7. listopadu 2011

Nový odkaz na HAARP

Dobrý večer,
asi týden je nefunkční odkaz na HAARP - aktivita zařízení.
Zasílám odkaz funkční http://www.haarp.alaska.edu/cgi-bin/scmag/disp-scmag.cgi
Hodně úspěchů
Mirek

10 komentářů:

  1. Díky za odkaz. Používám na ověření bolestí hlavy a pískání v uších. V 90% odpovídají zvýšené aktivitě HAARP.
    Danda

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za odkaz! Připadá mi jen úplně stejný ten graf, jako před cirka 10ti dny... A podle hučení v hlavě by měli jet na trochu vyšší frekvenci.
    Namur

    OdpovědětVymazat
  3. Ja stim piskanim v usich uz mam 7 roku problemy,chodim stim k doktorum,ale porad my rikaj ze mam postizeny sluch,jenze ja slysim dobre,akorat to piskani prehlusuje nizke tony,takze si pripadam jako bych opravdu zle slysel,neda se spat a to nemluvim o soustredeni,muzete my nekdo poradit co stim,jak to omezit nebo zastavit,sem dost senzibilni.Diky vsem za rady.Ludva.

    OdpovědětVymazat
  4. To Ludva :
    mrknite sa tu na Orgonetu - článok z října,
    "Hučí vám v uších ".
    Bo

    OdpovědětVymazat
  5. Ludvo...já tím trpím let 16....a teď skoro tři roky ještě hukot. Když stiskneš zuby silně k sobě, změní se tón? U mě se s tím asi nic dělat nedá. Mám to nonstop a žiju s tím. Dříve jsem usínal při televizi nebo rádiu. Ale dívej se na to jako na dar...nikdy nejsi "sám"...furt něco slyšíš, ně? :-))) Někdo tady psal, a také jsem to zkusil, že v tom můžeš i něco slyšet. Ale hlavně klid a pohodu, žít se s tím dá jak víš už po sedmi letech!.)) Tož vítej v partě! :))))
    Namur

    OdpovědětVymazat
  6. Ja keď predsuniem spodnú čeľusť, piští ako ďas.
    :-// Bojím sa, že keby mi niekto jednu vrazil a "posunula" sa tá čelusť nafurt, budem v háji.
    Namur, pre mňa si/ste hrdina ! Chcelo by to vymyslieť niečo ako nobelovu cenu, celosvetovú, aby sme aspoň čosi z toho mali. Alebo aspoň takého" Bobríka šumíka" za statočnosť. :-DD
    Ja mám už vhodného kandidáta _
    P.doktora .xy... z Prahy, ktorý mi odpísal na môj problém, že on už "tím trpí více než 25 let".
    :-D, Bo.

    OdpovědětVymazat
  7. To Namur a vsem ostatnim-predevsim diky za prispevky.Jo tak jak tak koukam nejsem v tom sam,ani sem netusil ten figl stou celisti a ono to fakt funguje,takze podle lekarskeho kodexu sem silne sluchove postizen,jenze ja slysim docela dobre a jeste k tomu slysim ruzne zvuky nebo co to je,ktere urcite nikdo z meho okoli neslysi,skoda ze nemam nejaky sikovny sintetizator,jsem totiz muzikant a dokazal bych ty zvuky hodit na tento blog,to by asi bylo hodne zajimave.Take sem si vsim od te doby co mam tento problem se sluchem,ze chovani zvirat vuci me je absolutne nebojacne i placha zvirata se ke me priblizi jako bych tam nebyl i tvorove jako treba ostry psi me ignoruji,ma nekdo stimhle skusenosti?PEACE LUDVA

    OdpovědětVymazat
  8. To 22:20 :
    Podľa lekárov sluchovo postihnutý ? - veď musia dačo napísať do správy :-/
    K tomu synťáku - to by bolo zaujímavé porovnávať. Ja som napr. na školení počula zo sluchátok ako počuje hlasy schizofrenik.
    K zvieratkám : psy vidia inak, vidia farebné štruktúry, možno keď je človek "odrušený" sú farby energie nášho poľa tak zaujímavé,že zabudnú brechať :-)
    Bo

    OdpovědětVymazat
  9. Ahojte, aj ja mám už 15 rokov problém s hučaním a pískaním v ušiach, najprv som to riešil cez doktorov, ktorí mi povedali, že mám poškodený sluch, dali mi strojček, darmo som im vysvetloval, že ja počujem, len nerozumiem niektoré slová, keď niekto hovorí tichšie, to ako keby niekto stál na brehu mora a v hučaní vĺn by počúval, ako mu niekto niečo rozpráva. Na to pískanie mi povedali, že to je tinitus, ktorý sa nedá liečiť, samozrejme mi dávali na to tabletky, hovorím, že načo ich mám jesť, keď sa to nedá liečiť, tak sa na mňa mierne urazili, ale to mám v paži, doktorom už neverím. Nedalo mi to, tak som začal pátrať po nete... Verím tomu, že hučanie a pískanie v ušiach spôsobuje všetko to elektromag. a mikrovlnné svinstvo, čo je okolo nás...

    OdpovědětVymazat
  10. Dnes vyšlo:
    http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/250366-prohlednete-si-ponicenou-elektrarnu-ve-fukusime.html

    Zajímavý je tento obrázek v textu. Zřejmě normální mraky :-))
    http://files.uloziste.com/fotky1/se498696cb3ee3a2/f618a14be65f6439-2.jpg

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.