1. listopadu 2015

Ruské letadlo bylo sestřeleno Islámským státem



Ruské letadlo bylo sestřeleno Islámským státem

http://www.whatdoesitmean.com/index1935.htm
November 1, 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet



Zahraniční výzvědná služba Ruska (SVR) dnes oznámila ve zprávě pro vnitřní potřeby Kremlu, že katastrofální destrukce letu Kolavia 9286, letícího z egyptského Sharm El-Sheikh do ruského Saint Petersburgu, byla provedena přenosnou raketou země-vzduch vystřelenou teroristy Islámského státu. Tito barbaři se přihlásili k odpovědnosti za tento čin na své sociální síti a zveřejnili i video






Podle zprávy SVR Airbus A 321 letu 9268 zmizel z radarů 31. 10. 2015 ve 4:14 odpoledne GMT, při přeletu nad severovýchodní oblastí egyptského Sinajského poloostrova, aniž před svým katastrofickým zničením vydal nouzová hlášení (SOS). Katastrofa způsobila smrt 244 pasažérů a členů posádky, a vytvořila rozsáhlé pole trosek na 16 čtverečních kilometrech (6 čtverečních mil).

Zpráva dále oznamuje, že přesně ve stejnou dobu, kdy byl zničen let 9268, vydalo nejvyšší velení ruských Leteckých a vesmírných sil „urgentní/okamžitou“ zprávu, že vysoce utajený satelit Olympus, operující nad touto oblastí, zachytil vystřelení britské přenosné střely země-vzduch „posíleného doletu“ známé jako Starburst.

Zpráva rovněž vysvětluje, že všechny známé střely, jakožto i Starburst, mají jedinečný „podpis“ při svém odpalu, který je naprogramován do satelitu Olymp, takže takováto zbraň může být okamžitě detekována a provedena obrana proti ní.

Avšak, jak se dále uvádí ve zprávě, detekční „zařízení“ poskytující ochranu proti vystřelení tohoto typu raket mají pouze ruské bojové letouny, a nikoli civilní letouny jako let 9286, takže tyto nemají schopnost uniknout nebo se bránit proti tomuto typu útoku.

Pokud jde o to, jak se teroristé Islámského státu dostali k této smrtící válečné zbrani Starburst, zpráva uvádí, že to je díky britské společnosti Thales Air Defence, která poskytuje tyto střely na základě smlouvy podepsané roku 2007 , a rovněž otevřeně operuje v tomto království, a dodává tyto zbraně i vojenským silám Kuvajtu.

Zpráva pokračuje tím, že vzhledem k tomu, že Islámský stát je podporován bohatými dárci jako je Kuvajt a Saudská Arábie, se vojenské síly Ruské federace dlouho připravovaly jak na britské, tak na americké zbraně, jako je střela Starburst, jelikož tyto státy měly způsob, jak je předávat do vlastnictví teroristů. Rusko však nepředpokládalo jejich použití proti civilnímu letadlu jako pomstu vůči Rusku, jelikož předpokládaná ruská odveta by byla „ohromující“.

Ale jelikož nyní ruské Vzdušné a vesmírné síly decimují teroristy Islámského státu v Sýrii, jejich americko-kuvajtsko-saudští „zakladatelé a sponzoři“ začali propadat panice v takové míře, že Obamův režim nyní navelel do této válečné zóny americké vojáky jako „lidské štíty“ k ochraně ISIS, a přijateným se pro něj stalo i svévolné sestřelení nevinného civilního letadla.

Pokud jde o míru odvety za tento svévolný válečný zločin, kterou Ruská federace použije, zpráva uvádí, že o tomu bude ještě rozhodnuto – ale premiér Medveděv dnes po své schůzce s presidentem Putinem k sestavení komise ke zkoumání této krize prohlásil, že tento útok „bude pomstěn“. Je však známým faktem, že Rusko nikdy nebralo na lehkou váhu zabíjení nevinných dětí, matek, dcer a babiček, což mohou dobře dosvědčit i Čečenci









November 1, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

Dodatek:
Navazující informace o účasti CIA na sestřelení letadla: http://orgo-net.blogspot.cz/2015/11/ruske-letadlo-sestreleno-za-asistence.html

38 komentářů:

  1. Ještě, jsem neviděl přenosnou raketu Starburs vyletět do 11 km. Její operační dosah je 0,3 až 7 km. Podle Egyptských letových operátorů letělo letadlo ve výšce 11 km . Až rusové přelousknou černou skříňku, potom můžem věcně debatovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neumíš číst? Je tam psáno, že to byla střela s posíleným doletem.

      Vymazat
    2. A že jsi zatím viděl všechny, co byly odpáleny, že ano.?

      Vymazat
  2. Jistě se tam také píše o přesném typu střely, jaká střela to byla?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, pro takový materiál, co nerozumí čtenému, psát nějaké články, to je radost.
      Jménu střely je tam věnován celý odstavec a odkaz na wikipedii i na výrobce střely.

      Vymazat
    2. Já se ale ptám na střelu, která sejme dopravák ve FL335 v rychlosti 750 km/h. Citovaná střela má dosah max. 7 km. Napsat "posíleného doletu" umí každý hňup, takže se ptám znova jaká to byla střela a jakým přesným způsobem byl její dolet zvýšen?

      Vymazat
  3. do kdy bude člověk trpět pod tíhou výplodů lidských klonů a zrůd?

    OdpovědětVymazat
  4. Mě bylo hned jasné, že se nejedná o obyčejnou nehodu.

    http://aeronet.cz/news/video-zachycuje-ruske-dopravni-letadlo-v-egypte-jak-je-sestreleno-z-oblohy/

    OdpovědětVymazat
  5. Jestli letelo s egypta a bylo na sinaji tak jelikoz je to letadlo a ne space raketa tak to pozvolna stoupalo a rozhodne nemohl byt uz na sinaji ve 11km

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tiež si myslím že výška už nemohla byť 11km bývam blízko letiska asi 20km vzdušnou čiarou tie lietadla čo štartujú z letiska keď majú výšku 1km tak je dobre.Na jednu vec sa zabudlo čo keď to bol ten balónik s kondomov odpálený dialkovo moc neverím tomu že by im Briti alebo Araby dali streli zem - vzduch ohrozili by aj seba.
      http://aeronet.cz/news/islamsky-stat-vypousti-na-nebe-nafouknute-kondomy-s-vybusninami-aby-poskodily-ruske-stihacky-mohou-ohrozit-i-civilni-letadla/

      Vymazat
    2. Mas pravdu jen v Tom ze nebylo ve vysce 11000km, ale ve vysce 12000km.

      http://blog.hub.fr24.com/blog/wp-content/uploads/2015/10/7K9268.gif

      Vymazat
    3. Tady mas vysku, nakonec byla neco malo pres 12tis km

      http://blog.hub.fr24.com/blog/wp-content/uploads/2015/10/7K9268.gif

      Vymazat
    4. Pro Anonymní 3. listopadu 2015 9:29
      Pro Anonymní 3. listopadu 2015 9:38
      Vy dva byste už tady neměli nikdy nic psát. protože když někdo napíše, že letadlo letělo ve výšce 11 tis km nebo 12 tis.km tak to mohl napsat jedině deb.l a ten patří do ústavu. Hlu.áci, v takové výšce nelétá ani vesmírná stanice ISS natož pozemské civilní letadlo !!!

      Vymazat
    5. Světová média uvádějí výšku 9.5 km. Ruská dokonce 9.450 m. Kde berete těch 11-12 km...?

      Vymazat
    6. Bravo! To jste jim to přesně napsal, chytrákům.

      Vymazat
  6. http://www.prisonplanet.com/islamic-state-claims-to-have-shot-down-russian-airline-over-the-sinai.html

    Islámský stát na Sinaji
    The Islamic State in the Sinai

    Po egyptské revoluci v r. 2011 a po „bezprecedentních bojích“ na bezzákonném Sinaji vyhlásila skupina Ansar Bait al-Maqdis věrnost Abu Bakr al-Baghdadimu a Islámskému státu.
    Skupina je tvořena zejména z Beduínů, Egypťanů a cizích džihádistů. Prohlásila egyptskou armádu a policii za odpadlíky, které je možno zabíjet.
    Skupina Ansar Bait al-Maqdis mnohokrát provedla výbuchy na plynovodu, který vede plyn z Egypta do Izraele a Jordánska, zaútočila mnohokrát na policejní a vojenská výzvědná zařízení, převzala odpovědnost za výbuchy aut v Káhiře a údajně i provedla bombové útoky uvnitř Izraele.
    Velké množství těchto útoků proběhlo v Hasně a jejím okolí, kde došlo ke katastrofě Ruského letadla.
    Skupina zřejmě vlastní raketovou technologii. V lednu 2014 byla vypuštěna raketa ze Sinaje na Eilat v Izraeli, ale byla zachycena systémem Iron Dome. Skupina Ansar Bait al-Maqdis vyhlásila odpovědnost za toto vypuštění.
    Ve stejném měsíci skupina Ansar Bait al-Maqdis vyhlásila, že sestřelila nad Sinají vojenskou helikoptéru.
    Dle svého prohlášení rovněže vystřelili ze Sinaje tři rakety Grad na jižní Izrael do blízkosti pásma Gazy. Tahrirův institut pro politiku středního Východu http://timep.org/esw/profiles/terror-groups/ansar-bayt-al-maqdis/ říká: „Skupina je známa jako nejsilnější a nejlépe koordinovaná v Egyptě, a vlastní moderní zbraně, včetně přenosných vzdušně obranných systémů (MANDAPS), raketově poháněné granáty, rakety Grad a minomety.“
    MANDAPS však nejsou schopny sestřelit letadlo z výše 30 000 stop.
    V červnu 2014 bylo oznámeno, že Islámský stát získal střely Stinger z vojenských základen, které zabral v Iráku http://www.foxnews.com/world/2014/06/16/us-made-stinger-missiles-have-likely-fallen-into-isis-hands-officials-say/ . Raketa Stinger je nízkoletící střela schopná dostáhnout letadla ve výši 10 000 stop.
    V červenci 2014 bylo sestřeleno letadlo malajských aerolinií nad východní Ukrajinou údajně střelou středního doletu Buk. Moderní varianty ruského Buku mají dolet 30 mil a mohou dosáhnout výšky téměř 80 000 stop.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tom sestřelení má určitě prsty Obama. Už neví jak by poškodil Rusy a tak to zase udělal prostřednictvím užitečných arabských idiotů. Jenže jim neřekl co je od Rusů čeká nyní za apokalypsu. Uvidíte, že to tam vypálí na samotný kámen a písek. Už před časem saudy Putin varoval, že pokud se dopustí nějakého podlého svinstva proti Rusům, budou zase jako před lety jen čuchat k zadkům velbloudů.

      Vymazat
    2. To saudové, obama a britská královna opravdu pos.ali. Z toho bude mela jakou jsme ještě neviděli. Pokud neutečou ze Země, bude jim každý úkryt malý.

      Vymazat
  7. Agendou elitek je zabrání částí Evropy ve prospěch Is.státu: Někdo začal překládat z původního zdroje od Cobry. www.2012portal.blogspot.cz
    Jsou tam přeložené starší články i analýza současné situace včetně vyhlídek: http://bod-zlomu.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhovory s Cobrou jsou již delší dobu překládány a zveřejňovány na tomto webu: http://www.transformace.info/index.php?searchword=cobra&ordering=&searchphrase=all&option=com_search

      Vymazat
  8. A bude následovat odveta na kterou ISIS nezapomene NN ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a už nebude žádný ohled žádná humanita divoká nebezpečná zvířata se musejí zlikvidovat

      Vymazat
  9. Vůbec se nedivím že to Egypt dementuje. Jestli by to přiznali tak už tam nikdo nepoletí a jejich resorty můžou zavřít.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to mají marný stejně to praskne a turismus tam skončí jako v Maroku nebo Tunisku - ty vraždy turistů na pláži

      Vymazat
    2. Já bych v těchto letech do Egypta necestoval. To je zábava jen pro sebevrahy.

      Vymazat
  10. vcera som mal tak dobru kaopustovu polievku...:-)
    uz asi za poslednych 10 rokov som sa naucil sledovat dianie vo svete a hlavne" filtrovat"
    Ono to asi pomaha aby cloveku s toho neje.alo....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mnohým už jebe proto z toho vznikl zvýšený počet sebevražd a lidí co zešíleli stihomamy a různými obskurními deviacemi.

      Vymazat
  11. Obávám se že to BYL "sestřel"...dobře naplánovaný...někým informovaným řízený...a jest-ki tlačítko Start zmáčkl OPIČÁK zabalený v dece je jedno...ovšem POMSTA za vraždu absolutně neviných MUSÍ zasáhnout TY co platili v Librách nebo Dolarech I KDYBY TO STÁLO cokoliv !! Přeji si aby informace Černých skříněk byla jakákoliv jiná,,,,jen né o ZLOČINÉ VRAŽDĚ neviných ..."teroristy" = Bandou živenou DOLARY .:-( .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to už leze ven že islamisti byli katany a zbraně jim dodali nenažraní a pokrytečtí britové. Však se na ně islamisti těší až jim z UK udělají další chalífát. To bude trest za jejich zlo ve světě. Vždyť s usa jsou největšími vývozci zbraní na světě. Vždycky tyli a tyjí ze smrti druhých.

      Vymazat
  12. Někdo letadlo naplánovaně sundal. V uvedených článcích se uvádí, že by to mohli být s.a.u.d.o.v.é - mistři v hrozných dějích. Stále více lidí si klade otázku: Proč nám tolik lžou?
    http://kevbakershow.com/russian-passenger-plane-crashed-due-to-impact/#sthash.XPZ4XwMt.dpbs
    http://earth-liberation-movement.blogspot.cz/2015/11/russian-passenger-plane-crashed-due-to.html#more
    http://www.veteranstoday.com/2015/10/31/the-russian-crash-in-sinai-there-are-still-accidents-but/
    http://www.veteranstoday.com/2015/11/02/exclusive-breaking-story-bombing-of-russian-plane-highly-probable/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mna napadla ešte ukrajinská stopa, ale v konečnom dôsledku ťahá za nitky niektorí vyššie než ukrajina a juesei. Niektorí na úrovni sorosa. Potrebujú zasiať strach, a rozložiť rusov zvnutra, rozhádať ich.

      Vymazat
    2. Je to ještě ohavnější než si vůbec dovedete představit. Víte že existují nad námi mocní kteří se prezentují vůči nám jako patologičtí deprivanti ? Lidé bez emocí, bez studu, bez pokání, bez svědomí, bez emaptie, bez chápání jako je odpuštění, láska atd. ? Jsou to opravdové lidské zrůdy.

      Vymazat
  13. Berte to jako mimosmyslovou výpověď člověka,jenž se mu promítnul obraz toho co se tam stalo,letadlo doprovázel vzpovzdálí, skrytě ufo stroj, setkáváme se zde s novou technologií přenesením výbušné detonace na palubu letadla,do kteréhokoliv zvoleného místa na palubě letadla ,zjednodušeně řečeno,po eliminování cíle,se urychleně vzdálil ufo stroj,jako jen pozorovatel, do kosmu.Pokud se zaměřím i na stroj, vidím jeho základnu na Marsu.Na přenesení detonačního prostředku ,vidím spolupráci z vícero míst,jak z měsíčních základen,tak i jiných planet.Šachová partije je rozehrána,kdo další teď bude na tahu?,a s čím budou mlžit média?Armádní složky jsou asi v panice na obou dvou stranách.

    VítězslavK.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť představitelům našeho světa bylo jasně z "venčí" řečeno, že dostaneme na pamětnou (asi jako kdysi při potopě světa), pokud budeme vyvážet naše války do vesmíru. A hleďme,naši globalističtí politruci válčí už i na Marsu bez našeho vědomí a souhlasu ! Pak se můžeme divit, pokud by došlo k napadení Země někým z venku ?

      Vymazat
  14. Pozitivní mimozemšťané (ze sfér nad Zemí i z tzv. Vnitřní Země) by už dávno osvobodili poslední planetu v područí negativně zaměřených mimozemských bytostí, a tak navždy ukončili galaktické války. Ale negativní si nás drží v karantáně pod deklem jako rukojmí a je to posychrováno exotickými zbraněmi (např. strangeletové b.) na plasmatické i éterické úrovni. Teď se hraje o hodně...
    Mluvčí Hnutí Odporu: "Ačkoliv díky ruské intervenci tyto plány Kabaly pro Evropu a USA NEBUDOU mít úspěch, je stále velmi důležité, aby pracovníci světla a bojovníci světla po celém světě podporovali mír v Evropě masovými meditacemi. Jedná se o nejzávažnější geopolitickou situaci na této planetě od konce II. světové války. Meditaci pro Evropu možná bude potřeba zopakovat, takže jestliže to bude situace vyžadovat, ohlásím to na svém blogu a požádám, aby více lidí v takovém kritickém okamžiku podpořilo Světlo. Také by bylo dobré, kdyby lidé, kteří k tomu cítí vedení, tuto meditaci prováděli denně. Kromě našich meditací je na povrchu této planety urgentně potřeba duchovní intervence sil Světla, ke které dojde hned, jakmile bude hrozba strangeletových bomb zredukována na zvládnutelnou úroveň." http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/10/report-meditace-pro-evropu-2-nove_31.html
    http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/10/urgentni-casove-senzitivni-meditace-pro.html
    Oni to nemohou udělat bez nás a my to nemůžeme udělat bez nich

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moja "intuícia" mi dlhodobo káže - hromadné meditácie NIE ! Vedeli by ste obhájiť svoj názor, že prečo ÁNO ?
      Lebo to niekto "zhora" navrhuje ? BE

      Vymazat
  15. Vaše intuice vám radí špatně. Uvedené články jste zřejmě ani nečetla. Akorát to tady zbytečně srážíte

    OdpovědětVymazat
  16. Světová média píší o 9.5 km výšky. Ruská upřesňují na 9.450 m. Kde stále berete oněch 11-12 km..?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.