24. listopadu 2015

Putin: ISIS je na pokraji totální porážky, válka NATO proti ISIS je totální lež


Putin: ISIS je „na pokraji totální porážky“, válka NATO je „totální lež“

Zdroj: http://www.whatdoesitmean.com/index1945.htm
November 23, 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet.
Odkazy vedou na články v angličtině.


Strohá zpráva vydaná ruským Ministerstvem obrany (MO) praví, že president Putin dnes v projevu k vojenským velitelům Ruské federace v Hlavním válečném velitelství Státního kontrolního obranného centra v Moskvě prohlásil, že síly Islámského státu (ISIS/ISIL/Daesh) operující ve válečné zóně Levantu jsou „na pokraji totální porážky“, a tvrzení západních států, že bojují proti těmto barbarům moderní doby, se ukázalo jako „totální lež“. 




Podle této zprávy Letecké a kosmické síly Ruska, které v posledních 48 hodinách zničily 472 teroristických cílů, a v posledních pěti dnech vymazaly ze zemského povrchu 1 000 jejich ropných cisteren, a společně s téměř 3 000 vzdušnými a raketovými útoky vedenými ruskými vojenskými a námořními silami proti těmto teroristům od 30 září, redukovaly ISIS na pouhých 34 operačních základen – což je počet potvrzený iráckou zpravodajskou agenturou Irak´s al Nakhil.

K nadcházejícímu úspěchu při porážce sil Islámského státu přispívají i nové letecké údery proti těmto teroristům z francouzské letadlové lodi Charles de Gaulle pod kontrolou Ruských leteckých sil dle rozkazu presidenta Putina, poté, co se Francie rozešla s NATO a postavila se v této válce po bok Ruska.


K Rusku a Francii se do boje proti ISIS zapojila i Čína, jejíž mluvčí Ministerstva zahraničí Hong Lei dnes prohlásil, že „rozsáhlé aktivity Ruska jsou důležitou integrální částí mezinárodních akcí proti teroru … Čína podporuje ruské snahy porazit terorismus“.

Čína nepodporuje Rusko v Levantu jenom slovy, ale rovněž vojenskou silou – v Sýrii nyní operuje asi 3 000 čínských námořních sil pod vojenským velením Ruské federace; Spojené státy proti nim vyslaly svou letadlovou loď USS Harry S. Truman s doprovodem, jejíž velitel kapitán Ryan Scholl upozornil:

ISIS není jedinou hrozbou, jíž čelí flotila zahrnující křižník Anzio, letadlová loď Wing Air 7 a torpédoborce Bulkeley, Gravely a Gonzalez. V Sýrii nyní operují námořní síly Ruska, Číny a Iránu, a ruské válečné lodi z Černého moře se přemístily do východního Středomoří, aby chránily ruská letadla provádějící letecké útoky k podpoře Assadova režimu. V přípravě se společné cvičení úderné skupiny soustředilo na protivníky, kteří se podobají protivníkům ze Studené války.“ 




Pokud jde o to, zda NATO vedené Spojenými státy zasáhne na ochranu svých spojenců Islámského státu proti totální porážce a bude riskovat třetí světovou válku s Ruskem a Čínou, to je dle zprávy velkou nezodpovězenou otázkou, která nyní stojí před Ruskou federací. Otázka se dále komplikuje mnoha falešnými výmysly Washingtonu o Rusku a Sýrii, které se staly tak složitými, že ohrožují boj proti sunnitskému džihádistickému terorismu a možná i budoucnost planety.

K tomu, jak se americké propagandistické výmysly o této válce staly komplikovanými, uvádí zpráva důkaz, že v minulém týdnu americké zpravodajství PBS ukázalo svým divákům falešnou zprávu o tom, že americké letecké síly bombardují cíle ISIS v Sýrii, ale použilo k tomu videa Ruských leteckých sil vystavená na webových stránkách ruského Ministerstva obrany



https://youtu.be/3EIwy2RoQo4?list=PLtqIS4Gj9IdFcxQT2hTgkuG3tHMRxFq2L



Pokud jde o „nejapný vtip“ který lidem Západu provedlo NATO předstíráním, že bojuje proti Islámskému státu, zpráva uvádí, že se stal ještě viditelnějším, když president Putin řekl ve svém projevu k velitelům, že je nyní dokázáno, že Turecko, člen NATO, poskytlo teroristům asi 100 000 falešných pasů, které jim umožnily cestovat do Evropy a Ameriky.

Navíc, jak uvádí zpráva, bývalý bojovník ISIS řekl americkému zpravodajskému magazínu Newsweek, že Turecko povolilo letos v únoru vozidlům ISIS z Raqqy přejet hranici, a projet Tureckem a zpět přes hranici, aby mohli útočit na syrské Kurdy v městě Serekaniye v severní Sýrii, a že vojáci ISIS volně cestují skrze Turecko v konvoji vozidel a cestou se zastavují v bezpečných domech.

Dokumenty uniklé v září 2014 ukázaly, že saudský princ Bandar bin Sultan financoval dodávku zbraní přes Turecko; dle tajného plánu dodal zbraně z Německa na letiště Etimesgut v Turecku ve třech kontejnerech, z čehož dva byly expedovány ISIS. V prosinci 2014 na to upozornila Claudia Roth, poslankyně a mluvčí německého parlamentu, která vyjádřila šok nad tím, že NATO dovoluje, aby Islámský stát měl tábor v Istanbulu v Turecku, a aby Turecko pomáhalo při přepravě zbraní islámským militantům přes své hranice; nehledě na to, že „nevidí“, že ISIS přes Turecko pašuje a prodává svou vytěženou ropu.

Zpráva rovněž uvádí, že generál Martin Dempsey, tehdejší předseda amerických šéfů států, na dotaz senátora Lindsey Grahama,zda ví o „nějakém arabském spojenci, který podporuje ISIL“, v září 2014 odpověděl americkému senátnímu výboru pro ozbrojené služby: „Znám významné arabské spojence, kteří je financují.“ Američtí spojenci, což jsou zejména Saudská Arábie, Katar, UAE a Kuvajt – jen v minulých čtyřech letech předali ISIS miliardy dolarů.

Stálé dodávky zbraní od CIA-zemí Zálivu-Turecka Islámskému státu, které vedly ke zničení Sýrie a vzestupu ISIS, jsou rovněž dokumentovány analýzou výrobních čísel zbraní Organizací pro výzkum ozbrojených konfliktů (CAR) se sídlem ve Velké Británii, jejichž databáze o nezákonném obchodu se zbraněmi je financována Evropskou unií a švýcarským federálním ministerstvem zahraničí; v minulém týdnu prohlásil profesor David Graeber z Londýnské školy ekonomie následující:
„Kdyby Turecko uvalilo stejnou absolutní blokádu na území ISIS jako to činí v případě částí Turecka ovládaných Kurdy… tento krvavý kalifát by už dávno zkolaboval – a k pařížským útokům by možná nikdy nedošlo. Kdyby ji Turecko zavedlo teď, ISIS by pravděpodobně zkrachoval v řádu měsíců. Ale požádal snad o to Erdogana některý evropský vůdce?“

Zpráva uvádí, že Ruskou již dříve upozornilo, že politika Obamova režimu pomáhá Islámskému státu; nyní se vynořují i ve Spojených státech důkazy, že jejich vojenští představitelé lžou svému presidentu, Kongresu i americké veřejnosti o tom, že bojují proti ISIS; to v minulém týdnu vedlo generálního inspektora Pentagonu, který se zabývá vyšetřováním, k tomu, že zabavil velký počet emailů centrálního velení z počítačů americké armády, spolu s dalšími dokumenty, aby zjistil, jak hluboko toto spiknutí sahá.

Zatímco USA zahajují své trapné předstírání vyšetřování tohoto spiknutí na ponoření našeho světa do totální války, nejpravdivější fakta stojící za tímto spiknutím zůstávají na Západě nevyslovena (zde jsme je uvedli v článku 14. listopadu Russia Warns Friday The 13th Paris Massacre Is Masonic Power Play For World War III, česky http://orgo-net.blogspot.cz/2015/11/parizsky-masakr-v-patek-trinacteho-je.html…. ).

Avšak nyní k nim přibývá další „kousek skládačky“: je připraveno publikování tajného archívu, v němž jsou jména dvou miliónů členů Svobodných zednářů, aby svět viděl, jak hluboko tento mor zasahuje.




November 23, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

32 komentářů:

  1. Stejně se mi to zdá jako dobře sešněrované divadlo s účastí rusů /nikdy jsem jim nevěřil i když teď mají image mírotvůrců/. Uprchlíci se valí doEU dál a o to jim šlo.
    Předstíranou snahu o amerikou vypěstovanou biologickou zbraň jim prostě nežeru.Kontaminace proběhla a bude zřejmě pokračovat ať se na Východě masakruje nebo ne. Možná se mýlím .
    Cmerdal

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kdyz si to myslite-to je vase vec...a proc se nevyjadrite k tomu co IS ,prodlozena ruka ruka USA;Saudske Arabie a spol.do ted provadeli za zverstva....na detech,zenach..a nevericich....presto,ze to tyto zeme mohli zastavit.dobrou noc

      Vymazat
    2. Sorry uprd jsem se. ta věta měla vypadat taklhle:
      Předstíranou snahu o to zrušit amerikou vypěstovanou biologickou zbraň jim prostě nežeru

      Vymazat
    3. Tak to se sakra mýlíš kámo.Nechápu k čemu jsou ty expertní závěry ,co sem tlačíte ty a tobě podobní....Mně je hanba sdílet s takovými lidmi jeden národ...

      Vymazat
    4. Mno, za experta se nepovažuju , ale stejně jako ty přece můžu napsat svůj komentář .
      Možná jsme udělali oba chybu a nechali se strhnout egem k napsání tolika zlostí.
      Cmerdal

      Vymazat
    5. Ad Lupo HD:
      tak sa odstahuj do Ruska

      Vymazat
  2. Daří se i na jiných polích, viz např. meditace za událost, která byla ohromným úspěchem s velkým pozitivním vlivem na budoucí časové linie (In: http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/11/pre-report-k-meditaci-za-udalost-dva.html).
    Za Putinem stojí Plejáďané, Red Dragons, Východní Aliance etc etc etc etc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím přiznat, že celou sobotu jsem byl neskutečně nabitý. Myslel jsem že meditace je až v neděli, ale když jsem večer mrknul kdy to opravdu je, tak mi bylo vše jasné. Člověk těžko uvěří, dokud to sám necítí :)

      Vymazat
    2. Podívejte se na měsíc jdoucí do úplňku, jaká z něho čiší energie...

      Vymazat
    3. To že ste boli nabitý majú na svedomí BOVISY a dosiahnutý level. Myslím si...:-)

      Vymazat
  3. Ešče ňeco.
    Dovedu si představit, že Autorem toho všeho není americký lid=banda umělou asertivitou vyfetovaných spotřebitelů ani ruský gěroj-ať už namistrovaný z rychlého bohatství nebo Váňa ze zemljanky ani chrochtající zbytek bohatých z G 20.
    Ani ten nejbohatší na světě ani "Církev Svatá" nebo bankéři.
    Celá tahle hra má režiséra ještě výš a i ti pravděpodobní viníci to na nás hrají kvůli "bonusům", které za svou práci obdrží.
    Technologie nám nejspíš byly prodány a mohly sloužit , ale chytře byly použity jako nástroj pro masové snížení inteligence.
    Opravdová láska, empatie,ochota pomoct,reálné znalosti a nejspíš i meditace jsou tím řešením pro lidi, co chtějí žít v poho.
    Kdo chce ať skoukne třeba Duška nebo Chobota /i na YT/a pochopí na co myslím.
    cmerdal


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Celá tahle hra má režiséra ještě výš a i ti pravděpodobní viníci to na nás hrají kvůli "bonusům", které za svou práci obdrží.
      NOOO a Votom to je ! Presne tak!

      Vymazat
    2. Tohle není hra, tohle je realita o přežití. Bohužel tu neplatí pravidla hry, jestli jste si ještě nepovšimli. Padají tu oběti, nevinní lidé, staticíce lidí, bez domovů a jídla. Jestli to někomu přijde jako hra, tak to už je snad důsledek zdeformovanosti dnešní doby. Až se proberete, bude už pozdě.

      Vymazat
    3. Niekto tu objavil teplú vodu. Graulácia !

      Vymazat
    4. Tu práci udělají, ale ty bonusy už nestihnou, to jim jaksi ten režisér zatajil...

      Vymazat
  4. Realita se skládá ze střípků dějů a není to dvourozměrné, ale minimálně čtyřrozměrné puzle. Tak si do toho někdo zkuste dosadit jednotlivé události a nevyjde z toho nic smysluplného, neboť naše vnímací a vybavovací schopnosti jsou poměrně omezené.
    Proto se tu bavíme o jednotlivostech, které nám připadají dějetvorné, ale v zásadě jsou to jen články řetězu, které lze nahradit jinými, aby události dospěly ke kýženému výsledku (viz příspěvky autora "cmerdal"). Je to naprosto logické, protože jsme schopni vnímat a posuzovat právě ty jednotlivosti a nemáme informace o věcech zákulisních a dalších, o kterých nás média neinformují, ani kapacitu, abychom "celostně" posoudili míru manipulace a cíl ke kterému jako lidstvo (národ) směřujeme.

    Z uvedeného vyvstává řada otázek z nichž uvedu jedinou: Řešit globální problémy planety a lidstva, nebo naopak parciální problémy své, své rodiny a max. svého národa?? Odpověď není vůbec jednoznačná, ani jednoduchá, protože jakékoli řešení má mnoho přesahů do dalších sfér.
    Myslím si, že úspěšné řešení současných problémů nemůže vycházet z parciálních politických a ekonomických zájmů vládnoucí politické garnitury, ale musí zohlednit národní zájmy. To znamená hloubkovou nepolitickou analýzu stavu a dějů, které jsou v běhu, stanovení (pojmenování) národních zájmů a k nim přiřadit cíle s časovým horizontem jejich naplnění. Dokud toto neučiníme, tak budeme ve vleku událostí a jako hasiči budeme lítat od ohně k ohni, aniž bychom něco skutečně smysluplného učinili a vláda s námi bude cloumat dle libosti vždy s odůvodněním, že je to v našem zájmu z důvodu vyšší bezpečnosti a td. Zdá se, že v současné době nazrává doba pro to, aby se takováto "inventůra" provedla a společnost se více semkla a sjednotila k naplnění "vyšších" (národních) cílů. Buď se dokážeme spojit a jako národ přežít, nebo nás zřejmě čeká totální vykořenění od tradic, kultůry, jazyka a křesťanského náboženství k světle hnědé - novoevropské (celosvětově hegemonní??) rase s plánovaným IQ 90 a s celkovým planetárním počtem cca 500 milionů otroků - cíl NWO.

    Mír s námi!
    Ferro

    OdpovědětVymazat
  5. Dušek a Chobot ? ))) To jsou jen loutky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fajn. A poradíš nám někoho kdo není? Poděl se o info /jestli nějaké máš/.
      Díky za všechny.
      Cmerdal

      Vymazat
    2. Např. aluska.org . Na to, že jí je 23 let, tak dobrý. Na její web asi chodí mladí a oni také potřebují duchovní probuzení. Aluška někdy uvádí i něco z orgo-netu.

      Vymazat
    3. http://poselsvetla.blog.cz/1511/alue-lzi-zbavena-i-pry-marna-lasky-snaha

      Vymazat
  6. Precitajte si prosim tento clanok od zadu (Nemyslim doslovne, ale po odsekoch).
    To je len jedna skladacka slov, co ked si porehadzujete odseky,tak to bude stale o tom istom.
    Myslim, ze treba ist po niti.

    OdpovědětVymazat
  7. Ten první obrázek jak tam jsou ty obrovské displeje, stojí tam Putin s příslušníky a k tomu jsou tam pracovníci u počítače ve mě vyvolává z neznámých důvodů neskutečný pocit síly. Koukal jsem na něj pár minut a chtěl bych tam být s nimi, stát tam a mít to pod kontrolou.

    OdpovědětVymazat
  8. Další články o úspěšném postupu Putina: http://www.veteranstoday.com/2015/11/22/november-22-2015-us-and-saudis-suffer-defeats-in-syrian-proxy-war/
    Momentálně je tam nejčtenější tento (o tom jak Rusko Islámskému státu zničilo 500 tankerů): http://www.veteranstoday.com/2015/11/18/russia-destroys-500-isis-turkey-oil-tanker-trucks/
    http://www.veteranstoday.com/2015/11/23/russian-airstrikes-destroy-472-terrorist-targets-in-syria-in-48-hours-1000-oil-tankers-in-5-days/
    Putin zastáncům NWo už v srpnu řekl: Chceš uctívat satana? Tak Rusko z toho vynech...
    http://www.veteranstoday.com/2015/08/05/vladimir-putin-the-new-world-order-worships-satan/

    OdpovědětVymazat
  9. Z Aeronetu k souvisejícím tématům:
    http://aeronet.cz/news/video-nacelnik-operacniho-oddeleni-generalniho-stabu-ruske-federace-pohrozil-turecku-ze-rusko-je-odted-pripraveno-sestrelovat-turecke-stihacky/
    http://aeronet.cz/news/video-turkmensti-povstalci-v-syrii-strili-na-dva-ruske-piloty-na-padacich-sestrel-letadla-je-snahou-americkych-elit-zhatit-vytvoreni-evropsko-ruske-koalice-v-syrii/
    http://aeronet.cz/news/putin-k-sestreleni-ruskeho-letadla-je-to-nuz-do-zad-video/
    http://aeronet.cz/news/skandalnimi-vyroky-v-poradu-strepiny-na-tv-nova-se-bude-zabyvat-ruske-ministerstvo-zahranici-podnet-podala-redakce-ae-news/
    http://aeronet.cz/news/degenerace-spolecnosti-v-kalifornii-dostanou-studenti-trojku-za-to-ze-nebudou-delat-vubec-nic-deti-nesmi-byt-v-nwo-schopne-prevadet-souvisle-myslenky-do-psanych-textu/

    OdpovědětVymazat
  10. LIDIČKY NAJDĚTE COREY GOODE NA NA GUGLUPAK PŘEMEJŠLEJTE KDO KDE CO A JAK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak !
      Např:
      http://www.exopolitika.cz/prelet-nacistickych-ufo-nad-washingtonem-a-ss-infiltrace-vesmirneho-programu-usa/2805
      A díly seriálu "Odhalený vesmír" s Goodem a českými titulky jdou postupně na Matrix-2001

      Kaštan :-)

      Vymazat
  11. Pánové nic není tak složité, jak to vypadá. Stačí použít obyčejný selský rozum na to, aby pochopil kdo je strůjcem celosvětového rozkladu a potom si postupně složil skládačku. Hezký den přeji.

    OdpovědětVymazat
  12. Nemůžu pochopit že toto pánové buď neví, nebo prostě nepochopili, že tyto komenty jsou veřejné.. A tímto se stávají jejich příspěvky hospodskými plky...... Česká specialita??

    OdpovědětVymazat
  13. http://www.tartaria.sk/poznavanie/2015-11-17-08-17-05

    http://www.tartaria.sk/poznavanie/2015-07-01-05-26-49

    http://www.tartaria.sk/poznavanie/2015-10-11-00-57-41

    http://www.tartaria.sk/poznavanie/2015-08-23-16-06-47

    OdpovědětVymazat
  14. Článek je perfektní.

    OdpovědětVymazat
  15. Původně doktor medicíny (specializace oční lékařství) Asad uvedl, že mír v Sýrii nastane, až západ přestane podporovat teroristy: http://www.hlavnespravy.sk/asad-kontruje-verte-mi-mier-nastane-v-syrii-az-ked-zapad-prestane-podporovat-teroristov/715940
    Jo, jo, tam, kde jsou mocné portály Bohyně a hvězdné brány, tam to chce p.t. temnářstvo udolat.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.