5. listopadu 2011

Blesková povodeň v Janově a haarpové třesky

Díky čtenáři za upozornění:


Blesková povodeň v italském Janově zabila šest lidí
   Janov (Itálie) - Nejméně šest lidí včetně dvou dětí přišlo dnes (4. 11. 2011) o život při bleskové povodni v italském Janově. Velká voda po přívalových deštích zaplavila části přístavního města. Podle meteorologů by mělo pršet ještě nejméně v sobotu a úřady varují, že situace se může zhoršit.

Pokračování článku najdte na http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/bleskova-povoden-v-italskem-janove-zabila-sest-lidi/710805

Komentář Orgonet:
Myslím, že můžeme směle dát do souvislosti extrémní meteorologické události a "zlaté třesky", které se v poslední době objevují často na nočních snímcích NOAA. Objevují se krátce, snímek před a po je často neukazuje, nebo jen slabé zlaté tečky. - Zlatá/žlutá barva na nočním zobrazení NOAA nemá přitom co dělat, viz http://old.chmi.cz/meteo/sat/avhrr/NM_info.html  (Zjednodušeně: vertikálně mohutná oblačnost je zde zobrazena červeně, řídké cirry tmavě modře, mořská hladina světle modře, terén růžově, střední až nízká oblačnost okrově, mlhy a nejnižší oblačnost světle zeleně.)

Podle mě se jedná o nárazové haarpové ovlivnění míst, kde má dojít k extrémním srážkám. Čím zlatější, tím horší srážky ...

Těchto "třesků" jsme si tu na Orgonetu povšimli už před časem, teď přesně nevím kde, šlo o to, že zlatě zářily vodní plochy a toky od jihu až na sever Evropy ... tenkrát to podle mě testovali, a teď už jedou na ostro.

Zlaté třesky při záplavách v severní Itálii:

Myslím, že současná neměnná inverzní situace u nás je klimateroristická "hráz", jejímž cílem je především koncentrovat sílu úderu klimatických zbraní do západní Evropy.

8 komentářů:

  1. Povodně byly i ve Francii.
    http://www.novinky.cz/zahranicni/249622-povodne-suzuji-francii-a-italii-vyzadaly-si-uz-osm-mrtvych.html?ref=ostatni-clanky

    OdpovědětVymazat
  2. Za mne: Berlusconi stále odmítá půjčku od MMF, moc bych se nedivil souvislosti. uvidíme jestli v pondělí přeci jen nezmění názor. Jestli ne, bude povodeň nebo něco podobného znovu. A třeba se taky mýlím..
    Namur

    OdpovědětVymazat
  3. cau s tymto s tebou suhlasim ze je to umyselne tie zaplavy v taliansku,vsak treba ich ponicit,aby co najviac utrpela ich ekonomika ,vsak su na pokraji krachu,preto elita soros tam maka,aj cez chemitrals,kuknu tu http://www.flightradar24.com/ aka je okolo italie zvisena aktivita letecka,kdeze prirodna vec.

    OdpovědětVymazat
  4. Kopou kolem sebe, protože melou z posledního !!! V USA už začala válka elit !!! Větší část armády se staví na stranu lidí proti globalistům. Jen námořnictvo a letectvo zatím drží při těch svin.ch fašistických. Snad i toto se změní, a rozbíhající se invaze do Afriky a Asie se jim doufám zhroutí jako domeček z karet !!! Ve švýcarsku ti parchanti utekli ze zasedání Bilderbergů, protože měli být švýcarskou vládou zatčeni a uvězněni !!! Kolo dějin se začíná roztáčet konečně správným směrem !!! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zdánlivě od věci, ale ....., že by se někdo probudil.

    http://xman.idnes.cz/wilhelm-reich-propagator-orgasmu-jehoz-knihy-palili-fasiste-i-amerika-1ea-/xman-styl.aspx?c=A111105_163138_xman-styl_fro

    OdpovědětVymazat
  6. http://www.flightradar24.com/
    kriste pane na tom radare je tolko lietadiel ze je mi z toho zle tisice lietadiel..desattisce lietadiel.to je hnus
    kde vsetci lietate hore dole ci su to vojenske ci co sa to tu deje?

    OdpovědětVymazat
  7. Mozna by to mohlo mit neco spolecneho i s tim,ze 28.10.2011 Andrea Rossi verejne predstavil svuj reaktor studene fuze,ktery samovolne vyrabel po dobu 5.5 hodiny 500kW.Tento reaktor je schopny pri malem buzeni dosahnout vykonu 1MW.Bez radiace,ktera vznika pri stepeni jadra,zkratka cista energie,asi se to nekomu nelibi.Jinak velmi dekuji vsem,kteri se podili jakymkoliv zpusoben na zmenach k lepsimu pro cele lidstvo na nasi prekrasne planete.Ze srdce vsem dekuji!!!!

    OdpovědětVymazat
  8. No vidíte - je 15.11.2011 a kdo by tehdy řekl, že Berlusconi již není premiérem.... A hurá pro půjčku k MMF....a s Itálií do kelu....a stačilo jedno město a pár mrtvých...uf!
    Zemětřesení v Turecku a ha, proti Kurdům už se tam nebojuje - dnes 15.11.2011 je již jiný nepřítel. Turecký premiér horuje proti Syrskému presidentovi, přesně v duchu "západu".....
    Ještě to není čitelné pro někoho.....????

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.