17. listopadu 2011

Brutální chemtrails udržují inverzní oblačnost

Brutální (to slovo mám od mladejch (:-))), doufám že správně použito) chemtrails v den státního svátku 17. listopadu udržují pilně inverzní oblačnost a smogovou situaci tam, kde je třeba (Ostravsko). Všimněte si chemohvězdice nad Prahou - Pražákům je doporučeno opustit hlavní město - bodejť, aby se báli manifestovat.
Žlutý příkrov nad ČR si udržuje tvar. Nad Šumavou je udržován obdélník jasna, určitě s nějakým záměrem. Kolem něj jsou napíchány díry radiačních paprsků k udržení tvaru. Nad Budějicemi mám opět dírky, ale zdá se, že se to trochu jasní směrem od Šumavy.
Nebojte se chemtrails. To, že jsou lidé nemocní, není prioritně kvůli chemtrails, je to kvůli snížené imunitě ze stresu, který si sami působí a mohou sami ovlivnit - důsledek špatné stravy, málo pohybu, nedostatek odpočinku, atd. atd. Pak se vás chytí každý bacil a může působit i znečištění vzduchu.
Každý už bude vědět, co se ho týká. Mě se týká občas špatná strava, často nedostatek odpočinku - jakmile to napravím a trochu dodržuju, jsem úplně v pohodě.
Tak si z chemtrails nic nedělejte, odpočiňte si, a zabavte se něčím hezkým, a buďte každý den o trošku lepší, než normálně jste, ať nám to světlo stoupá.


15 komentářů:

  1. http://energieupramene.blogspot.com/2011/11/keelyho-zvukova-dynasfera-v-praxi.html uz som to sem daval tak iba pre istotu aby sa to nestratilo pretoze si myslim ze je to dolezite, aj ked bude treba viacero konzultacii jak to vsetko dat dokopy je to zostrojitelne

    OdpovědětVymazat
  2. U Havířova oblačnost protrhána, svítí Sluníčko, ale čározmrdi lítají a prasí to tady, takže octuji, octuji octuji...

    emv

    OdpovědětVymazat
  3. Zrovna dnes ráno, když jsem se podívala ven, jsem si uvědomila, že kolem chemtrails už vzniká docela hysterie. Vím, že je třeba, aby se o tom dozvědělo co nejvíce lidí, ale spousta z nich je nepřipravená toto přijmout a bojí se. Vytváří tím vibrace strachu, které se temným hodí. Spoustu lidí se začne bát vylézt ven, jít se projít do přírody, což je pro naše těla velmi očistné. Prosím, posilujme v sobě myšlenky na to, že jsme imunní vůči všem pokusům temných. Své životy si tvoříme svými myšlenkami, ať jsou tedy naše myšlenky radostné a beze strachu, i když kolem nás není vše růžové.
    I.

    OdpovědětVymazat
  4. Dneska ráno se zase ''sprejeři'' vyznamenávají:-(

    OdpovědětVymazat
  5. Ta to brutalny paradox ,ni ?
    /Dobre si to Osrgonete použil./ Ja len - vo všetkom zlom je niečo dobré. Pokiaľ sa objaví, že "že pražáci choďte von z mesta" tak to navedie ľudí aby sa pýtali : a PREČO ???? Dúfam teda.
    ADW

    OdpovědětVymazat
  6. Souhlasím,zdraví se dá udržet i v těchto podmínkách. Slunce v duši. Rosa

    OdpovědětVymazat
  7. tohle to je ale drsný...hodně silný chemtrails !!!

    OdpovědětVymazat
  8. Nojo, dělal jsem generálku s technickym upgradovanim Chebskeho cloudbusteru. Ale to musej vedet i oni. Dnes ale poustim do provozu. Nashledanou sedivosti.

    OdpovědětVymazat
  9. V dobře ogiftovaných oblastech jsou chemtrails neškodné a... jsou víceméně psychologickou válkou.

    OdpovědětVymazat
  10. Včera večer jsem vyčistila větší amethyst- menší jemně vibrační krystaly a dala na okno s tím, že on jedinný může s tou nehybnou dekou snad pohnout. Dopoledne byla již lepší viditelnost a deka zvedlá nad úroveň krajiny a nyní slunce probleskuje skrze mraky, které se dokonce hýbou a mění tvar, jak je proudění v té vyšší vrstvě. Protože jsme v údolí, tak to považuji za malý zázrak. Letadla naštěstí neslyším, vidět by stejně nebyla. Síla krystalů je stále nedoceněná. Nezapomínat pravidelně čistit. Jitka

    OdpovědětVymazat
  11. Nasledujúci screen ukazuje trocha zretelnejsie ako hnusne je počarbané slovensko, česko poľsko, a kúsok ukrajiny....
    http://i40.tinypic.com/j5b22a.jpg
    Minulý týždeň bol u nás pokoj, ale asi nám tu moc slnka svietilo tak svine už tri dni dozadu začali tak behať na tých lietadlách že to máte problem zrátať....

    OdpovědětVymazat
  12. Muzu jenom potvrdit, na ostravsku praskovali jako uz dlouho ne. Litali do zatacek i smycek, vubec se s tim nesrali. Ale nastesti slunicko i tak prosvitilo.
    Tsignotschka

    OdpovědětVymazat
  13. Stale si myslím, že "zlo" treba narúšať diplomaticky, zvnútra. Nechce sa mi veriť, že nie sú piloti, obsluha, čo sú známi vašich známych. Hm, som presvedčená, že i tu na tomto blogu niektorí vedia - ale nepovedia.
    Bo

    OdpovědětVymazat
  14. A helemese, na tom posledním snímku je zřetelný ovál, z něhož jakoby vycházejí čáry ve formě 5ti cípé hvězdy. A ten ovál je nad bývalým vojenským prostorem Ralsko !!! Že by nám lhali, a mají tam "něco" v utajení v provozu ???!!!

    OdpovědětVymazat
  15. A co když jsou ta letadla řízena jen autopiloty/roboty ? Softwar nebo stroj nemá cit, plní pouze slepě zadané rozkazy. Dokonce jsem někde zachytil článek o tom, že Pentagon utajuje jakýsi program Human Drone, dle něhož má docházet, za součinnosti divize Skunk Works společnosti Lockheed Martin a zbrojní korporace Northrop Grumman, k výzkumu, vývoji a výrobě biorobotů za použití vysoce sofistikovaných softwarů a biočipů. Každý takový "jedinec" má být údajně samostatnou jednotkou, jejíž programy se mohou nezávisle na centru samy upravovat na základě vyhodnocení informací a podnětů, které při plnění úkolu biorobot získává. Může být monitorován na dálku a jeho porgramy samozřejmě na dálku korigovány. Může dokonce "někde" v úkrytu vypnut vyčkávat do doby, než dostane další úkoly. V případě, že by došlo k vyzrazení jeho stanoviště nebo dokonce pokus o útok na něj nebo k jeho zajetí, samostatně se pokusí přesunout na jiné místo, přičemž hlásí centru každou takovou událost a vyzývá své loutkovodiče, v případě, že to tak vyhodnotí, k povolení použití síly nebo zničení nepřítele.
    Takže doba, kdy lidé stanou proti robotům, asi nebude příliš vzdálená !!! Kdoví, co se děje v Lybii, Sýrii, Somálsku apod. A kdoví, co se bude dít v tomto směru zanedlouho v Pákistánu a Íránu !!!
    K doplnění ještě uvádím, že krátce před svým tragickým skonem v roce 2002, pustil na veřejnost ruský generál a pozdější gubernátor Krasnojarského kraje Alexandr Ivanovič Lebeď informaci, že z ukrajinského Podněstří,kde jsou dodnes největší zbrojní podniky bývalého SSSR, zmizelo k onomu roku přes 150 ks jaderných hlavic, o nichž nikdo neví, kde skončily !!!
    Navíc tento generál hodlal dohlížet a ovládat činnosti v těchto klíčových průmyslových korporacích, poněvadž zjistil, že ruská armáda pracuje na tajném výzkumu, vývoji a výrobě podobných biorobotů jako američané. A nechtěl,aby se tyto stroje dostaly do rukou především radikálních islamistů, jako se předpokládá cílová stanice zmizelých jaderných hlavic.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.