16. listopadu 2011

Frekvenční mříž a telemetrický disk

Ahoj Libore, jasně že mě tvůj mail zaujal, a vidím to taky tak, jak píšeš. Orgonet.


Ahoj, posílám fotku kterou jsem pořídil 9.října 2006 u Bělé pod Bezdězem, bylo to na mobil z auta. Samozřejmě jsem fotil“ Frekvenční mříž“.
Po přiblížení uvidíte jasný telemetrický disk, který se v ten moment rozsvítil.
Tyto lodě pozoruji cca 30  let. Jsou tady pořád a není nikdo kdo by je nemohl vidět. Chce to jen otevřené srdce a vyslat  kontaktní myšlenku, je to jak telefonní číslo na sourozence.
Náš mozek je totiž elektromagnetický radar, který přímá a vysílá energie. Není to vytvářeč myšlenek jak si většina lidí myslí. Myšlenky naší duše se vytvářejí přibližně u soláru.
Takže takhle funguje telepatie  a naše srdce respektive emoce funguje  jako třídič, protože  informace můžeme získat  jak  od temných sil tak od pozitivních jak to komu vyhovuje.
Stejné přitahuje stejné.
Komunikace  s těmito bytostmi je super. A velice jednoduché, zvládnete to  všichni.
Bylo mi řečeno že frekvenční mříž  slouží hlavně k zoufalému pokusu  odstínění jemnovibračního pole, které vysílá centrální slunce naší galaxie.
Toto pole upravuje naše DNA a následně zapojuje čakry, které fungují jako rádiové stanice k připojení na informační dálnice naší galaxie.
Pak se děje co VŠUDE  okolo vidíme, PROBOUZÍME SE.
A víte co je na tom to nejlepší?
Všechno tohle víte, ROZPOMÍNÁTE SE. Pravda je ve vás.
Libor

16 komentářů:

  1. Kde je ten teledisk? Nespletli jste si to s teleshopem?

    rainman

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkně napsáno, pod fotkou. Cítím to stejně. Je důležité rozvzpomenout se. Není nic, co bychom nevěděli už před naším narozením, než jsme byli políbeni andělem zapomnění.

    OdpovědětVymazat
  3. Jedna z hypotez, preco to sypu bola aj ta, ze chcu zabranit prenikaniu urciteho ziarenia na zem. Mozno je to aj to tomto.

    OdpovědětVymazat
  4. Veľmi pekné. Cítim to podobne. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. to je normální světýlko z mobilu které se v okénku odráží.. pokus o senzaci.. rád čtu tenhle blog, ale tohle je fakt dost ujetý a divim se, že sem vůbec něco takového dáváte číst..

    OdpovědětVymazat
  6. Petr H :ano,neposmívejte se dětem (cca do 3 let),když si s "někým" povídají.Jen ony ví s kým,ostatní ne.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak já myslel, že ty telemetrické, sondážní, špionážní, hlídkové atd. sondy, které často na obloze ve dne i v noci svítí jako malé kulovité objekty, jsou tu jenom pár let. A oni už přes 30 let !!! No to je pěkné.
    Mohou to být také hypersonická letadla z utajovaného projektu Pentagonu pod označením Aurora. Na níže uvedeném videu vám jedna taková Aurora (černý trojúhelník se světly na spodní straně)ukáže názorně, jak se umí svítivou plazmou zcela zamaskovat, a nakonec teleportovat (prostě z toho místa zmizí !) na jiné místo :

    http://www.youtube.com/watch?v=Sc057SdFpm0&feature=related

    a proto honíme po obloze falešné "noční slunce" nebo "divný Měsíc" !!!



    Podobně je to s denním "druhým sluncem". Tam ještě vtupují další dva fenomény :

    1. svítivou plazmou (jako bílá koule) ukryté 3D objekty (Aurora,Falcon,utajené družice příp.haarpové stanice,UFO ?)v atmosféře nebo na nízké orbitě Země.

    2. odraz slunečního světla a záření na okrajích jakési gigantické čočky/stínítka/mřížky před sluncem. Zde může být těch gigačoček hned několik, a různě se mohou překrývat (přibližně ve smyslu symbolu olympijských kruhů).Po okrajích zmíněné gigačočky vlevo, vpravo nebo nahoře mohou vzniknout odrazy dalších "sluncí", případně se mohou tvořit po okrajích těchto gigačoček svítivé kruhy o různé síle.

    3.Odrazy přímo na zmíněnou gigačočku/stínítko/mřížku, které pak vytvářejí jedno falešné slunce mírně šikmo pod úhlem před skutečným sluncem. Po okrajích zmíněné čočky vlevo, vpravo nebo nahoře mohou vzniknout odrazy dalších "sluncí". Takže mě vůbec nepřekvapuje, že někdo viděl 2 nebo dokonce už i 3 slunce. Ty gigačočky mohou být obrovské tak, že jejich okraj od slunce může být až o 30 úhlových stupňů !!!


    4.Pak jsou tu ještě blikající plazmové koule, které mohou být i stabilní, zvětšovat se nebo zmenšovat, svítit mdle nebo naopak zářit tak intenzivně jako když se svařuje obloukem. Mohou se "okamžitě" rozsvěcet nebo "zhasínat". Vyskytují se pouze při zemi/terénu. Nevím, zda to přičíst činnosti UFO nebo Haarpům či technologii na volnou energii.

    5.zvláštní kategorii tvoří objekty, které v bouřích v bouřkových mracích generují gigantické blesky, a nabíjejí je. Teprve až poté sjíždějí blesky dolů z mraků k zemi. Měl jsem takový pocit, jakoby byla tato schopnost mraků narušena (možná proto, že jsou umělého rychle vygenerovaného původu ?), a že se jim musí pomáhat uměle !!! Některé objekty nabíjejí oblačnost přímo v mracích, jiné shora nad nimi.Proto se mi zdají bouřky u nás poslední 2 roky nějak extrémně divoké !!!

    Zpracovávám na toto téma rozsáhlý článek s množstvím videí a fotografií. Tak doufám, že ho na pokračování OrgoNet vystaví.

    OdpovědětVymazat
  8. Ta svítí tečka přece, ty slepounku ... :)

    OdpovědětVymazat
  9. první chemy nad Bavorskem jsem vyfotil na čáře v roce 1992,to ČR ještě nepodepsalo VOLNÉ NEBE.Tehdy jsem o tom neměl ani ponětí,až později jsem s užasem prohlížel tu fotku a koukám,jak chemové kopírují naší hranici...V ten čas jsem se dozvěděl,že to je uporná snaha zabránit paprskum Centrálního Slunce Alcyonu,jehož fotony rozšiřují lidskou DNA,což se tísiciletým vladařum sakra nechce líbit.Jak by to vypadalo,kdyby nějaký metař měl stejné schopnosti?

    OdpovědětVymazat
  10. trochu historie nikoho nezabije http://www.thelivingmoon.com/47brotherthebig/01archives/Aldebaran_Mystery_Jim_Nichols.html

    OdpovědětVymazat
  11. Anonymnímu 18.31: Zní to dobře, zdá se, že hodně víš. Dej si značku, ať máš značkový příspěvky! Jsme zvědaví na článek.

    OdpovědětVymazat
  12. Pro Anonym 16.11.11, 17:28 :
    Další vylíznuté pako jak vystřižené z osudu.biz. Kéž by ti to světýlko z mobilu chtělo hubu rozbít. IQ tykve, že ?

    OdpovědětVymazat
  13. Hej lidi proberte se konečně. Giga čočky, frekvenční mřížky, plazmové koule .... ? Co přijde příště? Jste v pořádku? Kdyby měl někdo takovéto technologie, tak by jistě disponoval i takovými, že bychom dávno vymřeli po stamilionech, kdyby to chtěl. Nemyslíte? Co je cílem? Vypěstovat sedm miliard lidí / vysílačů a ty přeladit pro své potřeby? Ne, nemyslím si to. Máte příliš bujnou fantazii.

    Zkuste se někdy také zajet podívat mimo letecké koridory. Uvidíte nevídané, uslyšíte neslýchané. :D

    OdpovědětVymazat
  14. Pro Anonym 19.14
    Zastávám se příspěvku ze 17.28, neboť jeho obsah není posměvačný, nýbrž asi pravdivý. Vyskytuje se na netu častěji. Jeho význam je, že malé děti ještě nejsou zpracované matrixem a vidí věci, které dospělí už nevidí. Po 3 letech věku už jsou masivně ovlivněny rodiči a okolím a schopnost vnímání (vidění) ztrácejí.

    OdpovědětVymazat
  15. Malé dieťa, už po narodení vníma vyžarovanie.
    Všimnite si ako sa "díva", nie do tváre ale akoby nad hlavu !
    Bo

    OdpovědětVymazat
  16. nic neobvyklého (kromen aprosto zachemovane oblohy) na fotce neni!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.