22. března 2011

Shrnuti o magnetickych casticich

Dobrý den Orgonete,
mám připravené to slíbené shrnutí o magnetických částicích,posílám jej.
Až se ve zdraví navrátíte z cest,možná to uveřejníte.Pokud jsem nesplnil nějaká očekávání,omlouvám se,není snadné někoho načapat"s kouřícím revolverem",vždycky proti nám hraje čas.Snažil jsem se vyhnout nepatřičným závěrům,nicméně mezi znalými lidmi mají rozbory obrovský ohlas.Snad budou sloužit jako návod,kudy dál,snad nevyšumí do ztracena.
Pokračuji dál,až budu mít co předložit,ozvu se.
Přeji pohodový návrat a hodně Síly nejen pro toto fórum.Potřebujeme Vás a Vám podobné.
V.

P.S.Orgonet: Zatim jenom text - nemohu zde stahnout prilohy - fotky k rozboru, tak pockejte, az se vratim domu.




Dostal jsem druhé oficiální výsledky rozboru magnet.částic,dovolím si tímto udělat krátké, neodborné shrnutí.
Popud ke zkoumání těchto částic vznikl náhodou,při pozorování lesklé „špíny na okně“ a přípravě vody pro labor.zkoušky a jejího náhodného kontaktu s neodym.magnetem.Potom následoval „sběr“ na chodníku,na dvoře,v CHKO a po trase Humpolec  Č.Budějovice.Všechny vzorky jsou si „opticky a magneticky“ podobné,liší se množstvím.Rozhodující pro testy byl sběr na dvorku R.D. ,21.2.2011.Místo je ze S.J.Z. chráněno budovami,na dvorku neprobíhaly od r.1999 žádné práce s kovem.Navíc je pravidelně sekaná tráva,takže určité množství částic bude určitě v kompostu.Bude zajímavé udělat rozbor.
Bylo povrchově odebráno 200 g zeminy,z níž bylo pouze promícháváním získáno 7,5g magnet.částic.(Toto množství bylo rozděleno na tři díly,dva zaslány do laboratoří a jeden uložen jako porovnávací vzorek.)Tímto způsobem však nikdy nelze získat množství celkové,skutečné,které bude podstatně vyšší.Přesto je nadále počítáno s  poměrem magnet.částic v původní zemině 3.75 %.Pro získání 1000 g magnet.částic je tedy zapotřebí pouhých 26.6 kg zeminy.
Vzorek vody č.1 pochází ze stejného místa z hromady starého sněhu,odběr-z 18.2. 2011
Vzorek  vody č 2.pochází z místa u rybníka 300 m od komunikací,ručním sběrem při sněžení,cca 3 cm nad povrchem,ze dne 19.2.2011 dopoledne.
Laboratoře projevily velikou vstřícnost a ochotu,přičemž byla vyjádřena neobvyklost zadání.
 Možná návod,co hledat.
Ceny rozborů na jeden prvek-120 až 250 korun plus poplatky za manipulaci,likvidaci,vystavení protokolu aj.Dá se to vydržet.
Ještě jednou upozorňuji---Jedná se o kovy,které ZACHYTIL MAGNET,tudíž i HLINÍK je tady v MAGNETICKÉ podobě.Zmiňoval jsem slitinu AL Ni Co,nepletl jsem se.
K magnetickým částicím.
Obě laboratoře potvrdily vysoký obsah Fe a Al. Zatím se nenašel nikdo,kdo by jenom připustil toto obrovské množství z dopravy.(Jedna hláška-pokud je tady tolik hliníku,tak je to otěrem,ne provozem—dlouholetý technik teplárny).
Nikdo si neumí vysvětlit tak velkou přítomnost Co.Je to prvek s měr.hmotností 8,7kg/dm3,velice odolný kyselinám a otěru,velice drahý.Zastoupení v Zem. kůře 25 mg na kg.Feromagnetický do 1000 st C.Radioizotop C 60 má poločas rozpadu 5,2714 let-používá se jako gama zářič.Zastoupení v mořské vodě 0,27 mikrogramu na litr.Sloučeniny mají také žluté až žlutooranž. zabarvení.Použití –Chemický průmysl,výroba skla,metalurgie.
Zdravotně málo prozkoumaný,neexistují hyg.normy.Při vdechování toxický,účinky se projevují se zpožděním řádu měsíců.Způsobuje pálení očí,ekzémy.
Názor:
Uvedené množství odpovídá těžkému chemickému nebo slévárenskému průmyslu při výrobě!
Mangan-nahradil antidetonátor a částečně mazivo v benzínu místo olova,množství obrovské.
Nikl-legura do kovů,korozivzdorný,toxický,magnetický.Způsobuje kromě jiného otravy,ekzémy.
Povolený limit v 1 m3 vzduchu  je 0,02 mikrogramu za ROK !
Olovo-toxické,jako většina kumulativní v organismu.Způsobuje těžké otravy,poruchy činnosti mozku aj.
Povolený limit v 1m3 vzduchu je 0,5 mikrogramu za ROK !
Železo-používá se jako sanační činidlo na chemicky znečištěných půdách.Ve velkých dávkách způsobuje choroby prostaty,varlat,neplodnost.Povolená mezní hodnota pro pitnou vodu je 35 mg / l.
Zjištěná hodnota v přepočtu na 26.6 kg zeminy—160-190 000 mg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hliník-opět upozorňuji-POUZE  ten MAGNETICKÝ!!!!!!!!!!!!!!!!
Toxický od 0,1-0,8 mg/l. Způsobuje degenerativní procesy,je kumulativní,z těla téměř nejde,jako ostatní toxické kovy, vyloučit.Choroby-ucpání tepen a cév,srdeční arytmie,vysoký tlak,Alzheimer a jiné.
Mezní hodnota pro pitnou vodu 0,2mg/litr.
Zjištěná hodnota v přepočtu na 26,6 kg zeminy---11-12 400mg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ve vodě ze sněhu—vzorek 1  3,1 mg/litr.    15.5 krát nad normu pro pitnou vodu !!!!!!!!!!
Vzorek 2 čerstvě padající sníh   0,76 mg/litr  3,8 krát nad normu pro pitnou vodu!!!!!!!!!!
Fluor a fluoridy. V potravinách a pitné vodě povoleny v množství 0,7-1.5 mg/litr.Je potřebný pro organismus v nepatrném množství.Fluoridový anion je protoplasmatický jed,zasahující do funkce enzymů,neurotický.Váže ionty vápníku(odvápňování kostí)
Množství ve starém sněhu—3.6 mg/litr  2,4 krát nad  nejvyšší mezní hodnotu!!!!!!!!!!!!!
Fluorid sodný se používal za 2.sv.války jako prostředek k potlačování lidské identity,schopnosti vlastního rozhodování a úsudku a ke zvýšení lepší ovladatelnosti lidí.Způsobuje naprosto nevratné změny v psychice lidí!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatní komentáře prozatím vynechávám.
Ještě pro upřesnění.Laboratoře mají potřebné akreditace pro uvedené rozbory.Magnet.částice byly v obou případech zkoumány atomovým absorpčním spektrometrem.Vzorky vody byly podrobeny fotometrické metodě po reakci s pyrokatecholovou violetí(barvivem) při vlnové délce 580nm.
Výsledky z laboratoří jsou vypovídající ve smyslu stavu konkrétního vzorku.Mohou napovídat,kam zaměřit svoje požadavky a zjišťování.Asi by nebylo špatné brát konkrétní vzorky z konkrétních míst a posílat do laborek s přesným zadáním na měření.Na obecné požadavky bude obecná odpověď,je potřeba zadat naprosto přesně požadavek,co se má podrobit analýze.Možná by nebylo na škodu laboratoře přímo vyzvat k odběru,aby se vyloučily případné pochyby a spory.
Nerad bych zapomněl na Trimethylaluminium.Raději to připomenu.Jedná se o pravděpodobně i voňavou kapalinu,chemicky nestálou a hořlavou.S vodou reaguje exotermicky za vzniku methanolu(ten podle chemiků prokázat nepůjde) a koloidního hydroxidu hlinitého(ten prokázat jde-Aluminium).Ten na sebe silně váže vodu(i ve formě vlhkosti).Myslím.že značné množství hliníku má původ v této formě.
Potud fakta
Nyní očekávané nepodložené teorie.
Pod mikroskopem jsou viditelné průhledné částice velikosti desetin mm,na jejichž obvodu drží jemné kuličky,předpokládám nanoželezo.
1.Buďto jsou velké průsvitné částice slída a na magnetu je drží síla nanoželeza,nebo
2.Velké částice jsou uhlíkové fullereny a naopak drží částice nanoželeza vlastní magnetičností(já vím,je to pekelně drahá technologie).

Směs 25% práškového Al a 75 % práškového železa= termit.Nanočástice= nanotermit(WTC-?).Pokud to podpoří pyroforický kobalt-?? Proč jsou takové obrovské požáry lesů,které jde těžko hasit?Termit hoří i pod vodou.Nechci domýšlet,co by se stalo při částečné náhradě hliníku hořčíkem.

Pod mikroskopem jsou i viditelné potvory z říše biologické,vzdáleně mi připomínají perloočky nebo buchanky na krmení rybiček.Ale tohle zatím neumím.

Jak by se asi mohla chovat magnetická „směs“ při kmitočtu jednotek až stovekGHz při nosné vlně jednotek Hz?
 Jak na různé kmitočty reaguje lidské tělo,"nacucané" magnetickým marastem?
V.


23 komentářů:

  1. v poslední větě jste vyjádřil věc kvůli které už dlouho špatně spím
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  2. Pomyslný klobouk dolů před panem V.! Děkuju moc za práci, kterou pro nás všechny koná. To je konečně důkaz, který tak často vyžadují popírači chemtrails. S pozdravem Nibiru.

    OdpovědětVymazat
  3. Takže plány NWO jedou v přímém přenose na plné obrátky na rizika přitom nehledíc. Vždyť proč ? Planet podobných Zemi mají jistě dost, tak proč by si nemohli alespoň jednu zkusit zničit ... bli.la bych, velebnosti...

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji za článek a snahu získat důležité důkazy. Teď cituji z článku : ,, Toxický od 0,1-0,8 mg/l. Způsobuje degenerativní procesy,je kumulativní,z těla téměř nejde,jako ostatní toxické kovy, vyloučit.Choroby-ucpání tepen a cév,srdeční arytmie,vysoký tlak,Alzheimer a jiné.,, mně se to týká osobně, protože v minulém roce mě doktoři zjistili (plicní embolii) ucpání cév a tepen přímo v plicích, v noze atd. Jen zázrakem jsem to ve 37 letech přežil. K těmto problémům může dojít po náročných chirurgických operacích, ale i po zlomeninách dolních končetin, po dlouhém cestování, nádorech atd., ale u mě nebyla žádná zlomenina, úraz, zjištěn žádný nádor, chyr. zákrok. Když jsem chodil po odběrech krve, tak jsem od sestřiček slyšel,,co se to poslední dobou děje? spoustu mladých lidí má obdobnou diagnózu, je to záhada!,, z toho vyplívá, že dýcháme oproti minulým letům uměle chemicky otrávený vzduch. Asi je to taky můj osobní problém, protože jsem až moc otevřený vůči okolí a doplatil jsem na to.
    Tom

    OdpovědětVymazat
  5. Jdu si koupit magnety

    OdpovědětVymazat
  6. I já se připojuji k díkům za naprosto skvěle odvedenou práci, která jistě stála spoustu energie. Výsledky jsou šokující. Doufám že tyto informace probudí i "spící" , kterých je bohužel dost.

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem zvědav, zda se má termit stát prostředkem ke spontánnímu hoření lidí, za použití dálkových spouštěčů (ať už to budou HAARPyje nebo válečné satelity na orbitu Země), jako jeden z efektivních prostředků depopulace, zvláště nepohodlných nebo revoltujících jednotlivců, skupin, etnik apod. Snadno by se v médiích lidem vymyly mozky tím, že za to nesou odpovědnost "přírodní a kosmické vlivy", a hned by tu byla živná půda k dalšímu omezování práv a svobod občanů.

    OdpovědětVymazat
  8. výborně, je potřeba dalších výzkumu v různých oblastech a s nimi pak mlátit do hlavy zastupitele, ekology, ministerstva - všechny. Musí se to zastavit.
    chemtrails@nwoo.org

    OdpovědětVymazat
  9. Nechapu par jedincu, kteri se snazi znicit zivot na zemi. Ale vubec nechapu jejich posluhovace nejen v nasi zemi.
    Pokud je spravna teorie o snaze ovladnout zemi jinou kulturou:
    http://www.youtube.com/watch?v=RI-vm513OaY
    vse by tak nejak pasovalo.
    Hlavni je se nebat. Orgonit zatim (vikend)nemam, mag nejsem, ale dnes rano jsem rozehnal mraky pohledem

    OdpovědětVymazat
  10. Výborná práce. Slyšel jsem o morgelonech, které může obsahovat chemtrails nemohlo by se jednat o zde zmíněné:
    Pod mikroskopem jsou i viditelné potvory z říše biologické,vzdáleně mi připomínají perloočky nebo buchanky na krmení rybiček.Ale tohle zatím neumím.
    Údajně se jedná o nějakou formu nanobotů:

    OdpovědětVymazat
  11. Tohle je třeba rozeslat i s nascanovanými protokoly na všechny možné strany!

    OdpovědětVymazat
  12. Nechci vám do toho moc kecat, ale termit je směs práškového hliníku a suříku tj. kysličníku železa. Ten dodá okysličovadlo při hoření ze teploty 4700°C. Jako kluci jsme s tím blbli a vyráběli dělobuchy. Dost nebezpečná věcička kterou se mj. svařují kolejnice. Tzn to železo v půdě by muselo napřed zkorodovat a vytvoření směs musí být nerozptýlená, ale namačkaná aby to hořelo.

    OdpovědětVymazat
  13. Je to opravdu síla : http://www.youtube.com/watch?v=RI-vm513OaY. Já mám už delší dobu v podezření, že se nějak nevysvětlitelně množí mizení dětí po celém světě. A ejhle kauza Dulce v UssA to vysvětluje !!! Jak si vůbec mohla vláda UssA dovolit prodat obyvatele Země za poskytnutí technologií, které jí umožní vládu nad světem (NWO). Proto už začínám chápat, proč musí ze Země "zmizet" kolem 5 miliard lidí. Nedávno jsem viděl na toto téma sci-fi film, ale zdá se, že to bylo o skutečnosti, která se buď už v utajení děje, nebo se začne brzy veřejně dít : stali jsme se součástí potravinového řetězce mimozemských predátorů. Žádány jsou především malé a větší děti,které nejsou ještě tolik zamořeni chemií a farmaky, a splňují další kriteria potřebného zpracování. Další na řadě jsou ženy, zvláště mladé a zdravé. Pak je na řadě další část populace, a staří a nemocní budou zřejmě poslední nebo možná i nevhodní k použití. Pokud se s tím nezačne něco včas dělat, bude to běs a děs tady na Zemi.

    OdpovědětVymazat
  14. Co my víme, jaké ingredience už nejméně od roku 1999, kdy jsem to začal pozorovat (chemtrails), do sebe vpravujeme, a ani nevíme, co to všechno může způsobovat. Nedávno jsem někde četl, že začali sprejovat i nanočástice, které se údajně samy v těle replikují a "staví" struktury jako enzymy v těle na příkaz DNA. Nikdo přesně neví,k čemu ty struktury v napadených lidských tělech slouží, ale jisté události naznačují, že se může jednat o cílené poškozování tělesných a duševních schopností jednotlivce, a také k ovládání mysli. Prostředníkem se mají stát mobily, k tomuto účelu vyvinuté, a ve vhodný čas mohutně vržené na trh. No máme se nač těšit...

    OdpovědětVymazat
  15. K té poslední otázce frekvencí: zajímejte se o Dr. Huldu Clark a pána jménem Royal Rife. Pak vám bude jasno. L

    OdpovědětVymazat
  16. Tak teď jsem zvědav, jestli můj příspěvek se tady objeví, protože jsem asi cenzurován, když jsem tady napsal asi 3 názory a ani jeden nebyl otisknut, ale k věci. Předně děkujeme tomu, kdo si dal práci s chemickou analýzou a svým pohledem na věc...Se vším se dá docela souhlasit. Někdo chce pravděpodobně "zapálit?" atmosféru aby to potom svalil na erupce na slunci...tím vytvoří požáry, sucho, neúrodu, hladomor, pouště, prodej pitné vody za draho...prostě a jednoduše už posledních pár let si všímám, že je příroda (půda) vysušená až přesušená a když přijdou deště tak přívalové...nebojte ještě příjde strašení útokem UFO...(dodatek...ten kdo si nechal udělat chemický rozbor bude vzdělán v chemických oborech, protože tam používá termíny, které slyšíte jen u těchto odborníků...žeby se už konečně vzpamatovali a rozhoupali...:-) )...anebo je to vyšší "level" konspirační hry že...

    OdpovědětVymazat
  17. http://afinabul.blog.cz/1007/chemtrails-ne-existuje asi tak....

    OdpovědětVymazat
  18. Ano-je to divné.Nechci být šiřitelem poplašných zpráv ale jen sdělit své postřehy.Konečně nastal ten čas se zase začít rýpat v zemi a tak jsem,jako každý rok začala.Ale ta půda je dost divná-taková jiná,slehlá,slepená,nepropouštějící vodu,na některých místech,kde třeba dlouho voda stála v loužích se teď po vyschnutí na ní vytvořil zelený povlak,nevím co to je,mech to není-jako by byla natřena zelenou barvou.Při čištění nádob na popínavé kytky,kde třeba celou dobu v zimním období byly prázdné,sem tam do nich napršelo a pak se to zase vypařilo a tak několikrát přes zimu shluk divného prachu,jindy by to člověk normálně vysypal,ale když se na to podíváš dobrou lupou,tak ten prach jiskří-doma mi všichni říkají,že už z toho blbnu-ale chtěla bych to dát taky na rozbor.Můžu tam poslat co chci,nebo si vzorky odebere sama laboratoř.A ještě chtěla bych znát adresu té laboratoře,kde byly zpracovány výše uvedené vzorky,teda jestli je to možné.Díky za zprávu.Po vyjádření se můžeme spojit třeba přes meil.Díky

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, patří vám všem velké díky. Jsem vděčný za to, že se najdou lidé, kteří chtějí znát pravdu.

    PS: Orgonete, už se ti v hlavě třeba rýsuje jak v celé věci postupovat dál?? Máš nápad jak podniknout nějakou ochranu?? Co dělat?? S čím ti je možno pomoci?? Co nejvíc mluvim, ale mám pocit, že každej kdo chce poslouchat, je nakonec akorát v depresi. Nebo to naopak nepříjímá vůbec. Díky Honza

    OdpovědětVymazat
  20. Oxid olovnato-olovičitý, přesněji tetraoxid diolovnato-olovičitý, nebo orthoolovičitan olovnatý (triviálními názvy suřík nebo minium) je těžká, sytě oranžověčervená až ohnivě červená krystalická nebo amorfní látka...

    Termit (thermit, thermite) je pyrotechnická směs, hořící vysokou teplotou. Označení termit se používá především pro směs práškového hliníku (pyrohliníku) a oxidu železitého, ale i pro jiné pyrotechnické směsi, s práškovým kovem a oxidem jiného kovu...

    Zdro:j Wiki

    OdpovědětVymazat
  21. http://thurly.net/15eb

    OdpovědětVymazat
  22. K tomu možnému záměrnému zničení atmosféry je ve Zjevení uvedeno, že se má na konci časů Apokalypsy "nebe" svinout jako svitek. Takže se můžeme připravovat na podobný život, jaký ukazuje film Total Recal. Ony vůbec filmy podobného druhu (Loganův útěk, Equilibrium, Matrix aj.)zcela jistě nevznikly jen díky prosté filmařské produkci. Za tím stojí daleko víc, jen je třeba dobře slyšet, vidět a chápat, co a proč takové filmy lidem sdělují.

    OdpovědětVymazat
  23. http://www.ulozto.cz/9517948/dsc00040-jpg
    Heslo:791992
    Vyfotografováno: 7.5.2011 10:02, mobilním telefonem.
    Zajímavé je, že od svítání bylo azurové nebe, po tomto ,,sprejování,, se vše náhle změnilo..

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.