22. listopadu 2011

Aolian: Detekce škodlivin

Detekce škodlivin ve vzduchu kyvadlem

Společně s mým kámošem Nemem jsme si sestavili tabulku všech možných škodlivin, které byly při různých rozborech zjištěny v posledních desetiletích ve vzduchu nebo existuje určité podezření, že by v něm mohly vyskytovat. Obsah tabulky jsme zapracovali do naší ručně zhotovené předlohy pro práci s kyvadlem a několikrát denně se snažíme zdetekovat, které z těchto škodlivin jsou ve vzduchu přítomny v množství ohrožujícím zdravotní stav. Při aktivním sprejungu se pak snažíme pomocí kyvadla zjistit, které látky převažují v aktuálně rozprašovaných chemtrailsech. Napadlo nás, že osob pracujících s kyvadlem je velké množství a (nejen) jim by se mohl náš seznam škodlivin hodit, proto jej předkládáme k všeobecnému nakouknutí.

Přehled škodlivých sloučenin pro jejich detekci v ovzduší



sloučeniny hliníku                                       plísňové spóry
sloučeniny barya                                       živé baktérie
arzén a jeho sloučeniny                       mrtvé baktérie
chrom a jeho sloučeniny                       živé viry
kadmium a jeho sloučeniny                       mrtvé viry
olovo a jeho sloučeniny                               morgellony
rtuť a její sloučeniny                               mykoplazma
ostré titanové "střepiny"                       vysušené krevní buňky
stroncium a jeho sloučeniny                       submikronové částice
měď a její sloučeniny                               polymerová vlákna
nikl a jeho sloučeniny                               biologická značkovadla na vyhodnocování
antimon a jeho sloučeniny                       sterilizující látky
uran a jeho sloučeniny                               látky podporující demenci mozku
radioaktivní cesium                               látky na ovládání mysli
radioaktivní jód                                       látky reagující na haarpové ladicí trubice
radioaktivní thorium                               odpad z průmyslových výrob
jiné radioaktivní látky                               odpad z farmaceutických výrob
nanočástice železa                               odpad ze spaloven
jodid stříbrný                                               látky leptající sliznice
ethylendibromid                                       látky leptající kůži
methylalkohol
vychlazující látky na bázi síry
jiné vychlazující látky
obyčejný prach na srážení páry ve vodu
oxid uhličitý

Zároveň máme prosbu ke všem čtenářům týkající se doplnění dalších toxických látek do tabulky. Víc hlav víc ví a pokud by kdokoliv z vás věděl o dalších škodlivinách, které by bylo žádoucí do tabulky doplnit, nechť nás o nich zpraví, budeme za to moc rádi. Předem velké díky!
Tabulku aktivně využíváme teprve v posledních třech dnech a za tu dobu jsme pomocí kyvadla zdetekovali, že klimouši dosprejovávali do atmosféry hlavně sloučeniny hliníku a barya, pravděpodobně na stabilizaci stávajícího inverzního počasí. V některých případech sprejovali také obyčejný prach na podporu tvorby nízké oblačnosti. Co se týče přítomnosti radioaktivního izotopu jódu, slabě jsme ho detekovali stále, proto jsme nechali na naší zahrádce vyprchat do vzduchu trochu detoxikačního Jodisolu.

Plašičem myší proti haarpovým ladicím trubicím
Rád bych se s vámi podělil také o naši novou pracovní pomůcku proti klimateroristům. Získali jsme ji po bývalých majitelích při čerstvé debordelizaci našeho příbytku. Zrovna když jsme nejvíc hudrovali nad haldami zbytečných krámů, jaká je to škoda, že nám nefunguje přímá dematerializace, se odněkud zčistajasna vyloupnul starý plašič myší. Když jsme jej později uvedli do chodu, naše kuchyně se rázem ocitla v okupaci nesnesitelně pisklavého pronikavého tónu, který by snad vzbudil i mrtvého.
„Tenhle zvuk je tak příšerný,“ povídá můj kamarád Nemo, „že z něj začínám mít bolavé nervy.“ A potom mu došlo, že bolavé nervy má i v případě, kdy klimouši mohutně spustí haarpové ladicí trubice na scukávání umělé oblačnosti. Napadlo nás, že bychom mohli náš myšoplaš vyzkoušet jako sabotážní prostředek právě proti haarpovým ladičkám. Příležitost na sebe nenechala dlouho čekat. Hned následujícího dne dopoledne při nadějně se rozpouštějící mlhovém oparu se klimouši pustili do protiofenzívy s cílem obnovit nízkou mlhovou oblačnost. Přeletělo několik sprejovacích letadel a z krajiny se začala kvapem odpařovat voda. Potom pustili haarpové ladičky snad na plné kule, protože se rázem začaly tvořit našedivělé povlaky spojující se do celistvé inverzní mlhové deky. Chvilku jsme vyčkali a poté zprovoznili na plné kule náš myšoplaš. Do dvaceti minut začala mlhová deka světlat a podléhat postupnému rozkladu. Při jejím rozpadu se na obloze přechodně objevily našedivělé pruhy mraků pravidelně poskládané vedle sebe. Trochu jsme je prokysličili sublimací peroxidu vodíku. To jim neudělalo vůbec dobře a již před obědem zaplavily naši zahrádku hřejivé sluneční paprsky. Klimouši se samozřejmě pustili do hysterického sprejování, ale sluníčko u nás v pohodě vydrželo až do večera. Následujícího dne, kdy byly v dopoledních hodinách podobně příhodné rozptylové podmínky, jsme celou akci zopakovali a opět slavili úspěch. Ještěže máme náš skvělý podkrovní přístaveček, kde si může myšoplaš v klídku pískat bez rizika, že by nám přitom upadly obě uši.
Krásně hřejivého sluníčka jsme samozřejmě bohatě využili k naší radostné práci. K jaképak? No přece k pucování starých lemurských a atlanských vrstev, na kterých paraziticky operují bandičky virtuálních holografických temnářských duší, astrálními počítači pečlivě programovaných. Když se odstraní hlavní vyživovací substrát, spláchne to i všechny tyhle temnářské hologramy aj. šašky počmárané iluminátské do rozkladné žumpy, tak hurá na to!
  

13 komentářů:

  1. :-)) tieto staré plašiče myší / taká čierna krabička / so štvorcovou bateriou/? s blbým zvukom sme používali, .. tak idem pohľadať či ešte "žijú" a na tie šedé astrálne potvory to naštelujem
    :-)) Bo

    OdpovědětVymazat
  2. Malá ukážka "záslužnej" činnosti spolku Sisyfos:
    http://dolezite.sk/Mala_ukazka_zasluznej_cinnosti_spolku_Sisyfos_188.html

    OdpovědětVymazat
  3. milý Orgonete a ostatní,co zvracejí nahoru a ne dolu,myslím hlavu...při hnojení nebe si hlídat emoční tělo,dle pana Tolle je to výtečná škola http://www.youtube.com/watch?v=OPzn2cIFBaU

    OdpovědětVymazat
  4. jaj samé smutné spravy od occupy - cenzúra internetu,od vás čo nám striekajú na hlavy,u nás zase nejaká pochybná iniciatíva 99%,ktorá ma dokonca ma bilbordy a drahú reklamu v TV a rádii,a na zaver ešte to že naozaj sa snažia rozpútať 3 svetovú.

    http://dolezite.sk/Tak_predsa_220.html

    OdpovědětVymazat
  5. Píšete o HAARPOvých ladičkách. Napadla mne jedna zkušenost. Gustav Meyrink kdysi pospal svou vizi, v níž viděl jakéhosi mága prostřednictvím ladičky vyvolávat energie, které spustily první světovou válku.
    Mám ještě zkušenost, že jsem během jedné oblačnosti intenzivně meditoval a nahlas zpíval ÓM asi hodinu a půl v lese. Kamarád zatím šel na louku a když přišel zpátky nadšeně vyprávěl, jak se oblačnost rázem roztrhala (byla několikadenní) a před ním se objevily duhy. Možná to zní trochu moc "duchovnostředně", ale myslím, že toto může být způsob také boje. Tělo je schopno při soustředěné meditaci vyvinout značný náboj, který používají například léčitelé pod označením energie čchi.

    OdpovědětVymazat
  6. prosím vás nešlo by nějak upřesnit jak ten přístroj vypadá a jestli se dá někde koupit? myši máme taky, tak by se nám to hodilo jako univerzální prostředek na čistotu :-)

    OdpovědětVymazat
  7. tak jsem si vzpomněl...výročí zavraždění Kennedyho - 1963,bylo mi patnáct a proplakal jsem den.

    OdpovědětVymazat
  8. Možná opět dobrý postřeh jako v případě tvorby záporných iontů.Jen tak narychlo mne napadl vztah mezi kmitočtem a jeho tvarem.Určitě se nejedná o sinus ale o dosti deformované "cosi" s velkým počtem harmonických.Ty potom mohou místně narušovat"potřebné vibrace" pro chemoteroristy.Protože každá "krabička" bude originál,bylo by dobré to změřit vč.tvaru osciloskopem a zveřejnit.Třeba to bude velice inspirativní pro další "protiakce".Podle Kimatiky na světě neexistuje nic bez "vibrací".Po návratu bych se na to chtěl "podívat".Prosím O. aby případné údaje uložil "dohledatelně i pro troubu".Díky.
    Jěště dodatek k těm záporným iontům.
    Existuje čistička vzduchu na principu"elektronového větru".Je jedním z bodů mého zájmu ale zatím jsem neměl čas ji dostatečně"provětrat",hlavně ohledně výroby těch záporných iontů.Až něco zjistím,ozvu se.
    V.

    OdpovědětVymazat
  9. Hm, myšoplaš som už nenašla, ale premýšľam, na nete sú v e-shopoch novodobejšie podoby./dražšie/ a "bezhlučné" čiže na báze nečujných uchu frekvencií.
    Fungujú vraj napodiv dobre. Čo keď práve tieto by boli vhodné nielen proti myšiam ale i iným potvorám.
    :-) BED

    OdpovědětVymazat
  10. Pro David: Ty Davide, když jsi začal.... . Jednou jsem - v době mého probouzení - šel meditovat do lesa, sedl jsem si na kameny, zul boty i ponožky a začal.... Po chvíli ke mně přišla melodie a "slova", znělo to indiánsky, tak jsem to spustil z plna hrdla...nevím jak dlouho...., když z čista jasna začlo pršet. A to dost. Žádný vztah jsem v tom nehledal, jen čeho si nešlo nevšimnout, že ten liják se spustil nad lesem a vesničkou, kde jsem byl. Vyjel jsem autem z vesnice a hranice mokré čáry oddělovala místo deště. Auto bylo mokrý ještě dlouho a kam jsem přijel, všichni se divili, že někde tak děsně pršelo. Bylo to v červnu 2009. Kdo ví? Třeba se mi opravdu podařilo přivolat déšť.... V domorodých tradicích to za až tak neobvyklé nepovažují.. :-)
    Díky, že jsi se podělil o zkušenost!

    OdpovědětVymazat
  11. Pro David a Mdnamur: Ohledně magického ovládání živlů doporučuji přečíst Frabato, autobiografický román Františka Bardona (+ 1958) a Knihu adepta od jeho žáka Karla Goldmanna. Ezoterní dimenze ovlivňování počasí může být důležitější než se může zdát na první pohled...

    OdpovědětVymazat
  12. Česká hermetická společnost (unie, či jak se to před 2.sv.válkou jmenovalo) údajně provedla tajný rituál a astrální útok na samotného Hitlera. Málem ho to stálo život. Dal proto tyto aktéry vystopovat pomocí mágů,jasnovidců a podobných pochybných lidí, díky čemuž byli detekováni, následně pozatýkáni, uvězněni a transportováni do koncentračních táborů nebo nasazeni na nucené práce. Ale účel byl splněn, a Hitler si pak nesl stigma tohoto rituálního astrálního útoku až do smrti. Proto nemohl válku vyhrát, protože byl již v astrálu předem poražen !!! On proto vyhrával či prohrával jenom dílčí bitvy, které ho dovedly až ke konečné porážce !!! Jak říkával legendární mystik Hermes Trismegistos : "vše nahoře je tak, jako to, co je dole. A vše, co je dole, je tak, jako to, co je nahoře." A na to nikdy nezapomínejme, že svět viditelný je spojen se světem neviditelným jako spojité nádoby !!! To znamená, že se vzájemně ovlivňují !!!

    OdpovědětVymazat
  13. Já jsem nám domů také koupila čističku vzduchu s ionizátorem. Objednala jsem ji ze Vzdušínu a mám díky ní hned lepší pocit, že alespoň doma dýcháme čistý vzduch. Zapínám ji teda jen přes zimu, protože od jara do podzimu máme pořád otevřené okno.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.