11. listopadu 2015

Člověk v tísni bude středoškolákům vysvětlovat, že česká alternativní média jsou ve skutečnosti ruské propagandistické servery!






VIDEO: Člověk v tísni bude středoškolákům vysvětlovat, že česká alternativní média jsou ve skutečnosti ruské propagandistické servery!



Redakci AE News dnes upozornil jeden z našich čtenářů na skandální video na serveru Aktualne.cz [1], které pochází ze série naučných videí určených pro střední školy v České republice. Projekt s názvem „Jeden svět na školách“ je výtvorem z dílny systémové neziskovky Člověk v tísni. Ta spolupracuje s americkým velvyslanectvím na několika projektech, včetně projektů v zahraničí, kde pomáhá ve spolupráci s americkým ministerstvem zahraničí krýt některé operace amerických tajných služeb. Mezi největší průsery této neziskovky z její spolupráce s americkým ministerstvem zahraničí patří provalení operačního krytí na Kubě, kde došlo k zatčení dvou českých politiků, pánů Pilipa a Bubeníka, kteří prováděli práci pro americkou rozvědku pod diplomatickým krytím.
[2].
      Člověk v tísni a jeho analýzy z Ukrajiny...

      Zakladatelem Člověka v tísni je studentský předák z listopadu 1989, Šimon Pánek. Jeho neziskovka se záhy po roce 1990 stala systémovou organizační složkou americké rozvědky na území ČSFR pod operačním krytím tehdy ještě západoberlínského ústředí americké zpravodajské služby pro východní Evropu. Člověk v tísni úzce spolupracuje s americkou vládní organizací USAID, která poskytuje operativní krytí pro západní zpravodajské služby v nestabilních zemích [3]. Současné rozhodnutí Člověka v tísni zapojit své aktivity i dovnitř republiky je tak zcela novým trendem a obrovským rizikem pro národní bezpečnost.

      Projekt „Jeden svět na školách“ má charakter a všechny znaky tzv. akčního vzdělávacího plánu z první poloviny 50. let minulého století, kdy docházelo ke změně prvorepublikového vzdělávaní na vzdělávání centrálně plánované a řízené. Současná situace, kdy lidé v souvislosti s uprchlickou krizí přestávají věřit mainstreamu a dokonce svým vlastním vládám, je tak naprosto nezbytné pro režim, aby upevnil svoji moc, a to nejlépe skrze výchovu ve školách.

      Redakce AE News vyzývá ředitele škol v České republice, učitele a pedagogy, aby kontaktovali naší redakci s podrobnostmi v případě, že jejich škola byla vybrána pro aplikaci programu „Jeden svět na školách“. Máme zájem o podrobné prozkoumání materiálů a také lidí, kteří stojí za tímto projektem a chodí po školách a nabízejí tato videa jako volitelné materiály do hodin občanské výchovy apod.

      Moc děkujeme našim čtenářům, že nás upozorňují na tyto události, protože se opět ukazuje, že diskreditace, dehonestace a pomluvy alternativních médií nabírají na síle právě před výročím 17. listopadu. Není to náhoda, je to záměr. Video označuje AE News, AC24, Sputnik, Zvědavce a další alternativní servery za ruskou propagandu. Závěrem pak vybízí diváky, aby se nezajímali o obsah článků na alternativě, ale o to, jak se ten který redaktor jmenuje, anebo která tisková agentura zprávu posvětila. Jinými slovy, když má pan redaktor jméno v České televizi, budou jeho články a informace prý stoprocentní pravda!


    Člověk v tísni bude středoškolákům radit, jak poznat ruskou propagandu…

    Video s takovýmto vzkazem zkušeného člověka pobaví, ale studentovi nebo mládeži může vsugerovat pohled a postoj, že jediné pravdivé informace se nalézají jen na oficiálních serverech mainstreamu. A to je přesně model školní reformy z roku 1951, kdy školy nově prosazovaly, aby děti četly jen schválený tisk, časopisy a literaturu. Rodokapsy, kovbojky, komiksy a knihy z 1. republiky byly rázem zakázané, včetně poslechu cizích rádií. Zdá se, že ta doba se v Česku zase pomalu vrací.


-VK-
Šéfredaktor AE News 


P. S. Orgonet:
Seznam 42 závadných proruských webů (včetně Orgonetu): viz http://orgo-net.blogspot.cz/2015/03/seznam-zavadnych-proruskych-webu.html 


32 komentářů:

  1. Asi před půl rokem na Slovensku vyšel článek, že se i u nich chystají nové osnovy pro středoškoláky, dle kterých se mládež bude povinně učit o nebezpečích konspiračních teorií. No to je zajímavé; konspirační teorie, z nichž mnohé se ukázaly a ještě se ukážou být pravdivé - hodně vadí, ale ty každodenní lži z ještěřích hlásných trub jsou v nejlepším pořádku!
    Příklad: Vnitřní Země a její obyvatelé: to je prý konspirační teorie, přitom to je PRAVDA PRAVDOUCÍ.
    Lidé na Marsu a na jiných místech ve Sluneční soustavě: no to je prý konspirační teorie, přitom to je PRAVDA PRAVDOUCÍ.
    Tajný kosmický program a účast vybraných lidí v něm: to je prý také konspirační teorie, přitom to je PRAVDA PRAVDOUCÍ.
    Za toskánského filosofa a astronoma Galilea Galilei byla ta jeho teorie také považovaná za konspirační, přitom to je PRAVDA PRAVDOUCÍ: A přece se točí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Většina pravdivých konspirací se týká světové geopolitiky. Ale tahat sem dutou Zemi a marťany může jen troll.

      Vymazat
    2. A to že usáci se již poněkolikáté s pomocí kvantových urychlovačů (např.CERN v Evropě pro událost v Norsku !) snažili narušit naše časoprostorové kontinuum, a umožnit sem vstup z "démonských" dimenzí je podle proamerických řiťolezců také konspirační teorie přestože je to pravda pravdoucí.

      Vymazat
    3. TYPICKÝ ZÁSAH TZV. UMRAVŇUJÍCÍHO TROLLA:
      Anonymní 12. listopadu 2015 10:41
      "Většina pravdivých konspirací se týká světové geopolitiky. Ale tahat sem dutou Zemi a marťany může jen troll."

      Vymazat
    4. Kdo by se chtěl více dozvědět o životě ve Vnitřní zemi, zde je příklad v češtině: http://www.energiezivota.com/co-za-cim-je/438-vyspele-staroveke-civilizace-stale-ziji-pod-zemi (je tam popis zajímavého setkání C. Goode s kněžkou z Vnitřní Země ve skutečně existující Vnitřní Zemi)...Byly z toho u obou slzy z radosti...
      A zde je celá řada informací od intuitivního empatika Corey Goode, který dobrovolně odešel z tajných kosmických programů a poskytuje info o tom, co před námi ukrývali a ukrývají a brzy doukrývají:
      http://earth-liberation-movement.blogspot.cz/2015/10/german-secret-societies-hid-ancient.html; http://exopolitics.org/german-secret-societies-hid-ancient-super-weapons-from-nazis/; http://earth-liberation-movement.blogspot.cz/2015/10/secret-underground-cities-have.html; http://earth-liberation-movement.blogspot.cz/2015/10/uncensored-history-revealed-with-secret.html; http://earth-liberation-movement.blogspot.cz/2015/06/secret-space-programs-sphere-being.html; http://transinformation.net/ A na závěr si dáme info o dnešních rekordních bovisech: http://www.praxis-umeria.de/kosmischer-wetterbericht-der-liebe.html Ty zrádné smyčky se totiž podařilo rozplést.
      Zpátečníci, máte to marný. Je tu GREAT AWAKENING.

      Vymazat
  2. Zde je další velmi zdařilý příspěvek ze stránek se spřízněným obsahem ke konspiračním teoriím a jistě tam k němu povstane výživná diskuse:
    http://www.nwoo.org/2015/11/11/repriza-konspiracni-teorie-o-11-zari-2001/
    Celá řada odborníků včetně architektů uvedla, že věci uvedené k pádu dvojiček jsou lež, jako věž.
    Takže to bychom měli: Jestli ty "konspirační teorie" nevypovídají něco pro někoho nepohodlného?
    http://outsidermedia.cz/11-zari-2001-architekti-podali-vedecke-dukazy-o-rizene-demolici/
    http://orgo-net.blogspot.cz/2015/09/k-vyroci-11-zari-2011.html
    A aby toho nebylo málo, tak na světovém webu v tomto roce vyšlo hned několik "konspiračních" článků uvádějících, že "velký" adolf s Evou v roce 1945 nezemřel, ale přejel za velkou louží někam do And.
    http://beforeitsnews.com/eu/2015/07/first-the-queen-now-this-fbi-quietly-declassified-secret-files-attesting-hitler-fled-to-argentina-in-1945-2586548.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť tam Němci během 2WW (a začali s tím snad i ještě před ní !) vybudovali rozsáhlé podzemní komplexy, a další v Antarktidě na území Nové Švábsko a pohoří královny Maud. Však se zde předvedli američanům krátce po skončení 2WW se svými stroji Haunebu (létající talíře), a zničili celou americkou námořní flotilu, která tam byla tehdy usáky vyslána jako trestná výprava. Zachránilo se jen něco málo přes 100 námořníků v několika záchranných člunech. Od té doby se tam americká armáda vojensky intervenovat neodvážila, a to DODNES !
      Podobně byly na konci minulého století sportovními potápěči nalezeny tajné nacistické ponorkové základny na Kanárských ostrovech. A bylo by těch vysmívaných "konspirací" celá další řada. Inu když se chodí se džbánem pro vodu, jeho ucho se jednou utrhne - a vše vyplave na povrch.

      Vymazat
    2. Pan Adolf byl poctivým a věrným zákazníkem velkých bank.Dokázal nakrmit poctivými splátkami bankéře za půjčku na válečné reparace za prohranou 1.sv, dokázal si "někde" sehnat i na splácení úvěrů na ozbrojování, na megalomanské výstavby Nového Berlína (arch.Albert Speer) na tajné výzkumy atd. Tak si i já myslím, že mu bylo z vděčnosti od velkých bankéřů pomoženo na poslední chvíli ven, z Německa. I dnes se poslušní lokajové odměňují různými granty. Nic se nezměnilo.

      dan.

      Vymazat
    3. Přesto některé lokaje začne hryzat svědomí, a musí chtě nechtě s pravdou ven na veřejnost, byť by je to stálo i život či persekuce rodiny.

      Vymazat
  3. Pěkné svinstvo a podvratná propaganda.Je mi z toho opravdu zle.Přesto díky Orgonetu za jeho zveřejnění a v podstatě i upozornění.

    OdpovědětVymazat
  4. Pokus v Austrálii
    http://cz.sputniknews.com/videoklub/20151111/1619200/mraky-tsunami-nebe-sydney.html

    OdpovědětVymazat
  5. Tak se nám Šimon vybarvuje. Jak to asi muselo být, když byl ve vyšetřovací komisi kvůli 17.listopadu... Holt musí splatit co dostal.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šimon se vybarvil už dávno, mě to vůbec nepřekvapuje.

      Vymazat
  6. ty voe...ten Soukup na školení u Jehovistů...pfuj to je děsné...to snad nebudou mlátit dětem do hlavy.....bleeee

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krátký seznam nejbohatších sekt světa:
      1. Jehovisti 2. Mormoni 3. Scientologové.

      Vymazat
    2. Určitě není náhoda, že hlavní sekty světa, jako např. Jehovisté, mají své hlavní sídlo na území států za velkou louží...Někomu ten chaos, co rozpoutávají, jistě nesmírně vyhovuje. Před časem např. Zvědavec přinesl řadu článků na toto téma.

      Vymazat
  7. Víte co je zajímavé ? Proč si děti nemají udělat vlastní názor, ale " naučit se" co je co. Díky za osvícené rodiče, prarodiče a snad i učitele co ještě mohou mít vlastní názor... na cokoliv.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je jednoduché. „Společnost” přece nechce mít individuality s vlastním názorem, ale chce mít zástupy poslušných ovcí. Doporučuji shlédnout Jaroslava Duška a jeho Čtyři dohody.

      Vymazat
  8. Je směšné,jak se snaží,ale nemají šanci,pravda vyjde najevo,můžou ji potlačovat jak chtějí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravdu nelze umlčet. Potlačovat ji mohou, ale NE UMLČET. To se ještě žádnému režimu na světě nepodařilo, a taky nepodaří. Duch je nad hmotou, a to si ti pitomci ve vládách neuvědomují, nebo to dokonce hlupáci dodnes nevědí :-) Jejich smůla, na nás se lepit nebude :-)

      Vymazat
    2. Zde máme taky takovou malou snahu:
      Anonymní 12. listopadu 2015 10:41
      Většina pravdivých konspirací se týká světové geopolitiky. Ale tahat sem dutou Zemi a marťany může jen troll.

      Vymazat
    3. troll ani ne ale trotl

      Vymazat
  9. Lidé nejsou hloupí.A mladí už vůbec ne!Však oni si ty informace přeberou a pravdu pochopí:-))

    OdpovědětVymazat
  10. Dobroserové a láskyprdové chtěj ovlivňovat naše děti , nezbývá než se dětí zeptat co měli ve škole a pak jim vysvětlit jaká je pravda !!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. .... hn sa hukáže - čo vlastne rodič je.

      Vymazat
    2. Jen se nebojte, většina rodičů ví, co dětem říkat, a co jim ze světa ukazovat, aby se orientovali. Naopak mnoho z diplomovaných dost často ztrácí kolem sebe realitu, a ovčansky békají dle přání zdejších politiků u moci. Jejich dětí je mi líto, že pak musejí dostávat tvrdé lekce od života.

      Vymazat
  11. http://www.transformace.info/index.php?option=com_content&view=article&id=1750:cobra-&catid=70:dali-zajimavosti&Itemid=102

    OdpovědětVymazat
  12. Snaží se to zachránit zvyšováním výdajů na propagandu a na větší vymývání mozků! Trollové a veškerá pátá kolona asi dostává mimořádné příplatky. Ale to, co je už za dveřmi, stejně žádná jim dostupná síla nezadrží.
    http://www.nwoo.org/2015/11/12/je-to-uz-vrchol-protiruske-nenavisti-vymyvani-hlav-detem-a-zakaz-ruskeho-novinare/

    OdpovědětVymazat
  13. Takto funguje mainstream

    Švédsko.

    Registrácia názorov v najväčších novinách DN (Dagens Nyheter) v spolupráci s Vedením pre Psychologickú Obranu.

    Thorwald Olsson pracoval ako žurnalista v DN od roku 1964 do roku 1988. Stal sa najznámejším švédskym športovým žurnalistom a zmenil smer v roku 1979 kedy sa stal všeobecným žurnalistom. 1985 mal Thorwald Olsson vikariát ako korešpondent v USA vo Washingtone pre DN.

    Počas mnoho rokov sa snažil podeliť sa o rôzne škandály, ktoré zažil ako DN žurnalista. To čo ho najviac trápilo boli tajomné zápisnice o skoro všetkých žurnalistoch ktoré má najvyšší šéf DN zamknuté v trezore. Tieto zápisnice obsahujú rôzne obtiažne informácie o zamestnancoch, ako ich sklony a slabosti, ktoré sú tu zaregistrované, inými slovami register sklonov a názorov zamestnancov aby tak pod hrozbou zverejnenia robili čo sa im povie.

    Thorwald Olsson bol svedkom ako jeho kolegovia podpísali tajnú zmluvu s Vedením pre Psychologickú Obranu. Vedenie pre Psychologickú Obranu malo svojho reprezentanta neustále prítomného v denníku DN, ktorý kontroloval zamestnancov.

    Thorwald Olsson nemal rád ani fakt že DN má vlastného psychiatra ktorý neustále tlačí na zamestnancov cez negatívne narážky - známeho výskumníka alkolholizmu Rune Dimberg.

    Thorwald Olsson bol veľmi ponížený keď spolupracovníci DN kontaktovali jeho ženu a tvrdili že zrejme bol neverný. Urobili to preto, aby sa nestal šéfom športovej redakcie.

    Thorwald sa sťažuje, že Christina Juttaström (ktorá okrem iného zatieňovala pravdu o lodi Estónia) nepublikovala obtiažne informácie o vražde na Olof Palme s ktorými za ňou prišiel Ove Rainer po tom čo ho odstavili, ako ministra spravodlivosti. Okrem toho zomrel náhle, krátko po tom, čo je úplne podozrivé.

    Najväčší scoop od Thorwalda bolo odhalenie futbalovej legendy Tord Grip 1966 ktorého kúpil klubb AIK od klubu Degerfors za čierne peniaze.

    WhiteTV sa snažilo bezvýsledne dostať do kontaktu s DN pre komentár. Možno si myslia, že WhiteTv nepozerá veľa ludí a že táto správa zostane bez povšimnutia, ale to sa mýlia, lebo návštevnost WhiteTv je jeden milión návštevníkov mesačne.

    Jedna z otázok bola že či DN spolupracuje s MSB (úrad pre pohotovosť a ochranu spoločnosti). Tento úrad nahrádza totiž Vedenie pre Psychologickú Obranu a je súčasťou švédskej vojenskej tajnej služby. Keď WhiteTv cez Henninga Witta publikovalo v roku 2000 že loď Estónia bola zámerne potopená, tak sa v 2001 rozhodlo, že Vedenie pre Psychologickú Obranu bude zavreté, čo potešilo mnoho občanov.


    Odkaz: http://www.whitetv.se/sv/dn/1390.html

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.