7. listopadu 2015

Rusko odvážným letem do Jemenu zadrželo "spolupracovníky" CIA, kteří sestřelili letadlo v Egyptě

Sorcha Faal v novém článku dále rozvádí verzi "sestřelení pozemní raketou". I když mně osobně dává více smysl sestřelení izraelským letadlem, ty "ruské šachy" mě baví; a poslední odstavec článku mimo to naznačuje, že věci se v příslušný čas mohou ukázat i jinými... 

Povšimněte si v článku odkazu na pravděpodobné použití meteorologické zbraně ze strany Ruska, které mohlo vytvořit onen extrémní cyklón nad Jemenem, kdy napršelo za dva dny tolik, co normálně za 10 let... (to by mohla být pomsta Jemenu za poskytování prostoru teroristům a agentům CIA) ... a právě jde do Zálivu další obrovský cyklón - dva cyklóny za sebou jsou tam prý bezprecedentní ... že by pořádná meteorologická válka? (I když klidně to mohli rozpoutat i Američané, těm by se to tam taky hodilo...)

=Orgonet=


Rusko se odvážným letem do Jemenu zmocnilo "spolupracovníků" CIA, kteří sestřelili ruské letadlo v Egyptě

http://www.whatdoesitmean.com/index1937.htm
November 6, 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet


Ruská Zahraniční výzvědná služba (SVR) dnes oznámila, že vyslání letadla za účelem odvezení dvou zajatých příslušníků CIA, o nichž se domnívá, že zorganizovali sestřelení letu 9268 nad Egyptem minulou sobotu za využití teroristů Islámského státu, bylo „vysoce úspěšné“; jakmile se „chráněné/řízené“ letadlo Leteckých sil opět vrátilo do vzdušného prostoru Ruské federace, president Putin okamžitě na radu ředitele Federální bezpečnostní služby Alexandra Bortnikova zakázal veškeré přelety v té oblasti.

Jak jsme již rozebrali v předešlých dvou zprávách (Islámský stát sestřelil ruské letadlo a Ruské letadlo sestřeleno za asistence CIA, česky http://orgo-net.blogspot.cz/2015/11/ruske-letadlo-bylo-sestreleno-islamskym.html a http://orgo-net.blogspot.cz/2015/11/ruske-letadlo-sestreleno-za-asistence.html), funkční hypotéza ruské SVR o této tragédii, která se stala nejvražednější v ruské historii, což je fakt ignorovaný západními novináři, snažícími se při každé příležitosti vyvolávat rozruch, je, že let 9268 byl sestřelen raketou země-vzduch britské výroby, poskytnutou Saudské Arábii a jí předanou teroristům Islámského státu; ti ji použili a přihlásili se k odpovědnosti za tento čin; letadlo bylo předtím dvěma příslušníky CIA a jejich zařízením navedeno, aby letělo v nižší výšce než mu ukazovaly přístroje. Tito příslušníci CIA byli za několik hodin po útoku zadrženi ruskou speciální jednotkou Specnaz operující v Jemenu.

Po zadržení těchto dvou agentů a jejich vysoce sofistikovaného zařízení vyslalo ruské Ministerstvo pro naléhavé záležitosti (EMERCOM) do jemenského hlavního města Sanaa „speciální let“, který tam úspěšně přistál pod rouškou jednoho z nejsilnějších cyklónů, jaký se kdy vyskytl v historii tohoto státu.

Po přistání tohoto speciálního letu EMERCOMu v Sanaa nastoupili na palubu oba agenti CIA i jejich zařízení, společně s jednotkou Spetznz, která je zadržela, ale saudským letectvem jim bylo odmítnut odlet; saudskoarabské letectvo ovládané Obamovým režimem blokuje a bombarduje tento stát až do úplného a naprostého vyhladovění.

Avšak během několika hodin dosáhla úspěchu protiopatření ruských Leteckých sil použitá proti Saudům, což umožnilo speciálnímu letu EMERCOM odletět ze SANAA a bezpečně se vrátit do ruského vzdušného prostoru. 




Zpráva dále uvádí, že president Putin nemohl zakázat všechny lety do této oblasti dříve, než byli dnes ráno úspěšně z Jemenu „vyzvednuti“ příslušníci CIA a jejich zařízení, jejichž speciální let byl chráněn/maskován rovněž iránským dopravním letadlem Herkules C-130 letícím do Sýrie, které zmátlo radarové systémy západních armád.

Ruská federace se obávala, že Obamův režim se pokusí tento speciální let ENERCOMu zničit, poté, co Američané vyslali na svou leteckou základnu v Turecku letku bojových letounů vzduch-vzduch F-15, jejichž jediným posláním v této oblasti má být svévolné zaměřování ruských letadel útočících na teroristy Islámského státu.

Jak pokračuje zpráva, je velice udivující, že do 72 hodin od sestřelení letu 9268 nad Egyptem jak CIA, tak Saudové ohlásili, že poskytnou islámským teroristům operujícím v Sýrii více přenosných raket schopných sestřelit civilní letadlo.

Britská vláda je si dle zprávy plně vědoma, že let 9268 byl sestřelen jejich raketou, a Obamův režim plně ví o spoluvině CIA; proto není překvapením, že tito západní spojenci nyní zaplavují svůj propagandistický tisk „historkami“ o tom, že tato katastrofa byla způsobena bombou. Toto prohlášení ruská SVR nepřijala a ruské Ministerstvo vnitra bylo nuceni k prohlášení, že je šokováno tím, že tito západní válečníci mají tajné informace o nebezpečí pro letadla, ale nehodlají je sdílet.

Je velmi důležité, i když to není součástí zprávy, že Rusko nyní pokládá zničení letu 9268 za politickou událost, na niž jsou aplikována „pravidla studené války“. To znamená, že celou pravdu o katastrofě se svět doví poté, co pachatele stihne pomsta ruských sil. 


"My s teroristy nevyjednáváme, My je financujeme!"
November 6, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

70 komentářů:

  1. Osobně fandím Rusku, ne že by Ruská federace byla svatoušek, ale nevšim sem si, že by Rusáci sestřelovali letadla Amíků, nebo že by dělali bordel poblíž USA... To jen USA provokují a devastují!!!

    (PS: šiřte lásku a dobro, to chybí všude - http://albafos.wbs.cz ♥)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano šiřte lásku a dobro a ne propagandu organizace, která tvrdí to, že mají styky s mimozemšťany a přesto nás velice prosí ( i když Aštar musí mít podle popisu k dispozici celý pás asteroidů-hroudy zlata o velikosti našich hor) tak nás tito "jejich kamarádi" prosí o zaslání "třeba i maličkých dvacet korun" na jejich bankovní účet. Takže PÍÍÍÍÍP nebeské. Jinak 90% lidí v Americe nesnáší svou vládu, tak jako tady. Jsou to chudáci. Zajímalo by mně proč se tak zvýšil celosvětově parazitismus. Proč se celá tisíciletí zvyšuje velikost a hloubka parazitismu, jakožto prvotní příčiny všeho zla, ve všech oblastech lidské společnosti. Můžeme tušit někde schováno pár "lidských parazitů", ale- co se jim stalo? Proč tak zparazitovatěli? Že by dlouhodobý následek požívání masa? Přece na hradech jedli hodně jinak. Nebo nějaké znečištění života cizím DNA? Nějakým parazitem? Velkým, malým parazitem? Virem z vesmíru? Nebo snad působení nějakého prachového oblaku? Či snad následek velké katastrofy, dopadu komety, nebo ještě jinak?

      Vymazat
    2. Cenzurované video odhalilo pravdu Paul Vallely z americké armády velí teroristům z Al Nusry
      https://www.youtube.com/watch?v=WKoNxnngipI

      Po Európe chodí 800 000 neidentifikovateľných utečencov
      https://www.youtube.com/watch?v=S1jDA_lhGYI

      Vymazat
    3. Podle Vás jsme my všichni "svatoušci"? Vy vidíte do myšlenek svých souputníků? Ruku do ohně za nikoho bych nedával! Opět " Člověče poznej sama sebe"!!!!!!!!!!! v konečném důsledku jsme my všichni zodpovědní za tento bezprecedentní akt.

      Vymazat
    4. Ptáte se proč ale odpověď je na začátku vašeho komentáře, láska ke zlatu, to je nejhorší droga, zlatá horečka a touha po penězích ve víře že bohatství = moc, to zničilo většinu lidí, že i zaprodají svou duši do služeb zla a to se skutečně děje, google ilumináti..

      Vymazat
    5. Pro Anonymní 7. listopadu 2015 14:15
      Nevím, kde jste vzal/a to, že "...na hradech jedli hodně jinak." To vylučují především archeologické nálezy. Masa se na hradech jedlo naopak po hříchu až příliš a ještě maštěné sádlem. Proto mnozí feudálové trpěli různými neduhy včetně podagry. Příště sem nevkládejte domněnky, ale ověřená fakta. Pokud namítnete, že je to váš názor, máte smůlu, protože nevědomost (či lenost vyhledat si info, fakta) vás neomlouvá.

      Vymazat
    6. tak jednodušeji, myslím tím samozřejmě, že :maso se na hradech jedlo hodně jinak (než je nyní dokázáno z výzkumu to, že se od počátku věku jedlo především plody=rostlinná strava) tedy, že na hradech jedli hlavně maso, také i jejich pathologická potřeba a "záliba" v lovu je příliž nepřirozená. Rovněž zmiňuji, že by zparazitovanost mohla být zaviněna touto (dlouhodobou) konzumací masa. Ještě nedávno lidé jedli převážně rostliny a nebyli to takoví "červi" jako ti z "hradů podělaná vrchnost", cpoucí se zvěřinou a mastnými kýtami denně. Vysvětlení obliby zlatem,je "vysvětlení" kruhem,tedy žádné. Proč zparazitovatělí vnucovali lidem jiný obrázek zlata, než je jen pěkný kov na hraní? A nesledoval bych určitě jen lidstvo. Právě že i mnoho zvířat zparazitovatělo. Např. Pěnkava Šídlozobá z Galapág. Začala zobákem na hmyz bodat do hlaviček hnízdících Terejů a sát jim krev. Někde je chyba. Velký Chyba. Průser. Ale co se stalo, proč???? Virus? Oblak? Znečištění "přidanou vodou" po katastrofě?

      Vymazat
  2. Dobrá práca Orgoneti ..., aký je tu ten Barack škaredý !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Babrak čo všetko zbabral

      Vymazat
    2. Je to pouhý huntýř = ve středověku pohaneč prasat

      Vymazat
  3. .... prestavenie výšky palubných prístrojov lietadla.......pamätáte si film Smrtonosná pasca, kde obdobným spôsobom ničili civilné lietadlá ... spomínate si ešte, že z rovnakého dôvodu padlo lietadlo pl prezidenta Kačinského v Katyni, keď sa takmer celé poľské politické vedenie (zabudli aj na protokol kto môže letieť s prezidentom) išlo udobriť s ruskými bratmi a s celým ruským vedením. Viete kto sa potom stal pl prezidentom a do čoho sa pl zaplietli....???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jasně, že v tom jela babrakova kabbala, jako v těch dalších podobných svinstvech jede dodnes po celém světě. Svině už cítí, že se blíží čas její porážky, podříznutí, a tak kope kolem sebe ze všech sil, aby se udržela, přežila. Řezníků je ale kolem ní stále více a více i z jejích vlastních řad. Proto dobrá rada pro babamovce již od antických dob - memento mori (pamatuj (i) na smrt) !

      Vymazat
    2. Výborne napísané, dávam palec hore za postreh, súhlasím.

      Vymazat
    3. anonymní 14.18
      To byla velmi trefná připomínka ! Už bych na tu událost málem zapomněla ! Díky

      dan.

      Vymazat
  4. Čistá pravda, nech sa každý stará o svoj bordel. Tí americkí zmrdi si už fakt dovoľujú viac, než je zdravé, ale myslím, že PÁN Putin už vie, ako ich odučiť nevhodnému správaniu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyto stránky jsou opravdu " úctyhodné". Jsem zvědavý, co budete psát až skončí kult Putina a vyjdou najevo ty jeho mafianské kousky včetně miliardového majetku ukradeného ruskému lidu.

      Vymazat
    2. Pro Anonymní 8. listopadu 2015 20:27
      Žádná mocná hlava (ani ta vaše) tohoto světa není bez hříchu. To si zapamatujte vy pokrytče.

      Vymazat
    3. anonymní 20.27
      Ano, především, jak píše komentátor přede mnou (11:23) nikdo není bez hříchu. A za druhé, to bych ráda zdůraznila: Miliardové majetky byly Ruskému lidu ukradeny dávno před nástupem Putina (Gorbačov, Jelcin) Zeptejte se Rusů samých, kdo je nejvíc okradl a kdo spasil od smrti hladem. Nehledejte pravdu v učebnicích. Zdraví

      dan.

      Vymazat
    4. Zvláště ne v těch redigovaných temnáři. Tam je to samá lež, mlžení a vytáčka.

      Vymazat
    5. Nehledejte pravdu ani v bibli, protože je značně překroucená a pomotaná. V čím zájmu asi?

      Vymazat
    6. anonymní 16:27
      ..a kdo Vám to řekl, že je pomotaná ? Kdyby byla přílíš jasná všem, tak bychom už dávno měli za sebou nejméně 20 Armagedonů a Babylónských věží : - ))

      dan.

      Vymazat
    7. Když vás to, Dan, dráždí, choďte si více na stránky s jednoznačně křesťanským obsahem, tam si taky najdete více k sobě podobných.

      Vymazat
  5. A kto zostrelil holandské lietadlo nad Ukrajinou? Nie náhodou ruská strela?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bola to raketa ruskej výroby, ale kto ju riadil a aj zacielil na toto lietadlo je veľká otázka. mohli to byť aj príslušníci ukrajinskej armády , ale aj vojaci z dombasu alebo luhanska , alebo aj ruský vojaci. To sa dozvieme možno ať po pár rokoch alebo aj nikdy.Neviem či ste vedel o prepade ruského tankeru somálskymi pirátmi a ako sa to skončilo.Podľa námorného zákona starého pár storočí ich zlikvidlovali.

      Vymazat
    2. Podla tvaru dier od šrapnelov z tej rakety ruský výrobca tých rakiet zistil že to neboli rakety aké dnes Rusko používá ale starší typ ktorý Rusko z bezpečnostných dôvodov už v arzenáli roky nemá. Ale Ukrajna ano. Dokonca existujú satelité zábery kde ešte deň pred zostrelením MH17 je tento raketový systém na pôde Ukrajinskej armády viditeľný. Stačí vedieť po anglicky a vyhľadať si tieto informácie a fotky.

      Vymazat
    3. Rakety BUK jsou zaměřeny na sestřelování cílů ze zpod a na střed, přičemž veškerá vyšetřování dokázala, že letadlo dostalo ránu na kabinu a se shora, čemuž odpovídají rakety Izraelské výroby odpálené z bojového letounu. Ještě pro méně chápající, když na někoho vystřelím ze země, nemůžu ho trefit shora.

      Vymazat
    4. Asi myslíte střela ze zbraně ruské provenience. To zcela určitě, to nikdo nezpochybňuje, protože Ukrajinskà armáda má většinu výzbroje vyrobené v Rusku.

      Vymazat
    5. Jen pro zajímavost, jak je možné tvrdit že to letadlo bylo sestřeleno Bukem, když jsou na všech snímcích vidět jen malé dirky s vyražením směrem ven a jen na malém prostoru. Pokud by to byl BUK pak by se kabina pilotů vůbec nenašla a ze zbytku letadla by zbylo jen trocha střepin. Osobně jsem viděl jak zásah BUKEM do stíhačky a do vyřazeného civilního letadla. Takž skupina co to vyšetřuje se snaží dokázat nemožné, tedy kým a čím je ovlivněna aby veřejně lhala?

      Vymazat
    6. Pro Anonymní 7. listopadu 2015 20:07
      Zase jedna trollovina v rámci "vyvážení" zdejší diskuse :-) Orgo, Orgo, ty máš v zátylku ale hodně neposedného šotka :-)

      Vymazat
    7. Pro Tomáš Nociar 8. listopadu 2015 21:38
      To je všechno hezké, ale prakticky vůbec se tu neřešil tento záhadný fenomén : na youtube je jedno video 17-ti leté holčiny, kterou zaujaly mrtvoly z nad ukrajinou sestřeleného letadla. Točila je a rusky komentovala. Udivovala se nad tím, že ta těla silně zapáchala, některá jevila už první známky rozkladu, a co bylo nejvíc šokézní, že jí připadalo, že ta těla byla zbavena krve (vykrvena !). To zn.v okamžiku smrti nebo krátce po ní. Včíl mudrujte o tom, proč toto letadlo na své palubě neslo vykrvené mrtvoly. A jak by to mohlo souviset s předchozím zmizelým malajským letadlem (Indonesie-Čína), jeho pasažéry a americkou vojenskou základnou Diego García uprostřed Indického oceánu.

      Vymazat
    8. Holandské letadlo nad Ukrajinou bylo sestřeleno raketou ruské výroby, která je ve výzbroji ukrajinské armády. Ruská armáda má modernější typ. A provokace jsem viděl hlavně ze strany USSA. Už jen Majdan byla výstavní propagandistická ukázka "nevměšování", když své odpůrce postříleli tzv. "ruští" ostřelovači. Zvláštní, že to byli odpůrci Majdanu. Ale materiálu podobného ražení je na webu spousta. Stačí hledat, číst, ale hlavně vyhodnocovat reálie a mít na paměti "Qui Bono".

      Vymazat
  6. Já jsem to čekal že Rusové to nenechají bez odezvy.A že udělali zákrok který byl úspěšný je v pořádku.

    OdpovědětVymazat
  7. Když mohou meteorologické zbraně vlastnit Us army, proč by i v lepší kvalitě nemohlo vlastnit Rusko ? Já osobně si myslím, že pořádný šach mat Ruské zbraně provedou, až v Us army zakoření jistota, že nic lepšího , než pořádný cyklón (např. ) už Rusko učinit svými zbraněmi nedokáže. Ruské šachy to vskutku jsou a ještě budou. Putinova armáda ještě překvapí.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Putin v jednom rozhovoru prozradil, že Rusko má technologie, které dokážou jakékoli místo na světě "vymazat" (tzn.že tam zůstane jen písek, štěrk a popel) z jeho povrchu. A to neříkal jen proto, aby na někoho dělal pouhé bububu.

      Vymazat
    2. Za Putinem jsou Plejáďané.

      Vymazat
    3. Jiní zase tvrdí, že Plajárané. Mele se tu s těmi mimozemšťany páté přes deváté, ale skutek utek. Jediné zatím co víme bezpečně je to, že ve Sluneční soustavě probíhají rozsáhlé manévry milionů umělých objektů, o jejichž původu nemáme zatím ani páru.

      Vymazat
    4. Kdo je za Plejáďany?

      Vymazat
    5. Brzy za ně budou všichni

      Vymazat
  8. Odpovědi
    1. Ani to není vyloučené, že Rusko a usa mohou zákulisně tvořit koalici ru-sa.

      Vymazat
    2. Teď uvažují,že přiberou Číňany

      Vymazat
  9. Američania si na Rusoch už niekoľko krát za 600 rokov dozadu vylámali zuby a teraz im hrozí, že prídu aj o tú svoju zubnú protézu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sakra, já se málem udusil smíchy! Vážně jsem netušil, jak dlouho už známe Ameriku... :D

      Vymazat
    2. Století sem , století tam.

      Vymazat
    3. Pro Orgo Net dobrý

      Vymazat
  10. Mimo téma chemtrails jako vyšitý. :-)))
    http://www.lajkit.cz/media/k2/items/cache/cf4507ae4969876df39b5f798b6f40ce_L.jpg

    OdpovědětVymazat
  11. Je to velmi smutne.

    OdpovědětVymazat
  12. rusi sa nikdy nepomstia tak aby zostrelili lietadlo plne civilov ,to dokaze len vojnovy zlocinec a amerika je vojnovy zlocinec dokazala to vo vietname ci uz vrazdenim civilistov alebo chemickym praskovanim sirokych oblasti vietnamu nasledky su vidiet dodnes

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 1.září 1983 - let KAL 007 .Možná by bylo dobré se trošku poučit o tom jak "rusové nesestřelí letadlo plné civilů".

      Vymazat
    2. Asi takhle:ruská stihačka vyzývala letadlo KAL 007 aby změnilo směr letu.Letadlo na žádný dotaz ani rozkaz neodpovídalo !!!Rusové se snažili,bohužel,neúspěšně.Proto nezbylo nic jiného nežli let "ukončit".Mám otázku:kontaktoval někdo ruské letadlo aby změnilo trasu?Vyzýval ho někdo aby odpověděl na dotaz?

      Vymazat
  13. tak ak je to pravda tak to bude spúšt tam od rusov

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rusové jim to tam vypálí tak, že budou hryzat jen oddenky z kořenů pod zemí. A ani bunkry jim nepomohou. Rusové mají zavrtávací bomby na ničení hluboko osazených bunkrů !

      Vymazat
    2. Jak hluboko osazených?

      Vymazat
  14. Můj obdiv a respekt za odvahu.

    OdpovědětVymazat
  15. Je potřeba si stále uvědomovat co jsou amíci zač. Z čeho vzešli. Jsou to do jisté míry odpadlíci ze všech koutů světa. Bílá Amerika vzešla z vrahů, zlodějů a jiných parazitů z evropy, kteří zdrhli před spravedlností. K nim se později přidali dobrodruzi. Vyvraždili původní obyvatelstvo a v současnosti chtějí dělat světového policajta. A stejně to neumí a zase se to vždy zvrhne v podraz. Viz humanitární bombardování v bývalé Jugoslávii. Současnej bordel v evropě mají také na svědomí. Kdo ví jestli tu bláznivou Andělu taky neřídí. Vzhledem k tomu že ji monitorovali hovory, tak asi ano. Kdo-ví co na ni mají.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je třeba si uvědomit, že usa byla a dosud je světová bašta zednářů, sionistů, satanistů a pak také nacistů a fašistů. Tedy toho nejhoršího, co svět nesl a dosud nese na svých bedrech.

      Vymazat
    2. To si pište, že andělu merkelojc ( a mnohé další eurohujerovce) řídí babamovci jak loutkáři loutku. I ten exodus islamistů do Evropy mají na svědomí oni. A ještě na tom vydělávají miliardy. Špíny bestiální zavrženíhodné.

      Vymazat
    3. Humanitární bombardování v Jugoslávii.Nejspíš je měli nechat vyvraždit se navzájem.

      Vymazat
  16. http://technet.idnes.cz/a-321-kogalymavia-0ii-/tec_technika.aspx?c=A151103_004217_tec_technika_sit

    OdpovědětVymazat
  17. Anonym-7 listopad11-20hod--aby jste dostal odpovědi na některé svoje otázky---zapněte si v pondělí ve21hod vysílač-rádio
    SVOBODNÝ VYSÍLAČ.CS--tento pořad je každé pondělí a trvá 2 hod.

    OdpovědětVymazat
  18. Včera bylo nebe na Třebíčí plné chemtrails, to je svinstvo, zahubí nás všechny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a co dnes ráno nad oblastmi CK, CB a PT ? Hnus fialovo růžovej.

      Vymazat
    2. Bylo chemtrails už v roce 1944?

      Vymazat
    3. Když ještě nebylo, tak se už připravovalo.

      Vymazat
  19. Väčšina týchto teórií je pravdepodobne len zavádzanie a množstvo dezinformácií, ktoré slúžia na propagandu a ovplyvňovanie v snahe sympatizovať s určitými skupinami tak ako je to možno vidieť aj na rôznych iných weboch. Samozrejme bez urážky autora článku a ostatných prispievateľov, je to len moje osobné vyjadrenie.

    OdpovědětVymazat
  20. Kto branil zap.Europu pred tatarma a pozdejs pred turkama??? my slovani a taky madari
    zaps si uzival a ted to zase vali na nas
    slovani se musi spojit zase

    OdpovědětVymazat
  21. Slovani musí držet při sobě.
    Nejlepší jsou patolízalové USA.
    Nezapomeňte v prvé řadě na to, kdo nás zachránil před genocidou za druhé světové války !
    Lidé hodně zapomínají !
    Pomalu celá Evropa bojovala proti Rusku po boku Hitlera !
    Bohužel i naši bratři Slováci než v 1945 povstali !
    Tam kde vstoupí armáda USA zůstane spálená země !
    Víte, ještě mnoho lidí si dodnes myslí, že dvojčata sundali teroristé.
    Je to nesmysl !
    S osnovali to samotní vládci světa USA aby mohli vést války ve všech zemí kde z toho mají podíl ropy !
    Protože, když se nad tím normální člověk pozastaví, položí si otázku jak je možné že zahynulo na 3000 lidí když tam za normálních provozních podmínek pracuje přes 50 000 lidí.
    Není Vám to divné ?
    Proč spadla třetí budova, která nebyla ničím zasažena ?
    Stále vám to není divné ?
    Proč při útoku na pentagon nenašli ani kolo z letadla natož motory ?
    Sledujete havárie dopravních letadel celkem často.
    Nebo ne ?
    Vždycky jsou vidět motory a podvozky !
    Víte, že Amerika potřebuje blbečky kteří jim tu lež baští i z navijákem ?!
    A už vůbec nepotřebují mír !
    A vy si dokonce naivně myslíte, že když Česká Republika pošle 6 speciálů C-17 GALAXI že to je na mírové jednání ?
    10 miliónů nábojů ?
    Více jak polovinu z toho dostanou teroristi !
    Na zabíjení Česká Republika peníze má a ještě jim to dá zadarmo, a tady musíme vítat uprchlíky kteří v životě dělat nebudou a naše děti když jsou nemocné tak na to peníze nejsou !!!!
    Naši Vládci dopustili, že Česká Republika se blíží záhubě !
    Vůbec celé Evropy !
    Věřte nevěřte !
    Koukejte se kolem sebe, jak napřed Angličané a teď Američani od Angličanů skupují naše políčka, drahocenná aby jsme jim mohli dělat otroky na vlastní půdě ?Jestli v tomhle je vize některých vlastizrádců, že nechají rozprodávat půdu a podniky cizincům co naši dědové a otcově vydřeli holýma rukama a pak přijde novodobý spasitel Obama, který se považuje za SUPERMANA, který přiletěl zachránit svět, je někde něco špatně !
    Potom si položte sami sobě otázku, proč je terorizmus v celé Evropě !
    Proč to USA z krytě podporuje ?
    Protože by neměli z čeho brát !
    Už se těším na ty komentáře od lidí kteří žijí mimo realitu.
    Jak říkal Ježíš, odpouštím, neboť nevědí co činí.
    To jsem se nějak rozepsal omlouvám se ale jinak to nešlo.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.