30. listopadu 2011

Očkování decimuje populaci

Na pravé liště tohoto blogu má své pevné místo odkaz na web Sloboda očkovania, jehož články považuji za velmi důležité. Doufám, že nezůstává nepovšimnut ... a myslím, že jeho informace jsou právě teď důležitější než chemtrailsové úvahy, protože i česká očkovací politika právě tiše, zdárně a s pomocí zákona likviduje zdraví celé naší mladé generace ...

Právě se mě tato tématika tak nějak více týká, mám kolem sebe dost rodin s malými dětmi, a vidím, jak zoufale neinformovaná je většina z nich ohledně očkování. Big Farma Propagandou vystrašení a zákony deptaní mladí rodiče cpou svým děťátkům co nejdříve všechny možné povinné a nepovinné vakcíny - a pak se celá jejich rodina trápí v bludném kruhu nemocí způsobených právě těmito vakcínami. Myslím, že není skoro žádné malé dítě, které by netrpělo následky očkování. Osvícenější rodiče pak navštěvují homeopaty, kteří jsou schopni jakž takž nepříznivé důsledky zlikvidovat, ale dá to práci a trvá to dlouho.

Je velmi těžké předat rodičům tyto informace, protože jsou přesvědčeni, že dělají pro své děti to nejlepší. Je  to stejně těžké jako předat někomu informace o chemtrails - ale třeba budete mít štěstí na někoho vnímavého, kdo bude schopen pochopit a ušetřit svému děťátku a své rodině třeba každotýdenní noční rychlojízdy s dusícím se dítětem na pohotovost a hospitalizace z důvodu "astmatu" či jiné nevysvětlitelně vzniklé choroby ...

Dávám sem pro inspiraci alespoň obrázky nově připravovaného letáku, který obsahuje všechny potřebné informace. Pokud je to nečitelné, snadno si zajdete pro více informací na zmíněný web, jehož tvůrce velmi obdivují a velmi jim fandím ... http://www.slobodavockovani.sk/letak/2vydanie/

31 komentářů:

  1. http://www.novinky.cz/domaci/252037-letosni-listopad-bude-zrejme-nejsussim-mesicem-v-historii.html

    http://zpravy.idnes.cz/rekordne-suchy-listopad-strasi-zemedelce-a-tesi-kormorany-pak-/domaci.aspx?c=A111129_121839_domaci_jw

    http://zpravy.idnes.cz/stredni-evropa-zaziva-nejsussi-listopad-historie-alpy-trapi-teplo-1p1-/zahranicni.aspx?c=A111128_165510_zahranicni_stf

    OdpovědětVymazat
  2. Dnes 30.11. kolem 1:00 v noci velmi silná pulzující nesnesitelná bolest hlavy, nešlo to zastavit nijak. Stalo se to i dalším lidem v druhé části města, že je to vzbudilo ze spaní, stejné příznaky. Máte někdo podobnou zkušenost? Testují bts proti nepokojům? Nebo HAARP?

    OdpovědětVymazat
  3. nedávno bylo v tv,že polapili rodiče na Vinohradech,kteří své děti po porodu nepustili ven a zcela náhodou se na to přišlo.Muj názor je ten,že každý rodič by ZÁSADNĚ neměl panáčkovat ideologické diverzi a nechat děti očkovat.Osobně mám poničené zuby z akce USA-UNRRA,kdy se do nás začátkem 50let rvaly ruzné vakcíny.

    OdpovědětVymazat
  4. Group Aims to Pursue Lawsuit Over Geo-Engineering Related Illnesses

    In the wake of a number of Mohave County residents testing positive for heavy metal toxicity, a group has formed on Facebook to pursue a class-action lawsuit.

    Called “Chemtrail Geo-Engineering Lawsuit,” the approximately 300-member group is seeking more members who have tested positive for heavy metals in their blood and hair follicles, and those who have had tests conducted on rainwater and soil samples.

    http://www.activistpost.com/2011/11/group-aims-to-pursue-lawsuit-over-geo.html

    OdpovědětVymazat
  5. 30.11. 11:11

    Ano, stalo se mi to také, jenže to bylo už včera večer. Hlava mne jinak nebolívá. Je to přinejmenším zajímavé. Včera jsem si také znovu poslechla Rauni Kilde http://orgo-net.blogspot.com/2011/03/rauni-kilde-nove-interview-pro-radio.html#comment-form , všech 5 dílů (o kontrole mysli). Kromě nebezpečí očkování, vakcinací hovoří Rauni Kilde i o možném masovém čipování lidstva pomocí rozsévání chemtrails. Stojí za to si všech 5 dílů poslechnout. Doktorka R.Kilde také doporučuje ke shlédnutí filmy. Jeden z nich jsem si stáhla. Jde o napínavý a šokující film - v hlavních rolích D.Washington a Meryl Streep (výborné herecké výkony i ostatních herců)
    Zdravím. N.B.

    OdpovědětVymazat
  6. Toto se sice očkování netýká,ale stojí to za pozornost.
    Autor: Míková, Taťána a kol.
    paja

    OdpovědětVymazat
  7. Je potřeba jim n....t do úst.

    OdpovědětVymazat
  8. No s tou bolesťou hlavy niesi jediný....a navyše nam tu poskočila aktivita HAARPu :
    http://www.haarp.alaska.edu/data/scmag/images/latest-Bx.gif

    OdpovědětVymazat
  9. K článku Očkování decimuje populaci...

    Je to hnusný a špinavý zámer, aspoň je vidieť, v akého "boha" oni veria – na jednodolárovej bankovke je napísané - In god we trust...

    Bill Gates priznal: Vakcíny majú znížiť populáciu!
    „ Multimiliardář a zakládající šéf Microsoftu Bill Gates otevřeně přiznal, že vakcíny a současná zdravotní péče mají za cíl depopulaci planety. Řekl to na setkání elitní organizace TED“
    http://www.magnificat.sk/2011/01/bill-gates-priznal-vakciny-maju-znizit-populaciu/

    Videozáznam:
    http://dotsub.com/view/b0283182-4c24-4b1b-bef8-202996e68afe

    Ďaľšie špekulácie Billa Gatesa s populáciou
    „Bill Gates propaguje plán na použitie bezdrôtovej technológie, ktorá bude aplikovaná na každého novorodenca na planéte.“
    http://www.magnificat.sk/2011/01/dalsie-spekulacie-billa-gatesa-s-populaciou/
    Posledná veta v texte znie - :
    ...Tieto nápady by mali obsahovať využitie GPS prístrojov zabudovaných do mobilných telefónov, prostredníctvom ktorých by bolo možné fyzicky zastihnúť rodičov, ktorí neprinesú dieťa na očkovanie.

    Je z toho vidieť prepojenie veľkých firiem, kde v zákulisí prebiehajú obchody s farmaceutickými spoločnosťami a tiež s firmami, ktoré vyvíjajú GPS a mobilné technológie.

    Skúste si k tomu pozrieť film Potomci lidí, v hlavnej úlohe Clive Owen (Kráľ Artuš):

    Planeta Země, rok 2027. Už devatenáct let se nenarodilo jediné dítě. Svět podléhá beznaději a anarchii a po čím dál zoufalejších pokusech o nalezení a odstranění příčiny neplodnosti lidstva už jen čeká na zázrak. .
    - zdroj : http://www.csfd.cz/film/42954-potomci-lidi/
    Je k stiahnutiu na http://www.ulozto.cz/hledej/?q=potomci+lidi

    Jeden raz povedal:
    Zabi jedného alebo dvoch ľudí a si vrah.
    Zabi ich milióny a si dobyvateľ.
    Odkedy je človek človekom, stále sa navzájom vyvražďuje pre nejaký dôvod alebo bezdôvodne.
    Konanie vrahov vieme obmedziť zákonom. Vieme ich potrestať.
    Kto však potrestá dobyvateľov, ak vlády, ľudia schvaľujúci zákony sú podporovaný peniazmi od dobyvateľov...?

    Božie mlyny však stále melú pre každého spravodlivo...

    OdpovědětVymazat
  10. Daleko víc než většina (u nás schválených) vakcín, děti ohrožuje trend cpaní mimin sunarem, místo kojení, jesličky pro nejmenší, a "odkládání" dětí k tunám hraček, namísto citlivé rodičovské péče. Poptejte se ve svém okolí kolik maminek kojí a jak dlouho. A pak to porovnejte s tím, čí děti jsou častěji nemocné ... Očkování je podobný fenomen jako chemtrails a HAARP: věřím, že se v určitém měřítku zneužívají všelijaké technologie (tedy i ovlivňování počasí, "jedovaté" vakciny, atp.), ale v tom měřítku, v jakém je to podáváno třeba na tomto webu, je to nejenom neuvěřitelné, ale i neproveditelné. Škoda, že máme potřebu vymýšlet si imaginární problémy a nepřátele, místo abychom bojovali s těmi skutečnými. škodíme sobě a svému okolí daleko víc svým životním stylem, ale nejsme ochotni si to přiznat, proto to svádíme na různé spiklence, a "ty nahoře". Škoda, protože změna musí začít od nás ..

    OdpovědětVymazat
  11. TAK TOHLE TÉMA JE DOST OŠEMETNÝ, DĚTI JEŠTĚ NEMÁM, ALE VÍM, ŽE AŽ BUDU MÍT, V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ JE NECHCI NECHAT OČKOVAT A TO PROTI NIČEMU!!! MÁM JIŽ DOST INFO O OČKOVÁNÍ, JAKÝ JE MECHANISMUS A JAKÉ HNUSY VAKCÍNY OBSAHUJÍ A JAKÝ JE DOPAD NA ZDRAVÍ.KE VŠEMU JSEM MUSELA DOSPĚT SAMA, VŠECHNY INFO JSEM SI NAŠLA A NAČETLA NA NETU ČI V KNIHÁCH...NIKDO MĚ NEINFORMOVAL!!!
    TOTO JE VELKÝ A ZÁVAŽNÝ PROBLÉM, NEVÍM, JAK TOMU BUDU V BUDOUCNOSTI ČELIT, JE TŘEBA VELKÁ OSVĚTA, BUDU ŠÍŘIT DÁL, CO SE DÁ, VŠE, CO VÍM...
    MĚJME SE HEZKY A SNAŽME SE CHRÁNIT SVÉ ZDRAVÍ...

    COCCINELLE

    OdpovědětVymazat
  12. Veškeré výplody tohoto matrixu je hold zapotřebí chirurgicky zlikvidovat, jinak je to cesta do pekel

    OdpovědětVymazat
  13. Bolest hlavy - ano, ale již od cca 13:00. Na bolesti hlavy netrpím, ale toto bylo opravdu "hnusné". Hlavně pravá hemisféra. Samozřejmě jsem pojal podezření na Haarp a ani mne nepřekvapilo, že po klidných dnech opět v provozu.
    Možná příprava na "silný" vítr, který zvěstujou 4 dny dopředu. A to je otázka pro Snowmana. Je možné vědět 4 - 5 dní dopředu, že se vytvoří přirozený silný vítr a znát jeho trasu?
    Děkuji

    OdpovědětVymazat
  14. mdnamur

    Tuto otázku jsem si položila, když jsem si to přečetla na idnes. V noci z neděle na pondělí má silný vítr zasáhnout západ a severozápad Česka. Jak to mohou tvrdit s takovou určitostí? Také se těším na odpověď Snowmana.
    Zdravím. N.B.

    OdpovědětVymazat
  15. http://www.infobaden.cz/2011/11/15/podle-sibirskeho-kalendare-se-neodvratne-blizi-zacatek-sveta/

    OdpovědětVymazat
  16. pro 19:34 - v tom měřítku, jak se to podává na tomto webu - to je pouze minimum k čemu jsme se dopídili. Ono je to ve zkutečnosti daleko sofistikovanější a rozsáhlejší než si dovedeš představit! A hlavně - tak dlouhodobé, že s tím má problém i moje fantasie - a že ta je hodně veliká!
    .-)

    OdpovědětVymazat
  17. Kojíme, mazlíme, respektujeme, neočkujeme...
    A je nás hodně :-)

    www.slepicarna.cz

    OdpovědětVymazat
  18. mě popadla náhlá silná svíjející bolest hlavy tehdy, když jsem si třeba dala práci a celé dopoledne silně octovala a neustále rozpouštěla silné nálety práškovačů... V jednu chvíli mi něco řeklo, ať jdu rychle z domu a většinou ještě u branky přišla ta šílená bolest. Beru to pravděpodobně jako haarpové zastrašování...nevím,jak jinak si to vysvětlit.

    OdpovědětVymazat
  19. Moc se bojím mít děti, nevím, jak bych je ochránila proti očkování... Máte s tím někdo zkušenosti? Jak se tomu vyhnout?

    OdpovědětVymazat
  20. Hostem Jaroslava Duška je Henri Monfort - breatharián - člověk, který žije nezávisle na jídle

    http://www.ceskatelevize.cz/porady/10000000054-henri-monfort/211251000470001/video/

    OdpovědětVymazat
  21. Ano, je potřeba něco dělat, pracuji jako pediatr a mám obrovský problém s očkováním....naštěstí mám prostor si to mentálně ošetřit, dávat dětem dlouhodobě vyšší dávky vit D.
    Nemají teploty, zvládají to, dávám jen to nejnutnější a opravdu očkuji jen naprosto zdravé děti.je fakt, že rodiče jsou tak zmanipulovaní, přitom si neumí poradit s naprosto banálními věcmi, jako kdyby ztráceli přirozené ochranné instinkty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc Tě obdivuji, já jsem pediatrie a lékařství vůbec, nechala poté ,co jsem pochopila o čem to je.8 let jsem v tom pracovala a naprosto mě to znechutilo.Tebe obdivuji, že v tom vydržíš s jiným pohledem než ostatní.Jak se to dá vůbec zvládnout ? Teď jsem sice naprostý vyděděnec , ale mám aspoň čisté svědomí.Myslím, že pokud lékaři nepochopí čeho jsou otroky a přisluhovači, tak to tady nebude lepší.Měli by se vzbouřit a jít do ulic ne pro svoje peníze, ale za to, aby děti např. neměly nad hlavami antény mobilních operátorů a jedy všude kde se dá.Lékaři jakoby ztratili soudnost nebo trpně mlčí ? Děti jsou nemocné z tohoto světa a ne kvůli baktériím a virům a dokud svět bude takhle fungovat, tak jim očkování pomůže leda tak do hrobu,protože z toho jsou chronické problémy.narušené zdraví a doživotní závislost na prohnilém zdravotnictví.Ahoj,šiř osvětu dál ke kolegům,ať se jim rozsvítí !

      Vymazat
    2. Ďakujeme Vám!

      Vymazat
  22. lidem tu už zjevně chybí informace o epidemiích 19 a 20. století, kdy už kolikrát ani nezbyl žádný zdravý personál....než zbourám zeď, podívám se proč byla postavena
    současný rejdy armády a farmaceutů jsou nepopiratelné, ale je to proto, že ty nejnebezpečnější metly západní svět doslova vyhubil a chytaj fantas z nudy
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  23. Ad 19:34 :
    Nebuď naivní. Chápu Tvou humanistickou duši, která se zdráhá připustit, že zlo je skutečné zlo, a schopné všeho, co si lze i nelze pomyslet. Cílem zla je, aby lidé přejali jeho normy za své, a pomohli tak ke zrození té nejehorší společnosti,civilizaci jaká na zemi ještě neexistovala. Prostě peklo na Zemi. K tomu NWO jednoznačně směřuje, a už se tím ani před veřejností netají !!! (viz výroky p.Schwarzenberga na adresu NWO a Iluminátů)

    OdpovědětVymazat
  24. Ad Anonymní 20:19 :
    No a když je západní svět vyhubil, tak musely zákonitě (podle pravidla hamižnosti)přjít na svět iniciátoři chorob uměle vypěstovaných v laboratořích, pokud má být "neviditelná ruka trhu" opět nasycena, a stoupat produkce trvale se zvyšujících zisků. Konec konců, někde jsem četl, že živou entitu pravé španělské chřipky z 1.pol.20.stol., mají mocnosti dosud pod zámkem. Takže časovaná bomba je zatím sejfu, a čeká na své oběti.

    OdpovědětVymazat
  25. Zaplaťpámbu za to, že mi fungovala docela slušně intuice už před dvaceti lety. Očkování mi tenkrát málem zlikvidovalo zdravý mozek šestitýdeního syna. V nešem městě se právě objevil první homeopat, který ho z následků vytáhl a my pak už vždy měli po ruce homeopatika, která se podávala ihed po očkování na eliminaci škodlivých vedl. účinků. Od té doby moje dětičky, dnes velcí chlapi, neměli v ústech atibiotika, ani jiné farmaceutické fujtajbly. (No, a co se týká kojení, mazlení a jiných maminkovských vymožeností, šlo to jaksi samo, brala jsem to tak, jak to tehdy všechno v životě přicházelo s hravostí a radostí..)

    OdpovědětVymazat
  26. Hele a jste si jisti, že ty nemoci tady byly přirozeně? A byly opravdu nutné? Zajímal jsem o geanologii mých předků....a kromě ženských vyjímek, se všichni dožívali hodně vysokého věku. Nad 80 let a více. Až po válce to šlo dolu. A jistě jste viděli obrazy ze středověku, kde se v pozadí objevují létající talíře.... .
    K mazlení a kojení...., připadá mi trochu divné, že se to musí nějak zvlášť připomínat dnes lidem(jak píše pediatr výše),vypadá to jakoby ztratili rodiče INSTINKT! "Nemazlit, nekojit apd.." - je přeci proti naprosté přirozenosti a všemu co v lidech je! Takže....mě to vede k úmyslu. koho a proč? To si nechám(zatím) pro sebe, musím to ještě pořádně strávit.

    OdpovědětVymazat
  27. Mě docela překvapily tyto informace :

    Vatikán podporuje myšlenku, že inkarnace Krista je jedinečná událost v historii Země svázaná s lidským „zhřešením“ a „prvotním hříchem“. Tato idea byla hlavním těžištěm v rozhovoru otce Funese v květnu 2008, který měl titulek „Mimozemšťan je můj bratr“. Funes řekl, že inteligentní mimozemský život neměl zkušenost s „hřešením“ a smí být „osvobozeni od prvotního hříchu....čímž zůstávají v plném přátelství s tvůrcem.“ To umožňuje pohlížet na ně jako na „naše bratry“, jak vysvětluje Funes:

    „Právě tak jako na Zemi existuje mnohočetnost tvorů, mohou existovat další bytosti, dokonce i inteligentní, které stvořil Bůh. To není v žádném protikladu s naší vírou protože nemůžeme klást limity na tvořivou svobodu Boha.... Proč o tom nemluvit? To by bylo stále součástí tvoření...“

    OdpovědětVymazat
  28. Pre anonyma 1. prosince 2011 15:11: Odmietnutie ockovanie je priestupok. Vyriesite ho takto: http://www.slobodavockovani.sk/news/ako-na-ruvz-cast-1-/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.