1. listopadu 2011

Omluva: nestíhám zpracovat maily

Přeju pěkný začátek týdne a rovnou se omlouvám všem, co poslali mailem odkazy či příspěvky či fotky. I když jsou většinou velice podnětné, přestává být v mých silách na všechny reagovat.
Nejvíc mi vyhovuje, když pošlete hotový text/dopis, který je možno rovnou překopírovat na blog.
Pokud pošlete jen odkaz nebo tip a je potřeba něco přeložit nebo dohledat, aby z toho byl článek, tak na to teď právě stojí dost dlouhá fronta. Snaha tu je, ale ale i tak už věnuju blogu možná příliš mnoho času - viz rekordní počet příspěvků v uplynulém říjnu. Většina je tu samozřejmě díky vám, já osobně můžu napsat tak jeden dva denně ... jenže když dělám "redakce", tak ani to ne.
Pokud posíláte jen odkaz, je možná lepší dát ho do komentáře, tak si ho hned najdou aspoň ti, kteří mají speciální zájem o tématiku. Mně to může utéct ...
Náš společný blog je produktem téhle přechodné doby, kdy přibývá informací a odhalení, stále více lidí se o ně zajímá, ale přibývá i zdrojů informací - tak možná můžu tady trochu polevit v intenzitě informování a trochu přidat v duchovnosti ... a nebudu se trápit tím, co nestihnu, a vy doufám taky ne.
Zdraví Orgonet

5 komentářů:

  1. slovutná TV Cesty k sobě má reklamu,kde zve duchovnÍ PÁTRAČE do Kongresového centra za vstupné kolem 600Kč.Až by se všichni nadšenci namačkali do sálu,oslovil bych je slovy.Kdo z vás přijel veřejnou dopravou zvedněte ruku.Ostatní odejděte,nebot jste na sobě nehnuli prstem.Milý Orgonete,proto si vážím Tvojí rachoty na blogu,věnuj se přiměřeně všemu,požehnání nese ovoce.

    OdpovědětVymazat
  2. To mi pripomina moc vtipny citat z knizky, kdy ve tricatych letech otec autora v usa shanel praci a byl tak zoufaly, ze sel i na konkurz na ridice pro postu i kdyz nemel papiry.
    Prisel borec a v preplnene hale se zeptal:
    Kdo nema ridicak, vlastne kdo ani nikdy neridil auto?
    Prihlasilo se par lidi, ostatni poslali dom. Ve zduvodneni jim rekli:
    Vime, ze jsem prisli o spoustu lepsich ridicu, ale mi potrebujem hlavne poctive lidi a ty z vas udelat neumime, takovi se uz musite narodit.
    rimi

    OdpovědětVymazat
  3. Orgonetku,prosím neospravedlňuj sa. Tá posledná veta je ONO.
    Ja sa netrápim, a ty schmatni Tolleho a iné skvosty lebo je podzim, že ?
    Aj tak - nič nám neutečie.
    Bo

    OdpovědětVymazat
  4. Vždyť se můžou přispěvatelé ukázat na OrgonetTeamu, a tam si článek vložit podle svého gusta bez přetěžování OrgoNeta. V tom případě bude ale nezbytný dohled OrgoNeta, aby se tato "příspěvková samoobsluha" nezvrhla kamsi "do Prčic",a neudělala víc škod než užitku. OrgoNet se přeci může s prověřenými přispěvateli OrgoNet Teamu domluvit, a ustanovit pak trvalý dohled nad náplní stránek OrgoNet Teamu.
    To není návod na cenzuru jako takovou, ale pokud do soukromého blogu vstupuje řada neznámých přispěvatelů, je celkem přirozené hlídat si "veřejný zájem", který si svou prací OrgoNet v nepřátelském "cybersajrajtu" doposud vydobyl. A věřte, že takových jako je OrgoNet na internetu není mnoho !!!

    OdpovědětVymazat
  5. víme,když se prohrabeme haraburdím vlastního ega k očistě v Přítomnosti,není o čem psát,to je přehazování hnoje nesdělitelného...jsou tu ale duchovní borci,co vám za 600s dph nalejou rozumy z knížek se sladkým usměvem.A že jich je na webu,doufejme,že nezaserou Orgonet team.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.