23. listopadu 2011

UFO pronásledují britská letadla

Díky čtenáři za odkaz. Natočeno údajně 21. 11. 2011. Zajímavé ...

14 komentářů:

  1. Ktore z tych flakov ma byt akoze ufo???

    OdpovědětVymazat
  2. Před několika lety jsem podobný jev viděl i nedaleho Hradce Králové. V nezvykle nízké letové hladině se pohybovalo velké dopravní letadlo a stejnou rychlostí, jenom trochu v trochu posunuté dráze, ho sledovala stříbrná trubka, tupé konce, žádný zvuk. Velikost trubky asi jako trup letounu bez křídel. (czk)

    OdpovědětVymazat
  3. Ak by lietadla niekoho prenasledovali, tak urcite nie v dokonalej formacii ako z leteckej show.

    OdpovědětVymazat
  4. ahoj všem :)

    Orgonetku máš tam mejla, ovšem nevim zda se doručil, automat. vzkaz mi přišel..

    Posledních 20 dní tu byla nízká oblačnost, celkem tlustá peřina a poslední dobou mám opravdu co dělat, aby bylo jasné modré nebe.. Už 3 tydny tu je nonstop šedivo, pouze 1 den se mi podařilo asi na 3 hodiny prostřelit díru skrz ale spotřeba svíček i psych. energie obrovská.. :) Zdá se, jakoby se neco změnilo, ale asi to bude tou tlouštkou té deky.
    Jinak na mape evropy je jasne videt, že vzduch se tu ani nehne, furt šedivo, proudění větru je nasměřované tak aby "obíhalo" kontinent stále dokola.. :)))

    přeju maximálně úspěšný den v každé činnosti
    s láskou
    sv.

    OdpovědětVymazat
  5. Vždy se pousměji, když si přečtu, že "UFO pronásledují... či UFO je pronásledováno..", atd.
    Ani moc nezpochybňuji věrohodnost, hodně těch videí je skutečných, až na několik zdařilých hračiček.
    Takzvané "UFO" s vojenskými složkami kooperují. Samozřejmě ne na plánu pilot-pozemní kontrola.
    Určitě ano na plánu vyšší velení-vláda.

    UFO je podstaty démonické. Důkazů a evidence je
    za těch posledních 50 let shromážděno až až.

    OdpovědětVymazat
  6. a co je tohle?? http://www.youtube.com/watch?v=t8t6GDUrLuQ&feature=related

    OdpovědětVymazat
  7. Já ten doutník viděla několikrát chemtrailovat,bála jsem se to říct,protože to už nemůžu říct vůbec nikomu - podívej to letadlo nemá křídla :))

    OdpovědětVymazat
  8. To už začíná také do informací prosakovat, že UFO jsou démonického původu neboli démonické entity spolupracují s lidskou světovou elitou na ujařmení světa skrze NWO. Mnoho lidí o tom nic neví, jiní to odmítají jako nějakou středověkou frašku,báchorku, a další se děsí, že démoni, peklo (viz http://www.youtube.com/watch?v=SHbyRkklIhg - s českými titulky, a http://www.youtube.com/watch?v=EL15BpqK-gw - též s českými titulky)a podobné věci, jsou skutečností. Jak jsem již připomínal na jiném místě, je třeba přistupovat ke podobným skutečnostem a událostem střízlivě a uvážlivě. Nic nelze, co se týče existence čehokoli, vyloučit. Svět není tak spotřebně konzumentsky jednoduchý, jak se nám ho snaží banksteři a terrorističtí pohanští globalizační eurohujeři k věření předkládat !!!

    a podobné věci existují

    OdpovědětVymazat
  9. To anonym, co viděl letadlo u Hradce
    Viděla jsem to samé, letos v září, nad městem Písek. Dopravní letadlo provázené stříbrným předmětem. Zvláštní.

    OdpovědětVymazat
  10. Vážení, a čo nedémonické, ale naopak anjelské bytosti z kozmu, ktoré s našimi vládami nespolupracujú, pretože naše vlády nemajú záujem? Prečo nespomeniete aj tie? Ak už poviete A, patrilo by sa na tom mieste povedať aj B.

    Alex Collier - Konferencia transformácie Zeme:
    http://www.cez-okno.net/rubrika/serial-alex-collier-konferencia-transformacie-zeme

    OdpovědětVymazat
  11. Andělé nepotřebují dopravní prostředky. Ti se pohybují vesmírem, tedy i nad Zemí a na Zemi, spontánně, neboli mocí své vůle, která jim byla od Boha dána. Démonické duchovní entity se pohybují podobně. Ale démonické fyzické entity už na cestování vesmírem a mezi dimenzemi musejí mít vesmírné lodě (schránky,kapsle) jako my lidé. My máme stroje ryze fyzické povahy. Ty démonické již mohou mít i jiné vlastnosti než fyzické, a mohou je snad také podle potřeby měnit, aby mohly cestovat v rámci celého vesmíru, a možná také v rámci jiných světů,vesmírů,dimenzí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud tu je řeč o démonických bytostech , tak ty jsou svým původem stejné jako ty andělské , pouze se postavily proti Nejvyššímu . Tedy démon = padlý anděl a padlý anděl byl kdysi Božím poslem než vše , co mu bylo dáno a svěřeno zneužil a zpřevrátil proti Bohu a veškerému životu . To znamená , že démon stejně jako běžný současný anděl přebývající v Boží přítomnosti nepotřebují žádné fyzické prostředky k cestování neboť to jsou duchovní entity , tedy duchové . Démoni jsou v současnosti ale ve svém pohybu tak trochu omezeni = nemohou zpět do Boží přítomnosti ze které byli pro své zlo vyhnáni. Jejich sídlem je nyní podsvětí , čili "hluboká jáma" (jak je popisováno v Písmech ) a to zřejmě není myšleno jako něco nereálného a neskutečného . Může s tím úzce souviset legendární Shambala , nalézané tajemné skleněné tunely propojující celý svět atd. Jen Babí hora , kde jsou také sklovité tunely a vyšší výskyt UFO , je podle legend doslova provrtána tzv. jámami , které vytvořili v dávných dobách právě démoni. Andělé přebývají v nepřístupném Božím světle a tam kdysi přebývali i démoni . Pak ale byli vykázáni do podsvětí - do nejhlubší tmy , což je opakem světla a symbolikou jejich vzpoury. Démonické bytosti jsou také nazývány mistry v klamu a lži a jejich cílem je svést a odvést tak od Boha co nejvíce lidí a obrátit tak jejich pozornost jen na sebe . K tomu právě mohou používat zmiňované UFO , které jinak pro sebe nepotřebují , ale jsou významnými činiteli v jejich záludných plánech s lidmi a tím i tak předložení invazní myšlenky o popření samotného Stvořitele , neboť se ve svých UFO prezentují jako vyšší vývojový evoluční stupeň a i tzv. "osivatelé Země".

      Vymazat
  12. Pro anonymní 13:10
    Pro anonymní 10:51
    Pro anonymní 10:21
    Pokud skutečně mluvíte pravdu, pak jste jistými svědky, že k těm událostem doopravdy dochází. Já jsem též "něco" viděl, ale raději o tom téměř s nikým nemluvím, poněvadž mi výsmech nestojí za to. Tím nevylučuji, že některá videa jsou upravené hoaxy nebo fake. Při dnešní technice a jejímu vybavení, znalostí příslušných softwarů to zřejmě není asi až tak těžké zvládnout. Proto, pokud někdo z vás je počítačově hodně vyspělý, měl by projevit jistou pokoru a porozumění vůči těm, kteří takto technicky zdatní nejsou, a proto těžko rozeznávají hoaxy a fake od záběrů skutečných událostí včetně předmětů, jevů nebo aktérů. Místo znevažování, hudrování a cynického vzdychání, nacházejte cestu diskuse, a případného vysvětlování pravé podstaty předkládaných materiálů. Včetně erudované obhajoby svých tvrzení, pokud se do "toho" pustíte na vědecké, odborné nebo technické bázi. Ostatní méně vzdělaná a znalá čtenářská obec si může dovolit jistou naivitu v rámci svých příspěvků podle hesla, že žádný učenec z nebe nespadl !!!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.