4. listopadu 2015

Ruské letadlo sestřeleno za asistence CIA

Ruské letadlo sestřeleno za asistence CIA
http://www.whatdoesitmean.com/index1936.htm
November 3, 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet


Velmi zvláštní zpráva ruské Zahraniční výzvědné služby (SVR) pro vnitřní potřeby Kremlu dnes praví, že předseda Vyšetřovacího výboru Ruské federace (ICRF) Alexander Bastrykin nařídil soudní řízení v kriminálním případu podle článku 263. část 3 článku 238 Trestního zákona ohledně sestřelení letu 9268 na cestě z Egypta do Sant Petersburgu Islámským státem, a nazval tuto katastrofu „politickou událostí“.

https://youtu.be/WMwxlS6MIBM





Podle zprávy SVR předseda Bastrykin sdělil tyto příkazy Bezpečnostní radě Ruské federace dnes z Káhiry, kde má schůzku s ruskými, egyptskými a dalšími zainteresovanými mezinárodními představiteli ohledně nesmyslného zabití 244 nevinných lidí na palubě letu 9268. Obamův režim tam poskytl „simultánní důkaz“, že i jejich satelity detekovaly vystřelení rakety na toto letadlo; o detekci střely ruským satelitem jsme informovali v článku 1. listopadu „Islámský stát sestřelil ruské letadlo“. (česky http://orgo-net.blogspot.cz/2015/11/ruske-letadlo-bylo-sestreleno-islamskym.html )

I když „anonymní“ představitelé Obamova režimu řekli americkému mainstreamovému tisku pouze to, že jejich satelit odhalil „horký záblesk“ v době, kdy byl zničen let 9268, a americký ředitel státní rozvědky James Clapper prohlásil, že je možné, že je za to odpovědný Islámský stát, tajná verze této informace poskytnutá Ruské federaci ukazuje „otřesnou pravdu“ o této události.

Nejhrůznější na této informaci poskytnuté Rusku Američany je však „jasná“ asistence Centrální výzvědné služby (CIA) při sestřelení letu 9268.

Podezření na spolupráci CIA s Islámským státem při sestřelení letu 9268 vyvolalo u ruské výzvědné služby SVR varování služby Oznámení pro letectvo (NOTAM), vydané 9. září, které doporučuje britským letadlům přelétajícím oblast Egypta, kde došlo ke katastrofě, aby nelétala níže než 25 000 stop, a americkým letadlům, aby nelétala níže než 26 000 stop.







Při sledování původu tohoto varování z 9. září pro britské a americké lety nad egyptskou Sinají se dostali analytikové ruské SVR k americké internetové obranné službě NOTAM, která vydala varování na základě informace CIA obdržené z Jemenu.

Když „pozemní analytikové“ SVR dále sledovali „informační strom“ vztahující se k varování 9. září, objevili operační základnu CIA v jemenském hlavním městě Sanaa, a v ní vysoce sofistikovaný letecký radar a komunikační zařízení, jehož účel je až dosud neznámý. [Poznámka: Spekulace ve zprávě SVR naznačují, že toto zařízení má schopnost měnit/maskovat radarovou cestu letadla a jeho výšku, takže se zdá, že letadlo letí výše či níže než ve skutečnosti.]

Zpráva dále uvádí, že po odhalení této základny CIA „pozemní analytikové“ SVR operující v Jemenu provedli tři hodiny po zničení letadla „zatčení/zadržení“ dvou amerických státních příslušníků, majících v držení toto zařízení; ti prohlásili, že pracují pro OSN, avšak OSN to popřela.

Jak uvádí zpráva, důležité je to, že zničení letu 926 je nyní klasifikováno jako „politická událost“, jelikož jeho důsledky se nyní rozvětvují daleko za „normální kritéria“, a jsou nyní na takové úrovni, že vážně ovlivňují státní bezpečnost celé Ruské federace.

Že situace je skutečně vážná, to dokazuje fakt, že president Putin dnes ráno po obdržení zprávy od předsedy vyšetřovacího výboru Bastrykina nařídil Bezpečnostní radě Ruska, aby vyhodnotila připravenost Ruska přežít jadernou, chemickou či biologickou katastrofu, a přikázal, pokud bude nutné, dělat zásoby ochranného vybavení.



November 3, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

26 komentářů:

  1. Ahoj Orgonete!
    Zemetrasenie na Strednom Slovensku 3.11.2015 o sile 3,2 ,epicentrum v blískosti Brezna.
    Píšem ti ja autor octovania na strednom slovensku.
    Používam už kyselinu citronovu. 400-500g na 6L vody na ohni v kotlíku každý druhý týžden.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nie je na mape USGS, prečo asi ? pritom pred pár dňami v Břežici kúsok od nás, tuším Slovinsko, či Srbsko ? na mape bolo.

      Vymazat
  2. USA prostě chtějí vyvolat celosvětový konflikt za každou cenu,ale jestli jsou tak hloupý, a myslí si, že jich se to nebude týkat tak jsou na omylu.Rusko má eso v rukávu,v případě války shodí bombu na Yellounstonský park a budou v ......Ale pak už všichni.To celosvětové porovnávání pánských přirození u chlapů už je hrozný,jak malý děti na písku.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. oni tedy ti co chtějí 3WW mají na orbitě Země připravenou flotilu Skunk Works která je přepraví na marsovské kolonie které tam už delší dobu staví ... ale ne pro nás

      Vymazat
    2. Nejake dalsi informace o tom co pisete by nebyly? Dekji

      Vymazat
    3. len aby stacili odstartovat!!

      Vymazat
  3. no právě,jestli je to pravda,tak se RUSKO NASERE...A to bude pro ZÁPAD sakra VÁŽNÉ..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale i pro nás, protože jsme loajální spojenci nato. Rakety nás rozšvihají jak řešeto. Jen se dívejte, jak Rus nakládá se svými nepřáteli v Sýrii. Myslíte si snad, že nás jako nepřátele bude v něčem šetřit ? Pokud se postavíme na stranu nato, běda nám !

      Vymazat
    2. trolíte ? Rusko a my sme Slovania. Vy ste asi niečo iné.

      Vymazat
  4. Že situace je skutečně vážná, ....aby vyhodnotila připravenost Ruska přežít jadernou, ..
    Kedze free energie su realne, tak jadrove reaktory su podla mna pripravena zbran. Proti komu, to netusim. Ohladom alternativnych energii sa v OSN nepriamo zmienil aj Putin.

    OdpovědětVymazat
  5. Trocha pravdy a zábavy

    https://youtu.be/XgMYeSmYQ5U

    OdpovědětVymazat
  6. No tak hlavně IS = USA, takže to bylo jasný od chvíle, kdy se provalilo, že to nebyla technická závada. Je zjevné, že tam běží zástupná válka obou velmocí a amíkům to nevychází tak, jak doufali, proto tyhle podpásovky.

    OdpovědětVymazat
  7. Celosvetovy konflikt již je...žel.

    OdpovědětVymazat
  8. Jen ať si USA nemyslí,že Rusko tento teroristický čin nechá jen tak bez povšimnutí.USA podporou těchto,militantních organizací posiluje odvahu zaútočit vůči každému, kdo je proti islámu.Záhuba tolika nevinných lidí je hrozné a neodpustitelné. Rusko má nejmodernější jaderné zbraně na světe a v případě napadnutí je na svou obranu určitě použije, bezpochyby. Bude zasažený atomovou bombou celý severoamerický kontinent a USA lehnou popelem.Nejen hlavní město...USA. Nějak černouškovi Obamovi narostli růžky...Tak se vůbec nedivme, že pan prezident Ruska V.V.Putin jen brání svou vlast, vůči všem pokusům napadnou Rusko. USA obklopují Rusko soustavou vojenských základen v okolních zemích, i bývalých republik SSSR..Co na to Smlouva, kterou podepsali zástupci Německa a USA s Ruskem, které souhlasilo se sjednocením Německa? Bylo slíbeno, že NATO nebude dál expandovat na Východ a co se děje...? USA mají v úmyslu vyvolat třetí světovou válku.Myslí si, že se bude válčit jen na v Evropě a oni budou uchránění..To je velký omyl.Sliby se slibují, blázni se radují..:-(

    OdpovědětVymazat
  9. Elita se domniva, ze preziji v poho a luxusu v podzemnim prostoru.Buduji si tam residence:)
    Jsou dost naivni,ze je tam podzemni civilizace necha v klidu...
    Stanou se utecenci ve sve vlastni pasti! Skoda, ze to uz na TV NOVA neuvidime :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty "siony" co si staví pod zemí, jim roboti "podzemců" i "mimozemců" vykutají a vypálí do mrtě :-)

      Vymazat
    2. ano nepomoze im to neskryju sa nikde lebo ludia svetla budu hziadat od nich zuctovanie a pravdu!!

      Vymazat
  10. Se divim, ze to nehodili na Faraona.
    Faraonova pomsta...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechte na hlavě, co není ještě může být :-)

      Vymazat
  11. http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/2046-dramaticke-staccato-jiz-druha-tragedie-ruskeho-letadla-v-jedne-oblasti-byla-na-palube-airbusu-casovana-bomba-hodi-se-atentat-na-islamisty-jako-mh17-na-domobranu-donecka-podivne-otazky-pribyvaji.htm ???

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Orgonete, co je pravdy na tom co tvrdí LžiDnes, že je v Sýrii přes 4tis ruských vojáků? Neříkal náhodou Putin, že vojáky vysílat nebude a pomoc se bude poskytovat pouze pomocí vzdušných sil? Nebo si to strýček Sam vycucal z prstu a ted tím krmí media?

    http://zpravy.idnes.cz/rusko-posililo-v-syrii-boje-o-pristupy-k-aleppu-f59-/zahranicni.aspx?c=A151105_123338_zahranicni_jw

    OdpovědětVymazat
  13. Kráľovna zo Sáby Sibyla povedala že za všetkym zlom hľadaj ženu ! ( feministky to "zlo" vynechaly a tým pádom to nedáva zmysel ! ) dnes platí že ZA VŠETKÝM ZLOM HĽADAJ USA !!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za USA stoji neco jineho.On je tez jen loutka !!!

      Vymazat
  14. Ja som prežil totalitu, rozširoval som na slovensku Havlovych několik vět a dnes budú nejaké proamerické špiny schvaľovať moj kometár ? Toto už može zachrániť len tretia svetová vojna a ľudstvo sa začne rozvíjať o tisíc rokov keď ustúpi rádioaktivita ! Toto je fašizmus na slušných ľuďoch ktorí chcú vyjadriť svoj názor !!! Hambím sa že som človek !!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a o lidi zde nakonec nejde !
      To je to ... o cem se lid nemuze dozvedet , protoze je zamerne uspavan a krmen zmanipulovanou politikou.

      Vymazat
  15. nineeleven, elevennine..

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.