25. listopadu 2011

Majk Spirit: Nový človek

Tak to je síla, úžasná píseň!


Opět zdravím OrgoNeta a ostatní lidičky,
před časem jsem někde narazil na kluky slovenské Majka Spirita a El Suverena, kteří mně hodně zaujali svou tvorbou. Jistě jste už shlédli Tu a teraz, popřípadě Rebel atd. Texty nám opravdu hovoří z duše.
Minulý týden Majk Spirit vydal nové album s názvem Nový svet s absolutně bezkonkurenční skladbou Novy, alespoň co se textu týče. Je ohromující, jak se mu povedlo zakomponovat do jedné písně vše, co jsme třeba zde přečetli ve spoustě článcích !
Ale možná je to jen můj subjektivní názor, proto to zkuste posoudit sami.



P.Serafin/Orwa

18 komentářů:

  1. Bravo, Majk Spirit!
    N.B.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc šikovný chalan, myslím, že o něm ještě uslyšíme....

    Mám pocit, že na Slovensku se ledy lámou více - viz. blog Probuzení -Orgonit v mainstreamu
    "O orgonite v TV Markíza"

    http://www.youtube.com/watch?v=hq2JkeXGK6o&feature=player_embedded

    Nikdy jsem nechtěla rozdělení našich národů a já stále žiju v Československu....MP:o))

    OdpovědětVymazat
  3. http://www.rozhlas.cz/zpravy/spolecnost/_zprava/zdravotnici-v-eu-odebiraji-moc-i-vlasy-zkoumaji-zdravi-populace--980759

    OdpovědětVymazat
  4. Rozhodně to není jen tvůj subj. názor.
    Je to naprosto SUPER!
    Velká poklona Majkovi, jak se mu mistrovsky podarilo zakomponovat vse do seba...

    OdpovědětVymazat
  5. leccos člověk vyštárá v televizi,toto,dávali POUZE JEDNOU a polapil jsem to jěště na vhs...neumím anglicky,ale dabing epizod mám v makovici...Millenium sekali kolem pulnoci,občas mezi tím smetím se objevila pravda...kanadský Faktor PSI,tam SAMOVZNÍCENÍ člověk dělá nanit v krevním řečišti,dálkově ovládaný....copak to muže být v masu pro hamburger,v Coca Cole,ve vodě z vodovodu?? Trenovat se,je být imunní.... http://www.youtube.com/watch?v=L6aBwIS4I4A&feature=related

    OdpovědětVymazat
  6. Je to strašně ukecaný...že to chce všechno Změnu víme všichni..

    OdpovědětVymazat
  7. jak se pozná člověk v jeho opravdovosti? Tot problém,se kterým se musí každý poprat SÁM http://www.youtube.com/watch?v=XrXw-xnVk84&feature=related

    OdpovědětVymazat
  8. Tí naši chlapci sa stále zlepšujú. Klobúk dole.

    OdpovědětVymazat
  9. MP, narodil som sa v Československu a Česko-Slovensko je moja vlasť. :-)

    Na Slovensku sa ľady nelámu viac. Reportáž z TV Markíza o orgonitoch je už dosť stará a odvysielali ju asi len raz, prípadne dvakrát. Občas sa podarí prepašovať niečo aj do masmédií, pretože aj tam sa nájdu rozumní a múdri ľudia. Akurát im väčšinou nie je umožnené sa prejaviť, a prakticky nikdy nie sú v riadiacich funkciách.

    OdpovědětVymazat
  10. ...no ty vole...ze mě vypadlo hned...To je prda...mě se to teda líbí...moc....On to ví...! :))

    OdpovědětVymazat
  11. http://www.rozhlas.cz/zpravy/spolecnost/_zprava/zdravotnici-v-eu-odebiraji-moc-i-vlasy-zkoumaji-zdravi-populace--980759


    díky za odkaz, toto považuji za velkou kamufláž na lidi, cílem je uplně něco jiného... osobně k tomuto nepřistoupim byt by mi za to zlatem platili.. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Todle je lepší a je k tomu i klip:

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=y9ouVCrplic

    OdpovědětVymazat
  13. Už jsem si říkal že si tohle album koupím. Skladba nový život je výborná, ale zbytek je ehm....
    Je to jako by Dan Landa vydal CD se skladbou protest song a zbytek alba by byl jako od kabátů.

    Jsem holt zdeformován klasikou a operami.

    Fox

    OdpovědětVymazat
  14. Transformacia,nove vedomie,novy clovek...bla...bla...bla...presne tie New Age dristy toho NWO,ktory chystaju!

    OdpovědětVymazat
  15. Anonymní, 28. listopadu 2011 20:15, nie. NWO tieto "drísty" zneužíva a prekrúca vo svoj prospech, rovnako ako všetky dobré veci počnúc ochranou prírody alebo toleranciou medzi ľuďmi. Zamysli sa nad tým.

    OdpovědětVymazat
  16. Anonymní,29.listopadu 2011,10:19.A ty si sa zamyslel nad tým,o čom tam spieva? "...najväčší mýtus na šírenie strachu je hra na zlé svedomie..." Veď to je satanistická filozofia! Práve kôli tomuto to ľudstvo dopracovalo až sem!Žiadne svedomie,znamená - rob,čo sa ti zažiada,naplň svoje egoisticke chúťky,nehľadiac na druhého."Každý nosí v sebe jeden vesmíru stred." No čo k tomu dodať!

    OdpovědětVymazat
  17. Poslechni si celé cd Foxiku... rozhodně to není jediný song, který řeší tato témata... naopak, většina na albu je řeší, některé více, některé méně. Jen pár písní je jen čistá hiphopová zábava bez vážnějšího poselství, ale to k hiphopu hold patří... a Majk umí i tyhle s lehkostí a přehledem, takže se dají přežít. To samé bych doporučil anonymovi, který vytrhl větu z kontextu :) Majk určitě není satanista, na albu neřekl jedinou věc, která by byla nějak extrémní.. ten kluk to má v hlavě srovnané, pravděpodobně víc, než většina lidí, která se o tyhle věci zajímá... uvědomuje si, že základem je jedinec, který se musí změnit, má li dojít k posunu... vůbec nestraší, má realistický pohled na to, jak jsou věci v prdeli, ale i přes to má pozitivní poselství. Opak NWO.

    Vím že spoustě lidem, zvláště v duchovních kruzích, je hiphop proti srsti a já tomu rozumím, ale nedávno jsem o tom přemýšlel a vypadá to, že hiphop je rocknroll dnešní doby - má největší zastoupení, největší vliv - že je většina negativní ještě neznamená, že je to vadné médium. Naopak, co se týče množství informací, které je schopné sdělit, má největší potenciál.

    Popravdě jsem nikdy nečekal, že by mohl slovenský mainstream rap vzývat Nikolu Teslu jako člověka, který rozsvítil Zemi... ale je 2012, já tu sedím, do uší mi hraje Majk a cítím, že jdeme dobrým směrem.

    OdpovědětVymazat
  18. Maj je fajn. V roku 2012 už to vie "obecenstvo", dostal cenu na Slávikovi ...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.