6. listopadu 2011

Meteorolog k předchozím dvěma článkům

K posledním 2 článkům:

K článku http://orgo-net.blogspot.com/2011/11/bleskova-povoden-v-janove-zlate-tresky.html :

U té nepatřičné žluté barvy na NM produktu souhlasím, že se dost možná jedná o nějaký dost aktivní typ uměle EM impulzy ovládaných systémů, především bouřkových.



To, o čem píšete jako o "inverzní hrázi", tak bych nazval blokující Východní anticyklonální situací, která zadržuje v západním středomoří Tlakovou níži, která tam teď způsobuje a bohužel bude ještě způsobovat silné deště... http://www.wetterzentrale.de/pics/Rtavn001.png Tady vidíte rozložení tlakových útvarů.

Umělá "inverzní" nízká oblačnost na západní hranici anticyklonálního proudění totiž zabraňuje tlakové níži v Z středomoří, aby na východ od sebe nasála teplý vzduch i u země, ten aby začal stoupat a tím pádem aby se TN přesunula na Východ; to se ale nestane a níže zůstane v oblasti dokud se tam nevyprší a nerozpadne se za 2-3dny...



K článku http://orgo-net.blogspot.com/2011/11/dnesni-zluta-deka.html :


K těm dírám v oblačnosti - tam si nejsem jistý. V daných oblastech mohou být lokální vyšší kopce, které sahají nad oblačnost...ale na druhou stranu jednu díru myslí poznávám, že je nad vrcholem Kleť, kde je zároveň obrovský vysílač...

Pěkný den,
Snowman

17 komentářů:

  1. V´daka Snowmane, Orgonete.
    Bo

    OdpovědětVymazat
  2. http://xman.idnes.cz/wilhelm-reich-propagator-orgasmu-jehoz-knihy-palili-fasiste-i-amerika-1ea-/xman-styl.aspx?c=A111105_163138_xman-styl_fro

    OdpovědětVymazat
  3. na účet mnoha ostatních zavlažím si zeleninku, co pak exportuju těm hlupákům na severu )))
    Španělsko, jih Francie, tyhle produkční země by mohly mít zájem o plné přehrady
    češi stejně furt v dílnách vyráběj laciný díly pro evropu, těm stačej zářivky, že
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak dneska se zadařilo, v půl jedný jsem začal... 2 litry v komíně a 7 litrů rychlovarnou konvicí na kameny...byl jsem skeptický, přiznám, ale do 20ti minut v šedých mracích bílé skvrny a za dalších 15 minut....modré díry...do 10ti minut "normálně" zamodralo se po x dnech!!!!! Celá vesnice a okolí Varů se začalo prosvěcovat. Lidi vycházeli z domovů...no paráda a já mohl s radostí a sluníčkem pracovat. Samo nachyběli "lepiči" děr. Dokonce jeden 4 motorák velice pomalu přelétával cirka ve 3 tisících.A teď se koukám na měsíc a i hvězdy..no to mi za to těch 64.-kč za ocet stálo. V makru za 8.-. Zdravím!
    Namur

    OdpovědětVymazat
  5. Meteorologické výstrahy: Evropa

    http://www.meteoalarm.eu/?lang=ce_CZ

    OdpovědětVymazat
  6. No, vždyť to říkám, že Kleť se toho klimaterorismu taky určitě účastní !!! Na vrcholu jsou dva vysílače. Ten vyšší (182 m) býval donedávna využíván k TV přenosům. Ale co se TV digitalizovala, nevím nakolik je v tomto ohledu zainteresován. Druhý vysílač/věž je asi poloviční výšky, a slouží ryze vojenským účelům !!! Takže Kleť je zřejmě odhalena. Který vysílač bude další ?

    OdpovědětVymazat
  7. Itálie je vydírána klimaterorismem banksterů a globalistů za to, že odmítá lichvářské půjčky na sanaci státních dluhů, vnucované mu MMF ???!!! Pak jsou eurohujeři větší děvky, než jsem si myslel !!!

    OdpovědětVymazat
  8. Namure, v Kauflandu bys kačku na litru ušetřil :-) Drží tam litrovky již asi měsíc na 6.90,- Teda aspoň u nás tady v Havířově.

    OdpovědětVymazat
  9. Já myslím, že cílem toho všeho je, aby zde nesvítilo slunce (v souvislosti s významnými astrologickými dny minulý a tento týden) a také aby déšť nespláchl všechny ty chemikálie ze vzduchu.

    OdpovědětVymazat
  10. Namure, giftuješ ? Jestli jsi v okolí Varů tak to je fajn.. mám pocit že tady na Západě Čech je nás nějak málo.

    OdpovědětVymazat
  11. pro 21:01...už jsem tam byl, všiml jsem si té ceny, co tady myslím ty inzeruješ.. .-)) Ale u nás ve Varech ho mají za 10,90.- .... mrchy...:)))
    Ale díky!
    Namur

    OdpovědětVymazat
  12. pro 19:52 - je to jen moje domněnka .....ale zapadalo by to. Berlusconi dokonce nechtěl invazi do Libye, přeci jen ho něco "ze života" Kadafi naučil... .-)))
    Namur

    OdpovědětVymazat
  13. Pro monach kozma

    V okolí Varů je nás málo, ale já se chystám nějaké dárky rozdat a octovat, co to dá...
    Zdravím tebe i namura Danda

    OdpovědětVymazat
  14. Kozmo negiftuju, to se musím ještě naučit.... . Jo taky si myslím, že nás je tu nějak málo. Ale i malí brouci udělají hodně práce! .-) Když o tom s někým mluvím, tak mi přijdou jak sjetý nějakou hlouchou a slepou chemií... .-))
    Namur

    OdpovědětVymazat
  15. gaga: v západních čechách jsem giftoval cca před 2 roky, na klínovci jem nechal 3 kg orgonitu, jinak v ohři je jich hodně ve varech i v chebu i sokolov, kraslice a každý větší i velký vysílač v tý době dostal 1-2 orgonity. U chebu na tý rozhledně cca 1 kg tam jsem letos byl a všude zataženo nad vysílačem modro a přes to modro 3 pruhy od letadel. Tenkrát jsem ve varech překazil plánované krupobití a přívalový déšť no a poslali na pruzkum ten černý vrtulník. předloni v červnu

    OdpovědětVymazat
  16. gaga: díky, budeme pokračovat... Aspoň já jo.
    ps: hledá se společník! :-)
    Namur

    OdpovědětVymazat
  17. Nevím, zda je Kaddafí skutečně mrtev. Zdejší článek "Video:smrt Kaddafiho" ze 7.11.11 se zdá jeho konec potvrzovat. I ten americký ministr Farrakhan měl slzy na krajíčku, když mluvil o barbarském zavraždění Kaddafího, a že jeho násilné smrti lituje. Přesto se mi stále nějak nedaří tomu věřit, že už nežije...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.