14. listopadu 2011

Vydatné chemy nad Německem

Dnešní satelitní obrázky ukazují vysokou chemoaktivitu nad Německem. Zřejmě má vytvořit tlakovou níži, která bude nasávat pásmo oblačnosti od severovýchodu (pěkně se nám hranatí!). (Je to tak, Snowmane?)
No, neškodilo by zapršet.
Od včerejška lže digitální dálkově řízený teploměr - ukazuje o 2-3 stupně menší mráz než obyčejné teploměry. Cui bono?



12 komentářů:

  1. včera nám to tu nad Šluknovským výběžkem nehezky postřikovali, je tu ale už trocha orgonitu a Sylfíni to hezky rozpustili, dneska ale zase jedou o sto šest už od rána.
    Dal jsem na své stránky banner odkazující na tvého orgoneta, nevadí-li ;)
    zabydlil jsem se tu u tebe.

    OdpovědětVymazat
  2. Tuto neděli byl v Teplicích zcela nedýchatelný vzduch,vyšla jsem ven a hned jsem se radši vrátila domů. Večer kolem sedmé dostala inverzní mlha nafialovělou barvu,dcera říkala mami podívej,co to je? Chtěla bych být mít krásné silné myšlenky,ale jak mi poslední dobou je,radši nekomentuji.

    OdpovědětVymazat
  3. Tady na západe SRN je uz pár dní s chemtrails klid,i dnes je nebe nádherne cisté,totez na holandské strane.
    Zdravím orgonauty.GJ.

    OdpovědětVymazat
  4. Srdečně zdravím Orgonet a jeho příznivce. Tak nám tu opět mezi Lužickými a Jizerskými horami jedou a sypou o stošest! V 15,OO celé město v mhavém páchnoucím oparu a do toho prosvítá ostře slunce! Tři dny už nemá m přístup k flight radaru mapa je černá prý porucha serveru, asi je naštval ten Island a to Israelské letadlo! Vzal jsem to tedy přes mapa-online.cz, ale nemohu určit typ letadla! Ale je tam, alespoň označení! nyní se tu prohání jedno velké letadlo za druhýn i s doprovodným menším! V 15,O2 CPA 288 a SBI 900 , to menší je chvílema vepředu a chvílema vzadu. V 15,15 byly obě nad polským územím nad městečkem Sycow! Jinak je v PLR přímo rojeníčko!!! To, co jseme tady na severu zažívali minulý týden bylo děsné! Ve středu o půl dvanácté v noci nebylo vidět na 1 m z okna taková ,,páchnoucí clona,, tu byla! Pokračovalo to i ráno až do večera a teprve v pátek večer se začalo jasnit! Jinak potvrzuji to, co píšete o tom dnešním chemtrail. zasahuje to vydatně i se,m! Jenom mně minulý týden překvapilo, jak se striktně drželi a kopírovali tvar hranic ČR! (To se stalo v uplynulých 11 dnech vícekráte. No nic mějme slunce nejen v srdci, ale i v duši! A spojujme se, tím je nejvíce nakrkáme! Díky za Orgonet a jsme s vámi na stejné vysílací srdeční vlně. Srdečně zdraví Indy.

    OdpovědětVymazat
  5. u nas rano krasne, v 11 padla bílá tma a je do ted.. to jest 15:55... SEVERNI CECHY - MNICHOVO HRADISTE... bejva to tu nejak casto na to ze tu neprselo buh vi jak dlouho...

    OdpovědětVymazat
  6. Dnes nad Frenštátem silně ''sprejovali''.
    Ráno byla čistá obloha,v poledne již na obloze šeď a zataženo.

    mentzer's boy

    OdpovědětVymazat
  7. Srdecne zdravim z Anglie-severozapad-Burnley-uz osmy den je tu chemodeka ze si na ni muzem skoro sahnout,snazim se vyvesovat rucniky a vyvaruji ocet na zahrade,ale vubec to nepomaha.Neni videt vychod ani zapad slunce a dost to po ulicich nejak divne pachne,moje snaha je asi malo na tuhle clonu,sem tu zrejme sam kdo aspon trochu bojuje proti NIM,ozvete se prosim kdo bydli treba pobliz spojime sve myslenky a doprejeme si trochu svetla.Jinak sem si vsiml na anglicanech,ze je jim to zrejme uplne jedno co se jim deje nad hlavami,snazil sem se v praci nahodit tento problem svym spolupracovnikum,ale divali se na me jako na zjeveni,vubec je to nezajima.Tak zatim a dekuji za tyto stranky-V JEDNOTE JE SILA!Ludva

    OdpovědětVymazat
  8. ... chcú nás vysušiť ?
    Na slovákoch the same.

    OdpovědětVymazat
  9. Jen se podívejte na karetní hru Ilumináti z roku 1995 !!! Autor v nich předpověděl celý projekt NWO !!! Jede to přesně podle těch karet : nyní probíhá karta (Occupy) Wall Street. Stále probíhá karta Goal Population Reduction, a k ní se přidružuje karta Center for Disease Control. Ty poslední dvě mohou souviset s těmi chemodekami, které tu již delší dobu klimateroristé "špendlí".

    OdpovědětVymazat
  10. Kde se na ty karty lze podívat nějak celkově? díky....

    OdpovědětVymazat
  11. pro 0:59 - to by teda znamenalo, Occupy Wall Street je nahraná! Že to zmanipulovali "ONI"....safra....jdu se ukotvovat - mysl do srdce... . Čemu pak věřit...jen svému instinktu...

    OdpovědětVymazat
  12. V Protokolech sionských mudrců je jasně řečeno, že budou vytvářet falešné opizice, falešné protesty aktivistů apod.,aby strhli všechny lidi, kteří se "dosud nevybarvili", na čí straně "stojí". A nemyslete si, všechny demonstrace a protesty mají pečlivě zdokumentované
    pro dobu, až budou aktuální karty "Martila Law" , "Death To All Fanatics" , "Emergency Powers" a "Mass Murder"!!!
    Mají opravdu velmi dobře naplánované a zorganizované satanské drtící kolo napodobujíc tak "Boží mlýny", ale v tom negativním : satan se po Bohu vždy opičí, poněvadž jeho inteligence tu Boží nemůže nikdy trumfnout, a tak se ve svém hněvu, nenávisti a vzteku uchyluje k převracení všech "věcí Božích". Takže zatímco Boží mlýny drtí nespravedlivé a darebáky všeho druhu, satanský drtič napadá výhradně ty, kteří nejsou na jeho straně, nesouhlasí s jeho aktivitami a myšlením, nebo se doknce opováží proti zlu bojovat !!! Je proto třeba v takovém případě vždy počítat s oběťmi, pokud se někdo rozhodne proti zlu odporovat nebo bojovat !!! A pokud to nechcete podstupovat nebo akceptovat, pak nic nepodnikejte, a dál více a více "krvácejte", protože je to v ostatních případech jen pouhé chabrusáctví (ti se 6ti cípou hvězdou ten termín znají moc dobře !!!) !!!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.