15. listopadu 2011

Zaplavme úřady žádostmi o vyšetření chemtrails

Přátelé,
ráda bych vám poslala odkaz na http://www.czechnewstv.cz/index.php?module=filesdb&id=1 kde si můžete stáhnout jak dopis pro zastupitelstvo, MZP a prezidenta, tak i trestní oznámení pro policii ČR.

Prosím, podpořte tuto akci. Zaplavme hromadně tyto úřady, které mají sloužit nám, svými žádostmi. Již jsem dostala odpověď od policie ČR, že můj dopis předali příslušnému oddělení. J

(nejedna se jen o chemtrails, ale i o systematické vysušování a vypařování vody, v Budějicích je to dobře vidět, bydlím u Malše)

Dále bych ráda oznámila, že od zítra, nejdéle od čtvrtka budou na domluvených místech (pošlu upřesňující email) vytištěné dopisy s žádostmi v obálce, kam můžete přijít dopis jen podepsat a zalepit obálku. Budou pak poslány hromadně na příslušné úřady. Je to hlavně pro občany, kteří neumí používat internet, email nebo je nemají, ale žádost by chtěli poslat. Prosím šiřte tuto informaci také mezi takovéto lidi.

We must unite. We are legion. We are the change.
Musíme se spojit. My jsme legie. My jsme ta změna.

Kamala

PS:
Můj dobrý známý astrolog mi sdělil, že tyto praktiky se soustředí hlavně na Českou republiku a že už to 50 let čeká, stejně o tom mluvil stařešina kmene Hopi Roy Littlesun, když tu byl naposledy. Naše země má zvláštní úlohu a postavení plus silný energetický základ a potenciál. Odsud má nastat posun zemské osy od Polárky k Veze. Otázka je, zda ten posun bude mírový či násilný. Oni to moc dobře vědí a snaží se potlačit tento potenciál všemi možnými prostředky. Výsledky vidíte a cítíte sami. Není to paranoia – je to každodenní realita/matrix našeho života.

11 komentářů:

  1. Netvrdí to pouze Roy, tvrdí to i jiní - např. Abdrushin či Božena Cibulková, která zaznamenala následující:

    Promluvy andělů o České zemi

    Řekli andělé:
    Nechť je slyšen i náš projev o České zemi, o jejím tajemstvím oblitém prostoru, který může vytvořit jen Bůh. Je složen ze sedmi existenčních vrstev jako dům o tolika podlažích. Mezi nimi je vsunuta fantasticky geniálně sestavená existenční sféra andělů, která však nemá trvalé prostorové zakotvení. Je nepředstavitelně lehce přenosná, přesunutelná jako zvláštní samostatný objekt či budova do určitého místa za pracovním, studijním či zcela služebním účelem.

    Tato sestava podivuhodné výlučnosti je mimořádným životním darem Boha Stvořitele zdánlivě malému prostoru, jemuž od počátku Země je určeno být místem, kde ve vrcholné a konečné fázi dějin spásy dojde k absolutní události. Bude to univerzální setkání se všech duchů božích, vesmírných, nebeských i zemských, podsvětních i z oblastí temných - s Bohem a Pánem života, který přijal jméno Kristus, aby se učinil blízkým, přístupným i nejmenšímu stvoření, kterému teprve budoucí vývojové dění dá velikost a význam. Setkání všech se všemi v podobách, v nichž se každý pohybuje na svém místě, stane se bez předchozího oznámení.

    Místo, do poslední chvíle známé jako Česká země, Česká republika, ukáže se být nesmírným duchovním prostorem bez viditelných hranic. K zástupu na něm shromážděným připojí se lidstvo, a to ve stavu, v němž se nachází jako bytosti již dobré i dosud negativní i s názvem zlé. Je však tajemstvím, co se s nimi stane. Dnes je nelze odhalit.

    Je však třeba sdělit, co je ztajeno za českými horami a lesy, za řekami a poli, městy i vesnicemi. Je třeba žíci, že je to ve vesmíru jediný, Božským tvůrčím způsobem pro nejvyšší ideji věčného sjednocení všech živých vytvořený, složitě, ale univerzálně složený prostor. V něm po určitém věku zápasů bytostí a stvoření s vyvstalou negací, zraňující život až do vykrvácení, dochází k absolutní regeneraci všech životních tkání vesmírných i osobních.

    Tímto procesem nastane obnova jednoty života, jednoty bytostí, jednoty všeho stvoření v živém i silovém poli. Tomuto procesu je zasvěcen a jím je již naplňován ten zevně maličký prostor, územní srdce hmotného světa - Země česká - nesmrtelná základna jednoty bytí, jíž je věčná Láska.

    Sféra andělů do prostoru České země tiše, neznatelně vsunutá, je její nebeskou půdou, na niž sestoupil a na ní pevně stanul Kristus k setkání se s celým vesmírným životem, s každým člověkem, se vším lidstvem i andělstvem, se všemi živými tváří v tvář a s odkrytým srdcem.

    OdpovědětVymazat
  2. Velmi nad podobnou žalobou přemýšlím a docházím k závěru, že by bylo možná lepší podat trestní oznámení na "URČITÉHO" pachatele. Ve smyslu, nečinnosti státních úřadů - placených z našich daních - a nezabýváním se podnětů občanů.
    Tím ale nechci shazovat žádnou aktivitu!!!!
    Naopak velice se cením odvahy a času a všeho, Vás kteří jste již něco podnikli!!!! Máte moji úctu!

    OdpovědětVymazat
  3. Už to ,že je nás tady hodně z okolí Budějovic,vidíme svět podobně a máme podobné pocity,je přinejmenším zajímavé.Tenhle svět se mění a zdá se ,že máme štěstí a budeme při tom.Já věřím,že změna bude k lepšímu.Chci krásnou a čistou planetu,bez jedů,nenávisti a pár nadlidí,kteří nám chtějí vládnout.Věřím,že máme tu sílu změnit tenhle svět.Tahle země je krásné místo pro život.

    OdpovědětVymazat
  4. Ok mdnamure, na koho bys to teda konkrétně podal? Kamala

    OdpovědětVymazat
  5. http://czechnewstv.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Myslím, že aj na Slovensku by sme mali začať žiadať odpovede a začať tlačiť na "kompetentných".. Ja fakt nedokážem pochopiť, že niekto kto má možnosti s tým niečo robiť, možnosti to vyšetriť a urobiť nejaké rozbory, príp. ak tu žijú ľudia ktorí to majú dokázané, že napriek tomu mlčia, nikde o tom nie je zmienka alebo bez slova nechajú udalosti pokračovať ďalej. Veď aj na ich hlavy ser*! Aj oni dýchajú rovnaký vzduch, vychovávajú svoje deti, majú rodiny... ! Nerozumiem že toto verejné tajomstvo, o trvalom škodení na naše zdravie, nikoho z kompetentných vôbec nedráždi! Že nimi ani necukne, ani sa nepopzastavia aby sa aspoň zamysleli, čo ak je to pravda... ! mali by sme predsa využiť naše možnosti občana v "demokratických" štátoch a žiadať šetrenie a šetrenie.
    Inak je hrozné v akých podmienkách nás nútia žiť!!! Včera v správach hovorili o žene ktorá našla peňaženku s 15.000 eurami a chcela sa s niekym rozdelit. policia to nejak zistila a teraz jej a komplicovi hrozi vazenie na 5-8 rokov! Ale co je nehorazne, ze ak zenu niekto znasilni, tak mu hrozi nanajvys 2-5 rokov vazenia!!!!! Takze na majetku zalezi daleko, daleko viac ako na nasich zivotoch a zdravi... Mozno keby to svinstvo co na nas denno denne s**u, skodilo nasim domom , autam, komunikaciam, ci biznisu vo velkom, tak by s tym urobili skror nieco... Ale to ze si necenia vlastne zivoty a zivoty nas ostatnych, je podla mna vazny zlocin, nakolko nemoze existovat ziadne ospravedlnenie, preco sa toto skumanie chemtrails podrobne a oficialne neriesi!!! Neviem pochopit, ze Americania, ( alebo aj ine krajiny) testuju atmosferu alebo co.. robia vyskum, / bez toho aby povedali co skutocne sleduju/ a vsetky zeme sveta si nechaju sypat na hlavy svinstvo a vobec sa necuduju a nepytaju co to je?! nerozumiem tomu. Nerozumiem ako to mohlo dojst az sem!
    Uprimne, aj keby sa to zacalo setrit verejne, bola by som asi dost skepticka k vysledkom, ale na druhej strane, aspon by sa nieco rozhybalo... Som takmer presvedcena ze sme v stadiu, ze ak stat povie ze nase ovzdusie je ciste a liecive, tak ziadny dokaz nebude hovorit nic ine..
    A.M.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak ten astrolog má naprostou pravdu !!! Z toho pondělního a úterního šíleného sprejování ČR (a asi též některých okolních zemí)vznikl další chemický útok na naše území !!! Toto už není náhoda, ale hnusný odsouzeníhodný teroristický čin. Lidé, zvedněte oči k obloze a svou mysl k vládě, a důrazně vymáhejte potrestání viníků !!! Genocida je nejhrubější teroristický čin !!! A kdo se ho dopouští, nemůže být náš přítel ani spojenec !!!

    OdpovědětVymazat
  8. Třeba na ČHMU, na Ministerstvo obrany....? Na nějaký úřad a jeho vedení, za to, že neinformuje, nekontroluje důsledně stav ovzduší a nehledá zdroj dostatečně efektivně. Poslanecká sněmovna, schvaluje přelety letadel NATO zpětně o několik dní, čímž by mohli možná splňovat nějaký minimálně přestupek. Žel mají imunitu.... . Myslím si, že Ministerstvo Obrany má v popisu práce, chránit nejen vzdušný prostor, armáda je tu od toho námi placená, aby chránila obyvatelstvo. Je to jen mé přemýšlení. Ale určitě by to chtělo konkretizovat. Využít zákonných prostředků cíleně.

    ps. Jyotty s kmene Hopi, také říká, že je ještě možnost tu špatnou energii "spacifikovat". Oni to ví a snaží se o to. Také ráda jezdí do ČR. To jen k tomu dovětku u příspěvku....

    OdpovědětVymazat
  9. Jak upozorňuje anonymní ze 16.11. 1:11
    http://www.czechnewstv.cz/
    Odkazuje se tam na OrgoNet a iniciativy paní Kamaly a paní P.M. Stojí za shlédnutí! Mám z toho dobrý pocit.:-))
    N.B.

    OdpovědětVymazat
  10. UŽ JSEM TO TADY NĚKDE PSALA:

    NĚKAM NA MORAVU SE MÁ PRÝ NARODIT HOLČIČKA, AVATAR VĚKU VODNÁŘE (JAKO BYL JEŽÍŠ AVATAREM VĚKU RYB). MÁ TO BÝT NĚKDY TEĎ....
    PROTO ZŘEJMĚ STÁLE (SOUVISÍ TO S ENERGIÍ GRÁLU) TAKOVÝ ZÁJEM O NAŠI MALOU ZEMIČKU:)

    VÍ NĚKDO O TÉTO INFO NĚCO VÍC????

    COCCINELLE

    OdpovědětVymazat
  11. Avatar jako holčička, to je tedy dost bujná fantazie :)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.