16. listopadu 2011

Dnešní inverze a HAARP

Den před svátkem/víkendem je na Orgonetu charakteristický tím, že poklesne počet příspěvků. (Vynahradí se to po víkendu.) Takže dnes mám relativně volnou kapacitu a můžu si chvíli psát co mě napadne.

Věřím, že se co nejvíce lidí zúčastní stávky. Já nemám zaměstnavatele, takže mé stávkování moc nedává smysl, ale morálně samozřejmě podporuji všechny, kdo se zúčastní. Věřím, že studenti se domluvili a něco dají dohromady - když začne Praha, přidají se i jinde. Tak hodně zdaru.

Dnešní den je opět zataženě "inverzní". Inverze nad ČR si už asi 14 dni udržuje stejný tvar (viz snímky zde), a já ji tu mám v Budějicích pořád stejně "připíchnutou" děrami/paprsky jako na začátku. Všimněte si několika děr v oblasti jihu jižních Čech, to jsou ty "konsolidační radiační paprsky". (Co bysme si nevymysleli nový termín znějící vědecky?) Proč to tu ti klimouši tak úporně drží? Samozřejmě, je tam i spousta dalších paprsků, ale tyhle jsou speciálně zapíchnuty na moje nejbližší okoli. Možná proto, že tu mám permanentně zapnutý velký power wand? A to není speciálně naprogramován na počasí ... možná ho zkusím poprosit, jestli by nemohl pomoci, aby se ukázalo sluníčko. Ale v podstatě, mně tohle počasí nevadí - patří to k listopadu. Zapálím si oheň i jiná světýlka ...

Milan si povšiml, že se dnes řádně rozjel HAARP ...

15 komentářů:

  1. .... tešte sa bratia Čěsi, "čistia" vám vzduch :
    http://www.novinky.cz/domaci/250756-ve-mestech-pada-trochu-jiny-snih-pomaha-cistit-vzduch.html

    X:(( Bo

    OdpovědětVymazat
  2. Frýdlantský výběžek a Liberec zdraví Jižní Čechy a Budějice s Orgonetem a příznivce! V noci jsem si udělal studijní volno na klíč. slova: HAARP PROJECT , ionosféra, moderní zbraně, 3. světová válka atd. včetně videí na You Tube. Kdo rozumíte poloanglicky jako já, tak máte k dispozici překladač. Kolem 04 hod. ráno jsem díky jednomu videu, kde byly lokalizovány stanice HAARP ve světě se zaměřil na náš sever tj. od Islandu, přes Norsko, Švédsko až po RSFR. A zkontroloval to s mapou letu Live!!! A mohu potvrdit začali pilně našlehávat od S -Islandu kolem města Raufathofn. - potom S. Norsko -Narvik, Švédsko-Kiruny okolo 10,30 hod se sunuly směrem nad PL a mezitím na S Irska a mezi S Skotském šlehali a pletli ,,hladce-obrace,,pleteninu (hrabičkované mraky) ,jak diví to samé směrem mezi Skotskem, Anglií směrem k Norsku a Švédsku a odtud se to už valilo na pevninu směrem k nám! Zároveň na radaru E nebylo záměrně vidět Skandinávské země! Budeme to mít tady u nás nejspíše v podvečer nebo zítra! Jinak tady létají US letadla a i Isr- aj. barevné asi podpůrné jak diví napříč republikou. - Kolem 08,30 hod ráno mlha viditelnost do 100m chemtrail.peřina J se válela dole. Ještěd a Lužické hory zahaleny. Po té svítilo slunce a nyní opět se začíná zahalovat do mlžného oparu a mraků! Celé odpoledné lítali a čmárali po oblze, jak potřeštění! (Lák z okurek včera asi zabral a možná i další sub species!) - Zapomněl jsem dodat, že asi před měsícem jsme měli nad Jizerkami ,,rudou polární záři - viz astro.cz foto ) v té době byla za Lužickým hřebenem rdá záře zapadajícího slunc a v oblacích malá letadla a parašutisti(?!)./Dříve za socíku bylo letiště v provozu skoro celý týden včetně paravýcviku nyní ojediněle a proto k tomu HAARPové ionosférické události to píšu! Jinak naposled reálná ,,rudá polární záře,, je zachycena z r. 1946 v Kronice města Frýdlantu -Větrov!) Srdečně zdraví a slunce v srdci i duši přeje všem Indy.

    OdpovědětVymazat
  3. taky mam permanentne venku pustenou (malou) powerwand (z orgoniseafrica)napojenou na zapper a neprijde mi ze by to melo nakej efekt:/

    OdpovědětVymazat
  4. ... pramálo se mi líbí ten Harp/yj.
    Napadlo mi, že skúsme meditovať nad týmto obrázkom :
    predstavujme si len tmavo fialové pole, bez neho.
    Bo

    OdpovědětVymazat
  5. intenzivní pískání v levém uchu mi to jen potvrzuje.Děje se tak již několik let.Samozřejmě s přestávkami ticha a klidu....

    OdpovědětVymazat
  6. Přituhujou, přituhujou, a brzy zřejmě uvedou do provozu i jiné high-tech hračky, aby nám tu radost z úspěšné obrany překazili. Ale nesmíme se dát, a dál hledat informace a koumat, jak to zase kazit jim !!!

    A k těm parašutistům. Mohli to být agenti ?, drogoví dealeři ? nějací záškodníci ? Mossad ? nebo proč tam zrovna v ten den a hodinu vyskakovali, když k tomu nebyl zjevně důvod.

    Ty izraelský letadla mi tu nějak nesedí. V tom je nějaká kulišárna. Je sice fakt, že UssA je nejlepší přítel Izraele, ale jak se podle jistých zpráv zdá, my jsme největší "vohnouti"(ano rabi, samozřejmě rabi, o naší loajálnosti a nezištné službě na účet daňových poplatníků ČR ani vteřinku nepochybuj, rabi) Izraele na světě !!!

    OdpovědětVymazat
  7. To znamená (podle těch vpichů/vidliček do chemodeky), že si pro nás vyčlenili nějaký satelit, a ten to tady zřejmě automaticky udržuje. Jen mu nasprejují pracovní pole, a klimaterorismus jede na plné obrátky...

    OdpovědětVymazat
  8. S tím "trošku jiným sněhem, co nám pomáhá čistit vzduch", to byl vrchol současné mediální demagogie, jaké se už jenom stěží vyrovná ta demagogie komunistická !!! Zda je pakáž rudá nebo modrá, to nehraje vůbec žádnou roli. Darebák zůstane darebákem, i kdyby zpíval jako slavík !!!
    A nejhorší na tom je to, že se tito darebáci nemusejí bát zákona, a ještě za svou špínu si dovolí pobírat plat...

    OdpovědětVymazat
  9. OrgoNetku, bylo by dobré zjistit jistou informaci podle staršího článku na tomto blogu :

    Článek : ze dne čt, 02. 12. 2010, 22:12
    "Souvislost aktivity HAARPU a našeho počasí?"

    citace na konci článku :
    "Ještě jen jeden dnešní postřeh. Píší, že je kalamitní stav a některá letiště se zavírají. A přitom skoro po celý den a zrovna dnes nad sebou slyším hřmění letadel v několika minutových intervalech... To jsou asi zase ty zapřažené vagóny za sebou s nákladem, který se jim nevlezl do jednoho letadla."

    Moje otázka zní : co je to za trať, za vagony, které "cosi" vozí na letiště (v Praze), kde se "to" přepouští do chemoplánů ? Vůbec se nedivím, že toho vozí vagony, vždyť mají neuvěřitelnou spotřebu. A odkud se to vlastně vozí, a kde a kdo to vyrábí ?
    K článku se hlásí Jitka V.z Prahy

    A také, zda se najde někdo, kdo by mohl vysledovat letový provoz, a zjistil, z které části našich letišť v ČR ta flotila chemoplánů startuje a přistává, a na kterých tankuje to svinstvo. Tohle vědět, a mít třeba foto nebo video důkazy, tak máme v rukou velký trumf !!!

    OdpovědětVymazat
  10. Ať to podobně někdo zjistí v Německu, UK, Polsku,ve Francii, skandinávských zemích, Dánsku, států býv. Beneluxu, ale třeba i v jiných světových lokalitách !!!

    OdpovědětVymazat
  11. HAARP a díry v nebi - zbraň která ohrožuje život na celé planetě. , nový doplnujici dokument , Tato nebezpečná zbraň ohrožuje život na celé planetě. Je příčinou mnoha zemětřesení, záplav a dalších přírodních katastrof. Zabila už tisíce lidí a způsobila nedozírné materiální škody. Česká republika také nebyla ušetřena.
    Stejně je možné toto zařízení využívat pro myšlenkovou kontrolu obyvatelstva. Úzká skupina lidí může díky této zbrani prosazovat své zájmy a je využívána i k zastrašování.
    Je to zbraň připravená na 3. světovou válku, jejiž cílem bude nastolení jedné světové vlády. Je v zájmu celého lidstva zakázat těmto šílencům podobný hazard se životem celé planety a zabránit tak katastrofě. Tato zbraň je skutečně tak nebezpečná, že může zničit život na celé planetě a experimenty prováděné s tak obrovským výkonem mohou mít nedozírné následky. http://www.youtube.com/watch?v=zDrP4tSPSqM

    OdpovědětVymazat
  12. Dnes haarp mezi 2 a 3 hod.ranní skončil svou megaaktivitu. Začal přibližně v tutéž dobu včera, tzn.že byl vysoce aktivní 24 hodin. Je v tom nějaká zákonitost, že začíná v tento čas a po tuto dobu ? Ví někdo víc ?

    OdpovědětVymazat
  13. pro 6:46...uvidíme 19.11. - pak v tom zákonitost začnu i vidět....možná se to šoupne na 20.11. našeho času....

    OdpovědětVymazat
  14. Cyklony v USA!!!! od 17.11. to stojí za to!!!

    http://wdssii.nssl.noaa.gov/web/wdss2/products/radar/rconusloop.shtml

    koukněte na 18/11 od 19:20 až do 22:25!!! fíha, mám to v kompu, kdyby náhodou...to asi voda nebude...
    Apropo...na usa today - článek o extrémním suchu v usa.....

    OdpovědětVymazat
  15. Nezapomeňme, že globalisté budou decimovat i vlastní území a vlastní obyvatelstvo !!! Program Depopulace se nevyhne ani USA !!! Pravda, něco "rozpoutaných živlů"jim přidají Rusko a Čína, s tím ONI ale stejně počítají. Je zásadní otázkou, nakolik je vše současné dění mezi mocnostmi pro nevědoucí svět jen zinscenovaná hra, za jejíž oponou možná všichni tahají za stejný provaz !!! Indicií se objevuje podezřele více a více !!!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.