13. listopadu 2015

Obamův režim zavraždil operátory sestřelení letu 9268 a vyhrožuje Rusku zákazem účasti na olympiádě, jestli řekne pravdu

Pokračování seriálu; dává to čím dál větší smysl... =Orgonet=


Obama zavraždil operátory sestřelení letu 9268 a vyhrožuje Rusku zákazem účasti na olympiádě, jestli řekne pravdu

http://www.whatdoesitmean.com/index1940.htm
November 12, 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers



Nová zpráva ruské Zahraniční zpravodajské služby (SVR) pro vnitřní potřeby Kremlu konstatuje, že Obamův režim odsunul tři americké žoldáky, kteří byli organizátory sestřelení letu 9268 nad Egyptem - nejhorší letecké katastrofy v ruské historii, mezi ty, které lze označit orwellovským termínem  „neosoby“ .

(Pozn. Orgonet: dle Orwellova románu „1984“, jeho pdf česky zde: „neosoba“: v orwellovském newspeaku osoba, která byla tajně zavražděna a „vymazána“ z minulosti, současnosti i budoucnosti.)

Zpráva dále uvádí, že Ruská federace byla „důrazně upozorněna“ Obamovým režimem, že pokud nebude „spolupracovat“ s „oficiální“ západní linií příběhu, že let 9268 byl zničen bombou, ruským sportovcům bude zakázána účast na Olympijských hrách v Riu v roce 2016.



Jak jsme již dříve vyčerpávajícím způsobem rozebrali v našich předchozích zprávách o této katastrofě způsobené teroristy (Islamic State Shootdown Of Russian Plane “Will Be Avenged” Vows Russia, Russian Plane Shootdown Now Labeled “Political Event” As Putin Orders Nuclear War Readiness, Daring Raid Captures CIA “Assets” Who Downed Russian Plane In Egypt and Russian Emissary Death In US Spurs Flight To Moscow Of Plane Shootdown Terrorists) (Pozn. Orgonet: české překlady pod štítkem Let 2698, viz pod článkem.), destrukce letu 9268 byla, jak zjistily ruské výzvědné služby, provedena islámskou teroristickou buňkou financovanou Saudskou Arábií, operující na Sinaji dle „příkazů a postupu“ diktovaných tajnou americkou základnou fungující v Jemenu.

Poznatky o tomto „spiknutí“ Islámského státu, Saudské Arábie a USA, jak SVR již dříve oznámila, byly poprvé získány již v srpnu tohoto roku, kdy se tito teroristé pokusili sestřelit britský let Thomas Airways se 189 osobami na palubě, který byl nad oblastí Sinaje elektronicky manipulován, a poté na něj bylo vystřeleno raketou země-vzduch. Pilot však byl schopen provést únikový manévr a střela minula jeho letadlo o pouhých 1000 stop.

I když se žádná západní výzvědná agentura nenamáhala informovat Rusko, Egypt či veřejnost o tomto pokusu o sestřelení letu Thomas Airways, jak uvádí SVR, Federální letecké síly odhalily na přístrojích svého satelitu „podpis“ této rakety, která byla vystřelena, a její „komunikaci/spojitost“ s Jemenem.

Jakmile byla zjištěna „komunikace/spojitost“ mezi teroristy Islámského státu operujícími na Sinaji a Jemenem, do Jemenu byli vysláni analytikové rozvědky SVR a Spetznaz (Speciální síly) ve snaze objevit tajnou základnu, z níž je spiknutí řízeno.

Zpráva uvádí, že ve dnech těsně před destrukcí letu 9268 31. října 2015 byl zadržen jeden z amerických kontraktorů, kteří byli pod dohledem personálu SVR a Spetsnaz v Jemenu; ten při „výslechu/vyšetřování“ odhalil strategické informace, načež byl propuštěn.

31. října na základě informací podaných tímto kontraktorem ruský personál SVR a Spetznaz v Jemenu pronikl na tajnou americkou základnu, kteřá řídila sestřelení letu 9268, a zadržel tam další dva americké kontraktory; dvěma ostatním se podařilo uprchnout do Saudské Arábie a pak do Jordánska.

Oba zadržení američtí kontraktoři byli letecky přepraveni do Moskvy k dalšímu vyšetřování. Avšak americký kontraktor, který byl Ruskem zadržen jako první a propuštěn, byl nalezen mrtev, a stejně tak dva američtí kontraktoři, kteří prchli do Saudské Arábie a poté do Jordánska.

Americká média oznámila, že jméno amerického kontraktora, kterého SVR-Spetsnaz zadržely v Jemenu jako prvního, je John Hamen, bývalý komunikační pozorovatel amerického velení speciálních operací na letecké základně na Floridě; příčina jeho smrti je dle sdělení amerického Ministerstva vnitra neznámá.

Americká média dále uvádějí, že jména dalších dvou amerických kontraktorů, kteří prchli z Jemenu před zajetím personálem SVR-Spetsnaz, jsou Lloyd Fields a Damon Creach; jak uvedl Obamův režim, oba byli zabiti v Jordánsku střelbou jordánského policisty.

Nejvýznamnější ohledně Fieldse a Creache je to, že oba byli žoldáky zaměstnanými tajnou soukromou americkou výzvědnou společností známou jako DynCorp International, která o sobě uvádí, že je schopna zajistit letovou podporu leteckým operátorstvím, výcvik, poradenství, zvládnutí nepředvídaných situací a bezpečnost. Vybavení této společnosti pro manipulaci radarů a letů bylo ukořistěno na jemenské základně, která sestřelila let 9268.

Obamův režim bohužel změnil tyto americké žoldnéře v „neosoby“ tak dokonale a kompletně, že rodiny dvou z nich se musely uchýlit k žebrání o peníze, aby je mohly pohřbít a uživily své děti, jak dokazují webové stránky žádající veřejnost o finanční příspěvky GoFundMe (Pošli mi peníze) o Johnu Hamenovi a Damonu Creachovi


John Hamen s rodinou

Damon Creach s rodinou

Obamův režim nadále masívně skrývá svou spoluvinu na sestřelení letu 9268; další vyšetřování této katastrofy analytiky rozvědky SVR ukazuje, že tito zavraždění američtí kontraktoři se domnívali, že provádějí „cvičení/test“ s „provokováním/klamáním“ ruského letadla s 224 lidmi na palubě, aby sestoupilo do nižší letové výšky, tak, aby mohlo být zničeno střelou Islámského státu.

Potvrzením tohoto faktu dle zprávy je i to, že Obamův režim tento týden skrze své „výzvědné kanály“ „důrazně doporučil“, aby Ruská federace přijala vymyšlenou historku o tom, že let 9268 byl zničen bombou na palubě; jinak bude ruským sportovcům vydán zákaz účasti na příštích Olympijských hrách z důvodu údajného dopingu. To je naprostá lež, jak dokazují fakta o současném testování, které je a vždy bylo pod kontrolou samotné Olympijské organizace, a nemá nic společného s Ruskem.

Strategií Obamova režimu v Sýrii je svržení vlády, aby bylo možno postavit plynovod ze Saudské Arábie skrze Sýrii do Evropy, který byl konkuroval Rusku a oslabil jeho ekonomiku vzhledem k množství plynu, které prodává do Evropy. Spojené státy a jejich spojenci si údajně domluvili s teroristy Islámského státu, že se „nedotknou civilních letadle západní koalice“. Zpráva uzavírá tím, že nic více neukazuje na prolhanou aroganci tohoto obludného režimu více, než to, že nutí rodiny svých vojáků/žoldáků, aby žebraly o peníze na jejich pohřeb.

Tento týden byly nafilmovány americké bojové helikoptéry, jak poskytují krytí obrovskému přesunu konvoje Islámského státu ze Sýrie do Iráku. 





November 12, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

P. S. Orgonet: 

Mnozí zpochybňujete, že pilot britského letadla měl čas uhnout před vystřelenou raketou. Mně se to taky nezdá, ale následující odkaz (díky čtenáři!) ukazuje, že nějaký prostor mít mohl... zbývalo mu sice velmi málo času, ale přece jen nějaký. 

http://www.militarybox.cz/news/prenosne-protiletadlove-rakety/

"Přenosné protiletadlové rakety - patří technicky mezi nejzajímavější druhy výzbroje. Jedná se o vysoce efektivní zbraně, které si v moderních válkách připisují až 90% všech sestřelených letadel. Efektivita přenosných protiletadlových střel však budí také oprávněné obavy, protože existuje velké riziko jejich případného zneužití teroristy.
Přenosné protiletadlové raketové střely patří do skupiny zbraní, označovaných jako VSHORAD (Very Short Range Air Defense), tedy protivzdušná obrana na velmi krátkou vzdálenost. Jejich dálkový dosah se pohybuje v jednotkách kilometrů a výškový dostup nepřesahuje 6000 m. Dnes jsou tyto zbraně zcela běžnou součástí výzbroje pozemních sil a disponují jimi i mnohé nestátní ozbrojené skupiny. Vzhledem ke svým malým rozměrům a malé hmotnosti jsou vysoce mobilní. Jsou též velmi těžce odhalitelné a pilot postřelovaného letadla má prakticky minimální možnost, jak zjistit jejich hrozbu před jejich vypuštěním, a pokud k vypuštění dojde, zbývá mu už jen velmi málo času na provedení adekvátních protiopatření. Nasazení přenosných protiletadlových kompletů má z tohoto důvodu velký psychologický účinek, protože nutí piloty letadel a vrtulníků létat ve větších výškách, kde jsou ovšem zase zranitelnější výkonnějšími protiletadlovými systémy."


32 komentářů:

  1. Obama je loutka, která má za úkol udržovat jejich otroky v pocitu, že vše se děje pro dobro světa a lepší společnost. Přitom jim jde jen o jejich nadvládu nad lidmy a obchodnímy společnostmi. A ty deb**ové v Česku a na Slovensku, žádají NATO, největší přisluhovače fašistického režimu o ochranu. Kéž by jim ty jejich prd*le tak vym**ali, že na to nezapomenou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Kéž by jim ty jejich prd*le tak vym**ali, že na to nezapomenou" .....to me rozesmalo :)))))))))

      Vymazat
    2. Jj,přesně tak :-)):-))_:-))

      Vymazat
    3. Ono k tomu již brzy dojde, a vzpomínat už nebudou mít ani na co, ani čas :-)

      Vymazat
  2. Len mi neni jasne, ako moze velke dopravne lietadlo urobit uhybny manever pred raketou, ked ani nedisponuje zariadenim na zistenie toho ze bolo zamerane...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Správná poznámka, takový manévr udělat nejde. Zprávy od Sorcha Faal jsou prostě pohádky, které ani nejdou nijak ověřit.
      Co o tom všem čerstvě říká V.V. Pjakin: http://leva-net.webnode.cz/products/otazky-a-odpovedi-v-v-pjakina-ze-dne-09-11-2015/

      Vymazat
    2. Ano je to nesmysl, dopravni letadlo nemuze zaznamenat raketu letici jejim smerem...toto vse jsou spekulace

      Vymazat
    3. Ta prolhaná ho.ada jsou ujištěna, že většina lidí jsou retardovaní debilové, kteří uvěří všemu, co se jim řekne, předloží k věření. Ale pýcha VŽDY předchází pád. A o těch prolhaných ho.adech to platí dvojnásob.

      Vymazat
  3. Tohle jsou sice bláboly, ovšem pravdou je, že v pozadí sestřelení ruského letadla je USA nebo Izrael, jako ostatně ve všech dalších případech. Amerika je to zlo a chazarští židé, jejich vůdcové.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ich satelit Saudi satan!!!!!

      Vymazat
    2. Neexistuje etnikum jako chazarští židé, ale pouze židé nebo chazaři. chazaři pocházejí z území dnešní Ukrajiny, kde měli svůj historický "chazarstán". To je jeden z důvodů dnešní války na Ukrajině. Chtějí získat své někdejší území zpět, protože se bojí nukleárního holokaustu od arabů v izraeli ! Ale nedaří se jim to. Rusko je rádo nechá vykoupat v jaderné lázni, kterou chazaři vyhrožují celému světu.

      Vymazat
    3. Jen mi není jasné, proč satanisté (saudové potažmo arabové a jejich islám vůbec) kamenují a bičují satana jako kábu tu černou islamistickou kostku. Čili čert vyhání ďábla ďáblem ? To je neskutečné tmářství, pokrytectví, bezbřehá hloupost a tupost těchto vyznavačů nicoty.

      Vymazat
    4. Etnikum, kterému se říká chazarští židé, existuje. Nejsou to rodilí židé, ale původně kočovné kmeny ze stepí, které přijaly židovské náboženství.

      Vymazat
  4. ajaj : Zpráva uzavírá tím, že nic více neukazuje na prolhanou aroganci tohoto obludného režimu více, než to, že nutí rodiny svých vojáků/žoldáků, aby žebraly o peníze na jejich pohřeb.
    BTW, keď som vojak, žoldák, či nie žoldák, neboli to obyčajní, tak viem, že ma môžu každú chvíľu "odstreliť.", tak peniaze na pohreb mám mať v talóne. Veta môže dokazovať aroganciu režimu ale tiež dokazuje,, ako sú účelovo podsúvané vzlykoplačtivé maniere médií. Jedno či tých, alebo oných. BE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě je to připomínka i mé nezodpovědnosti. Já jako důchodce mám podle této logiky taky dávno mít peníze na pohřeb v talóně, a nemám. Můj příjem mi ani v době pracovní aktivity tak nějak nikdy neumožnil dělat si zásoby. Ale teď se polepším a začnu šetřit, ať nežeru. Představa, že rodina bude žebrat na můj pohřeb, se mi nelíbí.
      Ostatně, nikdo neví dne ani hodiny, takže ty peníze by měl mít doma každý (a pochybuju, že má).

      Vymazat
    2. Jo ve strožoku nebo pět v krabici jako např.jeden náš zprofanovaný a již neuvěřitelných 5 let(!) souzený a dosud neodsouzený bývalý politik. Všechno je špatně, a nic není, jak má být.

      Vymazat
  5. Mně není jasná ještě jedna věc: Rusáci ten let obětovali, když dle článku měli o chystaném sestřelu info od Hamena??
    Proč?? Napadají mne 3 možné důvody:
    a) Sestřelení letadla a následné odhalení iniciítorů, organizátorů a realizátorů znamená pádný klacek (důvod) k manipulaci s US administrativou. RF bude držet pravdu pod pokličkou a US recipročně budou velmi vstřícné k ruskému řešení stávajících i dosud nevyslovených problémů.
    b) Získání zařízení a jeho obsluhy bylo prioritnější, než životy cestujících (možná z důvodu a).
    c) Sestřelu mělo být zabráněno, ale vloudila se nějaká ašíbka.

    Která z verzí, nebo který souběh je nejpravděpodobnější nechám na úvaze čtenářů. V každém případě a) i b) by nasvědčovalo tomu, že se RF chová velmi obdobně jako US a všichni další. To znamená, že jednotlivec je lehce obětován v zájmu vyšších cílů (priorit). A to pro nás "obyčejné" lidi není nikterak povzbuzující zjištění zvláště, když jsme pokládali jen USA za Satanovu synagogu.

    Mír s námi.
    Ferro

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nerozumím, kde jsi vyrozuměl, že měli informace o chystaném sestřelu. Já tomu rozumím tak, že od Hamena získali informace o tajné základně v Jemenu.

      Vymazat
    2. V článku se píše i to, že operátoři se domnívali, že provádějí cvičení. Jejich páni (CIA) jim zcela jistě předem nesdělili přesný cíl prováděných "cvičení", takže od Hamena se Rusové mohli dovědět, že jejich základna manipuluje lety, ale těžko byl informován o konkrétním plánu na tento let. O nebezpečí pro lety nad Sinají Rusové ovšem věděli, jakožto i všechny západní rozvědky, jenom podcenili, že hrozí i civilním letadlům.

      Vymazat
    3. Něco málo naznačil jeden podivný akt, jenž se včera odehrál po celém světě, velmi krátce po útocích v Paříži. Ty po "francouzsku" nasvícené magastavby v různých světových metropolích na všech kontinentech jako podpora smutečního aktu s Francií. Kupodivu byly takto nasvícené stavby i v Rusku. Pro mě je to signál, jenž naznačuje památnou Kalouskovu větu, kterou utrousil v poslanecké sněmovně notně opilý, ŽE V TOM (nwo) JEDOU ÚPLNĚ VŠICHNI !!!

      Vymazat
  6. Velká Británie prohlásila, že se nedávno dopravní letadlo jejich letecké společnosti vyhýbalo protiletadlové raketě.
    Kdo to kdy viděl, aby dopravní letadlo dokázalo provést manévr, který nedokážou ani bojová letadla, vyhnout se protiletadlové raketě?

    Podobný manévr je samozřejmě možný, nicméně to záleží na možnostech stroje a reakci pilota! A v tomto případě se prý střele dokázalo vyhnout dopravní letadlo! To si dělají srandu?

    Jinou věcí je, že touto informací Velká Británie jasně dává najevo, kde je třeba hledat stopy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V UK samozřejmě, potažmo cia, mossad, mi5, mi6 apod.pochybné podvratné podniky.

      Vymazat
  7. Tam je toho nejasného povícero. Kouk jsem se na celé to video a viděl jsem jednu jedinou helikoptéru. Navíc v této zprávě se píše, že jde o přesun konvoje Islamského státu ze Sýrie do Iráku, ale na originál videu je nadpis - United States Apache attack helicopter following behind ISIS convoy into Syria from Iraq - čili z Iráku do Sýrie. Trošku rozdíl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to ti pripadalo ako útok helikoptéry? To bol jednoznačný doprovod. Vieš aká je výzbroj Apača?
      30mm kanón, 76 rakiet zem vzfuch, rakety vzduch-vzduch. Keby chceli tak jediný apač rozbije všetkých 74 áut pred tým ako stihnú zaujať hocijakú obrannú pozíciu.

      Vymazat
  8. teď se ukáže jaký je Putin geroj, jestli vsadí na PRAVDU anebo na sportovní tým, jak by udělala ruská duše - ochránila by lidi na celém světě. noooo, včuľ što sdělajet Putin? Myslím si, že stratí svou tvář /dobře skrývanou/, podporuje ten "?správný islám?" Koho by asi tak mohl zmáčknout, aby se vynašel v situaci. nejlépe by bylo, aby ukázal na opravdového vinníka na Středním východě

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zbytečně moc planě mudrujete, jděte raději na pivo, tak věci prospějete lépe.

      Vymazat
  9. Ještě v r.2013, jeden maník z diskuze jménem Mirek mne napsal dost jasnou informaci, kterou dále otiskuji:
    "Tibore,dal jsem do diskuse kopii jednoho z článků našeho mainstreamu, konkrétně tohle je z Deníku.cz. V dubnu toho byla plná televize. Údajně to plánovali aby se tento materiál nemohl dostat do rukou teroristů. Z Polska tenkrát podle jejich informací odvezli cca 90kg vysoce obohaceného uranu.To samé se dělo i v ostatních zemích bývalého východního bloku. A vše šlo do Ruska. I informace o tom, že to zajišťovala NSA je z televize. Na nazávislých webech tahle informace bohužel nějak zapadla. Ale potvrdil to i SÚJB,PČR i ROSATOM.
    Vzhledem k tomu, co psal Estulin ve své knize Bilderberg o původu Putina, to bohužel pak dává smysl. Pak dává smysl i hra na železnou oponu po Pikeově bipolárním rozdělení světa(viz např. sestřelení KAL 007 v 80 tých letech, které na sebe po dohodě s Američany vzali Rusové i když je sestřelila americká F16). A mám pocit, že se tohle spojenectví v tajnosti táhne už od vyvraždění rodiny cara Mikuláše nařízeného Řiťschildovým klanem za to, že jim nepovolil v Rusku centrální banku. On byl asi poslední, kdo se jim v Rusku postavil.
    Pro příklad podobného spojenectví v tajnosti nemusíme chodit daleko. Osmanská říše byla od středověku vždy spojencem Říma, aby tento mohl odůvodnit svoje zásahy proti šíření pravoslaví z Byzance . Je to úplně stejné jako dnešní křižácké tažení Bushe a dalších proti hrozbě neexistujícího terorismu. Táhne se to celou naší historií jako podělaná nit(operace Northwood, Gladio, Ajax, Splinter......)"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Smysl by tohle dávalo. Jenže. Kdo a proti komu tedy bojuje? Extraliga Bilderbergu proti bezbranným občanům? Nic tím nezískají. Leda měně otroků.
      A tady asi bude ten čokl zakopán. Asi program depopulizace běží podle plánu. Jen to nebude jako v bondovce, že během týdne otrávíme celou populaci lidí a necháme pár dobrých otroků. Vyvoláním 3. světové se zabije jednou ranou více much. Předně se spotřebují gigantické zásoby zbraní. Přežijí jen opravdu zdatní otroci. Po nukleární válce budou všichni neplodní a výrobu otroků klonováním už mají zmáknutou. Klon žije velmi krátce cca 20 let. To je tak akorát, aby nebylo potřeba ho krmit než dospěje a pak ve stáří.
      Ano, zní to šíleně. Dost šíleně na to, aby to mohla být pravda.

      Vymazat
    2. Přesně a jasně idetifikováno ! Já mám z jistých událostí a interview z nedávné doby také silný pocit, že obama i putin jsou dvě strany stejné mince, která reprezentuje novou mocnost nwo. Staří židé mají jedno dobré heslo - ničemu a nikomu nevěř, všechno je jinak !

      Vymazat
    3. O obamovi to už víme, že je náš nepřítel. O putinovi zatím nevíme, zda je pro nás dobře nebo skrytou hrozbou.

      Vymazat
  10. Anonymní, jseš nějak moc chytrej

    OdpovědětVymazat
  11. "A mám pocit, že se tohle spojenectví v tajnosti táhne už od vyvraždění rodiny cara Mikuláše nařízeného Řiťschildovým klanem za to, že jim nepovolil v Rusku centrální banku. " z príspevku 23:56
    na www.myslenkyocemkoliv.blogspot.com je obraz toho, čo sa stalo s cárskou rodinou, potomkovia boli na špičke polit. garnitúry.... dajte si dúšok, fakt kvalitné nástiny.
    BE

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.