28. listopadu 2015

Putin vydal rozkaz ke kompletnímu zničení tureckého presidenta, jeho rodiny a vlády

Putin vydal rozkaz ke kompletnímu zničení tureckého presidenta, jeho rodiny a vlády

Zdroj: http://www.whatdoesitmean.com/index1947.htm
November 27, 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet
Odkazy vedou na články v angličtině.


Ruské ministerstvo obrany (MO) dnes ve vnitřní zprávě oznámilo, že president Putin povolil bezprecedentní „asymetrickou“ válečnou akci, včetně „proxy války“, ke zničení rodiny a vlády tureckého presidenta Recepa Erdogana jako odvetu za jeho svévolné sestřelení bombardéru Ruských leteckých sil Suchoj -24M nad Sýrií 24. listopadu ve snaze předejít rozsáhlé válce s tureckým státem jako celkem. 



Turecký president Recep Erdogan a jeho syn Bilal

Podle této zprávy MO, a jak jsme již dříve informovali (český překlad zde), svévolný útok ze zálohy a sestřelení letounu SU-24M bylo „organizováno/řízeno“ darebáckými elementy operujícími v turecké vládě a Centrální inteligenční agentuře Spojených států (CIA), kteří jsou „partnery/spolupracovníky“ ve programu „zbraně za ropu“, zahrnujícím teroristy Islámského státu operující v Sýrii a provozovaném Bilalem Erdoganem, synem tureckého presidenta Recepa Erdogana.

Jak zpráva uvádí, Bilal Erdogan je tichým organizátorem odpovědným za převádění miliónů barelů syrské ropy z vrtů ovládaných teroristy Islámského státu ve stamilióny dolarů příjmu; program je tak rozsáhlý, že ho president Putin popsal jako „živoucí ropné potrubí“ složené z „vozidel přepravujících ropu, spojených v řetězu sahajícím až za obzor“.

Za peníze získané tímto prodejem ropy byly Islámským státem kupovány americké zbraně a munice od CIA a transportovány islámským teroristům do Sýrie prostřednictvím Turecké státní výzvědné organizace (MIT) – což bylo zdokumentováno a ověřeno šéfeditorem tureckých novin Cumhuriyet, který byl za publikování článku včera na příkaz presidenta Erdogana zatčen a obviněn ze zrady a špionáže. 

https://youtu.be/2bV-UstPNwM



https://youtu.be/LRV9UEJISdk



V týdnu před 24. listopadem zničily ruské Letecké síly více než 1 000 ropných cisteren přepravujících ilegální ropu Islámského státu do Turecka. Analytikové MO ve zprávě sdělují, že Bilal Erdogan, společně se svými komplici v MIT a CIA pak vydal rozkaz k „sestřelení ze zálohy“ ruského bombardéru Su-24, s pomocí rodinného přítele, tureckého premiéra Ahmeta Davutoglu, který přiznal, že osobně vydal rozkaz ke střelbě na letadlo; to vše bylo nafilmovány teroristy Islámského státu, kteří věděli, kdy a kde mohou „získat exkluzívní záběry“, jak sdělil ruský generálplukovník Viktor Bondarev. 

https://youtu.be/3qL8B-OLeWQ



https://youtu.be/uf8xsqNmfFc



Ohledně snah západní propagandy „převléci/překroutit“ tento válečný zločin proti Ruské federaci ze strany Turecka zpráva praví, že tato snaha již sklouzla k naprostým absurditám – včetně té, že je nemožné, aby letoun Su-24M mohl přeletět přes turecké území rychlostí, při níž by letadlo muselo spadnout z oblohy, o čemž Wikileaks prohlašuje: „Novináři, naučte se základní počty. Podívejte se na tvrzení Turecka Spojeným národům: 1,15 míle za 17 sekund x 60 x 60, to je 391 km/hod.“.

Jak uvádí zpráva, ještě horší západní propagandou je záznam údajného varování bombardéru SU-24M, který vyrobili společně Erdogan, MIT a CIA. Představitelé Turecka totiž informovali atašé ruské armády, že neposkytli médiím žádnou audionahrávku kontaktu mezi jejich letounem F-16 a ruským SU-24M, protože taková nahrávka neexistuje.

Pokud jde o rozkaz presidenta Putina k válce proti Erdoganově rodině a režimu, ten dle zprávy obsahuje úplné zničení sil Islámského státu v oblasti sestřelení ruského letadla, a umožňuje ruským leteckým silám sestřelit všechna nepřátelská letadla a objekty, které přestavují nebo mohou přestavovat hrozbu ruským vojínům v Sýrii.

Jak dnes ráno prohlásil president Putin pro média, opatření dávají každému zřetelně najevo, že pokud se příště jakékoliv cizí letadlo pokusí provést agresi proti ruským Leteckým silám či jejich personálu v Sýrii, bude okamžitě zničeno; komplex obranných střel Triumph S-400 nebyl právě instalován v Sýrii jen tak naoko. 

https://youtu.be/NaVa_S12ePk



https://youtu.be/1RCLOfC3FfM



Turecko nyní hromadí tanky na své hranici se Sýrií; zpráva dále uvádí, že válečný plán presidenta Putina proti Erdoganovou režimu obsahuje rovněž zničení turecké ekonomiky a od 1. ledna pozastavení bezvízového cestovního styku mezi Ruskem a Tureckem; možná nejnebezpečnější Turecku je okamžité rozmístění kontingentu ruských Spetsnaz (Speciálních sil) v kurdsko-syrském nezávislém regionu Rojava (česky wiki zde) na pomoc těmto lidem v boji proti Islámskému státu.

Turecko již bombardovalo tyto kurdské bojovníky v Iráku a Sýrii 300krát, cíle Islámského státu však pouze 3x; jak zpráva uvádí, bylo zjištěno, že největší strach Erdoganovou režimu představuje to, jak Rojava, která má jako bojovníky především kurdské ženy a dívky, decimuje teroristy Islámského státu, a to, že jejich úspěchy podnítily myšlenky kurdské minority v Turecku, kterou Erdogan přísahal zničit, na vlastní svobodu. 



Pokud jde o to, zda by Spojené státy šly po boku Turecka do války proti Rusku, aby ochránily Islámský stát, zpráva v závěru uvádí, že se to jeví nepravděpodobným, poté, co Obamův režim stáhl z tureckého území všechny své rakety Patriot, čímž zanechal tento stát bezbranným proti případné ruské odvetě.

A i když to zpráva MO neobsahuje, stojí za to poznamenat, že i kdyby se Obamův režim angažoval ve válce proti Rusku o Islámský stát, američtí bojovníci vstupující na bitevní pole se stali již tak slabými, že v minulém týdnu elitní americká vojenská akademie vychovávající důstojníky, West Point, byla nucena zakázat polštářové bitvy studentů, a studenti university Massachusetts dostali tísňovou linku, kam mohou volat, pokud by náhodou zahlédli na něčím počítači nálepku s konfederační bojovou vlajkou. 



November 27, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

24 komentářů:

  1. Mne sa teda nepozdáva, že by sa pán Putin znížil k myšlienke na pomstu a už vôbec nie k zničeniu rodiny, či už Erdoganovej alebo hocikoho iného. A ešte by to vytrúbil takto do sveta ako znie nadpis článku. On je veľký stratég a na zničenie podporovateľov hrdlorezov použije iné metódy. To, že nakoniec vojensky zničí semenište svetového problému s vojnami a vraždením je viac ako isté. Ak by aj Erdogan alebo jeho syn dostali infarkt alebo podľahli nehode, nič by to neriešilo, pretože na ich miesto by okamžite naskočil niekto iný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemyslím si, že by šlo o fyzickou likvidaci, to ne. Bylo by to odstavení od moci a tím od peněz, které tu moc udržují.

      Vymazat
  2. Nedivím se a přeji mu hodně úspěchů.Byl to ten největší zločin,jakého se mohli Turci dopustit!!!Je vidět jak jsou hloupí.Asi si těch prachů za pašování moc neužijí!!!Alespoň doufám!

    OdpovědětVymazat
  3. Mimo tento článek,ale dotaz řečnický.Když budoucí Evropu má naplnit křížený lid,rasa,myslíte,že budou dávat dotace na míšená manželství?Nebo něco stříknou do vzduchu,aby v nás vzbudili chuť k takovým vztahům? :-). Namur

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. striknou ti tam, abys dostal chut na cernou, druhej den striknou trosku fluoridu aby se pak narodidl blbejsi hnedej, atd.. a kdyz se pak ten hnedej, blbej narodi, tak tam striknou neco, aby ti ti bylo u zadku.

      ;-)))))))))))))) lidi, sranda musi bejt, samizrejmne, ze proti barve pleti nic nemam

      Vymazat
    2. :-). Tak už stříkají asi,jjen aby to stříkalo i chlapům potom. :-) Nam.

      Vymazat
  4. No tak amici zase zabodovaly, nejdriv Turecku daly souhlas k sestreleni letadla a ted od nich daji ruce pryc! At se vsichni muslimaci domluvi a prevalcuji USA, at uz je od nich pokoj...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. USA a Saudská Arábia Turecku dokonca pomáhali:
      http://www.nwoo.org/2015/11/28/americky-awacs-navadel-turecke-stihacky-na-su-24/

      Vymazat
  5. Dekujeme. Putine ze jsi,dekujeme Rusku! Znic to odporný Turecko,islamskej stát a zrádný nato! To sou lidi ve vedení včetně bastarda sobotky kterej musí vidět za zradu ceskyho národa! Pravda a Rusko zvítězí nad lží,slepotou a ambicemi těchto arogantnich parchantu

    OdpovědětVymazat
  6. Ať už je zpráva o zničení Erdogana, jeho rodiny a vlády pravdivá či ne, způsobí, že se bude bát. Islamističtí teroristé zvedli v celé Evropě vlnu obav a strachu z atentátů. Ať se tedy bojí i Erdogan a jeho okolí.

    OdpovědětVymazat
  7. Dnes potvrdili Sobotka a Fico svou zbabelost, kdyz souhlasili za nás, ze se bude Turkům vyplácet výpalné za zdrzení migrantů. Kdy se uz probudi lide obou zemi a oznaci je za vlastizradce? Vzdyt je to naprosto nemoralni zejmena po incidentu s ruskym letadlem a po tom, co vime o propojeni Erdoganovy rodiny s ISIL.

    OdpovědětVymazat
  8. Josef 29.11.2015 Toto co píšete mám radost,že jsou ještě uvažující občani tohoto státu.Toto co píšete je pravdivé,ale co předvedl Kalousek dopoledne po jeho zvolení bylo hnusné a urážející pana Babiše a pana Zemana.On profesionální lhář
    znovu oblboval občany ČR.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klídek, Kalouska už nikdo - krom pár trotlů s vymetenou hlavou - neposlouchá. Nebo pokud poslouchá, nebere ho vážně.

      Vymazat
  9. Doporucuji podivat se na mimoradnou relaci V.V. Pjakina na www.leva.net

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkusila jsem, ale vyskočilo mi, že stránka "leva.net" je na prodej. Takže už nejspíš neexistuje.

      Vymazat
    2. JE TO http://leva-net.webnode.cz/products/k-sestrelu-su-24-mimoradne-vydani-v-v-pjakina-z-25-11-2015/
      ED

      Vymazat
  10. Už vidím ruského piadimužíka, ako by niečo také dokázal :D

    OdpovědětVymazat
  11. Mimochodem, tak ja moc nevěřím, že Obama stahl všechny Patrioty z Turecka. Něco tam určitě zůstalo, nebo jiné značky.A co výstavba systému PRO protiraketové obrany USA v Evropě (tedy i Turecku)? Vždyť základny jsou také chráněny nejakými "patrioty", nebo ne?

    OdpovědětVymazat
  12. To je extrémně nepravděpodobné. K tomu by se dle mého názoru Putin nesnížil. Kdyby to řekl třeba Obama, tak to by bylo pravděpodobnější.

    OdpovědětVymazat
  13. Dokud nebudou veličenstva kati odvezeni k celkové očistě a kompletní metamorfóze, tak se budou snažit o nemožné...To se dnes zase vydatně haarpuje a rozstřikuje!

    OdpovědětVymazat
  14. Článek o tom, jestli s.státy se saudy vlastně nepomáhaly zaměřit to ruské súčko...http://www.veteranstoday.com/2015/12/01/breaking-did-the-us-and-saudis-use-awacs-to-help-target-the-su-24/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.