1. března 2011

Aolian: Magnetické částice v chemtrails

Aolian 28. 2. 2011:
Tady je ta krátká zpráva k chemtrails:

Když jsme si s kamarádem podrobně proštudovali příspěvky od čtenáře V., který se pustil do zkoumání magnetických částic ze vzduchu, po energetické stránce v tom vyciťujeme určitou podobnost s developerem v kopírovacích strojích. Že by záměrná plošná redukce plodnosti toxickými chemikáliemi? 
Kamarád se trochu orientuje ve fyzice a má za to, že částice rozprašované v chemtrails jsou určitě alespoň zčásti feromagnetické. Jinak by oblačnost vytvářená s pomocí chemtrails tak aktivně nereagovala na HAARP a jemu podobná zařízení.
Dneska odpoledne jsme udělali malý terénní pokus. Letadla opět sprejovala ostošest a chemtrailsové čáry měly tendenci rozšiřovat se do stran jako nafukující se "žížaly". V hlavě jsme si vybavili fotografie magnetických částic od čtenáře V. a pak jsme zaměřili svou energii na střed čerstvě nasprejované chemtrailsové čáry. S myšlenkou, že posíláme přírodě posilující energii na vyrovnání se s tím chemickým humůskem. A co se nestalo: čára přesně v tom místě, na které jsme zaměřili veškerou svou pozornost, prakticky vysublimovala pryč (viz foto). Při našem pokusu hokusu jsme zkusili spojit tři aspekty: sílu myšlenky, sílu našeho vlastního elektromagnetického potenciálu a naše poznatky o chemtrails. Myslíme si, že čtenář V. je na dobré cestě k odhalení dalších podrobností o těchto nešvarech. Když jsme si totiž zapsali do paměti jeho fotografie separace magnetických částic, jakoby se nám citelně zpřesnila adresace, kam směrovat svou energii na pomoc přírodě proti chemtrails. Držíme palce ke zdárnému uskutečnění všech plánovaných laboratorních rozborů. Ačkoliv naše finanční situace není zrovna růžová, jsme ochotni tuto akci finančně podpořit.
Zdraví A.

5 komentářů:

  1. Polovina obyvatel České republiky může čelit nedostatku vody z důvodu klimatických změn.

    ČR se stala jednou z nejsušších zemí v celé EU, podle místních médií, a klimatologové říkají, že důležité podzemní zásoby vysychají.
    Profesor Michal Marek, hlava projektu CzechGlobe, zabývající se klimatickými změnami prohlásil: Česká republika je svědkem častého extrémního počasí a změn v biodiverzitě.
    „Ale asi nejdůležitější změnou je vysychání krajiny, díky delším suchým obdobím a následným intenzivním deštěm, který vysušená půda nemůže absorbovat. To má dramatický dopad na zásoby podzemních vod“

    Klimatologové a meteorologové ve střední Evropě říkají, že region vidí čím dál více xtremního počasí-včetně dlouhých období sucha a horka v létě, a prudké záplavy na podzim a silné zimy.
    Problémy se zásobami vody se budou jen zhoršovat a bude to největší problém, kterým bude Česká republika v důsledku klimatických změn ohrožena.


    Profesor Marek dodal: „Řešením je úprava zemědělství a krajiny tak, aby se zabránilo odtékání vody.“

    http://www.ipsnews.net/news.asp?idnews=54203

    Myslím, že je na čase profesoru Markovi z Czech Globe prozdradit, že skutečnou příčinou extrémního počasí je geoinženýrství, které v dnešní době probíhá nad našimi hlavami opravdu už každý den.
    Chci poděkovat všem, kdo děláte rozbory vody a částic, posíláte do laborek a sbíráte důkazy. Brzo bude na čase je předložit lidem jako je profesor Marek.

    InNatureTrust

    OdpovědětVymazat
  2. Všechny spodní vody se zvedly protože když přijde lokální záplava tak se voda zvedá a nemá kam vsakovat tak tedy nevím kde pan profesor Marek žije? a ještě dokonce upravovat zemědělskou krajinu od těch kteří tomu vůbec nerozumí tak jak narovnali řeku Moravu to je dílo.... super !!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Vodá nemá kam vsakovať pretože sa nedostane cez udusanú krustu na väčšine polí spôsobenú ťažkou poľnohospodárskou technikou. Odporúčam si prečítať aj niečo o malom vodnom cykle: http://www.vodnaparadigma.sk/ (kniha v slovenčine zadarmo na stiahnutie). Ak by bol malý vodný cyklus v poriadku tak by to ani geoinžinieri nemali tak jednoduché každú chvíľu vyrobiť záplavy. To je vec, ktorú môže do istej miery ovplyvniť každý z nás. Nie je všetko čiernobiele.

    OdpovědětVymazat
  4. Slovo odborníka k magnetickému prachu:

    Ještě bych si dovolil drobnou poznámku.
    V jednom příspěvku psala čtenářka-magnetické materiály jsou železo,ocel,nikl a cobalt.Správně je: železo-Fe- je prvek.Ocel je slitina železa a legujících materiálů-prvků.
    Aolian píše o zaměření se na feromagnetické materiály.Já si myslím(ale mohu se plést),že vzorky z feromag. materiálů nejsou.Myslím,že jsou na bázi AlNiCo,což jsou poměrně výkonné a dostupné permanentní magnety např v reproduktorech.Permanentní magnetismus se spolehlivě zničí teplotou přes "C" bod.Difuzory na chemii jsou v ose výstupu proudových motorů.Teplota mezi 800-1100 st.bohatě stačí.
    Pořád mi chybí na vzorcích klasická rez,která je charakteristická pro většinu ferit.materíálů.
    Zdraví Vás V.

    OdpovědětVymazat
  5. Ty máš tak krásný web... Vše o chemtrails... Já žasnu... Budu tu dennodenně chodit...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.