10. listopadu 2011

Přijetí je velmi vysoká vibrace a táhne ostatní k vyššímu vědomí

Dnes od P.M., v návaznosti na její krásný článek Máme potenciál rozpustit chemtrails.


Nečekala jsem, Orgonete, že rozjedeme něco tak velikého! Tolik komentářů! Komentářů plných světla!!! Jak jsme stejně nalazení! Tolik krásné energie! Nadpozemské, čisté...Máme stejný cíl. A měli jsme v sobě stejný ostych promluvit hlasem srdce.. :-) A teď jsme v srdcích propojení. Nikdo z nás už nemusí mít pocit osamění.



Díky Orgonete, že jsi nám vytvořil prostor, kde jsme se mohli najít!!! Děkuju! Děkuju! Děkuju!
To je ta chvíle, kterou jsem já od dětství očekávala. Ale v úterý ráno, jsem fakt netušila, že to je ten Den..:-) Připadala jsem si ráno ztracená a bezmocná, malinkatá... Proto jsem to musela napsat a bylo mi jedno, že mi nandáte:-)))



Našli jsme všichni odvahu projevit se! Odvaha je velmi vysoká vibrace! Stejně tak Přijetí a my jsme přijali pravdy, před kterými jiní strkají hlavu do písku. Jeden člověk vibrující na Přijetí vytáhne s sebou nahoru k vyššímu vědomí 90.000 lidí. Nemusíme nikoho přesvědčovat o tom, jak se věci mají.. Nechce se mi hledat další slova - připadají mi na to, co mezi námi včera a předevčírem proběhlo jaksi slabá - nedostačující. Já i Vy víte, co se stalo..
Vítejte doma! :-)



Ve správný čas - zítra je 11.11.2011, my jsme se našli a vezeme se na té naší správné vlně a víme, co přesně dělat..
Dokonalé!
Děkuju!

Přikládám zmíněnou škálu vědomí - ve dvou formátech. Snad to můžeš použít. Je tam vidět provázanost - nízké vědomí rovná se destruktivní činy. Bylo by proti našemu cíli hněvat se na ně...
Ještě jednou DĚKUJU!





Přikládám zmíněnou škálu vědomí. Snad to můžeš použít. Je tam vidět provázanost - nízké vědomí rovná se destruktivní činy. Bylo by proti našemu cíli hněvat se na ně...
Ještě jednou DĚKUJU!





                                             

19 komentářů:

  1. Tak jsem se tak nějak doplácal na stupnici na 350-400. To je málooooo
    Já chci taky svítit! :)))
    Je to krásnýýýýýý :)
    Alfa

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tady jsem dal vcera svůj první "dárek" k věži:
    http://mapy.cz/#x=18.158551&y=49.795021&z=15&l=3&d=muni_4872_0_1&c=23-31-14-30-28-29-27-h&t=o&q=klimkovice&qp=9.558727_47.772573_21.530147_51.551207_6&umc=9ph.kxW6nL&uml=Ostrava%2C%20okres%20Ostrava-m%C4%9Bsto&u=m
    Musím se tím pochlubit, promiňte mi to, ale ta radost je opravdu veliká... Mám doma ještě cca 30 kousků, takže se mají věže na co těšit:-)

    OdpovědětVymazat
  3. wow, vas blog odoberam par mesiacov a denne ... co sa tyka tych veci, ohladne spirituality kazdeho jedneho cloveka ... tak mam uplne stejny nazor, asi od cervence tohoto roku, kdy jsem tyto zakony pochopil ... noo, co se tyce tabulky :) 1. resp. chci se zeptat, kde bych mohl najit navody pro spravne ovlivneni lidi, jelikoz me vypraveni, nebo opisovani situaci,veci,lidi je problem ... asi je to ve vysokem IQ, syndrom asperger ... jo a jestli chcete, rad doplnim tabulku o docela konkretni a zarazejici informace z oboru psychologie,filozofie ... vse ma 4 stupne :)) tak zatiim, diiik!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Tabulky nieeeee :-(, O/SVIETENIE tým môžeš aj "ZABIŤ".
    To Alfa :
    už dávno svietiš, SVOJOU lampou.

    Slnko je po celej mojej krajine
    Slnko je vo mne, v tebe i rodine ...

    Bo :-)

    OdpovědětVymazat
  5. DOBRÝ DEN VŠICHNI ..JAK MŮŽETE NEPODPORUJTE DNES ŽÁDNE TEMNO..ABY NEMUSELI BÝT ZABÍJENÉ ZVÍŘATKA..ABY JSME NENIČILI PLANETU..NEMYSLELI JEN NA SEBE ALE NA VŠECHNO KOLEM A UVĚDOMILI SI ŽE BEZ PLANETY A PŘÍRODY NEBUDE NIC JEN LOUTKY V RUKÁCH JINÝCH..VŽDYŤ PLANETA JE NAŠE A NÉ NIKOHO JINÉHO TAK JI POMOZME DNES CO NEJVÍC I JINÝM BYTOSTEM, ABY NA NICH TÍ KRUTOSTI SKONČILI..MONIKA

    OdpovědětVymazat
  6. P.M. jsou to úžasná vyjádření, co jsi napsala,z tvých článků vyzařuje neskutečná energie a láska. Ať je na celém světě Mír, ať jsou všechny bytosti na Zemi i ve Vesmíru šťastné a mají srdce naplněné Láskou. S Láskou Marie

    OdpovědětVymazat
  7. fla:pik nahrej tu prosím tě ty zarážející informace. Díky Ladis,

    OdpovědětVymazat
  8. Mňa by zaujímalo /bez ironie/ v čom sú vyjadrené čísla v merítku v tabuľke, odkiaľ je tá tabuľka a kto ju vytvoril ??? Predpokladám, že nie pani P.M.
    Teda ak uvádzam nie svoj zdroj, je s kostolným poriadkom dať noticku od koho je. Robí sa to vždy, je to zákon, pri všetkých knihách, fotkách, videách. Ak uvádzam vlastné info tak by som by som sa podpísal pod to čo som vymyslel, za čím stojím !!!

    Tu neviem, je to od mormonov, jehovistov, budhistov, evangelíkov, katolíkov, islamistov, akých "istov" ? Totiž, ak je to tu na stránke ovplyvňuje to veľa duší a to hlavné čo ovplyvňuje v texte nenájdete, je za ním, je v v úmysle a osobe, ktorá text tvorila. Ak sa tá osoba, skupina nechce zviditeľniť - je to zlé.
    Je to klamstvo, je to plytké.

    Takouto cestou by sa nemal uberať transformačný proces. Ľudia pochopte to už konečne !
    Nie je mi jasné, prečo sa tá oduševnelá paní
    ešte nepodpísala.
    A je mi jasné prečo sa od začiatku zverejňujú Icke, Kiesha, Mathew, Tolle, Kenyon a iní ?

    Veľmi ľutujem, že TY Orgonet dávaš priestor utajovaniu. Chápem, že semotamo je to
    nutné ak ide o utajované informácie, ale toto ?
    .
    Uvažujem, že s týmto blogom skončím.

    Bo

    OdpovědětVymazat
  9. Milá Bo, na tobě je krásné "co na srdci, to na jazyku".
    Ta paní se mi podepsala, ale protože mi vyloženě nenapsala, že mám uvést její jméno, tak ho neuvádím.
    Proč neuvádím svoje jméno ani jiná jména bez výslovného souhlasu, to už jsme tu řešili.
    Když tu paní P. M. podepíšu jako třeba Petra Machová (nejmenuje se tak!), to už bys byla spokojená? Zřejmě ano. (:-)))

    OdpovědětVymazat
  10. Milý Orgonetku,
    kritizovala som tu pani. Rozprávajme sa teraz o P.M oukej :-)) ?

    Ty nemáš právo ju premenovať, ale si sa mal opýtať na zverejnenie, keď to "pozabudla" ona uviesť. Dobre, ty vieš od koho to je, ale p r e č o to nemáme vedieť my ? Ak by si tu podpisoval "Petry Machové" máš
    zaťaženú karmu, bude mi ťa ľúto a nebudem spokojná.

    "Nezaslúži si svoje meno ten, kto ho skrýva".
    nie som autor tohto výroku, ale s ním súhlasím.

    S láskou Bo

    OdpovědětVymazat
  11. Bo, teď ti nerozumím. Ta paní je v tom nevinně, uvedla svoje plné jméno. Na zkratku to měním já.
    Stalo se víckrát, že se někdo podepsal, bylo to zveřejněno i s podpisem, a on potom psal, že to mám smazat kvůli jeho okolí ... Což naprosto chápu a respektuju.

    My někteří, co neseme kůži na trh s obecně nepopulárními názory, radši zůstáváme anonymní nikoliv kvůli režimu, který o nás stejně ví vše, nebo čtenářům na webu, pro které i podepsaní zůstaneme prakticky anonymní. Děláme to kvůli svému blízkému okolí, které dokáže být kruté ... spolupracovníci, nadřízení, známí, atd. - proč si zbytečně dělat problémy, které by nám konec konců zabránily dělat co, co děláme?

    Já tu kvůli tobě nikoho podepisovat nebudu, leda na jeho vlastní žádost, a tvé strašení karmou mi přijde tebe nedůstojné - v zásadě je to jen dětské vydírání, abys dosáhla svého, čili ukojení zvědavosti (:-))) nebo naplnění morálních "pseudozásad".

    Když jsi taková neohrožená vyznavačka osobní identifikace, radši nám přispěj něčím, o čem víš, že ti potenciálně udělá problémy ve tvém okolí (stačí i chemtrails). Pak ti ta myšlenka, jestli si tím chceš dělat problémy ve svém okolí, už nebude tak odlehlá ...

    OdpovědětVymazat
  12. Lidi, vždyť to jsou malichernosti. Hoďte je za hlavu a poslechněte si tuhle nádhernou píseň Jarka Nohavici.(Tedy, pokud chcete).
    http://www.youtube.com/watch?v=vdGqaweeP20

    S láskou k vám všem N.B.

    OdpovědětVymazat
  13. Sem moc rád, že vidim jak čim dál víc lidí pomalu ale jiste začíná přemýšlet jinak, já sám jsem začal až teď v listopadu, ale jak si pročítám všechny stránky podobné téhle, najednou jakoby mi to všechno začalo zapadat! díky že nejsem sáma díky že se začínáme probouzet!!

    OdpovědětVymazat
  14. Ta tabulka ma desi...to co ma byt??? svati muzi a svate zeny si meraju svoju "svatost", respektive duchovnu vyspelost? To je nejaky sposob, ako si namazat ego?

    OdpovědětVymazat
  15. Zkuste tu tabulku ignorovat, když tak vadí.
    Osvědčilo se mi to i v jiných případech.;-)
    N.B.

    OdpovědětVymazat
  16. ... ako odignorovať , veď už je tu.

    OdpovědětVymazat
  17. Jo,jo, kdo maže, ten jede, a platí to i o mazání ega !!!

    OdpovědětVymazat
  18. Narodíš sa a dostaneš rodný list, meno, v našej kúzelnej dobe aj číslo. Dostal si, lebo si mal dostať podľa zmluvy s dušou. Ak MENOM pohrdneš, neužiješ ho, stratíš ho. "Narodíš" sa možno nabudúce ako nalezenec v baby boxu, alebo s chorobou nepamätania, lebo dostaneš alzheimera... tak to chodí, tak to je.
    bed

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.