14. listopadu 2015

Útoky v Paříži: další inscenovaná akce?

Útoky v Paříži: další inscenovaná akce? 
Sestavil Orgonet
14. 11. 2015

Na první pohled se (dle podání šílících médií) zdá, že "teroristické útoky" v Paříži jsou trochu velké sousto na to, aby to byl falešný terorismus, ale na druhý pohled - naopak, právě proto by to mohlo být inscenované. Kdejakým represívním složkám státu se podobné "cvičení" velice hodí...

Jako zkušení konspirátoři zde na Orgonetu už víme, že máme hned od začátku mediální prezentace podobných "teroristických útoků"  zbystřit a všímat si nesrovnalostí, které je provázejí. Celkem lehce obvykle zjistíme, že věci se mají jinak, než je prezentováno v médiích. (Viz štítek Falešný terorismus pod článkem.)

Obvykle nejrychlejší konspirační "analytik" Jim Stone prohlásil na svém webu, že tyto události bude ignorovat. (Překlad Orgonet.)
http://82.221.129.208/ifyouarinamericayouprobablycantseethisc1.htmliz http://82.221.129.208/ifyouarinamericayouprobablycantseethisc1.html

"Ignoruji tyto takzvané "teroristické útoky" v Paříži, protože jim nevěřím. To, co se stalo v Paříži, je naprosto schopen udělat Mossad. Je děsnou náhodou, že "uprchlíci" by jednali v Hebdolandu takhle rychle."
 "Tak jo, nemohl jsem odolat. Ale musím říct jen toto, a zkuste sledovat mou logiku: Rusko v Sýrii kope ISIS do zadku, ale ISIS provede jako odvetu útok ve Francii. Proč by ISIS útočil ve Francii, když mu starosti dělá Rusko? ... Prostě nevidím v tom logiku, jako spousta dalších lidí. Kde je logika? A kde jsou videa z mobilů? Mně nejde o ty fotky, ale popis zní, že to bylo "apokalyptické", takže bychom snad mohli tu apokalypsu vidět? Z mobilních telefonů? Po těch falešných videích ISIS o stínání hlav už médiím stejně nemůžeme věřit. Chci vidět video z mobilu, třeba z laciného krámu, každý nemá na ajfoun. Viděly to tisíce lidí, a skoro každý má ajfoun. Podívejme se, zda je to skutečné. Podívejme se na nějaké rozmazané roztřesené video. Teprve tehdy, jestli se objeví, budu věřit, že se něco stalo, a to je konec ... protože, a další velké protože provokující k myšlence: 
 Izrael unáší stovky dětí z Palestiny. Ty děti by se skvěle hodily na video ISIS, kdyby Izrael chtěl inscenovat něco skutečného. Proč by ne? Proč by se spokojil s resuscitačními panenkami, když stejně je bez srdce a stejně tak dobře může použít pár stovek skutečných dětí a provést to skutečně? Na scéně je výzvědná služba Mossad. Kdokoli, kdo má trochu zdravého rozumu, ví, že Islámský stát je CIA/Mossad. Takže, pokud by ISIS skutečně provedl tento teroristický útok ve Francii, co by zastavilo židovskou obec, která nemá absolutně nic proti zabíjení ne-Židů, aby provedla ve Francii skutečný útok? Proč to volání Allahu Akbar? Muslimové by to při útoku nevolali, ale pro idiotské zpravodajství to skvěle funguje. Jen to promíchejme se zaschlou krví a dívejme se, jak nám to ti idioti žerou. V každém případě, jsem si jist, že ať to bylo cokoli, pro někoho to byla zábava, a vážně pochybuji, že ten "někdo" má jakýkoli muslimský důlek či znamení na čele."

Což o to, nějaké to rozmazané video by se v médiích našlo (mohl ho vypustit nikoli neznámý svědek, ale organizátoři akce), ale taky neukazuje "apokalypsu".
Všímavý Francouz v něm nachází nesrovnalosti a rovněž se domnívá, že jde o státem inscenovanou akci.
  • Policie je na místě, "kde se stříli", dříve, než se tam skutečně střílí. 
  • Na vídeu "z blízkosti místa útoku" se ptá jakýsi chlapec, co se stalo. Odpoví mu dívka, naprosto duševně vyrovnaná, nijak otřesená, že tam byl atentát. Že by falešné?

https://youtu.be/753USsUAPIA




Franta Hollandů je si nějak moc brzo nějak moc jist, kdo je útočníkem (ISIS). Aby už se dále nemuselo pátrat. Co kdyby se zjistilo, že ISIS je jenom zástěrka?

Dívejme se dále, uvidíme. 


26 komentářů:

  1. Pravda je asi opravdu jinde. http://cz.sputniknews.com/nazory/20151110/1632098/ex-analytik-cia-obama-rizkuje-11-zari.html

    OdpovědětVymazat
  2. disclose.tv ...nejlepší z diskuzí

    Why France?
    1. France has recently reveled it will not be signing the controversial TTIP agreement.
    2. France openly supports Palestine and their move towards independent statehood
    3. France recently stepped up their military presence in Syria, as part a US-led coalition. (take note: " US-led")
    4. France also openly criticizes Russia's involvement in the middle eastern region.
    5. They recently decided to reconsider selling the mistral war ships back to Russia
    6. ISIS are a creation of The West and her allies, used as a tool to instill fear and division among the people. Promoting disharmony and instability around the globe. They are just another Taliban or Al-Qaeda.
    ..
    Friday 13 is only unlucky if you was a templar in Paris on Friday 13 October 1307

    OdpovědětVymazat
  3. za vsetkym zlom,hladaj mosad!

    OdpovědětVymazat
  4. Není podstatné zda zincenováno, či nikoliv. Podstatné že se to událo. Rusům letadlo, Francouzům zábavné podniky, kdo, kde bude další? O tom to je! Je to ďábelská hra podle scénáře a obyčejní lidé jsou figurkama a o to je to hrůznější. Neznáme scénář, můžeme jen dovozovat, zatím. Když to nejde masírovat mediálně, je přistoupeno k tvrdým úderům- nahnat strach, bezsoudnost a vyvolat větší běsnění, chaos. Ukrást svobodu lidem ve jménu jejich "bezpečnosti". Dobrovolně dáme přednost bezpečnosti a wotomtoje. Bohové musí být šílenííí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šílení jsou výhradně nehodní, odpadlí Boží služebníci v lidské podobě zde na Zemi, kteří se cynicky, deprivačně mimikrují naopak na hodné a důvěryhodné služebníky Boží. Však dostanou svůj spravedlivý kus, díl ohně věčného zavržení a zatracení. Bůh odměňuje jen toho, kdo mu věrně slouží, kdo mu věří, a kdo jej miluje, jako On nás. Hloupé mýty o nespravedlivém Bohu zahoďte navždy do košů, a otevřete se Božímu hlasu, který je všudypřítomný mezi námi, a čeká na naši odpověď...

      Vymazat
  5. http://vasevec.parlamentnilisty.cz/clanky/p-c-roberts-pariz-dalsi-utok-pod-falesnou-vlajkou

    OdpovědětVymazat
  6. Je to na zamyslenie. Ale nevyvraciam tento nazor.Ved ľudstvu sa toho toľko tají a falošne postoje predkládaju,že je to až pre bežneho človeka neuveriteľne. Ale verím vdobu že zanedlho sa odkryje aj karta s mimozemštanmi,spolupraca s nimi,ich zakladne na mesiaci a marse ap.

    OdpovědětVymazat
  7. Můj názor

    Překvapivá akce Ruska v Sýrii má velký úspěch.
    Panika ve štábech.
    Naprosto nesourodé mediální aktivity západu.
    Zmatené vyhlášení vůdců západu
    Postupná konsolidace a sjednocování mediální propagandy.
    Podávejte Ruskou kampaň jako neúspěšnou, neefektivní ... a mezitím proboha vymyslete jak je zastavit ....
    Porada zemí o Syrii bez Ruské účasti.
    Analytici vyhodnocují operaci Ruska, Syrie a Iránu jako tak efektivní, že jsou naše aktiva v oblasti do půl roku v Prdeli !!!
    Musíme je zastavit a bez pozemní invaze to nepůjde , nejsme tam legálně a na tohle je třeba krytí.
    Tak jak to zařídit ???
    Máme to, vyšlo to už mockrát...( viz 11 září)
    Jdeme do toho:
    Teror ve Francii - jako obvykle...
    Nález pasu z potřebné země - natrénováno
    Vyvolání vlny soucitu bla,bla,bla.... Neználkovský dav se vybije v nenávisti k uprchlíkům..
    Podivuhodně rychlé a jednotné mediální pokrytí akce ve všech zemích západu...
    Mandát OSN získán.... Rusko jdeme ti pomoct zabít ty svině = zachránit je před likvidací.
    Hrdinné spojenecké síly západu v čele s žabožrouty se vyloďují v Syrii na "pomoc Rusku v boji s ISIL"
    Postup je naráz rychlý a efektivní , tak aby trasa pro saudský plynovod atd... zůstala zachována
    Rozdělení Syrie....( Viz druhá fronta za druhé světové)
    Prachy a zisk je zachráněn Ufff.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. uff ale je to tak zachvili mužeme ocekavat pozemni operaci,Zajimave že Lavrov
      mluvi o vetsi spoluraci,když ne všecho tak alespon pulku pro USA.

      Vymazat
    2. Mám stejný pocit, že se takto někdo snaží nějak zoficiálnit nasazení pozemních vojsk v Sýrii. Čt24 nás už na to připravuje. Dnes v diskuzi před zprávami v 19.00 neustále rozebírali právě možnost zaútočení na Sýrii. O činnosti Ruska v Sýrii nepadlo takřka ani slovo.

      Vymazat
    3. Velmi mě včera překvapilo, jak rychle byla nainstalována tříbarevná světla (vlajka Francie) v desítkách metropolí po celém světě, jako akt solidárnosti s postiženou Francií. Je to jeden z příznaků false flag útoků v Paříži, a jen notoričtí prosťáčci a hltači mediálních hloupostí a lží, tomu všemu věří jako skutečné skutečnosti. Obamův režim už nevěděl, jak se do prohrávané války na Blízkém Východě proti vítězícímu Rusku zapojit. A tak zvolil již osvědčenou taktiku 9/11. Skrze vysoce podplacené profersionální diverzanty (ne imigranty nebo teroristy !) mossadu, cia či jiných zlořádů, provedli exemplární útok tak, aby francouz.prezident tento akt považoval za vyhlášení války, čím se aktivoval jeden z důležitých článků nato o spojencích (Francie se po 43 letech znovu připojila k nato v r.2009), který umožňuje vést válku proti tomu, kdo napadne území spojeneckého státu. Nastraženy (opět zkušenost z 9/11) tam byly syrský a egyptský pas jako označení zemí, kam bude okupace nato směrována. Šlo prostě o to, jak se "legálně" dostat do přímého válečného konfliktu s Ruskem, Kurdy a Bašárem Asadem a též s Íránem. A udržet svou hydru isis islámského státu při životě.



      Pozn.názvy institucí, jmen apod., kterých si nevážím, píši s malým začátečním písmenem jako akt opovržení nad nimi.Bylo by velice milo, kdyby se k této tiché demonstraci přidalo více vezdejších.

      Vymazat
    4. Presne tak si to myslím aj ja. Palec hore, krásne logicky jednoducho napísané.

      Vymazat
  8. No, řeknu vám, zprvu jsem to taky sežral i s naviákem. I když jako skeptikovi mi to přišlo až moc přímočaré a jako na zavolanou.
    Myslím, že pan Stone na to kápnul.

    OdpovědětVymazat
  9. jo dalsi false flag,,, bude jich este mnoho a vetsich,,, a pak ovce pujdou sami dobrovolne na povine cipovani,,, zrusi se hotovost a amici dostanou mandat osvobodit - zabrat - strategicke uzemi pro ropovody od saudu,,, vse jede podle planu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tzn.že vše je, jak má být ... jak prosté, neuvěřitelné, mám dojem, že už nežijeme na naší staré dobré Zemi.

      Vymazat
    2. To si pište, že toho bude ještě víc. Má dokonce dojít k povstání proti tajným elitám (jezuité, zednáři, satanisti a další), a léčkou má být chycen samotný papež, a před veřejností popraven jako hlavní zrádce lidstva. Jen nevím, zda je nad papežem ještě nějaká temná zrůdnost, která jej nahradí, a povede dál svět do kopru.

      Vymazat
  10. https://www.youtube.com/watch?v=xCjL17CY14M

    OdpovědětVymazat
  11. Rikala jsem si, je patek 13. a nic se nestalo...Za hodinu na to ctu o strelbe v Parizi.
    Tak opet mistri elit nezklamali a udelali dalsi divadlo.Je smutne, se to vzdy odskacou nevinni lide .Stale nechapu tvrzeni, ze vse je dobre!
    Necht je to vsem vrahum a planovacum vraceno rychle zpet a poznaji co je utrpeni a zal.
    Oni prave nyni slavy v miliard.sidlech.To ze je take lidska rasa ?

    OdpovědětVymazat
  12. Syria uz je zvladnuta plynovody ropovody na ceste...hrdost krajiny zachranena...ďalšie miliardy su doma...ale tu pitnu vodu musia dovazat ked vyvolaju vojnu v europe voda sa bude z Európy exportovat potrubim ako ropa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to je další temnářské svinstvo, aby Evropa platila světu svou pitnou vodou

      Vymazat
    2. Mattoni skupuje pozemky v regionu Kyselka. Za účelem pasení dobytka. Nějaký šťoural objevil, že pod těmito pozemky jsou obrovské rezervoáry spodní vody. Do Budoucna zlatej důl a za tři kačky za m2. Jen se divím, že stát rozprodává národní majetek cizincům. To za komančů nebylo možné. Že by si prolobovali nebo koupili v parlamentu změnu zákona?

      Vymazat
    3. Za peníze v Čechách pramen, nezůstane na kameni kámen

      Vymazat
  13. ,,voda sa bude z Európy exportovat potrubim ako ropa,,

    Houbelec, voda se krade napřiklad v Česku pomocí chemtrails. Popráškují oblačnost nanokovem, Haarpem přesunou do místa určení a my tu chcípnem suchem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo dovolil jim to už tatíček havel v 90.letech 20.stol. dělat si nad námi co se jim zlíbí a trvá to dodnes

      Vymazat
  14. "Ten deň príde ako zlodej v noci" (Zjavenie sv.Jána.)

    OdpovědětVymazat
  15. Přijde mi to jako součást nějakého velkého satanského megarituálu, společně s chamtrails, masívně prosévaným nad Evropou.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.