16. listopadu 2011

Studenti vstupují do generální stávky

Díky za odkaz:
http://ramidan.webnode.cz/news/studenti-vstupuji-do-generalni-stavky/


15.11.2011 21:22
_________________________________________________________

37 komentářů:

  1. Srdečně zdravím Orgonet, jeho příznivce a studenty. Děkuji za Vámi vyhlášenou GENERÁLNÍ STáVKU stojíme za Vámi! - ,, Společně stojíme, rozděleni padneme. Je to teď!,, - UNITED WE STAND - DIVIDED WE JALL. IT IS NOW. (Když tak prosím mi to někdo z vás opravte). Vysíláme na společné srdeční a mozkové vlně. Zdraví a úspěch studentům i úspěchy nám všem občanúm ČR přeje Indy. P.S. Je tu opět strašmá mlha, není vidět na metr z okna.

    OdpovědětVymazat
  2. Je mi, jako bych se vrátila do dob svého mládí..
    Fandím vám a držím palce. (:-)
    N.B.

    OdpovědětVymazat
  3. Jen studenti pražští? Škoda, bylo by velmi dobré, kdyby tato akce byla celorepubliková...)

    A kdo má ruce, nohy a může si dovolit přijet 17.11. v 15h, na Václavák,
    PROSÍM PŘIJEĎTE!

    Je úplně jedno jaké podivné organizace tuto akci pořádají. Je důležité osobní účastí vyjádřit NESPOKOJENOST se správou věcí veřejných.

    OdpovědětVymazat
  4. HISTORIE SE OPAKUJE !!! ZEMI,VLAST MUSÍ ZACHRAŇOVAT DĚTI !!! FUJ, HANBA VÁM, PŘIPOSRANÝM DOSPĚLÁKŮM !!! Děti vidí, že pro jejich budoucnost NIC neuděláte, a tak si vládu věcí svých berou do vlastních rukou i bez vás!!! Modlete se za to, aby vás neodkopli jako prašivé psy, až budou mít moc ve svých rukou, a já věřím, že se jim to podaří !!!

    OdpovědětVymazat
  5. Bravo, OrgoNete !!! Píšeš naše dějiny stále zřetelněji !!! Pokud se budeš cítit ohrožen, neváhej to sdělit, a pomoc bude jistá !!!

    OdpovědětVymazat
  6. hezky se to čte,jsou to pro ty,co nejsou zebedněnci notoricky známé informace....záleží pouze na tom,jak dalece bude pusobit karmicko zhoubné narovnání,kdy zhoubci nakonec sežerou sami sebe....no,ta doba je nedaleko.

    OdpovědětVymazat
  7. Bylo už načase!! Zachránit ten zbytek co ještě nerozkradli!! Věřím, že policie a vojáci se postaví na stranu našich dětí i nás obyčejných lidí!! Byli jsme soběstačný stát a teď nemáme nic jen dluh, za který obyčejní lidé nemohou. Fandím s myšlenkou *JIŽ SE STALO*

    OdpovědětVymazat
  8. ja som sa ako vysokoškolský študent zúčastnila revolúcie v 89. škoda že už nie som študent a škoda že už nie sme jeden štát. U nás všetci hlboko spia

    OdpovědětVymazat
  9. Milý Orgonete,neumím english,pouze pár slov,zajímala by nejen mně ta mise Mayu se třinácti lebkami,jak to probíhalo a jaké byly výsledky...předem mnoho díku za zprávu http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DQlBy-zmHwg

    OdpovědětVymazat
  10. Taky jsem cinkal klíčemi v 89. roce, kdy na nás posílali milice s ostrými náboji. Jejich velitel, který milice tehdy řídil, je dnes ředitelem Gumotexu. Je třeba cinkat silněji, změnit systém úplně, ne jen přemístit soudruhy do vyšších pozic. Parazita se zbavíme jedině tím, když mu sebereme potravu, hostitele, tedy v tomto případě systém, který mu umožňuje parazitovat. Jsem pro kompletní změnu systému. Díky za všechny, kteří přemýšlejí v nových dimenzích. Žijeme v úžasné přelomové době, nebojme se změn.

    OdpovědětVymazat
  11. No, ze by se hnulo svedomi nasi, byvalych studentu?Mylim ze sme byli sobestacny stat a nasi drazi studenti to pekne pohnojili stou jejich stavkou,ted tu jen paberkujeme,takze zase studenti do ulic a budete zvolavat co?Demokracii uz mate!Tak ted muzete zvolavat AT ZIJE KOMUNISMUS!TO JE ALE FRASKA-FUJ!Ja sem byl tehdy student a mel sem se vyborne,nestal sem na zadnem namesti s nikym,vedel sem ze demokracie je SESTRA ZLEHO KAPITALISMU,nasi drzi skolaci chteli COCA-COLU A AMERIKANIZACI tak ji mate.Bylo by fer priznat vlastni chybu,svrhly ste jen obycejne vlky a pustili ste k moci VLKODLAKY!Ludva

    OdpovědětVymazat
  12. Přijde mi to takové jen jako proti ODS, přitom by se mělo usilovat o zrušení úplně všech stran které se do toho marastu po r. 89 zapojily, nevyjímaje samozřejmě i KSČM a ze stran které zanikly bych zase stíhal ty lidi kteří jsou teď nalezlí zase v jiných, propadnutí jejich majetku je samozřejmost. Dále bych tam připsal podání trestního oznámení na vlastizrádce Václava Havla na jehož základech všechna ta dnešní bída stojí. Tomu by měl být v první řadě zkonfiskován veškerý majetek za prolomení benešových dekretů, ostatně stejně jako věčně spícímu panu knížeti Schlafenbergovi. Měřme všem stejným metrem.

    OdpovědětVymazat
  13. S prohlášením studentů i s generální stávkou zcela souhlasím! Nastal pravý čas na razantní změnu. Stávající situace je už neudržitelná!

    OdpovědětVymazat
  14. to 16. listopadu 2011 9:05 :

    neni nahoda,kdo se kdy narodil.vse zalezi na zkusenosti ,ktere kdo v zivote prozil,a tim bud je,nebo neni naplanovan jako strujce neceho.nekdo zase neceho jineho,co ty treba jeste nejsi schopen videt.premyslej a procituj,nez napises neco nenavistneho,pokud jsi toho schopen.svuj nazor muzes napsat i bez urazek. podpora studentum,hezky den preje jirik

    OdpovědětVymazat
  15. ja sem student a nic sem o tom nevedel,az tady sem si to precetl,nikdo od nas ze skoly o tom nic nevi,ptal sem se ostatnich a nevim no, vetsina do toho nepujde a mensina ktera by sla se boji, jen tak mimochodem ja rict ze stavkuju a nejit par dni do skoly tak me vyhodej, na nasem gymplu je trochu tvrdsi vedeni.. pokid by sla vetsina studentu tak jdu taky,sam do toho jit nemuzu,to je snad jasny

    OdpovědětVymazat
  16. Pro Anonymní 16. listopadu 2011 9:05
    Je jasné, že to musí být "děti" protože ti jedinní na to mají tu potřebnou průbojnost a sílu, dospělí už jí mají životem obroušenou. Fandím jim, stojím za nimi, ale zároveň jsem vděčná dospělým, že na jejich činy, "děti" můžou navázat, můžou pokračovat a nemusí začínat od nuly. Takže ne hanba, ale fandím dospělým, aby byly "dětem" tou tolik potřebnou oporou!!! G.

    OdpovědětVymazat
  17. akorát že mezi studentama o tom nikdo neví...

    OdpovědětVymazat
  18. Díky všem studentům, že jim osud této země není lhostejný a jsou do toho.
    Když byla "sametová revoluce" byla jsem v tzv."nultém ročníku" VŠ a šla též do ulic, i když se časem ukázalo, že to celé byla jen obrovská fraška. Teď cítím, že se hraje o něco víc...o osud našeho národa, toho zbytku českého, o naši budoucnost nejen jako státu..
    Držím palce a jsem s Vámi ! M.
    STALO SE, STALO SE, STALO SE.....( A MODŘÍ UŽ VĚDÍ "O))))

    OdpovědětVymazat
  19. Lidičky, čtěte, co dnes o chemtrailsovém sněžení píšou Novinky.cz !!!

    Ve městech padá trochu jiný sníh.

    Pomáhá čistit vzduch.V průmyslových městech se nyní v době inverze často objevuje drobné sněžení. Nejde však o klasický atmosférický sníh padající z oblaků, ale o UMĚLE VYVOLANÉ SNĚŽENÍ ZPŮSOBENÉ ZNEČIŠTĚNÍM VZDUCHU.
    (poz.komentátora k napsané části textu velkými písmeny - takže oni mezi řádky přiznali, že se chemtrailsy provádějí a že znečišťují vzduch - jód a pod.svinstva, no paráda ! Ale jak nechutným zamlžovacím způsobem to podali, je pro ně typické ! Naštěstí nejsou už všichni voli, aby jim to žrali !) Dále ten článek pokračuje takto :

    Obyvatele větších měst může tento sníh jen potěšit, pomáhá totiž vzduch čistit. „Drobné sněžení, které je ve velkých městech v posledních dnech občas k vidění, je něco jako "technický sníh", který je uměle vyvolán zvýšeným počtem kondenzačních jader, to znamená zvýšené znečištění atmosféry v průmyslových městech,“ popsal Novinkám letecký meteorolog a tiskový mluvčí Českého hydrometeorologického ústavu Petr Dvořák.

    „Umělé sněžení má ale přínos v tom, že s vločkami padají na zem i pevné znečišťující částice, takže se z atmosféry odstraňují a vzduch se tak pročišťuje,“ poznamenal Dvořák.

    Současná inverze potrvá asi do 23. listopadu, potom se začne počasí měnit.

    Co tomu říkáte ? My se snad máme ještě radovat, a Iluminátským klimateroristům blahořečit za to, že nám sypou na hlavu "očišťující technický sníh" ? Ano, očišťují, ale naše území od našich obyvatel !!!To už opravdu hraničí s idiocií a svěrací kazajkou...

    OdpovědětVymazat
  20. Hodně lidí se ozbrojuje, nejenom u nás, ale v celé Evropě. Nikdo totiž vládám, že je ochrání, už nevěří !!! Pokud něco praskne, bude to pěkný mazec. Doufejme, že se najdou ještě vlastenci, kteří případné horké proudy, z prasklé hráze nespokojenosti a zloby na situaci v zemi, dokáží ukočírovat, a dovedou zemi ke skutečné vládě lidu !!!
    Rodiny bankéřů, všech možných rozkrádačů a nebezpečných politiků vystěhovat,provést konfiskaci jejich majetků a kont, nařídit jednosměrný exil do konce jejich života !!! Kdo neuposlechne, do kriminálu s ním !!! Se zlem se nelze mazlit, zlo musíte přemoci a dát do separace, izolace !!! Jinak bude ještě hůř !!!

    OdpovědětVymazat
  21. Myslíte si, že " sametovou " revoluci 89 skutečně rozpoutali studenti? Ten, kdo do toho vidí ví, že studenti byli jen zmanipulovaní pro záměry mnohem mocnějších lidí, kteří potřebovali udělat z docela soběstačného státu svou kolonii, kterou neváhají vycucávat dokud nepadne. A nyní se stejným lidem ( oprava lidským zrůdám ) náramně hodí občanské nepokoje a všechna ta zloba, která v lidech jen kypí. Z historie víme, že zloba a násilí nikdy nic nevyřešily. Jedinou cestou je začít každý sám u sebe s žitím v čistotě, lásce a pravdě. A tím nakazit co nejvíce ostatních. Jinak naše společné lidské vědomí nikdy neposkočí dál. Nikdo jiný to za nás neudělá, i když si spoustu lidí bláhově myslí, že ano.
    Když ukazujeme na politiky, jak beztrestně kradou, podívejme se na sebe, zda jednáme vždy čestně. Politik je jen hodně zesíleným zrcadlem běžného občana, který také jen kouká kde si utrhnout něco pro sebe, kde získat a moc se nepředřít. Změna musí přijít od zdola, od každého jednoho z nás. Až budeme jednat každý tak, abychom druhému neubližovali, nevyužívali a nezneužívali jeho drahocenou energii, bude ostatním naprosto nepříjemné se k nám chovat bezcitně a také chování našich zástupců bude zcela jiné.
    Toužím po změně stejně jako většina lidí. Bytostně vím, že žití by mohlo být mnohem radostnější a že nás patrně čeká náročná maturita z lidství.
    Hlídejme si svou energii, pozorujme své emoce a nenechávejme se strhnout k nenávistnému myšlení.
    Moc nás všem držím palce :)
    I.

    OdpovědětVymazat
  22. Jo jo , za tím prohlášením stojím. Kde to mohu podepsat? Alex

    OdpovědětVymazat
  23. S těmi vlky a vlkodlaky jsi to přesně trefil, Ludvo !!!

    OdpovědětVymazat
  24. Po přečtení této zprávy, mám takové to lechtání v břiše a to už jsem dlouho neměl. Myslím, že každý cítí, že je něco ve vzduchu a jen se čeká až to praskne. Jsem od Kroměříže a pracuji ve službách, jde to od deseti k pěti, protože lidi nemají peníze. Naše společnost potřebuje změnu! Čím dřív tím líp. STALO SE! Petr.
    PS: Děkuji za tento web a za statečnost Orgonete pa.

    OdpovědětVymazat
  25. Vždyť i anděl ve Zjevení sv.Jana satana svrhl z jeho trůnu, spoutal jej a uvrhl do propasti (separace,izolace,nařízený exil), aby nemohl dál škodit !!! Z toho si berme příklad !!!

    OdpovědětVymazat
  26. Komunistu jste se zbavili lehce,ale tezce pochybuju ze se odezenete to stado vlkodlaku od jejich koryta,jensi predavaji moc a na obycejne lidi kteri pracuji od rana do vecera nemaj naladu,deje se to po celem svete,ale vysledek je jeste horsi,obcanske valky,zabijeni,a samozrejme u vseho nesmi chybet nas drahy spojenec USSA.Takze co budem delat,jak dal,koho posadime zase k trunu,ja to nevim vy ano?Ludva

    OdpovědětVymazat
  27. v televizi je pořad Nikdo není dokonalý a moje dcera 27letá zírá s užasem,jaké pely tam slyší..Vše je dle E.Tolle o ZODPOVĚDNOSTI...a nevědomost je uděsná...Nevědomí rodiče mají nevědomé děti,ovčané mají ovce,které dnes,v gigantickém smogu kašlou na sockové dopravní prostředky a raěji zhebnou ve svém SUV v dopravní zácpě.....prostě zastara se tomu říkávalo KANONEN FUTR pro NWO....Po takových info,pokud má 3D pokračovat,tak jedině diktaturou,protože DOBROVOLNĚ nikdo na sobě změny k lepšímu neudělá.Protektorátní vyhláška v českoněmeckém jazyku říkala jasně DRANCOVÁNÍ SE TRESTÁ SMRTÍ.Tady si my ČEŠI navzájem drancujeme národní majetek,prodáme si vše cizincum za hubičku...Ne nadarmo se léta říká,že Češi si neumí vládnout.

    OdpovědětVymazat
  28. Jednoznačně držím palce studentům!
    Připojuji se!
    Jirka

    OdpovědětVymazat
  29. konečně se s tím snad začne něco dělat!!!!!!!
    Situace v našem státě je už neudržitelná,snad ještě není pozdě.Taky jsem tenkrát v mrazu cinkala klíčemi na náměstí,tehdy ještě plná euforie a nadšení.Bohužel,jak to dopadlo,tak jsme to tenkrát nechtěli.Studenti,držím vám palečky,ale chtělo by to celorepublikově.
    Jana

    OdpovědětVymazat
  30. V roce 1989 jsem na psacím stroji :-) klepala a klepala letáky.. nakonec mě rodiče ve 3.měsíci těhotenství záhadným způsobem udrželi několik dní naprosto bez povšimnutí v nevědomosti a pak mi revoluci pustili z magnetofonu :-)), že měli strach, abych nepotratila..Teď jsem na začátku 9.měsíce, takže zase nikam nepůjdu :-)) ale držím palce, když jsem to četla, ukáplo pár slz a vyšla slova "no konečně, děkuju". Můj 21-letý syn, ač kroutí očima, když mluvím o chemtralis nebo o čemkoliv jiném (zatím ještě nemám pravdu :-), je znechucený tím, co se tu děje a kde žije, o historii a politice si dělá svůj obrázek z dokumentů a blogů, neb TV samo, že nemáme :-) A ten maličký,co jsem si ho tolik let přála a co se narodí jako dítě "vodnářského věku".. on ví, proč se narodí zrovna teď.. Mám radost a tak nějak pocit, že vše se děje, jak má. I když je to někdy velmi těžké, obzvlášť, když bych šla ráda na procházku, ale kvůli těm sajrajtům si holt ani neotevřu okno, když cítím svítit sluníčko, a při prvním pohledu nahoru zahlédnu letadla a změť čar, když se mi stýská po hvězdné obloze.. Kéž už je vše na vlně "světla". A tobě Orgonete, děkuji, že jsi..M.A.

    OdpovědětVymazat
  31. Dobrý den, rád bych věděl, kteří studenti, resp. kteří zástupci - studentů vysokých škol v Praze, tzv. Pražský studentský výbor oznamuje GENERÁLNÍ STÁVKU od 18.11.2011 až do odvolání. Jsem tak trochu nedůvěřivý člověk a rád bych věděl, kdo je zástupcem, popř. mluvčím studentů v této záležitosti. Divil bych se, kdyby se to do médií nedostalo. Proto prosím, zvažte další manipulování s lidmi. Děkuji za informaci. Jarek H.

    OdpovědětVymazat
  32. Dobrý den, rád bych věděl, kteří studenti, resp. kteří zástupci - studentů vysokých škol v Praze, tzv. Pražský studentský výbor oznamuje GENERÁLNÍ STÁVKU od 18.11.2011 až do odvolání. Jsem tak trochu nedůvěřivý člověk a rád bych věděl, kdo je zástupcem, popř. mluvčím studentů v této záležitosti. Divil bych se, kdyby se to do médií nedostalo. Proto prosím, zvažte další manipulování s lidmi. Děkuji za informaci. Jarek.

    OdpovědětVymazat
  33. Je nejspíš pravda, že oznámení o stávce je desinformace. A my jsme byli tak naivní, že jsme naletěli...
    N.B.

    OdpovědětVymazat
  34. Ano byla to lež( desinformace) ale záměrná. Jejím cílem bylo, aby lidi příště nevěřili žádné podobné informaci, ani výzvám ke stávkám,protože je budou považovat zase za lži.
    Ale na Václaváku se nesešlo 1000 lidí, jak "informovala"naše média, ale mezi 5-10000 lidí!!!!Takže i přes ty jejich lži je to úspěch!!!!Chce to jen zopakovat!!!!

    OdpovědětVymazat
  35. http://opona2009.zacit.cz/nejblizsi-pripravova/akce-tisic-bubnu-pro.html.
    Jsem zvědavá, jestli bude tento příspěvek zveřejněn.První zatím zveřejněn nebyl-nevím proč, žádné vulgárnosti:-((

    OdpovědětVymazat
  36. Přátelé, dnes jsem viděl v televizi tu demonstraci asi 500 občanů, kteří dali svou přítomností najevo, že nechtějí aby se i nadále v této "naší republice" kradlo a potrestali se ti, kteří nás, nás všechny okradli a dále okrádají. Výsledek této demonstrace - protestu byl ten, že se předal požadavek nezávislých odborů prostř. pana Dufka na vznik nezávislé parlamentní vyšetřovací komise za účasti zvolených občanů aby se prošetřily všechny ty zločinnosti od a rozkradení našeho majetku počínaje Špidlovou vládu až po tu Nečasovu, a to do rukou místopř. PS pana Lubomíra Zaorálka. Potud bych se vším souhlasil, ač mám výhrady k počtu účastníků, Ale ani já jsem tam nebyl avšak pro příště by bylo vhodné, dle mého soudu, demonstraci koordinovat se všemi organizacemi, ať již se jedná o ČMOS - jednotlivé odborové svazy, nezávislé odbory, různá občanská sdružení apod. Vím, že naplánovat takovou pořádnou demonstraci, či stávku s alespoň 50 až 1000 000 lidmi není jednoduché a přesvědčit lidi - o tom snad jak říkají naši mladí o tom žádná. Jediné co by snad trochu ty naše lidi rozhoupalo nebo snad mohlo konečně rozhoupat, že ještě více musí padnout rypákem do země a pořádně pocítit ty změny, které naše vláda od 1.1.2012 na nás na všechny v sociální oblasti i důchodové chystá. To se budeme - budete ještě všichni opravdu divit. Podívejte se na stránky MPSV a projděte si všechny ty změny, které se chystají v novele Zákona o zaměstnanosti. V samotném závěru, kde televize dala prostor i řidičům - Pražákům, kteří byli asi 1/2 hod. zdrženi - nadávali na demonstrující, že je zbytečně zdržují atd., těm bych rád vzkázal" "Pražáci - řidiči, kteří jste byli v autech a hovořili do kamer, vy zatím tu práci máte ale může přijít chvíle, kdy o ní v mžiku přijdete a ani se nezmůžete na odpor. Podívejte se i na změny, které tato vláda připravila v Zákoníku práce a ty budou platné od 1.1.2011. Po přečtení, nebo spíše po prostudování se možná budete plácat do spánku a říkat jak jste byli ........, ale to už bude pozdě, protože se stáváte - stanete rukojmím svého zaměstnavatele, který vás bude mít v hrsti a s požehnáním ZP vás vyškolí. Nezapomeňte na to, až budete demonstrujícím zase nadávat. Hledejme společně cestu ke změnám. Jsem také samozřejmě řidič, nicméně v prvé řadě jsem člověk - občan a myslím, že i hrdý Čech.

    OdpovědětVymazat
  37. Dobrý den, chtěla bych všechny požádat o vyplnění krátké ankety na toto téma :-) Předem Děkuji Lenka
    Pro vyplnění klikněte zde :-)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.