23. listopadu 2011

Blokáda atlantického proudění a chemtrails

Pár momentů ze včerejšího umělého počasí.
Linie oblačnosti blokující atlantické proudění před vstupem do Evropy:

Vydatné ranní chemtrails nad Francií a Německem: 

V Česku se neznámo proč vytvořil uprostřed inverze čtverec jasné oblohy (díky za něj, i v ČB bylo jasno ....)

Možná že Snowman by měl k tomu nějaký komentář co se týče souvislostí?

Jinak by mě ještě zajímalo ohledně počasí předevčírem: I když média zarputile hlásila inverzi či sem tam mírné vyjasnění, žádné srážky, večer a v noci pršelo. Na satelitech z předvčerejška je vidět, jak od jihu jakási vzduchová masa, která vstoupila do ČR od severozápadu a narušila "inverzi", a místy pršelo, i tady u nás. Co to bylo? Jiná parta klimateroristů to záměrně narušila? Nebo v rámci pokusů?
Takhle vypadala ta narušená deka, z níž pršelo, která se normálně jeví jako "hladká".
Postup té vzduchové hmoty je dobře vidět na animacích.

15 komentářů:

  1. energie symbolu leccos ovlivnuje http://www.youtube.com/watch?v=pzdykAR4Bt8&feature=player

    OdpovědětVymazat
  2. Co to je za zprávu...
    Teď si to akorát každý přečte a řekne si: aha, tak oni tady blokují altanské proudění...
    Takhle se ale Zemi moc nepomáhá.
    V mém světě není žádná blokáda.

    Pavel

    OdpovědětVymazat
  3. ahoj lidi mam napad. opraste si letni gril nadupejte ho zhavym a pak pridejte stary hrnec plny octu jinak se toho hnusu na nebi nezbavime. myslim ze je to lepsi nez octovani kominem nebo konvici. gril je efektivni uz od prvnich 15 minut po zapaleni. doporucuji vyzkouset. honza

    OdpovědětVymazat
  4. Na tom předposledním snímku je zcela zjevně patrné, že "někdo" tu chemodeku nad Čechami doslova utrhl, a táhl ji JV směrem. Mají to na svědomí viditelné bublinovitě vředovité struktury, které se do chemodeky nasunuli jak červi do kůže od SZ. Zda je to nějaký nový experiment nebo protiútok jiné frakce klimoušů, ještě uvidíme.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Orgonete. Mám pocit, že vůbec, ale vůbec nebereš v potaz fakt, že v ČR už je pár desítek Cloudbusterů a ogiftovaných území. A díky tomu plány geoinženýrů prostě někdy selžou. A je důležité o tom psát. Ty protiakce nepochází od nějaké bájné "druhé skupiny klimateroristů", to je nesmysl. Ty protiakce pochází od nás, co giftujeme.

    OdpovědětVymazat
  6. Kalifornie http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ARNd6boLiU0#!

    OdpovědětVymazat
  7. Zdravím! Dotaz pro někoho, kdo má čas se tím zabývat: Když v ČR dochází dlouhodobě k vysušování vody, tak ale ta voda musí zase někde spadnout. Takže - je-li u nás dlouhodobě sucho, mělo by být někde dlouhodobě deštivo. A kde to je? (czk)

    OdpovědětVymazat
  8. ČT24 právě vysílala zprávu, že Evropu trápí velké sucho, Rýn odhalil další bomby z II.WW.
    Podle mne je autor této tlakové výše stejný jako v případě tlakové výše nad Ruskem, která ho vysušila a pak podpálila v roce 2010.

    Kontinentální Evropa s vlastní centrální bankou zřejmě neposlouchá tradiční britsko-židovské penězokazy etablované po roce 1815.
    Je to tradiční staletý spor kontinentálních evropských států s britským námořním impériem jehož zbytky ovládá několik rodin neevropského původu.
    Privátní ostrovní Bank of England má vlastní "tiskárny" liber. Makají na ně i prostí američaní, protože vlastní i část FEDu.
    Takže Amíci jsou znovu kolonií Britů....a jejich chamtivé bankokracie, das ist zum kotzen leute.
    r.m.
    http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/politika/partyzan-necas-a-politika-mafie_218181.html
    :-)

    OdpovědětVymazat
  9. http://www.youtube.com/watch?v=y9ouVCrplic&

    Nová pecka od Revolty :o)

    OdpovědětVymazat
  10. pro monach kozma :
    Kéž by to byla pravda !!! Ale mě je divné, že by cloudbustery a gifting jako takový mohl způsobovat "cílený útok", který se mohutně a široce pohybuje určitým směrem tak, jak to umí útoky haarpu !!! Cloudbustery přeci účinkují stacionárně na místě alias nad místem svého stanoviště, nebo se pletu ? Vždyť to musela být obrovská síla, když dokázala tu chemodeku utrhnout (ano, čtete správně - utrhnout !!!) a celou tu obrovskou masu sunout jinam (jako když se utrhne obrovská kra od ledovce) !!! A co to je za ty červovité, hadovité struktury, které se hýbou v té chemodece ??? Trochu mi to připomíná pohyb v písku pouštních červů z filmu Duna. Je to jev jen energetické povahy nebo je to něco hmotného (UFO, utajované stroje na úrovni UFO vyrobené metodou zpětného inženýrství člověkem) ???

    OdpovědětVymazat
  11. Pro 13:04 :
    Ty nesleduješ zpravodajství ? Bleskové povodně v Itálii, megapovodně v Indonésii a Číně, povodně na severu UK.
    A pak, zachytil jsem někde na netu zprávu, že to umělé vypařování půd je součástí globalizačního chaosu. Cílem je poškodit zemědělskou výrobu a potravinovou soběstačnost. Jsou na to 3 způsoby : povodně, horka, a vysušování/vypařování půd. A jak víme, tak všechny tři způsoby již byly na naše území použity. Díky Bohu, že máme dosud poměrně dobré zásobování spodními vodami, poněvadž se pod naším územím nacházejí také četné "artézské studně" a vřídla.

    OdpovědětVymazat
  12. Poznámka k 19:46 "
    K tomu britskému imperialismu a světové hegemonii : Vždyť se už veřejně píše, že hlavou NWO bude britská královna. Jí bude skrze NWO podřízen celý svět. Tzn.že hlava NWO je v Londýně, a její výkonné tělo světového policajta a teroristy v jedné osobě má svůj válečný stan v Atlantické alianci. Jedna jeho šovinistická vojenská bota utiskuje a šlape po svobodách a demokraciích západního světa, a druhá se o totéž snaží a pokouší i ve východní části světa. V Evropě se navíc Německo zřejmě dočká svého snu, vládnout Evropě jako její protektor. To ale zřejmě kříží plány globalistů, kteří chtějí Evropu podřídit přímo anglické královně. Německého protektora schvalují Itálie s Francií, čímž vytváří nebezpečnou koalici uvnitř globalistického spiknutí. Globalistům se zcela určitě nelíbí,že si Německo dělá ambice vládnout nezávisle Evropě, když je dosud od konce 2.sv.války v postavení de jure protektorátu vůči USA !!! To není výmysl, to je holý fakt !!! Proto si myslím, že globalisty ovládaní klimateroristé sužují Evropu suchy a chemodekami jako trest za své odpadlictví od globalistických plánů.

    OdpovědětVymazat
  13. Však se podívejte pořádně na kartu z hry Illuminati : Mezinárodní organizace počasí( je hned první v příspěvku)...tam není jen chemtrails. ale i vysušování...třeba... Takže se nedivme, že je takové neobvyklé sucho....

    OdpovědětVymazat
  14. Ještě mě napadlo, zda tento typ počasí (jakési stacionární chemodeky) může za spolupráce s haarpem generovat něco jako gigantickou "plynovou komoru". Haarp údajně může oscilovat výrony radioaktivního zemního radonu, zesilovat radiaci v geologických zlomech nebo radiaci ložisek radiokativních prvků pod zemí. Tuhá chemodeka pak může fungovat něco jako pevný strop "komory"(geoprostoru), a volně se pohybující jemná všudypřítomná mlha mezi ní a zemí jako vodivé médium zmíněné radiace. Je to jenom úvaha. Ale "divné" nálady, nevolnosti, bolesti, jistá celková paralýza apod. u spousty lidí, jakoby něco nebezpečného mezi námi naznačovaly ...

    Navíc jsem nalezl zajímavý článek na wikipedii o Severoatlantické oscilaci, která může se současným počasím souviset. Severoatlantická oscilace (NAO, North Atlantic oscillation) je komplexní klimatický jev v severní části Atlantského oceánu (speciálně spojený se změnami klimatu mezi Islandem a Azorami). Je převážně charakterizována cyklickými změnami tlaku vzduchu a změnami v drahách bouří v Severním Atlantiku. Je ve vztahu k Arktické oscilaci. NAO byla objevena v roce 1920 sirem Gilbertem Walkerem. Podobně jako jev El Niño v Pacifiku je NAO jedním z nejdůležitějších řídících prvků klimatických změn v severním Atlantiku, Evropě, Středozemním moři a severních částech střední Asie. Zejména v listopadu a dubnu vysvětluje hodně ze změn atmosférických poruch v Severním Atlantiku a následkem toho změn rychlostí a směrů větru, teploty a distribuce vlhkosti (v regionu) a intensitu, počet a dráhu bouří. Rozhoduje o tom, zda zimní bouře procházejí přes severní Evropu nebo jižněji přes Středozemní moře. Některé projevy ale ještě nejsou zcela vysvětleny, například proč jsou fáze změn NAO obráceny od počátku 80. let s následnými dalekosáhlými změnami v počasí Severního Atlantiku a Evropy, což lze těžko oddělit od antropogenních efektů.
    Napadá mě proto otázka, zda klimateroristé využívají těchto poruch klimatu umělými manipulacemi k dosažení požadovaných vlastností klimatu až na transatlantické úrovni (např. obtékání oblačnosti a větrů kolem Evropy, a udržování vysušujících chemodek nad ní).

    OdpovědětVymazat
  15. Jsme trestáni globalisty a jejich prodlouženou rukou klimateroristy za to, že neposloucháme (jak ČR, tak také další evropské státy) příkazy komisařů, zastupující globalistické samozvané vládce.

    Itálie navíc dostala výchovnou lekci prostřednictvím nedávných bleskových povodní. Byl vystřídán italský premiér a nový podpořil vydání státních dluhopisů, které okamžitě (předem dohodnuto) ve velkém počtu skoupila Evropská centrální banka za podmínky vysokého úroku přes 6%. Hned nato požádal italský nový premiér EU o finanční pomoc před státním bankrotem.
    Jo,jo, globalisté jsou mazanější a bezohlednější než naši evropští neschopní eurohujeři, kteří si globalismus hodlají vysvětlovat po svém bez vlivu Atlantické aliance (USA,UK)...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.