14. listopadu 2011

Informujte o chemtrails - české letáky


Ahoj Orgonete,
 
chtěli jsme ti poděkovat za tvoji práci v informování o situaci s Chemtrails, ale i ostatním lidem, kteří se k tomu přidávají a začínají si uvědomovat nutnost řešit situaci planety Země a celé společnosti.
 
Četli jsme skvělý návrh v článku "Meditovat, ale i aktivně jednat", že lidé mohou takto začít pracovat a informovat a žádat o nápravu tohoto zla.
 
My jsme se s přítelkyní a dalšími lidmi snažili informovat lidi kolem nás a to formou LETÁKU, který jsme si sestavili a dáváme ho do schránek.
 
Už jsme jich dali několik tisíc. Letáky jsme si zatím tiskli na obyčejné, ale výkoné tiskárně na obyčejný papír, které jsme také předávali lidem třeba ve vlaku, nebo na různých kulturních akcích přímo do ruky, ale i do kostelů a škol, internátů. Se zájmem toto četli a měli možnost se potom rozhodnout, jak s danou informací naloží, zda ji zahodí a budou zase pasivní, tak ničemu nepomohou, nebo začnou informovat další lidi a řešit situaci.
 
Píšu ti to proto, že i touto formou se mohou lidé snažit a když se více lidí spojí a začnou ve svých městech a sídlištích kde bydlí tyto informace dávat lidem do schránek, nebo i jinak, třeba reklamou, může být během krátké doby informováno hodně lidí, kteří se mohou také zapojit. Je to jednoduché, ale sám to člověk nezmuže, je třeba usíli vás všech.
 
Já ti zde v příloze posílám podklady k letáku jak v JPG formátu, tak i ve wordu, jako předlohu, kterou si můžete přepsat.
 
(Dá se stáhnout i z naší webové stránky jako leták č. 8 http://www.pratele-nebe.cz/letaky_ke_stazeni.htm ) 
 
Jinak, když lidé nemají možnost si tisknout letáky doma, mohou se společně domluvit a nechat to vytisknout ve vybrané tiskárně a pak si materiály rozdělit a začít aktivně šířit.
 
Přejeme tobě a všem ostatním čtenářů mnoho aktivních nápadů a hlavně vytrvalost v započaté práci a hlavně se nenechat odradit.
 
S upřimností P a Z. 

23 komentářů:

  1. Nová odnož Vesmírných lidí? Berete to neustále za špatný konec. Tohle lidi brát nebudou i kdyby to byla pravda - nezapomínejte, že žijeme v nejateističtějším státě v Evropě - takže nějakou víru bych do toho netahal, pokud lidi nechcete odradit už tímhle.

    OdpovědětVymazat
  2. Super nápad :-)
    Jen mám za sebe pár poznámek. Aby takový leták lidé neodkládali v půlce čtení, vyvaroval bych se jakýmkoliv zmínkám o náboženství či mimozemských civilizací apod.
    Za další bych neuváděl spojení těžké kovy třeba u hliníku. Hodně lidí to pak okamžitě shodí ze stolu.
    Člověk, který do teď naměl ani páru o tom, že se mu něco nekalého děje nad hlavou potřebuje jen pár základních jednoduchých informací podpořených vševypovídající fotkou. Účelem by nemělo být pokus o překonvertování, ale jen a pouze a to je důležitější dokázat, aby se člověk podíval nad hlau a sledoval co se kolem něj děje. Na zbytek přijde sám, pokud ho to bude zajímat. Pokud ne, je stejně ztracený případ.
    A to je důležitější, než mu naservírovat vše na zlatém podnosu.

    Tímto nechci akci shodit. Naopak, je to za poslední dobu ten nejkonstruktivnější přístup ze všech.
    Sám se o to pokusím. Prosím o zaslání ve formátu v PDF a povolení pozměnit obsah na adresu:
    michal.bicik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Když z dokumentů vymažu všechny ty odkazy na Aštary (pratele-nebe.cz) tak je ten letak docela použitelný :o)

    OdpovědětVymazat
  4. Vynikajici napad, diky, jdu do toho! Fakt nejvyssi cas zacit neco delat. Nekde jsem cetl hezkou vetu: Zmen sebe a zmenis svet...

    OdpovědětVymazat
  5. Kdo chce vědět,tak ví,bez ohledu na systém.Nedaleko hraničního pásma na Šumavě byla malá prodejna potravin,kde po Černobylu kupovali mléko v igelitovém cecku,máslo,vejce...ačkoliv všichni byli ideologicky narušení,že koukali na západoněmecký Ochsenkopf,Hoher Bogen,rakouský Jauerling,kde byly záběry ze satelitu na Černobyl a všude varování nekonzumovat potraviny s datem výroby po 26.4...tuším matně to datum,opravte mně.Takže čuměli,ale byli v Matrixu....

    OdpovědětVymazat
  6. Dnes som sedela u Vesmírnych people, Ashtara, teraz u Přátel nebe a završila to Krausom s Ivom Bendou.
    Roky poznám ich stránky, našla som si čo som cítila 4. čakrou a ponechala tam čo sa ma"netýkalo".
    Neviem ako vy, ale už samotná "výpravnosť" teda prefarbitosť stránok na mňa pôsobí nedobre. Prikláňam sa k názoru tu hore, že treba dať na leták jasnú a stručnú informáciu o chemtrails. Až keď sa "uchytí" medzi ľudom, pridávať iné veci.
    Aby ste ma nesúdili nesprávne - ja Ashtara a ostatných majstrov zhora prijímam , len nemôžem nevidieť akési lacné podanie informácií. Príliš veľa blikotiek ...

    Bo

    OdpovědětVymazat
  7. Ach jo, leták je nepoužitelný !

    Pro naprosto nevědomé (až slepé) je potřeba psát stručně, jasně a pouze o chemtrails !! Bez vesmírných lodí, mimozemšťanů, illuminátů a podobně.

    OdpovědětVymazat
  8. Jako koncept to ujde,trochu pozměnit pro většinu ateistického národa,který jen jak periferně na letáku zahlédne písmena(slovo,odkaz) pratele-nebe.cz,Aštar atd.,,,,tak to letí do koše.Je třeba národu (ovčanům) konečně otevřít oči a vést dialog,informovat,byť se někdy se zlou potážeme.Nadarmo se neříká..:"Líná huba...hotové neštěstí"...

    Tuareg.

    OdpovědětVymazat
  9. Přesně tak..jak do toho zatáhnete mimozemšťany tak na to zapomeňte, že tím někoho přesvědčíte. Zmínka o mimozešťanech nemá žádnou informační hodnotu navíc. Mimozešťany vypustit!

    Jinak ale iniciativa super. Čím víc lidí se zapojí ,tím líp.

    OdpovědětVymazat
  10. Realita je realita a dnes a denně mi normální lidi co chodíme do práce a snažíme se normálně žít protože pro nás to jinak ani nejde je tohle utopie , normálního člověka napadne při tomhle akorát že to je blbost , to že lidstvo pohlcuje samo sebe se ví už víc jak 40 let , vývoj technologií jde tak ku předu že nic jinyho než sebezničení se nedá ani čekat , to kdy to přijde je jen otázkou času kdy jakou vládu či pitomce v tom zničení začít , nic víc nic míň , ale lidi v tom globálu stejně nic neuděláme a to vědí všichni. PRÁVĚ PROTO JE ČLOVĚK TAK SLABEJ .... NEUMÍ ŽÍT PRO BUDOUCNOST ..PROČ TO ZVÍŘATA DĚLAJ OD PRAVĚKU ? Myslýme si že můžem všechno jak naivni když nám příroda ukazuje jakou ma sílu , snažíme se jí pochopit, ale ne se s ni naučit žit , proč se naše pra a pra předkové snažily žít s přírodou kolem , měli k tomu důvod .... věřily , že to tak má bejt a snažily se s tim vyjít a ne všechno měnit v tom je chyba lidstva , snažit si všechno prizpůsobyt podle potřeb, ale otázkou je čích potřeb jednotlivců ? vlád ? kdo z nich má na to právo rozhodovat o budoucnosti všech ?
    A to že změnim sebe nema cenu řikat , to máme učit nase děti aby vědeli to to my jsme zanedbaly .... ale to je na delší debatu ,na to co lidi potřebujou jim nikdo nedá čas a to je záměr ....
    john_maxwell@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Najlepsie miesta na letaky su nemocnice , vsetky ambulancie , autobusove zastavky a tie ostatne miesta kde sacaka v rade ,ked maju ludia viacej casu nieco citat .

    OdpovědětVymazat
  12. Vse priznivcum Orgonetu preji hezky den!
    Myslenka je to vskutu slechetna s kazda snaha imformovat verejnost o tom co se zde opravdu deje ma svuj velky vyznam. Je treba vsak prijmout skutecnost,ze verejnost znasilnovana zpravami z novin a TV muze reagovat ponekud neocekavanym zpusobem. Pro lepsi pochopeni mohu zminit roli totalitniho dustojnika CSLA,kterou ztvarnil Miroslav Donutil ve filmu "Pelisky". Ktery po prijezdu ozbrojenych sil varsavske smlouvy nemohl unest tihu porazky celozivotni viry a radeji se neuspesne pokusil o smrt obesenim v rodinnem altanku.Takova reakce samozrejme nenastane,spis bych chtel podporit vsechny dobre duse,keri se snazi jakym koli zpusobem informovat ostatni. Podporit proto,aby toto usili nevzdavali i presto,ze reakce ostatnich a nazory mohou byt ponekud odlisne. Rad bych se take podelil o moznost informovat verejnost,ale bohuzel jsem az do dubna pristiho roku v zahranici. Alespon drzim palce!!

    OdpovědětVymazat
  13. Michale, pokud se ti podaří leták zjednodušit, můžeš ho, prosím, také vyvěsit tady u OrgoNeta?Moc by mi to pomohlo, zatím se chemtrails moc nezabývám, tak je pro mne složitější vybrat ty nejdůležitější informace s ohledem na to, aby vše bylo možné dobře rozumem zanalyzovat, pochopit a souhlasit s tím. Mám kolem sebe většinou jen tvrdé ateisty, kteří potřebují vědecké důkazy, aby byli ochotni na něco přistoupit. Předpokládám, že podobných lidí je hodně. Možná by tuto druhou verzi mohli využít i další, kteří chodí na tento blog. Samozřejmě, pokud k tomu svolíš ty i P a Z.

    Díky. MV

    OdpovědětVymazat
  14. Je to dobrý nápad,ale musím přiznat, že když jsem tyto informace začala šířit, tak jsem docela narazila,takže jsem od šíření upustila a spíš hodím nějaký odkaz na fb nebo do fóra, kde se pohybují lidi podobného smýšlení..Ale tím tenhle nápad vůbec nezatracuji..:)Lída

    OdpovědětVymazat
  15. Taky mi to silně připomíná Ivo Bendu a jeho Vesmírné lidi. Tohle normální lidi nevezmou. Letáková akce informující o chemtrails je dobrý nápad, ale rozhodně bych do toho netahal mimozemšťany, 5. dimenzi a podobné věci. To lidi jenom odradí a dobrou myšlenku zdiskredituje.

    LK

    OdpovědětVymazat
  16. Ivoš Benda začínal kolem roku 1997 a v tu dobu ještě dělal ing.kontrolora ve ŠKODA Mladá Boleslav,bydlel na ubytovně.Vedli jsme tehdy spolu ruzné pohovory,následně byly telefonické reakce ruzných žen z ruzných končin republiky....posléze něco o jeho potomkovi mužského pohlaví zpusobilo přehodnocení jeho činnosti.To je minulost,Ivoš jistě prošel také svým vývojem,jako každý,pokud není totálně zamrzlý.Jeho současná činnost je jistě přínosná pro lidičky v určitém vývojovém stupni....

    OdpovědětVymazat
  17. Naběhl by si tím i OrgoNet !!! A to by byla škoda!!! Pokud letáky, tak pouze stravitelnou formou, protože zdejší ateistické žaludky by snadno zvracely. A tématicky jednoznačně k chemtrails. A ne "všelijaké konspirace, deputace,dekorace"...jak kdysi pravil J.Werich. Pak to má smysl a vizi. Vše ostatní je plichta.

    OdpovědětVymazat
  18. Taky se připojuju, že ty letáky by neměly obsahovat náboženství a UFO. Pro začátek míň informací by bylo víc ... jenom chemtrails. Viz předchozí příspěvek.

    OdpovědětVymazat
  19. Už je návrh skoro hotový. Ještě pár detajlů a buďto já nebo Vlabi, která to má na svědomí, to foukne na nějaký uložiště nebo ještě lépe Orgonetovi, aby to sem dal i jako grafický návrh pro zkonzultování.

    OdpovědětVymazat
  20. Leták je napísaný veľmi pekne, no ak mám hovoriť za seba, určite by som sa mu vysmiala, ak by som patrila k neinformovanej väčšine obyvateľstva. Príliž mnoho nových informácii tohto typu je pre normálneho človeka neprijatelné. Súhlasím s názorom, že takýto leták by mal obsahovať len info o chemtrails alebo sa zamerať na problematiku, ktorou sa ľudia zaoberaju(prostredníctvom TV a novín), teda na politiku, ekonomiku, medzinárodné vzťahy. Popísať na hlavu padnutý finančný systém, EÚ či nedávne vojenské konflikty. Informácie z tejto oblasti by ľudia brali omnoho vážnejšie a bolo by tým pádom aj pravdepodobnejšie, že by si ostatné informácie začali hľadať oni sami z vlastného záujmu. Samozrejme ale chválim autora za jeho snahu, celkovo je to úžasný nápad! Asi ma inšpiroval. :)

    OdpovědětVymazat
  21. Je to moc na sílu. Musí se použít techniky moderního brainwashingu, aby to lidi bezproblémově zbaštili a podvědomí je tím samo naprogramovalo. Říká se tomu pozitivní brainwashing / pozitivní programování. Jistě se najde někdo kdo to umí. ;)

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj, vsichni, tenhle server sleduju dlouho, je to super.Uz sjem natiskla davno sama za sebe hodne letaku, okopirovala fotky oblohy a chemtrails a napsala tam jednu jedinou vetu, at se lidi probudi a divaji se nad sebe a poznaji sami. Hodne letaku jsem rozhazela po Praze po tramvajich a zastavkach MHD. Cau, zdravim vsechny a fandim nam.

    OdpovědětVymazat
  23. Kdo má zájem,
    může si stáhnout a tisknout dle libosti:
    http://www.uloz.to/11106144/letak-chemoa4-pdf

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.