25. listopadu 2011

Aolian: Myšoplaš a další koumákoviny

Myšoplaš podruhé a naše další koumákoviny
Díky za odezvu na můj příspěvek, všechny zdravím a přidávám další info k využití myšoplaše proti klimoušům. Mezitím jsme zjistili, že působnost haarpových ladiček lépe ruší níže než výše položené tóny. Když jsme měli otestováno, který z tónů nejlépe narušuje činnost klimateroristických ladiček, Nemo změřil na osciloskopu, že křivka tohoto tónu je plošší než sinusoida. Horní křivky byly spíše do „obdélníku“. Vzhledem k levnému komerčnímu zařízení není kmitočet čistý a stabilní. Myslíme si, že je zapotřebí kmitočet obdélníkový.
Myšoplaš jsme vyfotili; na následujících fotografiích si můžete prohlédnout, jak tohle šikovné zařízeníčko, fungující na devítivoltovou baterii, vypadá.
Prosím o vložení obrázku mysoplas01.jpg a mysoplas02.jpg – díky



V posledních dnech jsme toho ale s myšoplašem moc nenadělali, protože mlha nad naší hlavou je udržovaná hlavně kombinací námrazy, mrholení a zpětného odpařování vody do atmosféry. Jeden den se už už zdálo, že se mlha přece jen postupně rozpadne, jakmile se však nad námi začalo tvořit modré kolo, přiletěly sprejovací posádky. Napadlo nás, že sprejovací zásah by mohli doprovodit zapnutím haarpových ladiček, zapnuli jsme tedy myšoplaš a začali octovat. K tomu jsme zapojili i vlastní síly a energie. Mlha postupně řídla, vtom ale soused od vedle zapnul svou podomácku upravenou cirkulárku. Vzhledem k tomu, jak rychle se ta zatrolená mlha natáhla zpátky, si myslím, že cirkulárka svým ostrým zvukem nejspíš nabořila a celkově přehlušila působení myšoplaše. Ať to bylo, jak to bylo, příhodný okamžik pro rozpuštění mlhy s potřebným energetickým potenciálem byl v ten den nenávratně fuč a tak jsme si na lákavé paprsky sluníčka museli nechat zajít chuť.

Máme nového pomocníka k octování

Při nedávném úklidu našeho starého kredence padl náš zrak na starý ohříváček nápojů pro malé děti. Napadlo nás, že bychom ho mohli úspěšně využít při našem octování. Na tomto ohříváčku je totiž termostat na regulaci teploty a díky tomu je možné v něm nechat neustále přihřívat ocet na takovou teplotu, která je optimální pro jeho pozvolné odpařování. Jakmile cítíme, že mlha je při vdechování jakoby nepříjemně„ostrá“ nebo celkově „těžká“ pro dýchání, zprovozníme octování v ohříváčku a brzy se nám dýchá o mnoho lépe a volněji.
A takto vypadá náš výkonný odpařováček octa: prosím o vložení obrázku odparovacek.jpg


Jinak nás hodně nadchnul nedávný příspěvek o tom, kterak octovat přes komín. Škoda, že máme zazděný boční přístup na našeho komína, začínáme ale přemýšlet o zbudování pěkné octové odpařovny ve stylu malé udírny s celoročním provozem.

Co bylo v posledních dnech sprejováno do vzduchu?

Samozřejmě aktivně pokračujeme v detekci škodlivin zločinně sprejovaných do naší atmosféry. Ukazuje se nám, že v posledních dnech sprejovali do vzduchu chemtrailsy s hliníkem, baryem a nanočásticemi železa. Dále jsme zdetekovali, že skrze východní proudění k nám připluly nějaké substance s malým množstvím radioaktivního thoria.
Jelikož bydlíme na podloží, kde není nouze o radioaktivní žíly, máme podezření na jinou dosti nepříjemnou záležitost. Při určité frekvenci haarpových vln nám připadá, jakoby docházelo k zesílení radioaktivního vyzařování z podzemních zlomů a puklin. Vnímáme to jako prudce zesílené jangové energie, které působí na naši auru až jakoby pálivě. Není však bez zajímavosti, že toto pálení cítíme přednostně na místech, kde jsme měli v minulých životech nějaká vážnější zranění. A tak si myslím, že nakonec využijeme i tohle a podaří se nám nahaarpovanou radioaktivní energii efektivně nasměrovat k výpucům našich starých traumat a balastu z naší „evoluční“ paměti.

Válečné ladičky ve vesmírném orchestru aj. temnářské sabotáže pokroku

S velkým zaujetím jsem si přečetl komentář od čtenáře Davida, v němž zmiňuje vizi o rozpoutání první světové války prostřednictvím ladičky v rukou nějakého, nejspíše černého mága. Určitě na tom bude hodně pravdy, neboť při čištění starých válečných vrstev sahajících do nedávné i dávné historie naší planety i našeho vesmíru velice často narážíme na pevné spojení válečných konfliktů s černou magií. A právě Davidova informace o zneužití zvukových ladiček pro válečné účely mi pomohla otevřít další náhledová okna do našeho astrálu. Podařilo se mi zdetekovat, že astrální nástavby pro vyvolávání válečných konfliktů skrze speciální zvukové vibrace jsou dokonce ukotveny i na vesmírném superstrunovém orchestru! Skutečně se jednalo o jakési speciální astrální ladičky napojené na speciální zesilovače zvuků. Zkusili jsme s přáteli tyto temnářské astrální nástavby spálit jemnohmotným ohněm a zlikvidovat také všechny řídící programy, na které byly tyto nástavby napojeny. Pocítili jsme při tom příjemné uvolnění v celé oblasti hrudníku. Při své práci jsme došli až ke speciální úrovni vyskytující se nad naším vesmírem, kde je umístěno hlavní temnářské programovací centrum na úpravu vibrací našeho vesmírného superstrunového orchestru. Samozřejmě tak, aby z vesmírného orchestru přicházely na naši planetu pokřivené vibrace tolerující přežívání temnářů v astrálu i ve fyzických tělech. Na rozložení tohoto programovacího centra žel zatím nemáme potenciál. Jedno je však jasné: pokud by na naši planetu přicházely z vesmírného orchestru pouze vibrace, které jsou v dokonalém souladu s přírodním řádem, neudrží se tady ani temnáři ani jejich obludné stavby (ti, co bydlí v panelácích, nechť mi prosím prominou tento nepříliš lichotivý termín) ani jejich ještě obludnější lobbismy a politikaření.  

Ani nevím, jak k tomu došlo, ale cosi mne přimělo mrknout se také na aktuální astrální stav našeho Slunce. Chvíli jsme do toho šťourali ze všech stran, až se nám ukázalo něco hodně nepěkného. Zdetekovali jsme takovou jednu hodně „dobře zavedenou“ temnářskou civilizaci, která se zabydlela v jednom speciálním meziprostoru, doslova v nějaké vrstvě mezihmoty, odkud s pomocí nějaké monstrózní astrální techniky odklání hlavní transformační paprsek Slunce od naší Země. Na tuto civilizaci jsou napojeny ještě další temnářské systémy a některé z nich umí dokonce přetkávat budoucnost skrze ovládání času. Po omrknutí celého tohoto neutěšeného stavu jsem rovnou vyslal velikánskou prosbu o pomoc nahoru do Řídících nadvesmírných úrovní. (Postupně totiž zjišťuji, že některé světelné jednotky mohou zasáhnout jen v případě, pokud jsou o to požádány).
Zpočátku jsem z toho všeho byl jak přejetej buldozerem, teď už se ale začínám vzpamatovávat a jasně cítím, že kam mají směřovat mé další kroky. K bádání týkající se práce v různých časových a časoprostorových pásmech a také se pokusit navázat aktivní komunikaci s úrovněmi, kde pracují Strážci času. Mohu tak vlastně do jisté míry navázat i na svou práci z prvního listopadového týdne tohoto roku. Tou dobou jsem se zrovna zabýval třicetiletou válkou. Najednou mi přišla na mysl výzva, že je potřeba udělat aktivní propuc staré Prahy, zvláště Staroměstského náměstí, kde bylo v roce 1621 po vítězství Habsburků nad českými stavy popraveno 27 českých pánů. Tuto dramatickou událost jsme s přáteli čistili už několikrát, tentokrát se mi však úplně nečekaně otevřela zvláštní „brána“ do speciálního meziprostoru, kde bylo spoutáno sedm Strážců času. Při jejich osvobozování jsem cítil velice příjemné energie a chvilkami mě připadlo, jako kdybych se nacházel v různých časových pásmech současně. Moc se mi to líbilo a od té doby jsem to zažil ještě několikrát. Ať žije antitemnářský odboj na všech frontách!

4 komentáře:

  1. Buh Ti zehnej bratre.

    OdpovědětVymazat
  2. nad Prahou skoro nehybně visí skoro měsíc chemický hnuj,jenom jsme několikrát vyrazili do lesoparku a NAJEDNOU vylezlo Slunce a oblažovalo nás POUZE po dobu našeho tripu.Ptám se odborníku,není to finta,ta deka,aby tady nebylo ještě větší sucho,když je adrenalinová akce SUCHO EVROPĚ???

    OdpovědětVymazat
  3. O tom, že zvuk o určité frekvenci je prvotním programem, který řídí vznik života dle určitých šablon, se obecně ví. Proto se používají různé mantry, kterými si doslova a do písmene můžeme ovlivňovat kvalitu našeho života. Působením zvukem a také světlem lze přímo ovlivnit naše DNA, což již bylo vědecky prokázáno. Takže negativní tóny na nás mohou mít přímo dramatický následek - viz i množství negativní hudby kolem nás, i když mluvit o hudbě v tomto případě je zavádějící. Spíš zvuk stroje. Obecně tyto zvuky narušují harmonický rozvoj člověka. O oné ladičce v rukou mága píše Gustav Meyrink v jedné své povídce, kterou četli i na stanici Vltava. Jistý malíř má vizi a objeví se před ním muž "Dugpa" tibetského vzhledu v červené čepičce a v ruce drží malou harfičku na kterou brnká. Objeví se také množství hmyzu. Tato vize se stala předzvěstí 1.světové války. Sám Meyrink byl zasvěceným člověkem. Dnes se již zná,že v Tibetu existují temné skupiny mágů, které takto mohou ovlivňovat dění ve světě a i sam A.Hitler s nimi navázal kontakt.

    OdpovědětVymazat
  4. Nic není samo sebou !!! Před lety jsem četl zajímavé pojednání o tom, že tak jako na Zemi, svádějí se bitvy a války i v astrálních, duchovních světech, které jsou na nás přímo napojeny. Podle toho, jak to dopadne tam, se manifestují tyto události také do reálných událostí zde na Zemi !!! Proto by nás měly zajímat i sféry duchovní, jiných dimenzí, abychom znali podstatu dění ve světě a ve vesmíru, a mohli tak účinně budovat a udržovat svět bez všech negací, bolesti a smrti.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.