upadla/zlomila palička.

    OdpovědětVymazat
  14. nasla jsem tento clanek vinici rusko.....myslim si,ze vtom jedou vsichni a predem uz maji domluvenou hru,tak jak to bylo vzdycky.....
    https://informnapalm.org/cz/v-pozadi-teroristickych-utoku-v-parizi-a-nehody-airbusu-a321-nestoji-isis-ale-ruske-tajne-sluzby/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skvelý článok. Ako z učebnice antiruskej propagandy. Len akosi postráda vysvetlenie logickej otázky - ako tí mizerní Rusi prinútili k spolupráci samotných Francúzov a ešte aj IS.

      Vymazat
  15. Je vice nez jasne, ze za temito utoky stoji CIA&Mosad, ale tak, jak je zde popsano, nedava moc smysl.
    Je mnohem jednoduzsi poslat tri agenty s kalasnikovy, nez to provadet tak slozite, jak je popsano ve clanku. Vse se odehralo tak, jak ucastnici popsali, jak se pise v mediich, pouze ti udajni islamsti utocnici byli agenti CIA.
    Na tom koncertu bylo 1500 lidi, z nich 1400 uniklo a ty strelce videli, pripadne slyseli. Jednoduzsi nez sehnat 1400 spolehlivych agentu, co popisou, jak se to delo, je poslat tam tri specialne vyskolene agenty. Pak vzit tri tela arabu, ovazat je vybusnym opaskem a ke konci "predstaveni" je vyhodit do povetri. Bachorky s pasy a udajnou identitou uz jsou to nejmensi.
    Strelba na videu je jiste realna, jen at to lidi zverejni, taky by me v prvni milisekunde na koncerte nenapadlo, ze se jedna o utok, takze bych hned nezacal utikat.
    Krev na podlaze je taky realna, muze to byt foceno az nekolik hodin po utoku CIA&Mosad, ruzne barvy krvne (svetla,tmava = okyslicena, odkyslicena) jsou taky normalni, zalezi, zda krvaceli ze zily nebo tepny
    To, ze netrefili kapelu, je tim, ze prisli zezadu a kapela byla nejdal, proc se snazit trefit nekoho na podiu, kdyz muzou postrilet mnohem vice lidi pred nima. Ten z personalu, co ho strelili, prodaval CDcka a tricka, kdo nekdy byl na nejakem podobnem koncerte, tak vi, ze to je vzdy u vstupu, aby tam proslo co nejvic lidi a kapela toho co nejvic prodala - tudiz prvni na rane.

    Je vice nez zrejme, ze za to muze CIA&Mosad, nicmene to, jak je to popsano v mediich je pravda, pouze totoznost "utocniku" je jina. Pripada mi, ze podobne clanky ala Jim Stone zverejnuje "kontraspionaz", kteri se snazi vytvaret ruzne obskurni teorie a zakryt pravou podstatu.

    Argon

    OdpovědětVymazat
  16. Zajímavý článek - Veselá mysl půl zdraví

    http://zdravi.doktorka.cz/rozhovor-s-mudr--jan-sulou--zapominame-na-to--ze-vesela-mysl-je-pul-zdravi/

    Konečně se už další probouzejí.

    OdpovědětVymazat
  17. Nevěřili byste, kolik mi už přišlo rozhněvaných/vulgárních reakcí na úvahy Jima Stona od trollů, tvrdících, že mají ve Francii bratrance/známé/příbuzné, kteří osobně byli v divadle Bataclan, a jsou buď nezraněni nebo v nemocnici s průstřelem, a ti jim řekli, že to bylo přesně tak, jak píší masová média (:-)))) To tam asi bylo Čechů jak naseto, ještě že nikoho nezastřelili. (:-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. verím, ja som dostala vynadáno od syna, Jim Stone je pubertiak čo chce zviditeľniť blog.

      Vymazat
    2. to Orgonet :
      Já Vám to zcela věřím ! Je opravdu velmi málo lidí, kteří chtějí používat vlastní rozum. Ovšem ten je dán jen těm, co se probouzí či se probudili. To je, míním já, pouze 1% z národa (ti, co jdou za hlasem svého srdce, říká se :-)) )
      Ostatní ještě spí. Sní si svůj zidealizovaný svět a nechtějí ho opustit. Náš svět je vylhaný a prolhaný a proto jej může obajovat opět jen lež. (viz"..mají ve Francii bratrance ...osobně tam byl..")

      dan.

      Vymazat
  18. http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Petr-Hajek-odkryva-velkou-falesnou-hru-Utoky-na-Pariz-mohly-planovat-elity-EU-Dnes-v-Praze-pry-muzeme-cekat-durazne-varovani-neposlusnym-xenofobum-408588

    Podle Hájka ti teroristé, kteří se nedostali na stadion mezi fotbalisty hrající přátelské utkání s Německem, se neodpálili stranou od lidí, ale byli prostě popraveni, odpáleni na dálku. „Něco podobného se ostatně zřejmě přihodilo i jejich kolegům na koncertě. Vraždili jako stroje a zbývalo jim ještě hodně ‚práce‘ – když tu náhle všeho nechali... a rovněž (ke svému úžasu ‚předčasně‘) vybuchli,“ píše Hájek. A ptá se, proč ráno před atentátem přijel do Francie šéf CIA jednat se svým francouzským protějškem.

    „Celá ‚operace‘ totiž už nyní vykazuje takové množství ‚hluchých míst‘, že je nelze ignorovat – pokud nejste součástí propagandistického hluku, jenž je má zakrýt,“ podotkl.

    Zároveň dodal, že jsme jen figurky ve falešné hře. „Jsou v ní vysoké sázky. Migrantská sága patří mezi její aktuálně nejviditelnější projevy,“ sdělil.

    OdpovědětVymazat
  19. Ze slov od mluvčího RM:... "útok pod falešnou vlajkou byl zorchestrován rodinami černé šlechty, které stojí v pozadí j.e.z.u.i.t.ů, bylo to provedeno jako součást okultní války, za účelem rozrušení energetické sítě a za účelem vnesení většího množství strachu..Je dobře známo, že Paříž je jedním z důležitých vortexů energií Bohyně, a to zejména Bohyně Isis. Zadruhé, tyto útoky byly provedeny v pátek 13, jako okultní varování a výhružka pozitivním Templářům, kteří v zákulisí podporují Putina a Východní Alianci. Pátek třináctého října 1307 byl den, kdy byla většina Templářů v Paříži a jinde po celé Francii pozavírána...Rychle se blíží čas naší globální Meditace za Událost. Jestliže máte pocit, že proces planetárního osvobození trvá moc dlouho, tak tady máte možnost to celé urychlit": Czech video k meditaci za vysvobození: https://www.youtube.com/watch?v=cF74uIN72I8&list=PLVOwQLKLBlsNHf_JfKHwPhdS9AXwwsfKQ&index=2, vše s českým překladem
    http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/11/kratky-report-k-planetarni-situace.html http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/11/prosime-rozeslat-meditace-za-udalost.html from: www.2012portal.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Co se o tomto dalším false flag píše ve světě: http://www.veteranstoday.com/2015/11/13/charlie2/
    http://earth-liberation-movement.blogspot.cz/2015/11/paris-attacks-brilliantly-explained-in.html
    http://earth-liberation-movement.blogspot.cz/2015/11/paris-attacks-false-flags-who-benefits.html

    OdpovědětVymazat
  21. Zbraně se vyvíji, něco v jídle, jenom některým a to roztrhne pouze malou čast na ceste travícím traktem do určité doby a v určitou dobu?
    Zvuk se dodá a divák bude jak na představení Coprfílda, bude hledét jinam a zatím co...
    Proto nahromědná krev kolem zahřívání látky v těle s jinou barvou a kolem detonáže jiná?
    Jo, je to blbost, co jsem napsala)))a k čemu by to posloužilo takové divadlo? Nebo je potřeba dělat triky na veřejnost?
    Hypnoza ...

    OdpovědětVymazat
  22. ..je mi ľúto nevinných Parížanov, ale zdá sa, že sa môžu za to okrem iného poďakovať aj svojim vládam a bezpečnostným zložkám...čítajte...výborný článok od Thierry Meyssana: Vydírá Paříž zhrzený komplic?

    http://stripkyzesveta.cz/cz/media/1389/thierry-meyssan-vydira-pariz-zhrzeny-komplic

    zdroj: http://www.voltairenet.org/article189302.html ....(Франция взята в заложники, Тьерри Мейсан )

    ...a k tomu ešte stretnutie šéfov CIA, Mossadu a FR tajnej služby tesne pred udalosťami v Paríži + cvičenie ozbrojených zložiek a zdravotníckeho personálu v prípade teroristického útoku + predaj klubu Bataclan židovskými vlastníkmi iba 2 mesiace pred terorom v Paríži .......vyzerá to na FALSE FLAG jak vyšitý ...taký 11. September pre Európu ...a Fico už ohlásil sprísnenie protiteroristického zákona, čo by samo o sebe nebolo zlé, keby človek nemal z toho pocit, že to je len prvý krok na ceste k obmedzovaniu ľudských práva a slobôd, ku ktorému bude teraz podľa mňa dochádzať celoplošne v celej EÚ....proste, špinavosti na úrovni štátneho terorizmu ...SR musí vystúpiť z NATO aj EÚ, inak budeme stiahnutý do priepasti spolu s teroristickými štátmi ...a tie nie sú len na BV, ale aj v záp. Európe a za Atlantikom....

    OdpovědětVymazat
  23. nieco tu nehra...
    https://www.youtube.com/playlist?list=PL1S39tDF9S93bn9adEskM7BJMDnI8YVPp

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.