9. listopadu 2011

Pšouky v mracích

Díky čtenáři za upozornění na zajímavé video. Bylo natočeno v Singapuru. Nad hlavou autora videa se zrovna tvořil/byl zrovna tvořen bouřkový mrak  se zvláštními doprovodnými jevy.
Video je uvedeno na astro.cz - s celkem irelevantním komentářem ...
Věřím, že se zde ozvou znalci nesvázaní propagandou a vysloví zasvěcenější hypotézy na podkladě hlubších znalostí, než mají současní mainstreamoví meteorologové a jejich pomocníci.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=E4sY98zsBH0

11 komentářů:

  1. Kdo mě zná, ví, že orgonituju, octuju a dělám další bejkárny proti vrchnosti, ale tady mám podezření na dopadající malé kapky na objektiv. Už jsem to viděl a vypadalo to stejně.

    OdpovědětVymazat
  2. Úplně bych ten komentář nezatracoval. Pozorovatelný jev zde je popsány poměrně věrohodně i když příčina vzniku tohoto jevu nemusí být zrovna pravdivá.... Dle mého názoru se jedná o novinky na obloze a jejich pozorování budou častější.

    OdpovědětVymazat
  3. To jsou detonace, to jsou šlehy !!! Co to tam nahoře v tom mraku fungovalo za neuvěřitelnou sílu, že dokázala s oblakem mrskat ze strany na stranu, a ze stran do sebe, jak kočka ocasem ???!!! Být tam nahoře v té době velké letadlo, tak dopadne minimálně jako tahle Columbie v r.2003 (http://www.youtube.com/watch?v=7opVKLoQyys&feature=)!!! Že by pulsy haarpu ???!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Ozývám se jako odborník:lidi neblbněte,samozřejmě se jedná o optický klam.Vysvětleno,vyřešeno,další ! :o))

    OdpovědětVymazat
  5. Vada čučky :-))) Potvrdili to britští vědci.
    RK

    OdpovědětVymazat
  6. Vysvětleno, vyřešeno?
    To vypadá jako že si andělé dělaj pop corn!
    Je tam jasně vidět paprsek, takže možná laser.
    A místo zrnek kukuřice třeba něco jinýho....nevím, co mají andělé rádi...
    Odborník poradí.

    OdpovědětVymazat
  7. Nedomnívám se, že jde o kapky na objektivu, protože ty změny se ději stále ve stejném místě a jinde ne. Ale je mi známo, že některé technické objekty používají ke "zneviditelnění" maskování podle okolí, kde se nachází. A funguje to podobně, jako u chameleona. Jak se pohybuje různobarevným prostorem, tak se i přizpůsobuje tomu okolí. No a někdy se "chybička vloudí" a ty změny proběhnou příliš rychle, nebo se opakovaně přepíná sem a tam, než se podaří chybku odstranit.

    OdpovědětVymazat
  8. Našla jsem na netu toto vysvětlení:
    Skákání duhových mraků nad bouřkovými
    Uznání: abrigatti, YouTube

    Popis: Co se to děje nad těmi mraky? V několika minulých letech se na webu objevila videa zachycující neobvyklý a málo známý jev: rychlé světelné změny nad mraky. Po prozkoumání a zamyšlení se nyní objevila možná hypotéza. Tato hypotéza ve stručnosti říká, že bleskové výboje v bouřkových mracích mohou dočasně změnit elektrické pole nad mraky, kde nabité ledové krystalky odrážejí sluneční světlo. Nové elektrické pole rychle mění orientaci geometrických krystalů do jiných poloh, takže odrážejí sluneční světlo jinak. Jinými slovy bleskový výboj může způsobit poskakování falešného slunce (v angličtině doslova "slunečního psa"). Původní elektrické pole se brzy může vrátit zpět a tak se ledové krystaly zase vrátí do své původní orientace. Pozorovatelé oblohy, kteří mají podobná videa skákajících nebo tančících falešných sluncí by se o ně mohli podělit a přispět tak k lepšímu pochopení tohoto jevu.

    OdpovědětVymazat
  9. Myslím, že toto je pravděpodobnější scénář, než co jsem psal dříve o maskování technických objektů. CZK

    OdpovědětVymazat
  10. Může to být obojí : projev pozemské technologie nebo manipulace z ufo. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Pro anonyma 10.11.11, 22:33 a pro anonyma 9.11.11, 20:26 :

    Jestli to, co se objevuje zpozamraků vč. té světelné události, na tomto videu je optický klam, nebo že se UFO neschovávají do mraků, pak opravdu ještě mnoho lidí v tomto státě má stále tuhý ovčanský kořínek, a ne a ne jej přetrhnout, aby se konečně Probudili !!!

    Částečně skryté UFO v mracích s následným výbuchem, Mexiko, 25.9.2011

    http://www.youtube.com/watch?v=5wx4PFuxV-0&feature=related

    Ti kluci v autě měli neuvěřitelné štěstí, že se jim podařilo nasnímat tuto šokézní událost. Všimli si, že cosi kovově lesklého čouhá z jednoho ne příliš vzdáleného mraku nad městečkem. UFO se po zjištění, že se na něj někdo dívá, snažilo celé schovat, ale nějak se mu to nedařilo. Na jeho spodní části se začala objevovat bílá světla, až došlo náhle k výbuchu, z kterého padala na městečko nějaká svítivá až jiskřící substance. Poté se UFO v mraku jakoby ztratilo, prostě zmizelo.
    Tady máme jeden z nejlepších důkazů o tom, že se tyto stroje před námi schovávají do mraků. Napadá mě myšlenka, zda mohou mít také „prsty“ v těch klimapodivnostech, co se dějí po celém světě, abychom nevinili krátkozrace jenom haarpisty a klimateroristy.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.