9. listopadu 2011

Inverze a chemtrailový pás přes ČR

Ta žlutá deka "inverzní oblačnosti" vykreslující obrys Česka už je nudná, i když i přes ni mám pořád spíše pocit světla...
Ale klimouše pořád baví nám ji tady držet. Zajímavé, že dnes ráno byla pořád "připíchnutá" nad ČR dírami/paprsky  ve stejných bodech jako před 8, možná 10 dny: nad jihem Čech, kolem Šumavy, přilehlá oblast Rakouska, radar Brdy a cosi na severozápad od něj. Vidíte více děr v oblastech hor - tam bylo naplánováno jasno (:-))
Viz dnešní snímek.

Odpoledne nad žlutou dekou přecházel od severovýchodu pás chemtrailsové oblačnosti, který měl zřejmě neobvyklé složení - žlutá deka dostala pruhy divné nevídané barvy - snad se rozpouštěla - možná je to nějaké nové chemické složení.
Moje spekulace: je to protiútok jiné party klimoušů - aby už konečně odsunuli ten poklop, co drží nad Českem (myslím, že jeho hlavní cíl není škodit Česku, ale je to nějaké blokační opatření v rámci Evropy) a počasí se trochu hnulo. Nebo že by pomoc od UFO?


Na posledním snímku za tmy je vidět, kam se posunul chemtrailový pás.

19 komentářů:

  1. Ten horní "štráfec" z toho výrazného jakoby štětcem "mázunku" po obloze je přesně oblast toho českobudějovického haarpkanálu. Podle tohoto snímku se zdá, že tvoří severovýchodní okraj nějakého širšího transportního pásu (viz patrná trasa s výraznou zatáčkou !) širokého min.300 km !!! Vypadá to, že "to jede" od toho norského haarpu. Vyhýbají se centrální části České kotliny. To by mě zajímalo, co jim u nás činí překážku to nalajnovat rovnou !!!

    OdpovědětVymazat
  2. Identifikace letadel, která nám létají nad barákem.

    http://www.flightradar24.com/

    Liliana

    OdpovědětVymazat
  3. To je na pořádnou dávku octa...

    Včera (středa), tak "krásné" počasí bylo sem tam čára a špína z minulých dní, ale i tak. Slunce svítilo, pohádka, přes den teplo...

    Dnest to zase p*jebali!!

    OdpovědětVymazat
  4. tak to je mazec, ta díra na jihu má téměř totožný tvar jako minule... jsou to blazni.. jestli nekdo videl ve snech všude šedivo, tak ja ho vidim z okna...

    OdpovědětVymazat
  5. Jak to, že ta chemtrail čára má nej hustotu právě nad tím kouskem Šumovy, kde je pak ale dle sat. snímků jasno???? Má v tom někdo jasno? Já ne teda...

    OdpovědětVymazat
  6. Podle těch snímků to vypadá, že ten haarpový kanál ohýbají neboli vzdouvají horizontálně do paraboly, čímž přecházejí bez problémů přes rozsáhlá území vč.ČR. Možná proto musí být pod tímto manipulovaným haarpkanálem stacionární chemodeka, aby to šlo vůbec provádět. Na tom posledním snímku je vidět, že ze severu jde další haarpový kanál přes část Belgie a celou Francii od severu k jihu. Možná že ten "náš" haarpkanál přesouvají k tomu "francouzskému", aby se spojily v jeden haarpový veletok !!! To znamená, že se zase něco chystá, když potřebují směrovat tak obrovské množství energie v tak mohutném toku !!!

    OdpovědětVymazat
  7. Ty "připínáčky" v chemodece jsou docela síla !!! Pozoruji, že na západ až severozápad jsou další "připínáčky" v místě vysílače sv.Maří u Vimperka, Svatobor u Sušice, a něco je ještě nad Klatovama.
    V chebském výběžku je výrazná "připínací" díra pod horou Kozákovem u Milíkova ve vojen.prostoru Doupov, kde bývalo raketové stanoviště (nebo dokonce sila?)!!!
    V Rakousku je pak výrazný "špendlík" v JV cípu vojen.prostoru Allensteig někde severně nad Krems an der Donau (významné podunajské historické město s říčním přístavem Křemže na Dunaji).

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Liliana, na flightradar su len lietadla, ktore sa dobrovolne verejne identifikuju.
    Tie liedadla, ktore maju za sebou tie najkrajsie ciary, na tom flightradare nenajdes. Skus si to.

    OdpovědětVymazat
  9. Ja sa dnes celý deň v práci z okna znechutene pozerám ako lajnujú presne pred slnkom a aby toho nebolo málo,tak do toho púšťajú nejaké asi EM vlny a behom cca. hoďky je z klasickej lajny niekoľko km široký mrak ktorý je celý zvlnený. Bohužial nemôžem fotodokumentovať,ale je pekne vidieť že to nieje prirodzené....HNUS VELEBNOSTI!:(

    OdpovědětVymazat
  10. dobrá dokumentační práce Orgonete, zahraniční "návštěvnost" ti jistě neklesne ;-)
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  11. V Číne spadlo neidentifikované lietadlo
    10.11.11
    Čína: Ruský portál uvádza, že na území Číny dopadlo neidentifikované lietadlo "necivilného" charakteru. Príčiny pádu stroja správa hlbšie nerozoberá.
    Zdroj: http://slovak.ruvr.ru/2011/11/08/60034284.html
    Klasifikace: technika
    Zprávu vložil/a jan26
    "(Klapiki | 10.11.11 14:31)
    na lentě.ru píšou, že mohlo být práškovací nebo soukromé."
    my tady ale máme představivost dost velkou ne? Jestli šlo o sprejerské letadlo, dobře, že je dole
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  12. Včera asi testovali niečo nové - bola relatívna čistá obloha, chemtrails sa rozpúšťali a rozťahovali veľmi lenivo a podľa môjho dojmu v trošku vyššie ako bežne (len dojem). Na to som v rozplizlom oblaku videl ďalší trail, ktorý vyzeral ako keby tam niekto strekol lajnu octa, v rozplizlom "koláči" bola čiara cez ktorú bolo vidieť nebo, tá čiara sa neskôr tiež rozplývala. Ten efekt "priesvitnosti" bolo vidieť viacmenej len istý čas po rozprášení.

    OdpovědětVymazat
  13. Bohužel ve většině případů chemtrailsové letadla tady http://www.flightradar24.com nenajdeš. Od té doby co jsme myslím v Nato tak mají právo létat speciální letadla přes naše území v určité letové hladině bez povolení a bez označení jen ohlášením, že přeletí - a těch když čárujou je většina.

    OdpovědětVymazat
  14. Myslim, ze je to reakce (deka nad republikou) na vystoupeni pana prezidenta a guvernera narodni banky. Primo rekli, ze by se nase firmy a podniky meli zamerit spise na obchod s vychodem a tretimi zememi. Takze souhlasim Orgonetem, ta pomoc byla asi od vychodnich sousedu, kteri uz porouceli vetru desti v dobach davno minulych. ... ..

    OdpovědětVymazat
  15. Dobrý večer.Od včerejška octuju, přeju si zmizení té hnusné deky.....V televizi v předpovědi počasí dávali animaci průběhu počasí přes celý den – zajímavé je, že ta deka tam vidět nebyla, naopak byla čistá obloha jen s jedním malým cárem mráčků... Jak je možné, že to na jejich satelitech vidět není ?? Zase z nás dělají blbce. - Dnes celé dopoledne až do 15 hodin stále neskutečná deka. Pak jsem zjistila, že padá ten suchý déšť, o kterém jsem dosud jen četla....padalo NĚCO stříbrného, ne moc, ale bylo to tam. Moc jsem si v tu chvíli přála spojit se s ostatními na tomto webu a společně zkusit, jestli se nám podaří rozfoukat pořádný vítr, aby tu deku odtáhl nebo roztrhal...jen jsem domyslela, pocítila jsem velký tlak, jako při velké změně počasí. Začal se zvedat vítr, deka se kupila do malých polštářků a mezi nimi prokukovala modrá obloha ! K večeru kolem 18. hodiny už jsem dokonce uviděla hvězdy...teď večer je zase zataženo, asi o 5 stupňů méně, ale dírami občas prokukují hvězdy. Nalila jsem další ocet a obložila orgonitky, které mi právě dnes došly – myslíte, že to pomůže ? Mám dojem, že by to chtělo opravdu spojit síly a zkusit ten hnus odstranit (odfouknout – odkud a kam ? Nebo rozpustit !) společně v nějakou určitou hodinu...co vy na to ? Já jsem v lokalitě Praha - sever.

    OdpovědětVymazat
  16. neříkám, že oblačnost není nějak udržována uměle (pomocí simulace podmínek kdy vzniká), ale v ČR se drží díky horám kolem hranic a menší díry v ní jsou jednotlivé vrcholky.. na Moravě se nízká oblačnost často neudržuje díky tomu že je od polska i rakouska "otevřená" a tak ji nic nezachytí jako tekutinu a neudrží se:) Chemie nad ní může způsobit, že se buď (jak s oblibou říkají meteorologové v poslední době) rozpustí, nebo se vytvoří nad ní druhá vrstva z které pak může sprchnout..

    OdpovědětVymazat
  17. Hele, ne všechny "připínáčky" jsou jejich připínáčky. Za něco můžou i Cloudbustery.
    Myslím, že i oni s tím počítají. Proč by jinak posílali ty helikoptéry.

    OdpovědětVymazat
  18. Vyloučit se to nedá, že mohly díry do té jejich deky navrtat i zdejší cloudbustery. Chtělo by to vymyslet a sestrojit nějakou rušičku na ty vysílače, alespoň jim rozhazovat kmitočty, aby nemohli nic stabilizovat !!!

    OdpovědětVymazat
  19. Tak už je to jisté, že ten haarpový kanál na posledních dvou snímcích směřoval do Turecka, kde již otřásal 23.10.2011 litosférickými deskami, a dne 9.11.2011(ze kdy pocházejí zmíněné snímky)znovu !!! Máme tak zdokumentovaný klimateroristický útok na Turecko v přímém přenosu !!!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.