8. listopadu 2011

Máme potenciál rozpustit chemtrails

Díky P.M.  za úžasný a moudrý příspěvek.  Ano, víme, že jsme propojeni. V poslední době na OrgoNet chodí spousta krásných moudrých komentářů plných světla a pořád jich přibývá. P. to vše krásně vystihla (:-)))

Šlo, mě je vlastně jasný, že by to šlo - ROZPOUŠTĚT CHEMTRAILS MYŠLENKOU ČI SVOJÍ ENERGIÍ. Stejně jako Namurovi mi to někdy jde, ale je v tom taková lehkost, že to ještě neumím uchopit, nevím jak to dát opakovaně.

Jako velmi malá jsem měla sny, že planeta a lidi potřebují záchranu, že je to můj úkol. Probouzela jsem se nabuzená s touhou to udělat HNED - aby nikdo netrpěl! Ale odpověď byla: ještě není čas.


A teď je ten čas a už si neumím vybavit jak. :-( Souvisí to s dalšími událostmi v mém životě. Před 4lety po semináři, kde jsme cestovali v sezeních trochu dál :-) abychom našli odkud jsme a jaký je náš úkol na Zemi, nás lektor vyzval, abychom se doma před spaním zeptali, co bude dál a
požádali o sen.

Nikomu jsem to tenkrát neřekla, ale zdálo se mi, že chodím v šedém betonovém světě a všude kolem vyhaslý lidi - plní negativity, strachu, neviděli, neslyšeli. Neměla jsem koho kontaktovat-očima, srdcem - ti lidé mi nerozuměli, skoro mě ani nevnímali. Mezi tím rozmístění vojáci, kteří měli za úkol kontrolovat. Cítila jsem negativní energii kontroly odevšad!!! Brrr! Všude šero - NEBE NEBYLO VIDĚT, přírodu jsem nikde neviděla.

Tenkrát na tom semináři, jsem svůj sen nesdílela - pár lidí tam něco řeklo, ale s mým snem to nemělo krapet společného. ŘÍKALA JSEM SI - BLBOST. Když jsem na Orgonetu četla poprvé o chemtrails - KLAPLO MI TO - TEN SEN MI VJEL PŘED OČI A DOŠLO MI TO. ŠOK V ČEM TO ŽIJEME A DÍKY TOMU SNU ANI MOMENT POCHYB. Ještě jsem doufala, že to tak není, ale druhý den jsem to viděla venku:-((( KLAP!KLAP!KLAP!

Daląí událostí, která mi s tím souvisí, je moje úspěšná "alternativní léčba mé rakoviny"v r. 2008. Měla jsem šok, když mi to řekli, navíc strašili, že včera bylo pozdě, že se musím podrobit "léčbě." Věděla jsem, že léčba není léčba a že by mně namísto pomoci mohla srazit. Že
si musím pomoci sama a vůbec jsem nevěděla JAK. LIDI KOLEM MNĚ REAGOVALI STRACHEM O MNĚ ČI DOKONCE AGRESIVITOU, OPOVRŽENÍM. ŤUKÁNÍM NA ČELO. 
Byla jsem za blázna-no nejsem na tom teď já (a vy) jako octař stejně?

Dala jsem si 3 měsíce a hodně mi pomohla slova jedné kamarádky (1 z pouhých
3 pozitivních lidí při mně): že prý Lucka Bílá někde řekla, že když jí někdo řekne, že něco nejde, TAK TO ASPOŇ ZKUSÍ! :-) V momentě, kdy jsem se rozhodla, že to ZKUSÍM (nebylo lehké říct MUDr.ům Ne), ROZHOSTIL SE VE MNĚ KLID A ZVĚDAVOST. TO JE MYSLÍM PODSTATNÉ!
Pak už se začali se objevovat lidi, kteří mi měli co nabídnout - co člověk to krok dál (Homeopatka, vyléčení lidé, kinezioložka, léčitel....knihy..)

Vizualizovala jsem si na výzvu kinezioložky, jak vypadám, když jsem zdravá - PODSTATNÉ OPĚT I PRO NAŠI VĚC -  PŘEDSTAVIT SI ČISTÉ NEBE, ZDRAVÉ ŠŤASTNÉ LIDI, PŘÍRODU....DOSTATEK SVĚTLA..HARMONII..LÁSKU, KTERÉ JE PLNÝ SVĚT..VŮNĚ...SPOUSTY ANIONTŮ V OVZDUŠÍ PO CELÉ PLANETĚ..ČISTÉ VODNÍ ZDROJE...

Otevřela jsem se té cestě a PŘIJÍMALA VŠE, CO S TÍM PŘIŠLO!!! Když to bylo něco negativního, jen jsem to pomyslně cvrnkla pryč - aby mi to nevzalo moji sílu a nezdrželo mně to. I TO JE PODSTATNÉ PRO ROZPOUŠTĚNÍ CHEMTRAILS. Je fuk, jaké máme těžkosti, octujeme dál...:-))

Ale na druhou stranu jsem přijímala, že to může dopadnout tak:-) i tak:-( PŘIJETÍ je také důležité. Pokud lpíme na výsledku - snižujeme si vibrace a ubíráme si cennou sílu.

Také jsem musela z místa nemoci a z hlavy dostat negativní myšlenky, energie a postoje. PODSTATNÉ I PRO NÁS - kolikrát jste byli nas...í, když začali lítat letadla a jeli pro ocet, aby jste si to s Nima rozdali??? Kolikrát jste brečeli z toho, že to tak JE, z obav do čeho rostou naše děti, z nenávisti k nim, když vám doma dítě kašle a víte, že je to zbytečné?????????

Někde jsem tenkrát četla, že "boj PROTI rakovině" je prvoplánově špatný postoj. Záruka neúspěchu. V momentě, kdy s něčím bojujeme, jsme v negativních emocích - obíráme sami sebe o svojí sílu. 

MÁME POTENCIÁL JIM CHEMTRAILS ROZPUSTIT A NEPOTŘEBUJEME K TOMU NIC HMOTNÉHO. POJĎME NAJÍT KLÍČ!

Orgonet by nám mohl otevřít nějaké místečko na webu, kde bychom to dávali dohromady... Cítím, jak jsme propojeni a jak rychle nám lítají myšlenky- už jsem to konstatovala několikrát. Na něco myslím a za 3 hoďky - za 2 dny to tu čtu! To je úžasná rychlost! Když se na to zaměříme - DÁME TO!

Tohle jsem četla dnes ráno: Všichni máme stejnou motivaci. Jsme jako děti ve tmě, které hledají cestu zpět ke světlu, proto se místo zraňování můžeme vzájemně "držet za ruce".

P. M.



38 komentářů:

  1. Supér. Od včerejška nad tím taky dumám na plný obrátky. Podle mě to chce určité tzv. kritické množství lidí. Je to jako v přírodě třeba mezi mravenci, termity, hejny rybiček, ptáků atd. Dokud jich je málo, pohybují se chaoticky bez cílně. Po dovršení onoho kritického množství se najednou stane zázrak. Mraveci si rozdělí např.funkce a jdou po své práci. Velká hejna se pohybují jako jeden organismus. V jediném okamžiku se statisíce jedinců naráz otočí stejným směrem. Co za to může? Já si myslím, že kolektivní vědomí daného společenství.
    Takže abychom dosáhli svého, bude potřeba nějaké minimální množství zúčastněných. A co si přát? Nikoliv likvidaci jedů a letadel, která nám to sypou na hlavy. Ani moribundus všem, kdož to dělají. Osobně myslím na to samé, co píše autorka. Na čisté modré nebe s bílými obláčky, čistý vzduch, vodu, půdu, zkrátka na prostředí, jaké by vytvořila příroda. Přeji si, aby pilotům, kteří pilotují práškovací letadla prozřeli a došlo jim, že druhým ubližují. Aby si řekli DOST! To samé mechanici, kteří tato letadla připravují, řidiči cisteren a dodavatelů paliva a chemikálií. Výrobci těchto jedů. Plánovačů letů a počasí, jejich nadřízených a nadřízených jejich nadřízených až k samotné špičce, která to celé má na svědomí. Všem těmto přeji ten povznášející pocit, když činí něco prospěšného pro ostatní lidi.
    Když nás bude dost, podaří se i bez octa.

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za příspěvek, mám také občas pocit, že se mi podaří chemtrains mentálně rozpustit. Myslím, že je opravdu potřeba si udělat jasný záměr a nechat ho jít ven. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásně vyjádřené, vše, čím se už delší dobu zabývám. Vyzkoušeli jsme si jako rodina jak lze vytvořit kruh modrého nebe bez šedé deky nad domem a zahradou. Měli jsme z toho radost jako děti! Věřím, že jsme schopni poradit si s čímkoliv - i s chemtrails. Jen se musíme spojit. Děkuji za Orgnonet, chodím sem už druhý rok, ale toto je můj první příspěvek. Je nás takových spousta a stačí když jsme zajedno ve vztahu k Přírodě a všem bytostem lidským i těm ze zvířecí říše a udržovat mysl i srdce v čistotě a lásce.
    Přeji všem krásné dny!
    M.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne! ďakujem za príspevok, ktorý je oveľa, oveľa hlbší ako sa možno na prvý pohľad zdá... Presne toto som dnes potrebovala "počuť" - čítať... Pretože to je ten "povestný kľúč" k posledným dverám ktoré som ešte neotvorila.. Vskutku úžasné!
    Ak by autorka mala niekedy čas , nech napíše na mail anjela2@azet.sk, ďakujem.

    OdpovědětVymazat
  5. To opravdu není špatný nápad. Odsunout skupinku "spolu ke světlým zítřkům" do nějakýho subfolderu.
    Tam si můžete po sobě střílet světlem a bombardovat se láskou a tancovat s poníky. A tak.

    OdpovědětVymazat
  6. ahojte :)

    MY LIDÉ UMÍME ŘÍDIT POČASÍ SVÝMI MYŠLENKAMI

    to: 13:15:00
    přeji úspěšný den,gratuluji :) a nyní jeden z možných klíčů:

    - "společná"(tj myšleno,že všichni budou myslet na to samé) vizualizace krásného modrého čistého nebe, křišťálově čistého vduchu, prostředí a okolí ... bohatě stačí když si každý den párkrát vpomeneneme na krásný letní slunečný den, který si "podržíme" v mysli - stačí na na chvilku... toto funguje skvěle :)
    Přesně jak tu někdo tuším včera či kdy psal, že jel se svym znamym z prace a mimo normální rozhovor tam padlo- "...bylo ten den šedivo, šedivá deka, a ten známý mi najednou povídá: To je dneska krásná modrá obloha co!" :))) A TO JE ONO PŘÁTELÉ :)
    Nesnažit se to moc chápat mozkem+logikou-> pač to není vhodný způsob pro pochopení tohoto...

    dnes je vážně krásný den :) Děkuji :)

    možná se mohlo stát,že dalším došlo proč tu bylo tolikrát psáno o mentální pohodě,stavu či náladě při giftování, vyrábění a programování orgonitů, octování..

    děkuji P.M. za krásná písmenka.. mluvíš mi z duše, a je to přesně jak píšeš, stačí pouhá myšlenka na rozpuštění chemtrails -> ehm pardon má být napsané "pro krásnou modrou křišťálově čistou oblohu" :)

    při octování je to to samé, je třeba myslet na VÝSLEDEK ->> opět krásná, modrá.... :)

    s láskou
    sv.

    OdpovědětVymazat
  7. P.M., děkuji moc za článek, který dýchá lidstvím.
    A ty dvě poslední věty bychom si měli vzít za své.
    Všem nám přeju: držme se za ruce.
    N.B.

    OdpovědětVymazat
  8. Zdravím všechny. Dnes jsem si všiml že je něco asi špatně nebo možná dobře nevím. Dnes ve škole kolem 9 hodiny byly všichni mimo. A to naprosto všichni. Učitelka ve fyzice mi dala otázku kolik má stupnice dílků. Bylo jich 30 a já jsem nad tím přemýšlel jak nad nějakým hrozně těžkým příkladem. Jedna holka to už bylo v matice byla u tabule, počítala příklad, a nevěděla kolik je x nadruhou krát yx na třetí. Ale nejvíc mě dostalo že když jsem se v té chvíli, jak nad tím přemýšlela, otočil a podíval se po třídě, všichni tupě zírali na tabuli a byly jaksi mimo přitom se vždicky řechtá celá třída když takovou věc nekdo neví. Pak mě říká kamoš hej kde sme? (v učebnici) říkám "tady cvičení 3 strana 41" a on se na to podíval a říká "hej ja vubec nevim". Přesně tohle řekl. Po 4 hodině už byly všichni jaksi v pohodě, no prostě divný. Chtěl bych aby jste se k tomu vyjádřili. Díki moc mám vás rád a držte se. Pavel J.15

    OdpovědětVymazat
  9. Pořád opakuji a bud opakovat , dokud se všichni nespojíme. Pojďte není na co čekat, My máme tu sílu dělat změny, když se sjednotíme a už jsem psala několikrát, není nás málo a máme sílu, dar, moc nejen změnit chemtrails,ale mnohem víc, jen si to prostě nechceme připustit, musíme držet všichni spolu, jeden nic nezmůže, ale hodně světýlek už ano. P.M. mám z tvého příspěvku velkou radost a v sobě naději, že to dokážeme.V létě jsem se snažila rozehnat myšlenkou mraky, déšť, okolí na mě koukalo jak na blázna, jen jsem jim řekla, za chvíli budeme mít hezky a bylo, okolo nás obtékaly mraky a My měli nádherně, jde to a jde to všem. Jen si věřit.

    OdpovědětVymazat
  10. Ano,mohu potvrdit, jde to mentálně. Říkám si, modré nebe nad hlavou mám, a skoro si i zpívám.
    Nejede to vždy, člověk musí být v pohodě. Ta současná deka mi nedělá dobře, tlak je vysoký a člověk by měl být v pohodě, ale je to únavné. Pomáhá pohyb v přírodě. A nebýt naštvaný. Jen tak zlehka a třeba i pomyslet na vzdušné bytosti, a ony už to zmáknou. Víc není třeba. Je to magie. Jitka

    OdpovědětVymazat
  11. Taky dnes chodím a neustále obdivuju modou oblohu,krásný čistý vzduch a to i v noci,jindy se ten ehm ve vzduch nedal dýchat,jen okamžitě zavřít všechna okna.Jedno kontrolní letadlo jsem zahlédla.Odkud se octuje asi nezjistil,ale byl klid! Slunce hřeje taky víc než obvykle a dobře se suší prádlo.To v listopadu nešlo.

    Kdybyste tu měli anketu:Kdo je pro modré nebe,myslím,že by nás byla pořádná síla.

    Magii prosím ne,ani tu bílou.Už tu nemá místo,jen to poslední mágové ještě působí a jsou živeni našimi strachy a vším negativním myšlením.Vymyslete další anketu:Příklad Česka pro celý svět-spojit myšlenku mnoha lidí pro lásku a dobro pro všechny.

    OdpovědětVymazat
  12. Pro Pavel J.15 jsou to vibrace Haarpu který se může zaměřit přes satelit na určité místo -školu a ovlivňovat mentalitu lidí,jsou to vlny alfa a v těchto frekvencích se dá dobře učit utlumit což je pozitivum a projevuje se to tím tupým zíráním. Mohlo působit i něco dodatečného že se nemohli soustředit. Ve vyšších frekvencích to je bdění se naopak může prohloubit podrážděnost,nespokojenost,agresivita.Stav alfa zažívají řidiči při delších monotonních cestách po dálnici že to vede k mikrospánku a vůbec neví že projeli nějakým úsekem cesty anebo i k nehodě.Další pozitivní vliv alfy je že se může člověk naprogramovat že je při jízdě autem bdělý.....je toho hodně co si může každý sám vytvořit ku prospěchu.

    OdpovědětVymazat
  13. 11.11.2011, 10:11 našeho času, respektive 11:11 UTC

    na čas a příslušný konkrétní důvod kašlete/neřešte, jde relativně o množství lidí, každý podle svého gusta...

    http://www.firethegrid.com/eng09/FTGI-2011.htm, ťakňete na Plan

    Sám jsem byl účasten a ono to funguje...,

    OdpovědětVymazat
  14. dával jsem příspěvek o http://www.firethegrid.com/eng09/FTGI-2011.htm

    ten náš čas je samozřejmě 12:11

    http://www.firethegrid.com/eng09/FTGI-clock.htm

    OdpovědětVymazat
  15. Souhlas - taky to tak cítím. Lidé a vše živé používá všechny 4 živly k potřebě své existence - tak stejně musí tak velké množství lidí globálně ovlivnovat pocasí. Je to nová myšlenka otevírající dveře, pro spousty novým pohledů na daný problém.
    Je jasné, že spousty věcí si člověk namýšlí díky své neschopnosti rozpoznat pravou podstatu souvztažnosti všech živlů a živích tvorů.
    Myslím si že ti co chamtrails tvoří, si to mohou už uvědomovat a snaží se tím harmonizovat rouzbouřenost počasí - která může vznikat i z energie vyzařované lidmi.
    Ale nevylučuje to možnost využití technologií na změnu počasí i negativnímu dopadu, ku prospěchu lidem - kteří těmto technologiím vládnou.
    Proto musíme počítat se všemi možnostmi, i s tou že technologie se postavý proti lidstvu.
    Myslím si, že lidé kteří to chtějí vědět a záleží jim na naší planetě a na prostředí v kterém vyrůstají naše děti a vše živé, budou díky internetu spolupracovat na vytvoření dokonalé dokumentace. Nejen k zamezení, ale i k zjištění vedlejších dopadů a chyb způsobené lidským egem na nesprávném místě.

    OdpovědětVymazat
  16. Děkuji pisatelce za článek - po pár slovech mi došlo, jak je to vlastně jednoduché a štěstím jsem se rozplakala.....
    Bezmoc, naštvání a urputnost boje se pomalu rozpustila... DÍKY
    Danda

    OdpovědětVymazat
  17. Pridam aj ja nieco o com som presvedceny ze funguje a hodi sa prave sem. Jedna sa o odpoved na otazku ako mozeme pomoct k zachrane planety a nasej civilizacie

    1) Každé ráno do pěti minut po probuzení si vzpomeň na svou planetu a své blízké. Usměj se prostřednictvím svého duchovního srdce a poděkuj za nový den tvého života. Poděkuj za všechny ty drobnosti, které jsou každodenní součástí tvého života, a uvědom si je.

    2) Když vstaneš a poprvé pohlédneš ráno do zrcadla, usměj se na sebe zcela obyčejným úsměvem a poděkuj, že jsi taková bytost, jaká jsi. Roztáhni ruce jak nejvíce můžeš s představou, že objímáš celou planetu. Vnímej toto spojení celou svou bytostí.

    3) Až vyjdeš ven, pohlaď list stromu nebo květ květiny nebo trávu nebo se dotkni kmene stromu. Ve chvíli dotyku pošli moudrost těm, kteří ovlivňují dění na tvé planetě a ve své nevědomosti jí ubližují a pošli lásku obyčejného člověka té rostlině, které se právě dotýkáš. Tato energie poteče říší rostlin až do samého srdce tvé planety.

    4) Až potkáš prvního člověka, popřej mu ve svém nitru zdraví, úspěch a lásku. Skrze tohoto člověka se tvé přání dostane během několika hodin do duchovních těl všech lidí tvé civilizace a skrze ně do srdce tvé planety.

    5) Až budeš jíst v právě prožívaném dni první pokrm, poděkuj upřímně za tento dar své planetě. Poděkuj čistě vnitřním prožitkem a uvědoměním. Možná se budeš divit, ale tento tvůj počin pomůže nasytit velké množství právě hladovějících a tvé poděkování potěší tvou planetu. To samé učiň při prvním doušku jakékoliv tekutiny.

    6) Seznam prosím s těmito sedmi body inspirace každý den jednu novou lidskou bytost.

    7) Až v právě prožívaném dni poprvé pocítíš smutek, žal, či jakoukoliv bolest nebo stín na své duši, vzpomeň si na svou planetu. A uvidíš, co úžasného se stane.

    Jak vidíš, každý ze sedmi uvedených kroků stojí minimum energie a času. Může jej učinit každý a může začít v kterékoliv chvíli svého života. Je však důležité je realizovat pokud možno KAŽDÝ den svého života. Cítíš se na to? A co vy ostatní, lidští přátelé?
    Mám vás rád……

    OdpovědětVymazat
  18. Už to běží, přidejte se, celý svět medituje v určitých hodinách:
    www.suprememastertv.cz/dulezite0.php?anim1=svet_veganu_miru_meditace_a_modlitby_cz.flv

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj přátelé,předem moc děkuji za Orgonet a za práci a čas, vynaložený na jeho provoz. Taková spousta skvělých informací. Také jsem byla takové skřítčí dítě, okouzlovala mě příroda, mraky, květy, sněhové vločky, něco tajemného. Pak mě pohltil ,normální, život. Zhruba před 20 lety jsem se dostala přes zdravotní potíže k alter. medicíně a víře. Spoustu jsem toho přečetla, až jsem zjistila, že je to velice jednoduché a stačí mi moje dobré srdce.Před mnoha lety jsem měla krásný zážitek. Odvezla jsem jednu babičku z naší vesničky na hřbitov, aby si tam zalila kytičky, a když jsem na ní čekala v autě pod rozkvetlými kaštany, začala na mě pršet Boží láska ve formě velkých zlatavých kapek, do toho zpěv ptáků, krása. Dnes posílám zlatý proud lásky ze svého srdce naší matičce Zemi, až je celá pokrytá a zlaté kapky dopadají na všechny a na všechno. Potom to pustím dál do vesmíru. Cítím ty krásné energie, které sem přicházejí a padají mi do srdce. Jednou, když naší vesničce hrozila velká bouře s vichrem, tak jsem ji intenzivně odtlačovala, až se stočila jiným směrem. Politiky neřeším a lidé. kteří jsou semleti Matrixem, mají můj hluboký soucit. Řeknu jim alespon' vlídné slovo a usměju se a oni reagují, většinou se také rozzáří. To je múj přinos zde, svítit. Moc děkuji PM, že dala formu tomu, co v hloubi duše víme všichni. Měla jsem podobný nápad, ale nějaký ostych mi v tom vždy zabránil. Všichni jste nádherní, je tak příjemné potkat lidi kteří jsou na stejné vlně. Posílám Lásku všem.Rosa

    OdpovědětVymazat
  20. Už neajký ten piatok rozpušťam chemtrails mentálne a s čistým svedomím vám možem garantovať že to funguje. Z počiatku som bol skeptický, no teraz po pár mesiacoch skušania a vylepšoavia rozpúšťam cheemtrails do pár sekund alebo minut, alebo okamžite pri vypúšťaní. Záleží to natom kolko mám v daný moment energie a aké je moje momentálne psychické rozpoloženie- uponáhlaný/nahnevaný/šťastný/atd.. Najlepšie sa rozpúšťa vo vnútornéj vyrovnanosti a štastí (nemyslím tým zasmiať sa nad vtipom ale byť vnútorne šťastný), stačí sa len koncentrovane pozrieť na to čo vypúšťajú, ale pozor na myšlienky ktoré pritom máte, nemali by byť žiadne okrem dvoch. Tou prvou je "Neutralizujem všetko čo ste k nám priniesli" - doporučujem rázne vysloviť s pozitívnym podtónom a tou druhou je vyzualizácia rozpúšťania. Počase bude rozpúšťat chemi slovami a myšlienkou zároveň a popritom dúmať nad tým čo bude na obed pretože sa to stane jednoduchou a jasnou záležitostou pár sekúnd.. Niekedy to stojí dosť energie, a po dni plnom sprejovania už nemáte silu s lákyplným úsmevom a vztýčeným prostredníkom zamávať čiernym/bielim/vojenským helikoptéram alebo rogalu ktoré si to krúži ponad orgonitmi alebo malím či vačším lietadlám.. hold to je cena zato že sa im postavíte v mene všetkých spiacich ludí a celéj prírody - kopec srandy z rôznych stratégií ako zasprejovať dané uzemie alebo snaha o zastrašovanie pokrúžením si nad domom či búrácajúci hukot helikoptéry v maléj výške.. :DDDD Chlapci vaše dni sa končia, ludia sa prebúdzajú a to čo chystáte vám nevíde.. ;)

    OdpovědětVymazat
  21. Díky autorce za nádherný článek, mluví mi z duše!!! Úplný balzám v těchto dnech :-)
    Pro Pavla 16:17h - dcera dnes před devátou hodinou chytla pětku z matiky (v prváku)a ve třídě to u nic vypadalo podobně. Prý nevěděla základní věci.
    Jinak přeji všem krásné dny plné harmonie, pojďme si jí společně tvořit:-)
    AM♥

    OdpovědětVymazat
  22. Výborný a hlavně upřímný příspěvek! Milá pisatelko, jsem na tom velmi podobně, taky po rakovině bez chemických sr..ek už deset let. Tenkrát mě měli všichni, všetně rodinných příslušníků, za totálního sebevraha, nevypadalo to se mnou dobře. Ale vyzkoušela jsem spostu alternativní léčby, psala si s odborníky a navštěvovala je..sáhla jsem po všem, co mi bylo blízké. Nejvíc mi pomohlo začít pracovat s myšlenkami a emocemi.Vizualizace čehokoliv, co mi bylo příjemné podporované pěknou hudbou. Dneska je učím jiné a hlavně zpívám. Snažím se tak napojit "Nahoru" k těm dobrým vibracím, prozpívávám se k čisté, modré obloze. Neboť modlit se, přát si něco, či lépe řečeno DĚKOVAT za něco je velmi silné a mocné ale modlitbu vyzpívat je ještě mnohem silnější. Držme se za ruce a zpívejme :-D Bude, vlastně jak tak koukám a čtu - už je zase krásně!

    OdpovědětVymazat
  23. To Pavel 16:17
    Taký "výmaz" býva aj darom. Dôležitý je pocit,
    bolo ti zle, nervy lomcovali ? alebo akési vakuum, ticho, uspanie. Aj tu išlo pp o záležitosť kolektívneho vedomia. Hovorili ste neskôr o tom ? Určite by ste našli spoločné či veľmi podobné pojítka.

    Bo

    OdpovědětVymazat
  24. Je to pravda, jde to. Mám s tím zkušenosti. Chce to se chvíli soustředit, pak si představit krásnou přírodu a normální nebe. Pak o to poprosit. Až se udělá díra, pak poděkovat a mít radost. Smutná věc je, že ti špinavci nějak ten flíček azura vyčmuchají, a začnou přes něj lítat jak smyslů zbavení. Ale jsem si jistá, že kdybychom se v myslích spojili, tak by nic nezmohli. Jde jen o to, rozšířit informaci o tom, co se děje - a jak na to.
    Také prosím - myslete s láskou na všechny lidi v tom smyslu, ať se jim otevřou oči, srdce a mysl, aby nalezli cestu k dobru. Kdo z Vás se modlí, ať to dělá - nemíním v kostele, ale kdekoli. Modlitba čistá a z nitra pomáhá a léčí. Může být beze slov, jen od srdce. Je třeba léčit svět, je nejvyšší čas, jestli ho chceme zachránit. A vždy je důležitý i dík. Stačí i malé plamínky, aby zažehly vítězný požár!!!

    OdpovědětVymazat
  25. tiez sa pripajam ,podme to zmenit spolocnym vedomim ved tato planeta ma potencial byt zase rajom.nedavno som mal sen vlasnte to bol velmi zivy sen-cosi ako proroctvo.nado mnou strasne tazke olovene az cierne mracna,hrozna tazoba a potom zrazu vislo cosi spoza horizontu-taky jas ,taka sila-ta farba sa neda opisat,ale hlavne ta pozitivna energia-to by som vam prial videt,uzasne,uzasne...ja som to videl,citil ludia,uz nemam strach...ono to pride ale to bude taka sila ze...no ved uvidite...

    OdpovědětVymazat
  26. Rospouštět chemtralis myšlenkou jde ale je zapotřebí mít jiné vybrace ne negativn. a přat si to pro všechny.

    OdpovědětVymazat
  27. zdravím. zkoušel jsem několikrát myslí odtlačovat celé čáry od země, vizualizovat spolupráci s přírodními silami, že jim pomáhám, a dařilo se. celá čářa se po čase začala vzdalovat od země, a rychle zmizela v nebi. zbyla modrá obloha.......

    OdpovědětVymazat
  28. Děkuji za pozitivní,pěkný příspěvek. Vaše slova mi mluví z duše...naše síla je ve společném propojení myšlenky, která se stane skutečností. Také miluji modré nebe.

    OdpovědětVymazat
  29. Článek a komentáře - to je to nejhezčí a nejlepší, co jsem na tomto webu četla. Díky :)))))

    OdpovědětVymazat
  30. To je moc krásný článek!

    OdpovědětVymazat
  31. Velice děkuji P.M. za krásná slova! :) Také jsem už chemstrails zkoušela rozpustit, pouštěla jsem si hezkou hudbu a posílala lásku těm "elitám" :DD. Za dvě hodiny jsem při tom napočítala asi šestnáct letadýlek, ale nešlo jim to :).
    Jsem šťastná za tuhle dobu a za vás všechny, tento příspěvek mi dodal odvahu konečně sem něco napsat a cítím, že vše jde správným směrem, jako bych už od narození směřovala k tomuto, k lásce :). Mám vás ráda a modré nebe s vámi :DD.
    K.

    OdpovědětVymazat
  32. Užasné a nádherné, výborný článok..všetko je o tom že všetko záleží len od nás, my podporujeme to svinstvo na svete..keby sme prestali podporovať zabíjanie zvieratiek, ničenie prírody, ničenie celého sveta, nerobili sa slepými a nedavali sa oblobať mediami tak by sa to zlepšilo..činy musia začínať od nás , nie len sedieť, kritizovať , brblať a správať sa ako ovce a čakať kto začne..90%sveta sa necha ovladať 10% ????nie je to smutné čoho sa bojíme???žiť slobodne??..myšlienka je zaklad všetkého potom nasledujú slová a potom skutok..je veľa temných ktorí okamžite reagujú na úžasné články a pozitívne veci od toho sú tu oni a my sa nesmieme dať a začať tou myšlienkou a čím nás bude viac a viac tak to bude úžasné..

    OdpovědětVymazat
  33. Krásně napsáno ...ANO !!!! :) Lída

    OdpovědětVymazat
  34. Sleduji tyto stránky již také delší čas i já jsem myslela na stejná slova a jsem ráda, že nejsem jediná. Moje zkušenost vychází z tzv. síly tří. Kdysi mi to poradila jedna paní a tak vždy, když je zapotřebí někoho na dálku vyléčit spojím alespoň tři duchovní lidičky, myslíme na konkrétního človíčka a ten se opravdu vždy uzdraví.Vždy cítím velmi pozitivní pocity, silnou vibraci lásky a soucitu a víru k jeho uzdravení s myšlenkou, že se to již stalo. Takže, myslím, že když se pro začátek vždy spojí alespoň tři, bude to dost, aby se děly zázraky... jen je skutečně potřeba, aby ve všem byla všeobjímající a upřimná myšlenka lásky a toho o co usilujeme... zdraví... čistého nebe..

    OdpovědětVymazat
  35. Kdo četl knihy o Anastasii od Vladimíra Megreho,
    píše se tam o tom.Anastasia zde popisuje schopnost
    každého člověka změnit události kolem sebe.Pokud se sejde více lidí za účelem vytvořit kolem sebe
    něco krásné a pozitivní výsledky jsou úžasné.Celý
    vesmír se raduje a pomáhá.
    Přeji všem krásný den.

    OdpovědětVymazat
  36. http://financnytrh.com/1980-2011pocet-prirodnych-katastrof-v-usa-do-juna/g216

    oprava

    OdpovědětVymazat
  37. Bylo to asi před dvěma lety, měli jsme tu povodně a z černého nebe se lila voda, kako kdyby někdo propíchl nádrž. Do toho moje dcera měla poblíž tábor s pár dětmi a já jsem myslela na to, aby je to neodplavilo. Celý týden jsem, co jsem mohla seděla za domem na houpačce a pokaždé, když se někde objevila modrá direčka, tak jsem zavřela oči a představovala si slunečný modrý den. Pokud jsem se snažila, vichr jako by zmírnil a nelilo, ale jen jsem zalezla do domu, zas průtrž. Před domem máme studnu a já jsem měla takovou vizi, že z té studně letí až do nebe stříbrná spirála, bylo to nádherné. Pak jsem si představila, že je plný svět stříbrných a hodných lidí(neb lidi jsou z vody, že jo). Gól byl, když rok nato přijela starší dcera a před domem mi říká: hele, z tý studny se hrozně vysoko točí stříbrná spirála. Já si vždycky říkám, že jsem magor a ona ty moje byznysy vidí taky. Ve studni máme orgonit a na studnu jsem napsala vodě, že je krásná. No jo, lidi představy podceňujou a přitom to je nejsilnější záležitost. Zdravím všechny hodné lidi, co sem chodí.

    OdpovědětVymazat
  38. souhlasím také s přidávám

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.