14. listopadu 2011

Meditovat, ale i aktivně jednat

Od čtenářky z Českých Budějovic:

Zdravím všechny a je mi líto, že vám posílám email na toto téma zrovna přes víkend, kdy mnoho z nás v tomto speciálním časovém úseku meditovalo. Je velice pravděpodobné, že to má svou spojitost.

To, že nad Českem od čtvrtka leží oblak radioaktivního jodu, bylo uveřejněno v oficiálních médiích. Samozřejmě nás ubezpečují, že nehrozí žádné riziko, jelikož množství je malé. J
Toto radioaktivní navýšení je tu ale dle jiných zdrojů už několik týdnů. Já osobně už asi měsíc dostávám průběžně od své štítné žlázy a hypotalamu upozornění na radioaktivitu. (jakým způsobem, to tu nebudu rozebírat).

Ve čtvrtek byla celá republika zahalena v mlze, která padala seshora. I dnes ležela radioaktivní mlha na Budějicích i okolí. Prosím, uvědomme si, že tyto mlhy, šedivé nebe a vykonstruované oblaky jsou tu již delší dobu, jen jsme si na ně tak nějak zvykli jako na špatné počasí. Není to špatné počasí. Atmosféra země je systematicky měněna, aby vyhovovala jistým plánům (o tom se tu také rozepisovat nebudu). Hlavní roli na změně atmosféry hrají chemtrails – chemické stopy za letadly. Je již několik let zjištěno, že obsahují soli baria a hliníku, plísně a další biologický materiál. Je v nich jistě i mnoho dalších dosud neidentifikovaných látek. Radioaktivní jod může být jednou z nich.

Mnoho informací se o chemtrails můžete dozvědět na www.orgo-net.blogspot.com

Všechny vás tímto vyzývám, abyste ve svých městech oslovili své zastupitele, aby se tímto problémem začali urychleně zabývat. Zasedání zastupitelstva v Českých Budějovicích je až 15. 12. a do té doby nemůžeme už čekat. Pojďme oslovit naše zastupitele co nejdříve na jejich email a chtějme k příštímu zasedání již jasné postupy, objasnění a dokumenty. Zároveň podejme trestní oznámení Policii ČR na úmyslné znečišťování ovzduší a používání biologických zbraní na neznámého pachatele…

Dopis pro zastupitelstvo najdete v příloze (libovolně si ho upravte, takto ho posílám já). Trestní oznámení se pokusím zpracovat a pak rozeslat. Budu ale i ráda, pokud s tím někdo z vás pomůže. Prosím, přepošlete to co nejvíce lidem a vysvětlujte, o co se jedná. Pokud budeme nečinně sedět a čekat, možná propásneme vlastní život…

Neříkej, že nemůžeš, když nechceš. Protože přijdou velmi brzy dnové, kdy to bude daleko horší; budeš pro změnu chtít, a pak už nebudeš moci. JAN WERICH

Spojme se a pojďme vytvořit svět, jaký sami chceme.

Zde ještě zasílám několik rad, jak se alespoň trochu chránit a detoxikovat se od těchto jedů – těžkých kovů a radioaktivity (co mne teď v rychlosti napadá):

1)     Octovat – rozpouštět tyto mraky a mlhy octem. Nechte na šňůře venku každý den i přes noc viset alespoň ručník namočený v octě.
2)     Přetvářejme svou silnou myšlenkou tyto substance v kvalitní organické hnojivo a děkujme za něj.
3)     Pokud bude mít tělo dostatek kvalitního jodu – nebude radioaktivní jod uskladňovat. Takže hojně jezte mořské řasy, lněná a dýňová semínka, česnek, čočku, cizrnu a fazole, obstarejte si kvalitní mořskou sůl. Bělená kuchyňská sůl obohacená jodem dle mého názoru škodí zdraví! Detoxikovat radioaktivní jod, pokud už do těla vstoupil a uložil se ve štítné žláze – speciálními obklady (konzultujte se zkušeným makrobiotikem), preparáty Ionyx, Veliendren, Thyreodren (nejlépe po konzultaci s detoxikačním poradcem viz www.joalis.cz, vše jsou preparáty firmy Joalis, mám s nimi dlouholeté osobní zkušenosti, sama jsem byla poradce, takže je mám odzkoušené a stále se k nim vracím).
4)     Detoxikace od hliníku – kvalitní lněný olej (přidávat do teplých kaší, polévek atd. – nevařit na něm, ani za studena), vytěsňuje hliník z mozku ven do vlasů; preparát Antimetal Al nebo jen Antimetal (je zaměřen na všechny těžké kovy, také od firmy Joalis)
5)     Česnek a cibule obsahují ve větším množství síru, která tvoří s těmito kovy sloučeniny, a tělo se jich snáze zbaví.
6)     Miso, houbičky shitake váží na sebe radioaktivní látky. S misem je důležité umět pracovat, nesmí projít varem.
7)     Kořen lopuchu, černý kořen, ředkve daikon, černá ředkev a tuřín posilují játra, dodávají minerální látky a čistí krev.
8)     Ostropestřec mariánský čaj nebo tinktura, Spirulina, koření kurkuma.
9)     Lotosový kořen na vyloučení hlenů, v kterých se těžké kovy rády usazují.
10) Kombinace ječmen/kroupy a řasa arame. (silné detoxikační působení)
11) Ustanovte si základem jídelníčku jáhly/pohanku/quinou/celozrnnou rýži/kroupy/oves/žito/kamut/špaldu + zeleninu rostoucí u nás (teď hlavně kořenovou) + cizrnu/fazole/čočku/hrách + mořské řasy + semena + ořechy + menší množství ovoce.
12) Autopatická léčba – ředění vlastní sliny. Já používám i ředění svého dechu a to průběžně.
13) Vyčistit střeva nebo ledviny je celkem jednoduché. Vychytat toxiny z dalších tkání už tak jednoduché není. Je k tomu potřeba zásadité prostředí organismu (ranní moč a sliny min 7,2 PH) a cílená detoxikace (Ionyx – radioaktivní látky, Antimetal – těžké kovy, Lymfatex – lymfatický systém, Liverdren – játra, žlučník a další, Veliendren – slezina, štítná žláza, hypofýza, slinivka, žaludek, hormonální funkce) a dlouhodobé trvale udržitelné stravovací návyky.
14) PH zvyšuje kuzu, švestky umeboshi, miso, picklovaná zelenina, téměř všechna zelenina našeho pásma, mořské řasy, agar, umeocet, jáhly, quinoa, teff, pohanka, zřejmě i mandle a hrušky.
15) Vyhněte se všem potravinám, které tělo zatěžují a překyselují: cukr (jakýkoliv), maso (jakékoli, nejhorší na štítnou žlázu je kuřecí a drůbež všeobecně), vejce, mléčné výrobky (stojí za rakovinami - hlavně prsou), bílá mouka – hlavně pečivo s kvasnicemi nebo kypřícím práškem, alkohol (játra teď mají napilno), vodě z PET lahví (o důvodech se teď nebudu rozepisovat) a samozřejmě zbytečné léky nebo očkování (ale to už snad nikdo neděla?!)
16) Dále nekonzumujte kvalitní oleje ve studené formě (margaríny už snad nepoužíváte?!) a vyhněte se i většímu množství ovoce (hlavně tropického a džusů z něho).
17) Čerstvé šťávy (jak je jinými lidmi doporučováno): možná jen skutečně čerstvou mrkvičku a řepu a to ne chlazené a cca 1dcl denně. Když už někde stojí hodinu, NENÍ TO ČERSTVÁ ŠŤÁVA. Šťávy z tetra-pak obalů určitě ne! Nejlepší je nastrouhat si mrkvičku a petržel a vymačkat šťávu ručně.
18) Každý den kvašenou zeleninu doma vyrobenou! Naučte se to, bude se to hodit! Kyselé zelí s cukrem nebo konzervanty z obchodu nebo v hliníkovém obalu opravdu NE! Kvalitní kvašenou zeleninu dělá Dobruška – Dobrušské pickles.
19) Medové masáže – vytahují toxiny z tkání (pozor, musí to být skutečný med!)
20) Obklady v roztoku vody se soli Meine Baze
21) Nekoupejte se, jen se rychle sprchujte (důvody nebudu rozepisovat)
22) Nepoužívejte pastu s fluorem. Spolu s hliníkem vytváří jedovaté těžce vylučitelné komponenty. Používejte bio pasty nebo dentie.
23) Hluboké dýchání, alespoň 1 denně po dobu vám příjemnou. Okysličené tkáně se lépe čistí. Kyslík přináší zásaditost. Rozhýbejte lymfu. Vizualizujte si, jak se tělo čistí a zbavuje všeho temného. Naplňujte se světlem, kdykoliv a kdekoliv.
24) Poděkujte všem konstruktérům současného stavu za skvělou práci, dejte jim najevo, že už nejsou potřeba ve vašem životě a rozlučte se s nimi.
25) A na závěr tu mám NÁPOJ NA ŠTÍTNOU ŽLÁZU:
2 díly mrkvičky
2 díly daikonu (bílá ředkev)
2 díly lotosového kořeně (čerstvý nebo sušený dlouho předem namočený)
1 díl řas kombu
4 díly tuhých zelených natí (listy daikonu, ředkví, kadeřávek)
Jemně posekejte a přidejte 4x tolik vody, přiveďte k varu a pak nechte bublat asi 15-20min. Ke konci varu přidejte špetičku mořské soli nebo 4 kapky Shoyu (kvalitní sojovka od firmy Sunfood)
Vypijte a snězte každý den 1 šálek po dobu 10-14 dnů. Pak každý druhý den po stejně dlouhou dobu.

Zastupitelstvu města České Budějovice:

Vzhledem k tomu, že již několik let nad Českou republikou vypouštějí různá letadla ze svých útrob chemické a biologické substance, které pak vytvářejí mlhavou šedou oblohu a pomalu se snáší na obyvatelstvo národa, na naši půdu, lesy, zvířata a dostávají se do našich vod, a vzhledem k nedávné informaci o zvýšené míře radioaktivního jodu nad ČR, která může mít s těmito chemtrails souvislost;

·         žádáme urgentně policii ČR o zahájení vyšetřování tohoto problému a zastupitelstvo o podání jasných a konkrétních informací občanům České republiky:

1) chceme znát konstruktéry a objednavatele těchto chemtrails
2) letecké či jiné firmy, které toto provádějí a jejich vyjádření
3) činitele, jež k tomu nad vzdušným prostorem ČR dali souhlas
4) vyjádření Ministerstva životního prostředí a Ministerstva obrany
5) důvody, proč obyvatelé ČR dosud nebyli oficiálně o ničem informováni
6) obsah těchto aerosolů a jejich působení na živý organismus a životní prostředí

·         Dále žádáme, aby každý občan ČR mohl přinést vzorky vody a půdy k rozboru na těžké kovy, radioaktivní látky, plísně a další možný biologický materiál na Hygienickou stanici či jiné k tomu příslušné místo, a aby byl tento rozbor zdarma.

·         Žádáme, aby byla sestavena speciální pracovní skupina, zvolená a tvořena lidmi, kteří se touto problematikou zabývají a mohou pomoci v rozřešení celé záležitosti. Aby tato skupina oficiálně spolupracovala s jednotlivými zastupitelstvy a ministerstvy a aby veřejně vystupovala v sdělovacích prostředcích.
·         Žádáme, aby informace o zahájení vyšetřování a dosud dostupných informací o chemtrails byly publikovány v hlavních sdělovacích prostředcích.
·         Žádáme ministerstvo obrany, vnitra a životního prostředí, policii ČR a prezidenta republiky, aby jakékoli další šíření těchto chemtrails bylo trestně stíháno.
Jak informovala TV prima před nějakou dobou, nejsou chemtrails žádným výplodem chorého mozku, ale krutou realitou. Situace se stále zhoršuje a týká se každého z nás.
V aerorosolu, který zůstává po letadlech, jsou například soli Thoria a Baria spolu s jemným hliníkovým práškem a další dosud zatím jasně neprozkoumané látky.
Jako občané této země máme právo a žádáme být informováni. Je evidentní, že tyto praktiky vážně ovlivňují jak životní prostředí, změny v atmosféře, tak naše/vaše zdraví.
·         Žádáme o neodkazování na jiná pracoviště či ministerstva, ale o urgentní zahájení komunikace s příslušnými úřady a to v zájmu města, které zastupujete. Evidentně se zde jedná o porušování zákona o čistotě ovzduší, o úmyslné poškozování veřejného zdraví, manipulaci s biologickými zbraněmi a zamlžování informací.
·         Žádáme rovněž, aby zastupitelstvo podalo trestní oznámení z výše zmíněných trestných činů policii ČR na neznámého (zatím) pachatele.

Zde dokládám odkazy na videa či dokumenty, kde můžete zjistit více:
Reportáž o chemtrails na TV Prima
http://www.youtube.com/watch?v=30g9hM0xco8
Další zasedání zastupitelstva je plánováno na 15. 12. 2011. Žádáme, abyste do této doby již o této záležitosti komunikovali s příslušnými orgány a abychom na příštím zasedání již měli fyzicky nějaká vyjádření či dokumenty objasňující naše znepokojení. Můžete nás očekávat.

MY, OBČANÉ ČESKÉ REPUBLIKY SE CÍTÍME BÝT OHROŽENI A NAPADENI NEZNÁMÝM PACHATELEM A URGENTNĚ ŽÁDÁME O VYŠETŘOVÁNÍ.

Jeden z mnoha nespících občanů:

Kamala Shanti

20 komentářů:

  1. Skvělý!!! Díky za rady, ještě bych doplnila:

    -alespoň jednou týdně hladovku jen o vodě(pomůže vyloučit toxiny)-24 hod.
    -kdo si troufne, klystýry na pročištění střev a pomoc organismu při intoxikaci
    -řasa Chlorella, mladý ječmen (prášek)
    -urinoterapie (ráno vypít sklenku vlastní ranní čuriny) - čistí zažívací trakt, rozpouští usazeniny
    -pobývat v přírodě,...
    Doporučení je hodně, každý musí vyzkoušet, co na něho působí....

    Díky taky za dopis, určitě nebude od věci ho rozeslat na patřičná místa...a nenechat se odbýt:)
    Všem přeji dostatek čerstvého vzduchu,

    Coccinelle

    OdpovědětVymazat
  2. Je to opravdu zvláštní, že v okamžiku, kdy jsem chtěl odeslat mail na své místní zastupitelstvo, nelze se se svými účty na seznam.cz spojit ani přihlásit.
    Ještě že není jenom seznam.

    OdpovědětVymazat
  3. Zajímavá a moc prachatá firmička...
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Monsanto

    Více zde: http://probuzeni.blogspot.com/2011/02/chemtrails-stara-pisnicka-nove-poznatky.html

    emv

    OdpovědětVymazat
  4. Takže za mne odesláno a čekám na reakci od starosty a místostarosty.

    Sice už to tu bylo, ale opakování je matka moudrosti - dává se do kupy dopis pro parlament. Kdo máte něco nějaký vševysvětlující text, fotky, rady, zkrátka cokoliv, dejte to sem. Pak to můžeme zaslat stejně jako text výše uvedený, našim poslancům. Pro zvýšení pozornosti by stálo za to nastínit i možnost hromadné žaloby na ty, kteří se jakožto naši zástupci nebudou zabývat našemi podněty.

    OdpovědětVymazat
  5. No dobré rady,ale to bych nemohl chodit dobráce a nikam abych si to dodržoval..pa,pa

    OdpovědětVymazat
  6. Dobrý nápad držet jednou týdně hladovku, kvůli odbourání toxinů z těla.. Ale ještě lepší je KOLOIDNÍ STŘÍBRO, také odbouráva toxiny z těla..V lékarně je drahé, je možné ho vyrábět i doma. Je to opravu velice jednoduché...Sice je v EU od roku 2010 zakázané pít, ale jeho blahodárné a dezinfekční účinky jsou super..Léčí okolo 650 druhů nemocí. Nebudu psát všechno co stříbro dokáže, páč na internetu je spoustu článků..Váš doktor...

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělá práce Kamalo Shanti! A skvělý impuls..není možné nečinně přihlížet, ten jód v ovzduší mi taky přišel jako poslední kapka. V momentě, kdy o tom informují média, je třeba začít jednat. A opět společně - co nejvíce takových hlasů a otázek...

    OdpovědětVymazat
  8. Nejenom prachatá, je to pravé satanovo hnízdo, a proto by bylo třeba jej vypálit a smazat z povrchu Země. Doufám, že naši pomocníci "shůry" budou pokračovat, a že vyčistí naši planetu nejenom od satanských podzemních základen, ale že vyčistí také vládní budovy, banky, vojenské prostory, generální štáby a hlavně a především všechny antény, talíře či paraboly, které haarpují a zasviňují svět i dalším životu nebezpečným elektromagnetickým smogem !!!

    OdpovědětVymazat
  9. to 12:30:

    Koloidní stříbro taky, jak jsem napsala, nejde o to, dodržovat všechny rady, to bychom fakt nedělali nic jinýho, ale ať každý vyzkouší, co na něho bude účinkovat nejlíp!!! Takže metoda pokus-omyl, vykejvat si to nebo intuitivně po něčem sáhnout....to musí vědět každý sám a žádný doktor to neví za vás...:)

    Coccinelle

    OdpovědětVymazat
  10. Skvělý podnět pro ostatní. Těším se na hromadnou žalobu, třeba to už i tak bijící do očí někoho kompetentního trkne, nebo aspoň přesvědčí další z řad českého hrdého národa.

    OdpovědětVymazat
  11. Ja len k príprave jedla :
    kde nie je potrebný ostrý nástroj - nôž, vidlička apod. trhajte zeleninu prstami, lámte chlieb a pečivo rukami. Žiadne mašinky, odšťavovače, drtiče a pod., rozbíja to energiu plodu.
    Máme zuby, pomaly jezme, ďakujme, žehnajme, dotýkajme sa všetkého s láskou a úctou.
    Už som spomínala, moja magia je, že najvyššie vibrujúci potravinový doplnok dať ako posledný. Zvyšuje hodnotu i tých "brakov", ktoré sa nám do hrnca dostanú. Ako zistíme hodnoty, ? asi sú niekde tabuľky, alebo trebárs kyvadlom.
    Môj učiteľ hovoril, keď už nič, tak navrch peper...

    K iniciatívam :
    ano pište, pýtajte sa. Včera som odoslala list p. premiérke Radičovej, už dnes mám odpoveď.
    Rýchlosť, čo ?

    Bo

    OdpovědětVymazat
  12. Mohol by očistiť vodu aj kúsok striebra dnu ?
    Sú dobré aj hrnce z medi, ale mooc drahé.
    Ešte mi napadá Fe-železo : do jablka napichajte cca 30 klincov zo železa, asi po dvoch dňoch jablko zjedzte, a máte v sebe to Fe. :-))

    OdpovědětVymazat
  13. Pro Michala z 14.listopadu 10.54.
    Mohu poskytnout duplikátní vzorky již uvedených rozborů,jako: magnet.prach z jara(kdy se topilo),konce léta(kdy se netopilo),březnový vzorek vody se stopami fluoru,vzorek vody depozitního-vzdušného-sběru z jara,dva vzorky vody ze Římova,vzorek půdy ze zahrádky.Stěry z kolektorů budu dělat tento týden,pěkně se to usazuje.Připomínám,že částice přítomné ve vzduchu mají povahu kouře a velikost již od 5nm.Veškeré dostupné filtry proto nejsou schopné je zachytit,kromě elektrostatických.Jeden rozbor na kovy ve vodě z Římova dělala laboratoř v Č.B.,dodnes nemám výsledky a telefon neberou.
    Kontakt na mne je u O.,nebudu mít nic proti,pokud Vám jej poskytne.Je ten správný čas.
    V.

    OdpovědětVymazat
  14. super! Odstavec Zastupitelstvu České Budějovice bych dal ještě nahoru jako top článek!

    OdpovědětVymazat
  15. a ako Radičová odpovedala?

    OdpovědětVymazat
  16. P. premiérka Radičová priznala, že zákon neprešiel, nebol už čas, padla vláda.
    Podstatné je aby sme sa pýtali, aj keď vieme odpovedi.
    Bo

    OdpovědětVymazat
  17. Vůbec se nedívím, že ta laboratoř v CB hraje mrtvého brouka. Bojí se, že kdyby výsledky pustila ven na veřejnost, může přijít o existenci !!! A tak to bude fungovat všude. Jedině, když někdo zariskuje a udělá anonymně testy načerno. Ale to zase bude mít nízkou hodnotu důvěryhodnosti při vymáhání práva. Takže nejlépe bude tlačit na vládu jako celek, a přitom se aktivně bránit podle svého třeba prostřednictvím skupin podobných OrgoNetu a jeho prvním vlaštovkám octu a giftingu. Třeba se najde další koumák, který zjistí další účinné prostředky jak se bránit klimaterorismu !!!

    OdpovědětVymazat
  18. Áno... Veľká vďaka, Kamala... :-) Presne toto je potrebné, aby sa už ľudia konečne prebudili a chceli mať svoj život vo svojich rukách. Prosím, nenechajme sa už klamať a zosmiešňovať preto, že poukazujeme na pravdu, ktorej odhalenie sa niekomu nepáči. Oslovme, prosím, aj médiá, aby sa konečne touto témou seriózne zaoberali, aby šírili osvetu a žiadali našich predstaviteľov, aby sa to konečne začalo riešiť. Nenechajme sa odbiť tým, že je to nezmysel... Čas pravdy vo všetkom aj tak nastáva a je len na nás, ako rýchlo sa začneme mať dobre, my musíme chcieť. Ešte raz ďakujem všetkým.

    http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/5734-ochranny-stit-zeme-vytvoreny-za-pomoci-chemtrails/

    http://probuzeni.blogspot.com/2011/01/kdo-ma-prsty-namocene-v-chemtrails.html

    OdpovědětVymazat
  19. Na Slovensku sa ani o zistenej rádioaktivite skoro neinformovalo, našiel som zopár viet, myslím, v Hospodárskych novinách. Pritom vraj bola potvrdená aj na Slovensku, v Maďarsku a v Rakúsku a zdroj je neznámy.

    Srdečne pozdravujem všetkých.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.