20. listopadu 2011

Bilderberg vede svět k Antikristu

Zdravím neúnavného OrgoNeta,
a zasílám mu velmi důležitý odkaz na video, které zcela vážně varuje lidi před záměrem globalistů zredukovat světovou populaci pomocí kontaminace potravin, vody a vakcín !!!  Je důležité, aby lidé věděli, že se toto svinstvo začíná realizovat, a začali se proti tomu bránit !!!  Video je na tomto odkazu s českými titulky pod názvem " Bilderberg vede svět k Antikristu".


S pozdravem  čtenář z CK 

22 komentářů:

  1. To je tedy pozitivní článek....

    OdpovědětVymazat
  2. http://www.czechfreepress.cz/uvadime-videa/odhaleni-hudebniho-prumyslu-11-videi.html

    OdpovědětVymazat
  3. Ten "dokument" je trapný. Je zhotoven pro průměrného přihlouplého amíka, s rádoby senzačními a "šokujícími" větičkami. Abych pravdu přiznal, náš Český národ však padl natolik hluboko do bahna stejného povrchního konzumismu... naštěstí nejsme stále ještě tak vygumovaní. Přeci jen v nás zůstala špetka slovanství. Doufám.
    Vše se dá nalézt v klidu a tichu na netu, bez thrillerového soundtracku a dramatických střihů.

    OdpovědětVymazat
  4. On to pan Ventura myslí dobre, bežne v Amerike vychádzajú rôzne "návody k zmene" pre dumplings.
    Doslova pre knedľu. Takže to čo má knedľu a to ešte americkú vyburcovať musí obsahovať "grády".
    Ale zas, kto nehorí - nezapáli.
    BED

    OdpovědětVymazat
  5. Ventura has described himself as Slovak. http://en.wikipedia.org/wiki/Jesse_Ventura

    Tak to ma dostalo :)

    OdpovědětVymazat
  6. Amíci jsou amíci, ale je pravda, že tento pořad se dostane na širší veřejnost než třeba různé dokumenty, co jsou na youtube. Jesse Ventura je dost populární a pro naprosté začátečníky je to to pravé. V Amu je dost cenzura a lidi jsou tam z informačního hlediska dost mimo.

    OdpovědětVymazat
  7. monach kozma: si piš že se dá najít na netu :o).. Taky se mi nelíbí ten styl dokumentu a jak je zpracovaný.

    Ale to info v něm je bohužel pravda

    OdpovědětVymazat
  8. noa?? ked to otvori oci aspon niekomu tak to ma zmysel.... to je jedno akym to je stylom len to ma hodnotu a su tam informacie dolezite na forme uz nezalezi... a nenahovarajme si keby to bol cisto text alebo prezentacia nejakeho tipka kolko ludi bysi to pozrelo??? a slovanstvo stym ma akoze co?? akoby v amerike neexistovali mudry ludia a ako by v CZ/SK neexistovali sprosty.. vsade su ludia rovnaky... je to povrchni konzumizmus otom niet pochyb ale neviem co stym ma vygumovanost a povod nasho naroda...

    OdpovědětVymazat
  9. přimlouval bych se k tomu,aby Orgonet vyštáral spíše pozitivní zprávy...osobně jsem zažil několikrát,že jsem vylezl do chem,tmy a než jsem došel do lesního zákoutí,tak vylezlo Slunce...a když jsem to balil a šel v Divoké Šárce na tramvaj...tak chem. omáčka vše zahalila...nedávat tomu hnoji na nebi přílišnou energetickou pozornost...

    OdpovědětVymazat
  10. Jenže mnoho lidí ještě stále "spících" potřebuje poněkud postrčit, někdo dokonce „nakopnout“, aby vůbec zaregistroval, že se kolem něho něco divného a špatného děje. Něco, co mu v jeho zatímním nevědomí usiluje o život !!! A jestliže se někdo rozhodne tajně sáhnout 6ti a půl miliardám lidí na život, je to informace, kterou může ignorovat jenom notorický blb !!!
    A pokud někdo takový zůstane i po všech znameních, která se různým způsobem dávají lidem poznat, lhostejný, ignorantský, odpíračský apod., no tak ať si zdechne, když mu to vyhovuje. Proč bychom takovému měli pomáhat, když se sám dobrovolně a o své vůli rozhodl podrobit se zlu a jeho moci ??? !!!
    "Limonádové" kecy v tom smyslu, že se nic vpodstatě neděje, když někdo pod vámi řeže větev, ale pod "limonádovým" kecálkem se to jisto jistě nemůže stát, jsou hrubým pokrytectvím a hlubokou vnitřní špínou!!! Duchovní síla je sice hezká věc, ale žádni bozi, ani Bůh samotný, za vás nic rozhodně dělat NEBUDE !!! Od toho nás stvořil, dal nám tělo, rozum, různá nadání a schopnosti rozpoznání dobrého a zlého, abychom si poradili s existencí tady na Zemi sami, ale přesto pod Jeho dohledem a pomocí "na dálku". Svět nebyl naprojektován k samolibému zničení lidmi !!! Lidé dostali Zemi jako Boží SLUŽEBNÍCI pouze a výhradně k UŽÍVÁNÍ, a mají být jejími dobrými SPRÁVCI a OCHRÁNCI!!! Nic, co je na Zemi, pod nebo nad ní, proto člověku nepatří, vše má od Boha ve správě a užívání lidí, aby udržovali případně rozmnožovali a uchraňovali dary, které od Něho dostali. Vše ostatní je zlořečené samolibé, egoistické, pyšné a destruktivní jednání skrze zdegenerované myšlení.
    Proto kultivujte a kroťte své ego tak, aby blížící se Konec časů nebyl pro vás hrozbou, ale naopak požehnáním do věků budoucích!!!

    OdpovědětVymazat
  11. Hlavně, že tu někteří z vás šíříte na 300% jen samé pozitivní příspěvky !!! Chytněte se za rypáček, a dojděte si párkrát bouchnout hlavou o zeď, ať se vám v těch "gambách" častěji rozsvěcuje než zhasíná !!!

    OdpovědětVymazat
  12. translator to nepobere,mohl by se http://www.greatdreams.com/mayan/Mayan_crystal_skulls.htmněkdo obětovat s překladem? Mnoho díku..

    OdpovědětVymazat
  13. Pořád lepší tohle, než nic !!!

    OdpovědětVymazat
  14. To 21:49 :
    "...prasátko nemá hlad, chtělo by jen podrbat... "

    S láskou BED

    OdpovědětVymazat
  15. A co je pozitivní a co negativní??? Kdo si to troufne určit???? Odcházejme společně ze "vztahového trojúhelníku" vzájemné závislosti do "Autonomního trojúhelníku".... kde názor druhého je pro nás příjmem informací a ne cílem posuzování.
    Kdo byl v Americe nebo je trošku zná ví, že oni už jsou takoví...je to jiná kultura a potřebují takoví styl jako používá Jess. Aspoň tedy většina. Hlavně jde o informace a je pozitivní, že je dal na stůl. Proč a jak? To přeci není na nás soudit a posuzovat! :))
    Jo a nad mlhou a nad mraky svítí slunce pro všechny! .-)

    OdpovědětVymazat
  16. Oprava a omluva od BED :
    moj komentár patril ku 20:00, nie alcyonovi12.
    .-/

    OdpovědětVymazat
  17. Souhlasím s mdnamurem, že je důležité, že se vůbec ty informace dostávají mezi lidi.
    A s tou formou ? To by si měli hlavně uvědomit ti, kteří rádi kritizují vše, co není podle jejich českokotlinkovského a všeználkovského ega. Když neumí nebo nechtějí číst mezi řádky (a o to dnes v mnoha oblastech běží, protože se informační toky zvrhávají v jeden proud nepřehlednosti a protimluvné mnohovrstevnosti), tak ať nevypouštějí svou mentorsky omezenou kritičnost tam, kde nemá co dělat. Pokud se chtějí snášet s ostatními lidmi, musí vyvinout jistou trpělivost a pochopení i pro jiné nebo odlišné názory. Trapně drzé narážky, znevažování některých příspěvků a naopak glorifikace příspěvků jiných k tomu rozhodně nepatří a neposlouží žádné dobré věci!!!
    Ke všem informacím je třeba přistupovat se zdravým odstupem, a nechat uzrát čas, aby se pročistily a projasnily. Vždyť jeden příměr v tomto kontextu dobře říká, že vše, co je zamlženo nebo skryto, bude dříve či později zjeveno a odhaleno.

    OdpovědětVymazat
  18. na druhou stranu je to uciny a v celku prijatelny zpusob jak dosahnout snizeni poctu obyvatel. Kouknete se kolem sebe a uvidite svet v odpadcich a lidi co nekam chvataji, jsou nespokojeni a vetsinou maji malicherne ambice a prani jako jsou: penize, sex, nove auto, pracovni postup atd. Takhle to uz dal nejde a ja to chapu. Uz jsem z toho vseho unaveny, vsude je to to same. I ja jsem na vine, delal jsem to same. A ted je otazka jak to bezbolestne vyresit, snizit populaci a vratit vse do normalu. Treba je to celkovy plan. Kdo vi. Kazdopadne lepsi nez genocida s atomovkama. nejsem zastance onoho planu, jen pisu co me zrovna napadlo na toto tema. Jakub

    OdpovědětVymazat
  19. takže,jde o to balancovat na střední cestě,nebot,kdo koulí oči v sloup a přežvykuje mantry podélně a příčně,tvoří v dualitě ožraly,co zkopají někoho,mimoděk,aby se to narovnalo.http://www.youtube.com/watch?v=ZR1Aud--Eaw

    OdpovědětVymazat
  20. ... taknejak alcyone :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Pro Jakuba :
    V celku účinný a přijatelný způsob může mít globalistický plán depopulace pro někoho, jako je Jakub. Ale ruku na srdce, Jakube, ty bys chtěl, aby někdo za tebe rozhodoval, zda zítra budeš či nebudeš žít ? Vždyť neznáš kriteria plánovačů uchystané megagenocidy, koho zabijí, a koho nechají žít.
    Vždyť se podívěj, co se děje v Africe a v Asii. Depopulace je zaměřena právě tam. To by mohlo Evropany poněkud uklidnit. Ale už se nemluví o tom, že se na Ukrajině ztratilo více jak 150 jaderných hlavic, a z Lybie během povstání zmizelo několik tisíc střel země-vzduch. A myslíš, že si nechají Arabové, Peršané atd. s.át na hlavu od západní aliance donekonečna ? Kde myslíš, že ty ztracené hlavice a střely asi jsou. Takže tohle zjištění by Evropanům mělo zcela určitě přinejmenším vadit, poněvadž pak můžeš takovou genocidu Evropy atomovkama z východu klidně zažít.

    OdpovědětVymazat
  22. Pravda ,je to akční podání,ale pořád lepší než nic.Dnes jsem potkal lidi v čr a neví nic o islandu,nysleli si,že mluvím o norském masakru.zkrátka ,lidé jsou zavaleni zbytečnostmi a pitomostmi.je mi nás líto i když naděje zůstává...Bez pomoci to asi nedokážem.Jen zhruba pochopit co se tady odehrává,vyžaduje úsilí a zaměřění,které je mařeno pitomostmi a tak pořád dokola. Zdraví P.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.