24. února 2015

Planeta Země připravuje NWO kvůli vyčištění karmy bytostí z druhé strany vesmíru

Už nějakou dobu se mi vynořují otázky pro Ivu Adamcovou, až se s ní zase někde potkám (on by stejně nebyl čas, a zvědavost je stejně jenom ego, ale říkám si, tak si tu zvědavou karmu ještě odpracuju). Co by mě zajímalo? 

My, co jsme tady, už si na té 5D Zemi své 3D životy dožijem každý podle svého osudu, a další vývoj bude mít taky každá duše podle svého osudu, ale jaká budoucnost čeká Zemi? Kdo se sem bude inkarnovat? Rodí se sem ještě stále duše 3D, když planeta už je 5D (vše nasvědčuje, že se dále rodí)? Jak dlouho sem budou ještě přicházet? Kdo tady na 5D Zemi má vlastně žít? Duše vysokých vibrací 5D? Ale proč a jak, když společnost nízkých vibrací (NWO) zatím stále bují, a zatím spíše té nízkosti přibývá? Nebo přechod bude trvat ještě několik generací? Atd. atd.

A vida, ani už se nemusím ptát nahlas, odpověď mi dnes přišla do komentářů a dává mi velký smysl. Ano, takhle to zní úplně logicky, a je to zcela v souladu s tím, co učí Iva Adamcová. Jestli autor/ka ví/dozví se víc, třeba se nám ještě ozve? (:-))) Velký dík za tento komentář!;

=Orgonet=



Pro Anonymní 23. února 2015 19:04 : -> 

Bohužel na téhle planetě Zemi skutečně dojde k NWO. Lidé ovšem nechápou, že tahle planeta se rezervuje a připravuje pro duše bytostí, které se sem musí nainkarnovat, protože celkem nedávno spáchaly tyto duše strašlivé události na druhé straně vesmíru. Proto planeta Země se připravuje na Nový Světový řád, aby se vyčistila karma těchto bytostí z druhé strany vesmíru. 

Na téhle planetě probíhají přípravy jako před fotbalovým zápasem, musí se posekat trávník (nastříkat chemtrails) udělat lajny na fotbalovém trávníku (implikovat jedy do potravin) protože fotbalový zápas (NWO) začne za pár dní. 

Nyní je situace taková, že současné duše bytostí, které zvyšují své osobní vibrace, budou muset tuto planetu Zemi opustit. Planeta Země se totiž za pár let změní v obrovskou káznici, neřku-li věznici, místo slovo planeta Země by se mělo použít Vězení Země. Duše, které spáchaly hrozný čin na druhé straně vesmíru, jsou z duchovního hlediska v tzv. karanténě (aby se nemohly inkarnovat v jiných solárních vesmírech) a jsou zadržené. Svůj trest si budou muset odpykat zde na planetě Zemi. Jaký trest je čeká? Ty duše, co spáchaly hrozný teroristický čin na druhé straně vesmíru, žily ve vyšších úrovních hmoty, jenže se stalo to, co se stát nemělo, došlo k jaderné explozi na druhé straně vesmíru a poškodilo to spoustu planet.
Ovšem můžeme být v klidu, náš solární vesmír je od toho epicentra hodně daleko. Ty duše, co se tu budou teď inkarnovat, budou trpět pod vlivem enormně nízkých vibrací a budou se nacházet v nízké úrovni hmoty. Budou zažívat oddělenost, protože ty duše celé eony let žily v Jednotě v jednom skupinovém vědomí. Teď budou muset odčinit karmu a proto planeta Země připravuje podmínky k realizaci. Proto teď dochází k tzv. satanskému plánu. 
Ovšem duše lidí, kteří teď žijí, zemřou pochopitelně následkem proměny, ale už se sem inkarnovat nebudou, na Zemi se budou inkarnovat pouze ty duše z druhé strany vesmíru. A ty duše, co si navýšily osobní vibrace a žijí Jednotou, se budou inkarnovat na jiných planetách, a duše, co mají nízké vibrace, se budou inkarnovat do jiných 3D planet ve vesmíru. 
Já to řeknu ještě tvrdšeji. Planeta Země se totiž má proměnit v Saturna 2. Proto má být lidská rasa asimilována a proměněna, proto se lidem vymývají mozky, protože je to příprava na onen fotbalový zápas. A vždy před fotbalovým zápasem se musí připravit dopředu fotbalový trávník aby splňoval požadavky. A stejné je to i s planetou Zemí. Proto v důsledku toho bude umírat více živočichů, oni totiž vědí, že musí se teleportovat do jiného solárního vesmíru, kde ve svém vývoji mohou pokračovat. 
Já prostě jen přenáším channelingové zprávy o tom, že z nejvyšších míst ve vesmíru bylo rozhodnuto, že planeta Země se má státi druhým Saturnem. A ty bytosti, co spáchaly zločin na druhé straně vesmíru, si to budou muset odmakat a odčinit zde v této káznici. Takže proto Chemtrails, proto GMO, proto vymývání mozků pomocí Wi-FI, atd. To, co teď vidíme jako satanistické ZLO, je ve skutečnosti příprava pro vstup duší z karantény do pozemského vortexu, aby mohly se inkarnovat zde na této planetě. Ty duše totiž budou ve své podstatě trpět více než dnes trpí mnohé duše, co jsou zodpovědné za pád Atlantidy. Jestliže teď si někdo stěžuje, že na planetě Zemi je tu za trest, co bude říkat na tyto duše? 
Opět musím docenit slova Ivy Adamcové, že vše je dobré. Ano, planeta Země se má rozdvojit do dvou dimenzí a lidé se mohou teď ještě svobodně rozhodnout, pro kterou se rozhodnou. Pak se vše uzavře a na planetě Zemi bude odejmuta svobodná vůle. Proč? No protože ty duše, co způsobily jadernou explozi, si musí odčinit to, co druhým způsobily, budou v kleštích oddělenosti, manipulace, odpojení od Boha. Určitá úroveň planety Země se propadne a zhoupne do nižších vibrací a jiná určitá úroveň planety Země se vysune a vyhoupne do vyšších vibracích. 
Tak bylo hovořeno a tlumočeno. S láskou Igi.


Dodatek Orgonet 25. 2. 2015 ráno:

Dle komentářů (asi 75) vyplývá, že tato informace neudělala radost nikomu jinému než mně a dvěma čtenářům. Čímž je zřejmé, že je zde na podobné informace příliš brzy. Což mi bylo jasné už předem, ale já blbec mám vždycky takovou radost, když se něco důležitého dovím, a musím se o to podělit (:-)))

Všechno je dobré, i to, že tomu nevěříte, však každý chápe věci po svém. Ale je zbytečné, aby si tolik čtenářů zapsalo karmu souzením a kritizováním lidí, mě, Igi, a dokonce i Ivy Adamcové, která s tím nemá vůbec nic společného (dokonce to někteří chápou jako její článek! čili ho ani nečetli!). Proto zastavuji komentáře k tomuto článku.

Čtenost je ale velmi! vysoká, takže tu ten článek asi nějaký smysl má a stahovat ho nebudu. (:-)))