4. listopadu 2011

Klima - válečná zbraň

Díky čtenáři, který poslal do komentářů odkaz na dokument Klima - válečná zbraň. Je to z Brazílie, tedy v portugalštině, které částečně rozumím, ale na překlad to nestačí ... Ten dokument je výborný, pro lidi znalé problematiky srozumitelný i bez komentáře. Obsahuje některé známé záběry, ale i pěkné názorné animace, jak fungují klimatické technologie. Doporučuju.
Berme to jako dobrou zprávu - o klimaterorismu se začíná vědět na celém světě.
http://www.youtube.com/watch?v=_Pf1J8-BlZc&feature=related

6 komentářů:

  1. Nenašel by se někdo schopný na překlad, prosím? Je to dobrý a naprosto výmluvný dokument a mohl by lidem otevřít oči a ten problém zveřejnit...

    OdpovědětVymazat
  2. Nefunguje zase stranka haarpu skušal som pripojenie 4.11.11 o 21:05 chcel som sa pozreť na tie pecky čo nam davaju do hlav ide my zase rozhodiť hlavu.

    OdpovědětVymazat
  3. Jo,jo, protože dráždíme vosy v hnízdě a kobry bosou nohou !!!

    OdpovědětVymazat
  4. To Anonym 4. listopadu 2011 21:13
    ani mne nejde sa pripojiť. sotva sa zohnem po niečo na zemi, ale tento graf ide, no či to nieje upravená fotka pre verejnosť..

    http://www.haarp.alaska.edu/cgi-bin/scmag/disp-scmag.cgi?date=latest&Bx=on

    OdpovědětVymazat
  5. A "deka" je tu po pár hodinách včerejšího vyjasnění znovu. A ještě hustší a níže nad zemí (tak do 50 m !). Co ten ksindl klimoušskej předvádí, to je opravdu hnus !!!

    OdpovědětVymazat
  6. Saimoneus tak tomu grafu neverim vobec to nesedí to by ma hlava bolet nemala je to podla všetkeho upravene uvidime či tam budu mat aj nieco ine . dik za novu adresu.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.