29. listopadu 2015

Bilal Erdogan, který znásilnil a zavraždil americkou a britskou reportérku, je na útěku


Syn tureckého presidenta, který znásilnil a zavraždil americkou a britskou reportérku, je na útěku

Zdroj: http://www.whatdoesitmean.com/index1949.htm
November 29, 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet
Odkazy vedou na články v angličtině.


Šokující nová zpráva ruské Zahraniční výzvědné služby (SVR) pro vnitřní potřeby Kremlu dnes informuje, že pro Bilala Erdogana, syna tureckého presidenta Recepa Erdogana, byl vydán soudní příkaz na dostavení se k soudu, protože se 2. listopadu nedostavil k tureckému Nejvyššímu soudu vyšetřujícímu Erdoganův „vnitřní kruh“ - jeho zločinný kartel, a že další vyšetřování ruskými analytiky ho spojuje i se znásilněním a vraždou dvou reportérek, americké a britské, které odhalily a zveřejnily tureckou podporu teroristů Islámského státu v Sýrii.

Podle této zprávy SVR dostala minulý týden povolení zahájit mezinárodní kriminální vyšetřování Bilala Erdogana, syna tureckého presidenta, po dohodě, která byla učiněna mezi presidentem Putinem a francouzským presidentem Françoisem Hollandem, za účelem odhalení Erdoganova kriminálního kartelu po sestřelení bombardéru ruských Leteckých sil nad Sýrií, což byla dle sdělení syrského ministra pro informace Omrana al-Zoubiho agentuře RIA Novosti pomsta Rusku za zničení pašeráckého byznysu s ropou mezi Islámským státem a Tureckem, v němž tito zločinci vydělali téměř miliardu dolarů. 

Bilal Erdogan (vpravo) se známými vůdci Islámského státu

I když SVR již dlouho věděla o spojení Bilala Erdogana s teroristy Islámského státu v rámci zločinného kartelu jeho otce, jak uvádí zpráva, v minulém roce byli pouze dva západní zpravodajové, kteří podali svým divákům/čtenářům informace o těchto faktech. Byly to reportérky Serena Shim a Jacky Sutton, které byly obě znásilněny a zavražděny Tureckou státní výzvědnou organizací (MIT), a to na osobní rozkaz presidenta Erdogana. 

Serena Shim, americká reportérka 

Jacky Sutton, britská reportérka

Serena Shim byla reportérkou pro západní zpravodajskou službu Iran´s Press TV; 19. října 2014 byla zajata, mučena, znásilněna a zavražděna tureckými agenty MIT poté, co zveřejnila šokující zprávy s detaily turecké podpory Islámskému státu; po vydání tohoto vysílání byla označena Erdoganovým kriminálním kartelem za špiónku, což bylo naprosto vykonstruované obvinění, na které odpověděla slovy:
„Jsem velmi překvapena tímto obviněním – dokonce jsem se chtěla přihlásit turecké rozvědce, protože nemám co skrývat… Mám trochu starosti, protože … Turecko bylo označeno Reportéry bez hranic za největší vězení pro novináře… takže se bojím, co by mohli použít proti mně … Byli jsme jedni z prvních lidí na místě – možná úplně první – kteří zjistili story o …bojovnících přecházejících tureckou hranici… Mám jejich fotografie v autech Světové potravinové organizace. Je naprosto zřejmé, že se jedná o bojovníky – podle vousů, šatů, a protože se tam dostávali s auty neziskových nevládních organizací.“
Reportáž Sereny Shim o pašování bojovníků a zbraní přes tureckou hranici:
https://youtu.be/_ND3CWaAmaA




Rok po brutálním znásilnění a zavraždění Sereny Shim zahájila hloubkovou zprávu o její smrti bývalá producentka BBC Jacky Sutton, tehdy ředitelka Institutu pro válečné zpravodajství v Iráku, a byla rovněž brutálně znásilněna a zavražděna 18. října 2015, rovněž tureckými agenty MIT.

Turecká MIT se dle zprávy SVR „amatérsky/absurdně/neohrabaně“ pokusila skrýt znásilnění a vraždy Sereny Shim a Jacky Sutton za prohlášení, že Shimová byla zabita při automobilové nehodě, při níž bylo její auto rozdrceno těžkým vozidlem (vozidlo ani řidič nebyl nikdy identifikován), a že Suttonová spáchala sebevraždu oběšením na tkaničkách od bot na záchodě istanbulského letiště, protože zmeškala svůj let a neměla peníze na další letenku.

Nanejvýš šokující je dle zprávy to, že turecká MIT pokračovala ve svých lžích o smrti novinářek i poté, co bylo zveřejněno 20. října nové video dokazující, že Jacky Suttonová prošla bezpečnostní prohlídkou na istanbulském letišti včas, aby stihla svůj let. 

https://youtu.be/wflrOntfjXE

¨

Nanejvýš zneklidňující je však ve zprávě SVR to, že jejich elektronické sledování Bilala Erdogana v datech těchto zločinů (19. října 2014 a 18. října 2015) dokazuje, že byl v těchto dnech přesně v místech, kde byly Serena Shim a Jacky Sutton, což poskytuje dostatečný zjevný důkaz jeho spoluúčasti, společně s tureckou MIT, na znásilnění a vraždě těchto dvou žen, což si vyžaduje další vyšetřování, pokud ne rovnou obvinění ze znásilnění a vraždy.

Zpráva uzavírá tím, že jako vždy, i nyní západní propagandistická média pokračují v zastírání znásilnění a vraždy dvou hrdinných reportérek: ani britský, ani americký režim vůbec tyto hrůznosti nevyšetřují – což by nemělo být překvapením, protože nenávist USA i UK k ženám je dobře známa, jak je známo z jejich pokračující podpory největšího ženského vězení, jaké kdy svět znal, Saudské Arábie

 
Text: 
Ahoj, jmenuji se Serena Shim. Opustila jsem komfort Michiganu v USA a šla jsem tam, kam by ostatní novináři nikdy nešli, abych řekla lidstvu pravdu, když ostatní nemají odvahu. 

Moje dvě děti mě velmi postrádají. Nebylo to lehké rozhodnutí, ale povinnost volala, a já jsem odpověděla. 

Odhalila jsem, jak turecká vláda podporuje "ISIS" a má otevřené hranice pro teroristy v Kobani.

Turecká rozvědka mi poslala výhrůžky a různě mě děsila. Zveřejnila jsem to. Bála jsem se, že se mě "zbaví", tak jako udělali s mnoha jinými reportéry, kteří řekli o nich pravdu.

Jmenuji se Serena Shim a nyní jsem mrtvá.

O dva dny později bylo auto, v kterém jsem jela, zničeno nákladním autem. Žádný "mainstream" o tom nebude nikdy informovat. Potřebuji vaši pomoc. 
Prosím, sdílejte!


20 komentářů:

  1. Četla jsem to uz na anglickém webu!! Nevím proc to vyšlo az ted a proc BBS to přes rok nedali zveřejnit !! Proc kryjí zlocince a vrahy! To musi přijít Rusko a dat vse na Svet !! Kdo je zodpovědný za nepublikované zpravy je přečin take a ty lide by se měli zodpovídat !! Kdysi lide TV věřili ale dnes všude děsný !!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Moni. Máš pravdu, všude jen lež, pretvarka,divadlo.....vlastizrada našich divadelek ve vládě, to je ale na pověšeni. Ale volil je národ český, tak to vlastně všechno chceme, nebo snad ne? TV nekoukat jen Orgonet, První zprávy, Prvopodstata, Sputnik a jste v obraze pravdy. Horši bude až přijde blackout jako na Krymu.....to pak jen se smířit a s láskou dožít.... M.

      Vymazat
    2. Je to samozřejmě hrozné ale nedá se čekat,že by vůdci fašistické aliance NATO z režimu USA a Izraele povolili napsat pravdu.Přece nebudou psát o zločinech svojích žoldáků.Vždyt oni vedou všechno zlo.Nejhorší je ale představa,že se USA snaží za každou cenu rozpotat válku s Ruskem.Rusko je na všechno samo.USA a ostatní poskoci ze zemí NATO navážejí neustále do Pobaltí nové a nové těžké zbraně.O Ukrajině ani nemluvím.Rusko je obklíčené kolem dokola vojenskými základnami USA a nyní když Ruští piloti společně se syrskou armádou řežou obrovské množství islámských řezníků s nimiž bojují i vojáci se speciálních komand USA ,Izraele a Británie,tak režim USA začal stavět obrovskou voj.základnu v Sýrii.Když byl ještě v Iráku prezidentem Saddám a Kurdové se bouřili,tak USA okamžitě mu dodali chemické zbraně a přinutili ho je proti nim použít.Potom při jejich přepadení Iráku to použili proti němu a zavraždili ho.Samozřejmě tak jako všude hned uloupili všechno zlato i poklad.Fašistický režim toto všechno již dlouho plánoval.Proto je všude tolik zle,které vzešlo z režimu USA.Toto co provádí zločinci USA,Izraele společně se svými poskoky je rozbití všech nejstarších civilizací a kultur provázené genocidou ortodoxních křestanů.Vždyt před 100 lety Turecko provádělo genocidu Armémů,ale i Řeků a Syřanů.Málo se o tom píše.Nyní to ještě rozšiřují.Copak by ještě někdo byl tak hloupí a věřil tomu,že ta obrovská invaze tzv.migrantů není řízená.Vždyt se do osvobozených oblastí Sýrie již navrátilo skoro milion lidí. Naše zrádná tzv.vláda včele se Sobotkou a jeho tlupou se bojí cokoliv nařídit jenom aby to nerozzuřilo vrchní zločince za mořem.Nečeké nás nic dobrého nebot jsme všichni zticha a doufáme ,že to nějak přežijem.Bohužel ,nepřežijeme.

      Vymazat
    3. a ještě jednu hrůzu si dovolím pro všechny přiložit.Nyní přepadli Choms a další města za pomoci Turecka a merických žoldáků.Zoufalá matka vyhodila své dítě z bombardovaného domu a před útočícími bandami islámských řezníků.Je to strašné.A naši lumpové z medií nám lžou ,že to útočila syrská armáda.Všechna světová media ale oznámila ,kdo to skutečně provedl.Sobotko stydte se za svojí zrádcovskou politiku.--http://dimpenews.com/2015/12/13/%CF%83%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CF%84%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C/

      Vymazat
  2. Žádný mainstream o tom, kolik vlád podporuje islámský stát, neinformuje. Za to do nás mimo jiné vaří, že je už načase vzít turecko do evr. unie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je ten plán islamizace - Turecko v EU bude dávat svůj pas kdekomu, a pak posílat sem! Do 5-ti let se budeme topit v krvi vlastní genocidy.

      Vymazat
  3. Zpráva o dalším odvážném, který zveřejnil, že turecko podporuje islámský stát, turecký president pro něho chce doživotní trest:
    "Nákladné autá prenášali v šiestich oceľových kontajneroch celkovo 1 000 dielov rakiet, 50 000 kusov munície pre automatické zbrane, 1 000 mínometov a 30 000 kusov munície pre ťažké guľomety. Všetko bolo ukryté pod vrstvami liekov. S Canom Dundarom, riaditeľom denníka Cumhuriyet, sa začal predvčerom v Ankare súdny proces. V máji s medzinárodným ohlasom uverejnil fotky a exkluzívne videá zbraní odoslaných z Turecka pre islamské milície do vojny proti Asadovi v Sýrii. Je obvinený zo špionáže a terorizmu, hrozí mu trest odňatia slobody v rozmedzí od 10 rokov až po doživotie. http://www.hlavnespravy.sk/v-ankare-prebieha-proces-s-novinarom-ktory-odhalil-ako-kamiony-v-doprovode-tureckej-tajnej-sluzby-zasobuju-zbranami-dzihadistov/714748
    http://www.nwoo.org/2015/11/29/redaktor-tureckych-novin-pred-soudem-pro-spionaz-po-odhaleni-konvoje-zbrani-pro-syrske-militanty/
    Pravdu nelze zastavit, vždy si cestu najde...

    OdpovědětVymazat
  4. Dopustili se řady klíčových debaklů, a bude je to stát hlavu včetně jejich rodin. Rusové už na některé klany vyslali terminátory (čističe, ukončovače). Brzy se dovíme, kdo z nemocných mocných náhle káchnul, sešel ze světa. Očista světa od temnářů již konečně začala !

    OdpovědětVymazat
  5. Nedivme se pak, že naše média jsou tak nevyvážená a rozčiluje nás, že reportéři, co mají "schváleno" od vyšší kasty psát ty články, jsou jaksi mimo realitu a veřejný názor národa ( veřejné mínění) ! Kdo ještě má chuť psát pravdivé články, když za rohem číhá najatý zabiják ?! Avšak, vždy a v každé době se najdou odvážní, ty od Boha posilnění, kteří budou cenit pravdu více, než vlastní život. Tak to má být. Pravdu člověk může potlačit, ale ne utlouci.
    V posledních časech , před návratem Pána, se má člověku postupně odhalovat pravda. A ta nám má odhalovat ty syny zatracení. Proto sedí na nejvyšších postech. Ty nejhorší lidské bestie . Takže se později nemůže stát, v časech předpovězené sklizně, že spolu s obilím sklidí náš Pán i plevel. Tady to On , náš Spasitel, říká jasně :
    "Nechte, ať spolu roste obojí až do žně; a v čas žně řeknu žencům: Seberte nejprve plevel a svažte jej do otýpek k spálení, ale pšenici shromážděte do mé stodoly." ..a tak, neměl by se nikdo divit, když nám naši vládcové připadají stále častěji jako psychopati. Zdraví srdečně

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "... extrémny jin sa lomí na jang - extrémny jang na jin. "

      Vymazat
  6. Putin uvedl, že má důkazy k ilegálnímu obchodu s naftou s isl. státem a nejen k tomu: http://www.veteranstoday.com/2015/11/30/putin-russia-has-evidence-su-24-shot-down-to-protect-daesh-oil-deliveries/ http://www.veteranstoday.com/2015/11/30/putin-we-have-proof-turkey-shot-down-plane-to-protect-illegal-isis-oil-trade/
    Dále zde je další článek o propojení syna a dcery prezidenta s isl. státem:
    Nevědí to je ve Veterans Today, i jiní to vědí také, ale asi dělají, že nevědí.

    OdpovědětVymazat
  7. COBRA, mluvčí R. M., na svém blogu nově uvedl info mj. o tom, že pozitivní časovou osu se podařilo stabilizovat (!!!) a že Islámský Stát je téměř poražen a k tomu (The Islamic State organization in Syria is almost destroyed) řadu odkazů z jiných stránek, např.:
    http://www.express.co.uk/news/world/621324/Vladimir-Putin-Islamic-State-ISIS-Syria
    http://tarpley.net/isis-daesh-positions-close-to-envelopment-putin-and-rohani-pledge-to-defeat-terrorism/
    http://www.presstv.ir/Detail/2015/11/24/438974/Webster-Griffin-Tarpley-Iran-US-Russia-Putin-Daesh
    Je tam ji odkaz na fotky UFO a další souvislosti k tomu. Zároveň předává vzkaz od Světelných sil, aby se nepoužíval název ISIS pro označení terotistické organizace, protože tím ji vlastně podporujeme energeticky. Mají se užívat pravé názvy této teror. organizace - jako ISIL, Islámský Stát, Daesh), tím oslabujeme energetické pozice temňáků, korumpáčů a dalších entit vraždících, vymývajících mozky, znečisťujících přírodu, přitom si hrajících na bohy. Ostatně prosazovatelé a rozpínači temnoty vždy rádi znečišťovali a zneužívali svaté záležitosti. Isis je jedno ze svatých jmen Bohyně, ženského aspektu tvůrčí síly Božství, Zdroje všeho Světla. Isis je vcházející Matka Světla a Bohyně Vítězství. Její uctívání skončilo s pádem Atlantidy, čímž skončily pravé mystické školy. A když to píši, mám příjemné mrazení v zádech, nevím, jak to přesněji popsat slovy. Prostě i my máme vědět, že 25 920 letá precese rovnodenního cyklu někdy v této době skončí a do nového cyklu máme vstoupit temnotou nezatíženi.

    OdpovědětVymazat
  8. Pro Anonymní 1. prosince 2015 11:15
    Proč tak divně píšete ? Vůbec vám nerozumím.

    OdpovědětVymazat
  9. Muslimové jsou k tomu vychováni už od dětství,k nenávisti ke všem ostatním kdo neuznává korán.Stejně se jednou všichni domluví a půjdou proti nám.My jim ještě jako blbci posíláme další miliardy aby se mohli pořádně vyzbrojit!Chlapy přinášejí na zemi jen neštěstí,bolest a utrpení....

    OdpovědětVymazat
  10. Anagram jména Erdogan.......Dragone...podoba čistě náhodná

    OdpovědětVymazat
  11. Nerozumiem prečo chce dať EU Turkom bezvízový styk? A prečo sa im vôbec sľubuje rokovať o ich prijatí do EU vo svetle posledných udalostí? Veď v prípade konfliktu s Ruskom, budeme zatiahnutí do vojny. To predsa hádam nikto z európskych politikov nechce alebo áno? A načo im chcú dať tri miliardy, veď je jasné, že ich použijú proti Kurdom a nie na utečencov. A kde je istota, že tých utečencov aj tak k nám nepustia, keď sa im to bude hodiť. Môžu nás tým kedykoľvek vydierať. Akonáhle im začneme platiť, bude to precedens. Radšej dať tie peniaze na opevnenie Šengenu. Skôr či neskôr sa ja tomu nevyhneme.

    OdpovědětVymazat
  12. na t é fotce Stejně jako naši křesťani ověnčení zlatem se někde pořádně nažerou a obyčejní lidi zbytečně umirají, protože nevěří a čemu 1000000000 lidí umírá hlady jak se někde říká a církev bere miliardy za restituce, promluví desítky církevních představitelů ověnčení zlatem a přitloustlých jak je to možné kde přibraly (10 přikázání) já zapomněl jen pro někoho. Zaplaťme odpustky a bude nám odpuštěno no fuj

    OdpovědětVymazat
  13. Elena,č. prosince 2015
    Souhlasím s panem Navrátilem. Církev katolická žádá stále víc.
    Kdo dnes poslouchal olomouckého arcibiskupa Graubnera, musel si udělat názor o hamižnosti, až sprosťárně. Zabírají kroměřížský zámek, do peonájmu to však dávají Památkové péči, která bude platit veškerou další )údržbu, ktrou až do této chvíle prováděl stát. Příští rok budou požadovat ještě tzv. Květnou zahradu, a to soudní cestou. Snad jim to ten skromný Kristus, na kterého se ti zlatokutnáři odvolávají, tam nahoře všem spočítá. Jsou skutečně příklade¨m této hnusné době. Oni si na rozdíl od hnusných Turků pěstují chlapečky. F U J!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.