14. listopadu 2015

Rusko staví tábory pro uprchlíky v Sýrii

Díky čtenáři za tip.

Ten Putin, to je ale fakt ..... (Pavel Břetislav Reichl)

Převzato: http://bez-cenzury.com/clanek/ten-putin-je-ale-fakt-pavel-bretislav-reichl

20. září 2015, 11:44


Takže zatímco český mainstream nám včera valil do hlavy zprávy o jednání Ruska s Běloruskem a jako výsledek má být stavba ruské základny v Bělorusku, zahraniční mainstream odsuzuje Putina za jeho aktivity v Sýrii.



Dlouho jsem si tak přemýšlel proč ruské současné jednání v Sýrii leží tak strašně moc západnímu světu v žaludku a právě včera večer jsem našel zřejmě ten důvod.


Zatímco, jak píší výše, český mainstream informuje o ruské rozpínavosti, Rusové během tří dnů postavili a dokonale vybavili uprchlický tábor pro tisíc uprchlíků přímo v Sýrii.


Nejenom, že Putin ukázal celému světu, že je možné se postarat o válkou strádající lidi přímo v zemi kde zuří válka, ale ještě navíc nemají problém přiznat celému světu, že není v jejich silách se postarat o šest milionů lidí bez domova v současné Sýrii.

Evropa se zmítá v chaosu. V chaosu z migrace. A pro novináře a politiky je daleko aktuálnější sdělení lidem, že Putin jednal s Lukašenkem. To už vážně vypadá jakoby si z nás skutečně dělali nejen legraci, ale i pokusné králíky.

Komu se nehodí do krámu ruská vojenská přítomnost a pomoc strádajícím lidem v Sýrii?

Rusko staví další tábory a vyzývá Západ aby se připojil, protože to je jak vidno jedna z mála cest k záchraně Evropy. Ale ouvejs Západ nejen že nemá zájem, ale hlavně o celé ruské humanitární záchraně mlčí. A tak je skutečně nejvyšší čas se začít ptát a zjišťovat kdo má celý momentální stav v Evropě na svědomí a komu přináší nejen finanční uspokojení.

A hlavně Putin ukazuje Evropě, že se dá žít v klidu a přitom pomoci komukoli.

Putin leží pro svou neochotu vzdát se svého evropského vlivu nejednomu západnímu politikovi hluboce v žaludku. Poslední pokus s Ukrajinou nevyšel a chudáci lidé na Ukrajině zůstali ponecháni v chaosu, bídě a rozbořených městech. Proč? Protože bylo potřeba ukázat jak je ten Putin špatný a zlý.

A když někteří odvážní politici v Evropě vyzývali ke spolupráci s Ruskem v otázce uprchlíků, jejich hlasy se ztratily v propagandě. Propaganda nám našeptávala, že Putin se dostavil do Sýrie hlavně proto, aby podpořil Asada.

Už po pár dnech je ale nadevše jasné, že Rusko myslí boj s IS vážně a nechce se pouze zviditelnit, ale především chce pomoci obyčejným Syřanům.

A opět je potřeba se ptát komu to vadí? Komu vyhovuje válečná krize v této oblasti? Kdo profituje z tohoto lidského meganeštěstí? Kdo má potřebu nastolit v Evropě chaos a rozbroje mezi evropskými státy?

Takže za mne mohu s čistým svědomím napsat, že držím Putinovi v Sýrii palce. Jak se na internetu, samozřejmě, že ne v mainstreamu, můžete dočíst, ruská přítomnost vyvolala v radikálních islamistech paniku a strach. Nepřijde vám to divné jako mně? Spojenci už drahný čas bombardují islamisty a ti posilují, a v okamžiku, kdy Rusko vybuduje první základnu tak u radikálních zmetků nastane takové zděšení?

Tady je také asi potřeba začít se ptát proč má IS z Rusů takový vítr a ze spojenců legraci..

Možná už nyní tuší, že Rusové neshodí žádným omylem na jejich pozice zbraně a jídlo. Možná už si plně uvědomili, že skutečná válka pro ně začala až nyní s příchodem Rusů.

Uvidíme. V každém případě Putin ukázal celému světu, že pomáhat se dá lidem způsobem, který nedevastuje jiné lidi. Za tři dny se Rusko postaralo naprosto dokonale o tisíc Syřanů. Jak dlouho by trvalo postarat se v Sýrii o všechny kdyby se Západ dokázal s Ruskem domluvit?

A zatímco mamá Merkel přijímá navzdory Evropě všechny a za všech okolností, Putin okamžitě přiznává, že samotné Rusko to nezvládne.

Nevím, ale mně přijde současná upřímnost ruského prezidenta jako lidštější přístup a hlavně jako přístup, který může pomoci milionům lidí nejen v Sýrii.

Přeji vám všem krásnou neděli P.B.R


Odkazy:

https://www.rt.com/news/315823-russia-refugee-camp-syria/

http://www.ibtimes.com/syrian-civil-war-russian-refugee-tent-camp-syria-countrys-first-will-accommodate-2103657

https://themuslimissue.wordpress.com/2015/10/12/russia-comes-to-rescue-once-more-is-building-secure-refugee-camps-in-syria-and-80-tonnes-of-supplies/

15 komentářů:

  1. Západní váleční štváči totiž rozhlašují, že za migrací uprchlíků do Evropy stojí určitě Rusko, které tak prý chce Evropu oslabit a naši zarytí rusofobové to po nich s radostí papouškují.. Dokonce těmto záměrně vytvářeným dezinformacím skočil na špek i náš rusofobní herec v roli Ministra obrany..

    http://zpravy.idnes.cz/rozhovor-s-ministrem-obrany-stropnickym-v-mf-dnes-fwr-/domaci.aspx?c=A151010_094343_domaci_bur
    http://domaci.eurozpravy.cz/politika/133831-uprchliky-do-evropy-dovazi-rusko-varuje-stropnicky/

    Maďaři to samozřejmě popřeli, ale semínko pochybností zůstalo zaseto..

    http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/383199-stropnicky-v-tom-zustal-sam-rusko-i-madarsko-poprelo-jeho-slova-o-ruske-podpore-migrantum.html

    Takže Západ v čele s USA, který vede proxy válku s Ruskem, samozřejmě nemůže přiznat, že Rusko staví pro Syřany bez domova i tábory přímo v Sýrii..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. žádný špek ! současný ministr obrany je zarytý zednář, a jeho rétorika je zcela ve shodě s jejich doktrínami. Prostě a jasně odporný prospěchář.

      Vymazat
  2. Vesmír, počuješ ma ? Chcem pokoj v Sýrii, chcem návrat uprchnutých pred násilím do pokojnej krajiny, do ich vlasti. Chcem MIER ! Mám také obyčajné želanie... vďaka !

    " Technika je používána mnichy v Tibetu. Nasměrovat svou myšlenku na to, co chci a pak se jí už nevěnovat. Dnes lidé o svém přání v hlavě stále dokola přemýšlejí, kombinují, vymýšlí. Tím sice stupňují energii myšlenky, ale současně tím že o ní stále přemýšlí ji i stále ruší, svými kombinacemi v hlavě, nepustí ji do informačního pole a přitom stačí jen malý impuls a Síla se pak chopí tohoto přání, prostě věnovat pak pozornost úplně něčemu jinému a jen občas bez tlaku si na to znovu vzpomenout, skokově - kvantově ji přidáváte energii. "

    BE
    Ten Vladimír je dobrý čo ? Mám ho rada.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ještě uvidíme a uslyšíme, kdo je kdo, a co je co ... nepředcházejme úsudky z událostí skutečné cíle !

      Vymazat
    2. BE
      Ten první odstaveček mě vzal za srdce ! Nádherné ! Podepisuji .
      Ten poslední, podepisuji ! Závidím Rusům takového prezidenta ! Tím více jim závidím (byť je závist špatná vlastnost.: -(( ) , že jsem v Rusku byla a viděla jsem, co udělal pro svoji zem on, a co pro naše země naši eurohujeři. Jestli jste neviděla. buďte ráda. Zaplakala by jste ! Zdraví srdečně,

      dan.

      Vymazat
  3. V.V. Pjakin ze dne 9.11.2015 ... zde 07:22 – O Egyptu a jeho odolnosti proti Muslimskému bratrstvu a o destabilizaci Egypta

    10:56 – O 1. listopadu jako Dni smutku v Rusku a sdělení Putina, že nikomu se nepodaří Rusko zastrašit

    12:17 – O karikaturách Charlie Hebdo, zesměšňující pád A321 a o postoji Evropy k Rusku

    14:35 – O Banderovcích a demonstracích v Černé Hoře.

    16:51 – O Ukrajině a telemostu mezi Kyjevem a Doněckem

    18:08 – O vyostřování situace na Donbasu

    19:06 – O USA a jejich roli četníka, o Obamovi a americké politice expanze a kolonizace

    22:05 – O Ćíně a měně bitcoin, o BRICS

    23:38 – O Číně a Tchaj-wanu a jejich setkání v Singapuru

    25:52 – O konfliktu na hranicích Arménie a Ázerbájdžánu

    27:22 – O Katalánsku a Španělsku a možné přeměně hranic EU. O historickém islámu, o migraci a roli Íránu. O Kurdistánu a Turecku a roli ISIL a USA. O celosvětovém islámském chalífátu

    https://www.youtube.com/watch?v=raj4LIeYHyU

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pjakina sleduji, ale někdy se mi zdá, že mele trochu nesmysly. Třeba když mluví o Iránu nebo o Islámu. Ale celkem to chápu - Rusko si to nemůže dovolit s Iránem a muslimy rozházet. Nyní si občas počtu v tom propagovaném dvtr.eu a něco na tom je. Třeba ty priority řízení. Já to chápu tak, že ten "hard mainstreem Islám" (to není všechen islám!) vede proti celému světu válku zvanou džihád, jejíž podstatou je klamání nepřítele (tzv. taqtija a výrok kroroka v jednom hadísu Síra atd. - muslimští kluci jsou v tom cvičeni od mala!) - jde vlastně s různými přestávkami o 13. století trvající permanentní hybridní proxy válku, a to je vlastně dle DVTR na nejnižší úrovni řízení dle priorit řízení (vlastně selhání na vyšších prioritách řízení) - a Rusové se snaží o změnu této skutečnosti, změnou informačního pole... Je fakt, že se mohou opřít o skutečnost, že po 13. stoletích si již nikdo nemůže být jist, jak to ten prorok vlastně myslel... Muslimové jsou v této věci dnes velice rozdělení. A znáte to - rozděl a panuj. Západ na Rusko po stovky let házel bobky, nebo jej podrážel či i urážel, nu a tak se Rusko rozhodlo přežít tuto dobu po svém, a tak si stvořilo novou státní doktrínu, jejíž součástí je vyzvednutí toho pozitivního ze své historie a poučení z toho negativního... Zdá se, že za DVTR stojí docela slušný výzkum, který provedli mozky bývalého KGB a je stále vybrušován... Pokud se DVTR (dostatečně všeobecná teorie řízení a KSB - koncepce sociální bezpečnosti) mezi Rusy rychle hodně rozšíří, má tato doktrína potenciál přetavit Rusy v silný národ i po ekonomické stránce (jakési další židy, což se nemusí líbit mnoha židům, neb ti jsou dnes hlavní skupinou sloužící elitám světa, a jsou již dost nahrazováni i Čínany), mají totiž zdroje, lidské i surovinové. To je důvod proč Západ nyní tak křičí, že Putin je velice nebezpečný člověk. Globální elity, tzv. globální prediktor je tak nucen se s Ruskem nějak dohodnout na NWO vyhovujícím i Rusku... Což mě tedy osobně moc netěší, protože žádné NWO nemusím, ale Rusové tak nějak asi dospěli k závěru, že NWO je asi nevyhnutné a tak musí tu záležitost "ohnout" ke svým potřebám... což je v příkrém rozporu s tužbami státních elit USA, které chtěli celé NWO vést ve prospěch GP a sebe sami - viz. mnoho výroků jako ten od Zbygniewa Brzezinkého z Trilateral Comiision z roku 1992, že NWO je potřeba vybudovat na úkor Ruska na na troskách Ruska, a teď to vypadá tak, že "kdo jámu kopá, sám do ní padá".

      Vymazat
    2. Pokračování:
      Nepřeji to Ameriskému lidu, ale obávám se, že díky hloupému řízení státu jeho elitami, které v podstatě svůj lid zradili a zneužili jej ke svým divným cílům a chovají se k němu jako jeho největší skrytý nepřítel, a celou společnost řídí směrem k chaosu... tak ten lid nyní nečekají dobré časy... USA hrozí během 5-6 let, že ztratí petrodolar..., a že mu dluhy přerostou přes hlavu, že to státní elity neukočírují... následný tvrdý propad v ekonomice a bída lidu může zažehnout na území USA sociálně, rasově, národnostně-etnický konflikt... Nu a jestli jim tam do toho ještě prdne Yellowstone... Potíž je v tom, že to nebude dobře pro nikoho na světě, neb svět je hodně provázaný = potíže jednoho národa vyvolají potíže i jiných národů. Ale právě to může vyhovovat GP k nastolení jeho despotické diktatury. Důvody GP pro to chápu. Lidstvo jako těleso je úžasné, ale nechová se moc pěkně k planetě Zemi. Včera jsem kdesi zachytil, že Bill Gates s Oprah Winfrey, s jinými dalšími cca 5-6 boháči, jejichž celkové osobní bohatství dohromady je odhadováno na více než 120 miliard USD se někde sešli a dohodli se, že populaci lidstva zastaví na 8,3 miliardách. Vypadá to, že jsou k tomu opravdu hodně odhodlaní. Když je dnes populace kolem 7,3 miliard, a ročně přibývá 80 milionů, tak z toho pro mě plyne, že někdy kolem roku 2027-2028 to chtějí zastavit... Sám nevím co si o tom mám myslet. Pak bude co? Nějaká drastická depopulace, třeba pomocí nemocí a vzájemných vyvražďovacích válek, nebo se jen omezí porodnost dle příkladu Číny a populace lidstva bude postupně pomalu klesat? A je to skutečně tak, že problém Země je přemnožené lidstvo, nebo je to jen záminka pro GP? Tedy chci říci, že si myslím, že lidé se k Zemi chovají příšerně, ale bohužel lidé z GP jsou těmi největšími viníky a tak je to celé dost záhada kam to směřuje. Lid zemí třetího světa se svou populační explozí je tedy dost nezodpovědný, neb těch 80 mil./rok přibývá jen tam, a obrovské ekologické potíže se objevují hlavně tam, ale Západní nadnárodní korporativní monopoly, jejichž akcie vlastní lidé z GP, jsou v tom dost nechutně namočené...

      Vymazat
  4. Přeji Putinovy co nejdrive zneškodnit Isis a Syrskemu lidu brzký navrat do sve vlasti !! Věřím ze se to Rusku společně s Íránem podaří a vSyrii bude opět mír !!!

    OdpovědětVymazat
  5. ZE ZÁPADU PŘIJDE SMRT A ŽIVOT PŘIJDE Z VÝCHODU. TAKOVÉ JE POSELSTVÍ, KTERÉ SE V ROCE 1989 VYJEVILO JEDNÉ DNES JIŽ NEŽIJÍCÍ BABIČCE, KTERÁ BYLY JASNOZŘIVÁ. TAKÉ ŘÍKALA ŽE HVĚZDA ( SVĚTLO) VYJDE Z VÝCHODU A ZAŽENE TMU ZPÁTKY NA ZÁPAD. JINÁ JEJÍ PROROCTVÍ, KTERÝMI SE NECHLUBILA A JEN SI ZAPISOVALA BYLO, ŽE MUŽ TMAVÉ PLETI PŘIJDE DO EVROPY S NOVÝM FALEŠNÝM NÁBOŽENSTVÍM PLNÉ NÁSILÍ, BOLESTI A SMRTI. DÁLE NAPSALA DO SVÝCH POZNÁMEK, ŽE JEN STARÁ TARTÁRIE ( RUSKO) ZAŽENE HLADOVOU ŠELMU ZPĚT DO DOUPĚTE. JINÁ JEJÍ PROROCTVÍ MLUVÍ O NEPOKOJÍCH V DOBĚ ŠELMY V EVROPSKÝCH HLAVNÍCH MĚSTECH A TAKÉ MLUVÍ I O NEPOKOJÍCH V PRAZE. DALŠÍ JEJÍ VYZE MLUVÍ O ČESKÉM NÁRODU KTERÝ SE S POČÁTKU ROZDĚLÍ NA DVĚ SKUPINY. JEDNA SKUPINA BUDE ZASLEPENA FALEŠNOU LÁSKOU A BUDE ŠELMU VÍTAT A NABÍZET SVÉ DOMOVY. DRUHÁ SKUPINA KTERÝCH JE VÍCE BUDOU ČESKOU REPUBLIKU, SVÉ RODINY, SVÉ PŘÁTELE BRÁNIT. JE ZAJÍMAVÉ, JAK POPISOVALA OBRAZ ŠELMY. ÚDAJNĚ DLE JEJÍHO ZÁZNAMU V DENÍKU MÁ TATO ŠELMA SVÉHO PÁNA, KTERÝ JI ZÁSOBUJE MOCÍ V PODOBĚ ZBRANÍ. DNES VÍME ŽE AMERIKA A EVROPSKÁ UNIE FINANCOVALA A FINANCUJE ISLÁMSKÝ STÁT, KTERÝ MÁ ZPŮSOBIT ROZPAD A SMRT EVROPY, KTEROU PAK PŘEDAJÍ DLE DOHODY AMERIČANŮM. TATO ŽENA PSALA VE SVÉM DENÍKU, ŽE JE VELKÁ PRAVDĚPODOBNOST, ŽE K TOMUTO NEDOJDE ALE JEN KDYŽ SE LIDÉ BUDOU BRÁNIT A NEBUDOU POHODLNÝ. JINAK PRÝ K TÉTO DESTRUKTIVNÍ GENOCIDĚ DOJDE. POKUD K TOMU DOJDE, MNOHO MŮŽU BUDE ZABITO NÁSILNOU SMRTÍ A ŽENY A DĚTI ZOTROČENY TÍM NEJHORŠÍM ZPŮSOBEM. DÁLE TATO STARÁ ŽENA PSALA O ČESKÉ POLITICE A DOKONCE I O SOUČASNÉM PREZIDENTOVI ( MILOŠ ZEMAN). VLÁDA ÚDAJNĚ POCHOPÍ ŽE CESTA SE ZÁPADEM JE SEBEVRAŽDA A SVÉ NÁZORY POZMĚNÍ A NAKONEC JE S CELA ZMĚNÍ DO PODOBY VLASTNÍ NÁRODNÍ NEZÁVISLOSTI A SOBĚSTAČNOSTI JAK V POTRAVINÁCH A TAK I V EKONOMICE. JINÝ PÍSEMNÝ ZÁZNAM HOVOŘÍ O LIDECH ČESKÉHO NÁRODA, KTEŘÍ BUDOU CHTÍT VYJÍT ZE SYSTÉMU A BUDOU HLEDAT STARÉ OPUŠTĚNÁ OBYDLÍ NA SAMOTÁCH NEBO V MALÝCH VESNIČKÁCH KDE ZALOŽÍ SVOJI NOVOU POČÁTEČNÍ RODOVOU LINII, STANOU SE S CELA NEZÁVISLÝMI NA STÁTU A BUDOU VELMI SOBĚSTAČNÝ. ZDE BYCH JEN PODOTKL, ŽE TOTO SE JIŽ DÁVNO DĚJE. LIDÉ SE OPRAVDU STĚHUJÍ A ZAČÍNAJÍ SI PĚSTOVAT SVÉ VLASTNÍ JÍDLO A JSOU ČÍM DÁL VÍCE SPJATI S PŘÍRODOU. TAKÉ SE ZDE TATO BABIČKA ZMIŇUJE O RUSKU JAKO O ZACHRÁNCI A SVĚTLU A ŽE LIDÉ BUDOU MÍT Z RUSKA STRACH ALE BRZY POCHOPÍ ŽE SE NEMAJÍ ČEHO OBÁVAT BA NAOPAK RUSKO SE PRÝ STANE ( JIŽ SE STALO) OPRAVDOVOU SVOBODNOU ZEMÍ, KTERÁ ZÍSKÁVÁ SÍLU ZE SVÝCH SLOVANSKÝCH PŘEDKŮ. DOKONCE TATO BABIČKA OZNAČUJE BUDOUCÍHO VLÁDCE ( PUTINA) JAKO ARCHANDĚLA MICHAELA, COŽ JE ZVLÁŠTNÍ, JELIKOŽ PUTIN SE JEVÍ JAKO OPRAVDOVÝ ZACHRÁNCE LIDU, KTERÝ DRŽÍ V RUCE MEČ ALE SEKNE VŽDY JAKO DRUHÝ. DÁLE MLUVILA ISLÁMU JAKO O ŠELMĚ ALE TAKÉ JAKO O PŘÍČINĚ KTERÁ NAVRÁTÍ V EVROPĚ PATRIOTISMUS. ZMIŇUJE SE I O ČESKÉ REPUBLICE, KTERÁ SE ZE DVOU TÁBORŮ SPOJÍ V JEDEN A NASTANE DOBA PŘÁTELSTVÍ A VZÁJEMNÉ POMOCI. TAK TO JE JEN NĚKOLIK MÁLO INFORMACÍ OD ČESKÉ JASNOVIDNÉ STARÉ PANÍ O KTEROU NIKDO NEZNAL JELIKOŽ O TO NESTÁLA A KTERÁ JIŽ BOHUŽEL NEŽIJE.

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní14. listopadu 2015 15:19

    Mohu potvrdit...
    jsem jasnozřivá, nejsem stará, avšak nestojím o to abych byla známá. Babička četla proroctví Sibyli a jistě viděla věci budoucí stejně jako autor článku. Také nevidím problém v Rusku ani v Putinovi, ale v USA a jiných , kteří již ale brzy sklidí co zasely.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen lituji obyčejných Američanů, kteří to slíznou i s jejich usurpátory, světovými četníky.

      Vymazat
    2. Uz aby to bylo...!!!! A nas NE-ministr obrany je jen oslik a nicota.

      Vymazat
    3. Kdyby Bůh dal a vyplnilo se to. Že bude v Evropě zase klidno a pokojno. A nejen tam.

      Vymazat
  7. Opäť na programe vidiny ľudské - "čo sa babe chcelo, to sa babe prisnilo"
    Omieľaním dostáva "displej" tvorby reality signál, že nám na tých vidinách akosi "záleží".
    Čomu venujete pozornosť, to rastie.
    A tak odrazí späť vlnu-obraz toho čo mu bolo doručené. I Nostradamus keď nakukol, lebo možné alternatívy sú v počítači naznačené, chytil sa páky. Privolal udalosti, privolala ich Sibylla, Irlmayer, všetci privolávajú, ktorí melú a melú o tom čo môže, a môže, ... až sa to stane. !!! Anastázia to jasne hovorí - Slovanka : "Poď sa utkať Nostradamus, ja som človek, som viac... " Ona nikdy nepredpovedá tmu, šero, to len hlupák môže.
    Toto je moje chápanie kvantovej fyziky , zdravím , majte sa ako chcete.
    BE

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.