13. března 2011

Matthew na březen 2011: zemětřesení vyvolali Illumináti

Zprávy od Matthewa jsou pro mě vždycky posílením, a tak i tentokrát. Zatím jenom část sdělení. 

Matthew: Vzkaz na březen 2011
12. 3. 2011

Obsah: Zemětřesení a tsunami v Japonsku. Kolektivní posuny vědomí. Události, které leží před námi. Přecházející duše, individuální péče. 

1. S láskyplnými pozdravy od všech duší v této stanici k vám mluví Matthew. Zemětřesení na pobřeží Japonska, strategicky umístěné k vyvolání tsunami, nebylo dílem Matky Přírody. Jejím jediným podílem byly nevyhnutelné počáteční pohyby pevniny i vody poté, co illuminátští vědci rozpoutali zemětřesení. Naše vesmírná rodina dokázala překazit jejich záměr srovnat se zemí města, zaplavit ostrov a zabít většinu jeho obyvatel. Využít plnou sílu oceánu je totiž nad síly jejich technologie. Matka Příroda nezpůsobuje ani podezřelé množství následných otřesů, a vašim seismologům a geologům by mělo být zřejmé, že něco je silně v nepořádku.

2.Vrcholní členové skupiny Illuminátů vědí, že jejich ekonomická nadvláda je otřesena, a předtím, než úplně zmizí poslední cáry jejich kdysi neproniknutelné globální sítě, snaží se vytvořit masu negativity tím, že vytvářejí chaos, destrukci a vysoký počet mrtvých, kdekoli mohou. Pokud jde o devastaci oceánem a poškozenou jadernou elektrárnu, je to pro Illumináty  jen slabá výhra, protože plánovali úplně zničit Japonsko. V Tokyu došlo k minimálním škodám. Zemětřesení, následné otřesy a tsunami uvolnily velké množství negativity z planety. Mimoplanetární technologie snižuje působení radiace z jaderné elektrárny, a ostatní civilizace k vám směřují intenzívní světlo, které se přidává k modlitbám za japonský lid, jehož odolnost a dostatek zdrojů s pomocí jiných zemí obnoví tento národ.

3.Jelikož světlo nabývá stále na intenzitě, hanebné činy Illuminátů nebudou moci již dlouho sužovat Zemi. Právě tak jako vy, i my vidíme nepopiratelné důkazy masívního posunu kolektivního vědomí, a oni to vidí také, a vědí, že to ukončí veškerou temnotu na planetě. Světlo rozvinutého vědomí vede dlouho utlačovaný lid k pozvednutí svých hlasů za svobodu, a tento výkřik se bude šířit dále, dokud všechny národy vašeho světa nebudou svobodné.

4.V Libyi, v ostatních státech středního Východu i v jihovýchodní Asii a Africe přijde nakonec tvrdě získané vítězství. V zemích, kde proti sobě stojí politické skupiny s různými ideologiemi bez násilí, ustoupí extrémistické pozice sjednoceným vládám, které budou sloužit potřebám mas a nikoliv chamtivosti elity. Avšak bylo by bláhové očekávat hladkou kapitulaci tyranských vládců nebo zcela hladké přechody, protože nastolení nových státních vůdců proběhne s různými stupni nepokojů a různými tempy.

5.Smutek a těžkosti postihnou rodiny těch, jejichž milovaní členové zaplatí životem za reformy vlád, nebo kteří budou zasaženi v bojové linii. My si upřímně přejeme, aby všichni věděli, že každý člověk, který opustí svou životní dráhu buď podle původní nebo podle upravené smlouvy duše, se v duchovním světě má dobře. Prosím, připojte se k bytostem světla v celém vesmíru a vysílejte modlitby pro největší dobro všech. 

6.Myslím, že toto je vhodné místo na odpověď otázky čtenáře: Opouští duše tělo bez strachu? V tom, že duše a éterické tělo opouští fyzické tělo, není ani trochu strachu, ale psychika je zcela jiná záležitost. Když je duše uvolněna, psychika člověka, stejně jako jeho víra, vlastnosti a paměť, přicházejí do Nirvány tak, jak jsou v okamžiku smrti těla. Pokud někdo prožil život plný strachu nebo zemřel za okolností plných strachu, tento strach je zakořeněn v psychice. Tyto osoby přicházejí do speciálních portálů, kde speciálně trénované týmy pro přechod duší posilují éterické tělo a umístí osobu na klidné místo, kde je jim věnována stálá pozornost a léčba. 

7. Matko, prosím, abys sem okopírovala úryvek z knihy, kde jsem popsal tento výjimečný léčivý proces na příkladu vojáka, který zemřel v boji. Stejná pozorná péče bude věnována všem osobám, které zahynuly ve strachu při zemětřesení nebo tsunami – víme, že to poskytne útěchu všem, kteří je milovali a oplakávají jejich ztrátu. 
(Na překladu se dále pracuje.)

14 komentářů:

  1. offtopic - hledám jedno video, mám pocit že bylo zveřejněno zde, ale nemůžu ho najít, byl to dokument kde tuším Dánská lékařka hovořila na téma důsledku "nevázaného sexu" pro ženy/dívky - že v podstatě něco jako "sex bez následků" neexistuje, neboť při každém styku dojde k celé řadě hormonálních změn a žena v sobě nese genetickou informaci partnera do konce života, i když nedošlo k oplodnění. Pomůže někdo?

    OdpovědětVymazat
  2. Je mi už delší dobu trochu divný,že Matouš pouze komentuje už nastalé katastrofy a nikdy nedá echo předem kdo a co kde chystá. To je trochu divný ne?

    OdpovědětVymazat
  3. O tomhle videu nevím, ale četla jsem tohle, je to asi něco podobného:
    http://karolinaloskotova.blog.cz/1010/ma-byt-clovek-verny-nebo-promiskuitni
    V odpovědi, hned někde ze začátku se tam o tom zmiňuje a v diskusi je, že napíše článek.
    Kdyžtak ji pošli email, že by bylo dobré jej napsat, třeba na to zapomněla.

    OdpovědětVymazat
  4. To je hrozné. Já vážně doufám, že už se jim to všechno brzo pokazí. Dneska mělo být nádherně, ale včera celý den sprejovali, já nechápu, jak někdo, kdo slyšel o chemtrails, to může popírat, to teda nebyl normální letecký provoz, tolik čar. Večer začal foukat vítr, dneska ještě víc, obloha zatáhnutá a místama, když vykukovalo Slunce, šly vidět čáry, dokonce i "Sundog" a taky pár letadel, co dělaly nové čáry a teď tady zase fučí. (Frýdecko-Místecko)

    OdpovědětVymazat
  5. Velmi dobré video Libor Halik: Umělé zemětřesení zabíjelo v Japonsku

    http://gloria.tv/?media=136963

    Zdravím

    Beata

    OdpovědětVymazat
  6. na twitteru byl zajímavý postřeh:
    11.9.01 + 10.3.11 = 21.12.2012

    OdpovědětVymazat
  7. k anonymní 19.51 :

    - vo vesmíre platia zákony slobodnej vôle,
    Mathew,nie Matouš - to rešpektuje. bo

    OdpovědětVymazat
  8. Pre nieco je to len dobre. Verim a viem, ze tento zivot na tejto planete je jedinecny a skvely. Milujem zivot a verim, ze toto miesto je uzasne. Sirme lasku, pozitivnost a filozofiu toho, ze existuje len LASKA. S pozdravom Marek Tocimak. =o)))
    www.tocimak.blog.sme.sk
    LOVE

    OdpovědětVymazat
  9. ... Cítili ste niečo ráno pred svitaním keď sa zatriaslo Japonsko ? Ja bolesti v hrudi a neurčitý strach - lenže bolo to aj deň predtým.
    Asi sa chystali ...

    OdpovědětVymazat
  10. ... Cítili ste niečo ráno pred svitaním keď sa zatriaslo Japonsko ? Ja bolesti v hrudi a neurčitý strach - lenže bolo to aj deň predtým.
    Asi sa chystali ...

    15. března 2011 13:10

    Hlavně najít viníka, co? Co bys řekl tomu,že to byl tvůj vlastní strach a bolestí na hrudníku se čistí tvoje srdce-en. střed a Duch co sídlí napravo od srdce. Tydle bolestí má dneska kde kdo a je to jedině dobře,duď rád že nejsi mezi těma co necítí vůbec nic. Ty nečeká nic moc dobrýho.

    OdpovědětVymazat
  11. Anonymní 15. března 2011 13:26 :

    tyhle divny pocity jakoby strachu bez priciny kolem srdce mivam taky,co s tim muzu delat abych tomu pomoh?teda asi pracovat se strachem a jeste neco?nejak to treba prodejchavat,nebo tak ..

    OdpovědětVymazat
  12. Anonymní, 13. března 2011 19:51, keby to urobil, tak by ste sa zase sťažovali, že mu predpovede nevychádzajú. Máme totiž slobodnú vôľu a budúcnosť nie je daná. A nepozná ju nikto, ani Matthew. Existujú len určité pravdepodobnosti, a tie sa môžu a aj menia následkom našich rozhodnutí a činov.

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj anonymní z 15.3. pár minút po mne :
    Nemávam nočné mory, strachy, a srdce mám v poriadku.
    Zaznamenávam zemetrasenia normálne, cítim, že zem sa hojdá.
    Ale v to ráno, som sa zobudila presne na
    udaný čas, keď to v Japonsku začalo.
    To nebolo zemetrasenie, to bola iná sila.
    papa, bo

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.