4. listopadu 2011

Slunce provede závěrečnou proměnu chemické struktury lidí

Díky čtenáři za tip na zajímavý článek, který je podkladem pro ilustrativní video (zatím anglicky). (Kdyby se někomu z přepisu chtělo udělat titulky ...)
Je to na webu unikátní informace, blogger, který napsal článek, ji má možná z channelingu.
Přesto mi to dává dobrý smysl. Všimli jsme si i my, že slunce více září .... 
Posuďte sami.


Tajemství všech tajemství
14. 10. 2010

Zdroj: 



Překlad videa (Orgonet):

Právě vyhlášené Nobelovy ceny jak za fyziku, tak chemii, byly uděleny za výzkum atomu uhlíku. Nobelovu cenu za chemii dostali tři vědci, kteří vyvinuli nástroje, jak manipulovat s atomy uhlíku, a cena za fyziku připadla dvěma vědcům ruského původu za jejich studii o pozoruhodných vlastnostech graphenu, což je ultratenká forma uhlíku.

Při vyhlašováni Nobelovy ceny za fyziku prohlásila Švédská královská akademie věd: "Uhlík, základ veškerého známého života na zemi, nás opět překvapil."

Ani si neuvědomují, jak závažné je jejich prohlášení. Protože to, co dosud vidíme na grafenu, je jenom malý záblesk divů, jichž je uhlík schopen. Což nás čeká ve velmi blízké budoucnosti!

Než odhalíme formu uhlíku, která změní všechny aspekty našeho života, naprosto a drasticky, pojďme se podívat na několik událostí, které se staly v minulých týdnech.

Nedávno vzbudil rozruch ve vědeckých kruzích objev vlivu slunce na rozpad radioaktivních prvků na Zemi. Bylo zjištěno, že jakýsi druh podivných emisí ze Slunce zapřičiňuje změnu hmoty na Zemi. Obzvláště podivný a neočekávaný je jeho vliv na rozpad prvků jako uhlík 14. Uhlík, jak bylo výše řečeno, je základním stavebním blokem života tak, jak ho známe. A uhlik 12 je nejhojnější forma uhlíku, která tvoří asi 99% veškerých známých forem uhlíku. Je to izotop uhlíku, který se skládá z 6 protonů, 6 elektronů a 6 neutronů. Připadá vám to známé?

Po kyslíku je druhým nejhojnějším prvkem v lidském těle uhlík 12. Při kremaci se tělo vrací ke svému stavu uhlíku 12. Po vodíku, héliu a kyslík, což jsou plyny, je uhlík 12 nejhojnějším prvkem ve vesmíru. Uhlík 12 je také jedním z pěti prvků, které tvoří lidskou DNA. Takto je uhlík 12 nejzákladnějším prvkem, pokud jde o život tak, jak ho známe dnes. To pravděpodobně měl na mysli autor Odhalení, když řekl, že 666 je číslo člověka (nebo číslo bestie). Je to číslo uhlíku 12, který je základem fyzického těla člověka, což ho pojí s fyzickým vesmírem. To je obzvláště významné, když pochopíme, jaká transmutace čeká člověka - tím bude člověk nadán nadlidskými silami, které učiní veškerý dosavadní technický pokrok naprosto nadbytečným!

Každé tajemství má svůj čas. Čas k odhalení. Čas k oslavení. Nyní je čas odhalit toto tajemství všech tajemství. Tajemství alchymie. Tajemství kamene mudrců, který v symbolickém smyslu mění olovo na zlato. Tajemství elixíru života. Tajemství amrítu a ambrozie, nektaru nesmrtelnosti! Tajemství něčeho, co můžeme nazvat Ascentium - protože jeho základní funkcí je pomoci při nadcházejícím Vzestupu. Vytvoří portál do vyšší dimenze.

Tajemství uhlíku 7

Uhlík 7 je dosud neobjevený izotop uhlíku, který má 6 elektronů, 6 protonů a jenom jeden neutron. Je to materiál ekvivalentní systému kundalini a také metatronové krychle.

Tak jako železo má schopnost udržovat kolem sebe magnetické pole, uhlík 7 má schopnost nést hyperdimenzionální pole, jako například pole myšlenek kolem sebe. Tak může zesilovat myšlenky a další hyperdimenzionální pole, podobně jako železo a měď v transformátoru mohou zesilovat magnetická pole.

Přirozeně se tvoří v mozcích duchovních adeptů, když mají mimotělní zážitky nebo provádějí jiné nadpřirozené jevy jako bilokaci nebo materializaci atd. Během této doby se kolem hlavy těchto vysoce vyvinutých bytostí tvoří záře či duha, která vzniká nadbytečnými neutrony, které se uvolňují při transmutaci uhlíku 12 na uhlík 7 v jejich mozku. Avšak uhlík 7 se rychle rozpadá na další stálejší formy hmoty. Proto je téměř nemožné najít uhlík 7 přímo v lidském těle.


Historie a náboženství poskytují mnoho náznaků, pokud jde o identitu tohoto nejpodivuhodnějšího materiálu, prostřednictvím kryptických záznamů, symbolů a enigmatických textů. Ale muselo to být zahaleno do nejzáhadnějšího jazyka a symbolů, protože toto poznání ve špatných rukou by mohlo znamenat zničení celé planety. Taková je jeho síla! V tom případě, můžete se ptát, proč se tajemství odhaluje teď, protože toto riziko je dosud velmi silné. Jsou dva hlavní důvody pro odhalení v tuto dobu.

1. Nyní jsme na prahu nejvýznamnějšího posunu, jaký kdy lidstvo zažilo. Je čas, aby byla odhalena všechna tajemství. Toto tajemství je skryto po dlouhou dobu. A Příroda hovoří skrze znamení, že je čas, aby toto tajemství vyšlo najevo.
2. I když je zde odhalena atomová struktura a vlastnosti tohoto podivuhodného materiálu, je extrémně obtížné syntetizovat uhlík 7 v laboratořích, kromě drahých akcelerátorů částic.

V systému kundalini je konfigurace 6-6-1 představována mužským a ženským protikladem 6 nižších čaker a sedmé čakry, kterou je neutrální sahasrára.

V judaismu, Metatron, který je pokládán za prostředníka mezi Bohem a člověkem, je často představován krychlí tvořenou třinácti kruhy, kde je jeden střední kruh, obklopený 6 vnitřními a 6 vnějšími kruhy.

V křesťanství slavná Poslední večeře Da Vinciho, která zobrazuje chvíli před ukřižováním Krista a následným zmrtvýchvstáním a nanebevstoupení, je symbolickým zobrazením této konfigurace 6-6-1, kde 6 je apoštolů po každé straně Ježíše Krista.

Je zajímavé, že jak kundalini, tak Metatron i Kristus jsou prostředky vzestupu v rámci různých duchovních systémů.

Toto poznání je známo pokročilým civilizacím mimo naši planetu, které nás pozorují po několik tisíc let. Uvolnění této informace v tomto časovém bodě je také zamýšleno k urychlení Odhalení. Tyto znalosti s mocí zesílit naši mysl učiní veškerý technologický pokrok a ekonomické systémy naprosto zbytečnými, protože ve věku Manifestací a hojnosti, který nás čeká po r. 2012, nebudou mít technologie a peníze žádný význam.

V období po Odhalení proběhne proměna člověka, během níž kolektivní mysl lidí projde kvantovým posunem k rozšíření. Obrovská masa lidstva přejde z egocentrického materiálního života do života duchovního, naplněného láskou, bez ega.

Sluneční aktivita v tu dobu bude vzrůstat. Finální transmutace, která bude provedena Sluncem, bude transmutací uhlíku 12 v lidské DNA na uhlík 7. To dá člověku sílu, aby přežil závěrečné dvojí kataklyzma velkého posunu pólů a aby přešel do Nové země ve vyšší dimenzi.

Toto je časová linie, kterou si musíme uvědomit.

32 komentářů:

  1. Možná jsem naivní, ale tento příspěvek mne velice nakopnul do pozitiva, ani nevím, proč to píšu, je mi poslední dobou nějak lépe . Přeji všem hezký víkend IVANICE hUSA

    OdpovědětVymazat
  2. Autor ma solidny talent, bol by z neho slusny sci-fi spisovatel. S realitou to ale nema nic spolocne.

    OdpovědětVymazat
  3. Doufám, že se tak nestane, nedovedu si vůbec představit, že by se do nějaké nové doby lidstva dostali všichni, co jsou dnes na této planetě přítomni. Je to absolutně hnusné chování proti všem, kteří se upřímě snaží o pokrok!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kam chceš kráčet člověče, čemu říkáš pokrok,už samotná slova tě usvědčují ze sebeklamu, to nevidíš, že jsi na konci cesty? Ale jistým způsobem se ti možná dá závidět, dle pořekadla,, štastný hloupí ten, neb neví co činní,,žij a nech žít, když to není určeno pro tebe..

      Vymazat
  4. ahoj všem, hyperlink na video jsem poslal, aniž bych získal info z prostřednictvím channelingu (ale nikoliv odkaz na text - náhoda, že jiný čtenář tohoto webu narazil na web s informacemi). Jednalo se o náhodu. Nicméně náhody neexistují... Každopádně jsem se rozhodl především pro tento web zaslat prvotní odkaz. Je to velké díky autorovi tohoto webu, díky za Matthewa a ostatní zdroje, a především za překlady. Tak nějak je třeba se oprostit od strachu a proto jsem rád za jeho zvěřejnění. Jsem rád, pokud čtenářům poskytne příjemný pocit či rozšíření vědomí. Martin

    OdpovědětVymazat
  5. ad uhlík ještě zde trochu jiná "konstelace" http://ekoobchudek.cz/drahe-lecive-kameny/sungit?zenid=a7bd518f51002d6661a54d0e31937bf0
    Osobně mám vyzkoušeno na vodě, která bez kamenů je zapáchající chlorem a nepitelná. Dva kamínky, chvilka na působení a voda bez zápachu a chutná (nejsem provozovatelm uvedeného webu). Martin

    OdpovědětVymazat
  6. Možná, že když je nejhůř, projeví se u člověka takový instinkt, že se začne smát, být v "poho", a vůbec tak nějak kašlat na všechno to zlo, co se okolo něho děje. I husité šli se zpěvěm a radostí do plamenů, když je rožmberští ve stodolách upalolvali. Měli víru v lepší příští, v lepší svět, a to překonalo všechno zlo, co na ně ze všech stran útočilo. Sice fyzicky nepřežili, ale zanechali svou vírou a oběťmi nesmazatelný odkaz v evropských dějinách téměř 600 let až po dnešek.

    OdpovědětVymazat
  7. Jo jako tahle nedávná událost? http://www.youtube.com/watch?v=kKPDJ0l4zNs&feature=youtu.be

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherná informace! Všechno mi to do sebe dokonale zapadá. Mám radost.

    OdpovědětVymazat
  9. Hej lidičky myslíte že to mužou být nějaké souvislosti? http://www.jinestranky.cz/clanky/doporuceni--vzdelavani--vyzvy/blizici-se-asteroid-zpusobi-nejen-tmu.html , řekl bych že se necháme asi překvapit že? Hlavně jak píšete víše smát se a být v pohodě , nenechat se vystrašit ale je dobré vědět kdyby se opravdu něco semlelo?

    OdpovědětVymazat
  10. Nevím, proč je občas někdo naštvaný, kdyby náhodou i ti "špatní" měli jít do lepšího světa a proměnit se. Přeju jim to! Každý má své poslání a vůbec nezávidím lidem, kteří hrají roli těch "horších". To přece není vůbec nic. Je to skoro, jako kdyby herec, který hraje ve filmu špatnou, negativní roli byl najednou v životě od všech izolován kůli roli ve filmu, i když ve skutečnosti může být zcela jiný. Četli jste rozhovor s Jaroslavem Duškem, kde říká, že nepřátelé neexistují! Sami sobě jsme nepřáteli, když na to přijde, a sami sobě si můžeme nejvíce ublížit! Pokud někdo nesplnil své poslání, s jakým přišel na Zem, díky oddělení se od reality - zdroje bytí, pak nám ho může být jen líto, ale není to on - je to jen jeho oslabená a nevědomá část! Vím, že tu někteří nemají rádi křesťanství, ale Kristus řekl, odpusťte jim, neboť nevědí co činí! amen
    Ota

    OdpovědětVymazat
  11. Vím,že to sem nepatří,ale další problém firmy Baxter:http://zpravy.idnes.cz/lek-proti-chripce-vyvolava-alergicke-reakce-firma-baxter-ho-stahuje-1pl-/domaci.aspx?c=A111104_204833_domaci_abr

    OdpovědětVymazat
  12. To je moc zajímavé čtení. Děkuji tomu kdo ho našel, kdo napsal, kdo vyvěsil. Dává i jakýsi smysl. Je psán, je psán s určitou znalostí.
    Kdysi ke mně mluvili kameny se slovy:" Žena rodí, Otec čeká, ruce hladí"! Pochopení významu těch slov v tu chvíli bylo dost podobné tomu co se píše v odkazu. Planeta Země je ve stádiu rození nového člověka(lidstva), Otec(Bůh,Slunce?)čeká až se tak stane, ruce hladí(člověk), který se bude starat o Planetu a ta mu to vrátí s požehnáním. Což osobně cítím jako období spolupráce všech lidí.
    Namur

    OdpovědětVymazat
  13. tak to se cte krasne,at tomu tak je :)

    OdpovědětVymazat
  14. v podobnem duchu se to pise i zde,mam rad psani v timto stylem,kde nikomu nikdo nenahani strach.doporucuji procist i vsechny ostatni clanky v tematech,pochopeni je klicove pro nasledujici obdobi :

    http://www.pentablue.net/temata/10003.html

    OdpovědětVymazat
  15. Ja bych tomu dala 1 nejmene za vsech 7 miliard lidi i vickrat.
    Diky Orgonete, jsi skvely, diky za preklad.
    To jsou informace, ktere mam jiz nejaky cas zakodovane v sobe se vsemi pochyby, ktere jsou pro cloveka prirozene.
    Pred casem je uz vymazala diky tomuto filmu a nyni se jen rozzarila uplne.
    http://www.youtube.com/watch?v=1nIx1fzjFZ8
    Tara
    Slunce je nasim osudem.

    OdpovědětVymazat
  16. To včera 20:00 :
    Boli by ste prosím konkrétny, a načrtli Ako realitu vidíte vy ? Ďakujem.

    včera 21:14 :
    Inštinkt viery je hybná sila a ak sa raz rozhodnem prebijem i hranicu. "Urvaný vagón" je nezastaviteľný v podstate nerozmýšľa, koná, rozmýšľal už predtým. Fascinujú ma tiež Katari.

    Podstatné pre vývoj človeka je určiť si smer, vnútri seba prijať cestu, rozhodnúť sa, dať to na známosť a šliapanie je potom ľahšie.
    Vždy sa nabalí ďalší súputník, taký ako Vy.

    "Ktož sú Boží bojovníci ..." ?
    Každý rozhodnutý.

    Bo
    Prajem pekný slniečkový deň :-)

    OdpovědětVymazat
  17. To by bolo vsetko velmi krasne a nic si nezelam viac ako radikalnu zmenu v ludskom pristupe ku svetu, v ktorom sa momentalne nachadzame. Nepoznam vsak ani jeden duchovny smer, ktory by hovoril nieco o takychto "skratkach". AKykolvek postup na ceste si kazdy musi vydriet sam za seba, odslapat si to.
    A pride mi zavadzajuce nahovarat ludom, nemusite nic robit, ono to pride same od seba, ta premena. BLbbost!

    OdpovědětVymazat
  18. Orgonete, orgonete,jsou jen dvě možnosti-buď se do toho konce příštího roku všechno podělá,nebo se nestane k tomuto datu nic a pojede všechno dál postaru.Naprostý blábol o atomu uhlíku C7 znehodnocuje většinu informací zde uvedených.Hlavně vidím tu svatozář z neutronů.Už jsem Ti asi jednou psal,že nemáme žádnou záruku,že na Slunci nenastane taková erupce,která je schopna vyřadit na dlouhou dobu veškeré dnešní technologie.O tom ,co by následovalo,se dá jen dohadovat,ale rozhodně by to nebyl vzestup lidstva do vyšší dimenze.Spíš návrat na ty stromy,pokud by nějaké zbyly.Aby sis to nevykládal špatně-ta erupce by vlastnímu životu moc neublížila nějakou radiací,možná vůbec ne,ale zhroutila by se veškerá infrastruktura.Na ty stromy by se asi dostali ti,kteří z nich slezli teprve nedávno,protože je šance,že by si,na rozdíl od nás,rychleji vzpomněli,jak se to dělá.Ale neber to ve zlém,je to jen můj názor.Pokud nás Pánbůh a Příroda zachovají i po tom roce 2012,tak Ti ještě napíšu.Mír Tvojí duši a tělu aspoň trochu toho živočišnýho štěstí.

    OdpovědětVymazat
  19. pan Dušek mě tuhle v radiu dostal...Na otázku hlasatele,co dělá,když je mu momentálně ouzko,odvětil...u nás v Černošicích jdu do lesa objímat stromy,nebo vezmu auto a vyjedu si do přírody a když to nestačí,tak si vyjedu do Peru...Věřil bych mu od momentu,že bydlí v Legerově ulici,z ekologických duvodu nevlastní auto a v Šárce dosáhl seberalizace.....bravo.....

    OdpovědětVymazat
  20. Každý človek robí na svojej premene. Niekto sa prechádza, iný skáče.
    Bo

    OdpovědětVymazat
  21. Ti špatní se musí napravit dříve než to přijde, jinak maji smůlu a shoří jako papír a nikam se nedostanou ;)

    OdpovědětVymazat
  22. Věřím, že změna nastane. Vnímám ve svém okolí mezi lidmi zvýšení empatie, přiklonění se k duchovnímu životu. On totiž skutečný život je duchovní. Věřím, že je stále věttší množství probuzených lidí. A když se potkají dva "osvícení" (nemám ten termín ráda, je zprofanovaný), tak se v jejich přítomnosti probouzí i ostatní. To způsobuje řetězovou reakci. Je možné, že průchod naší sluneční soustavy fotonovým pásem toto umocní. A je asi přirozené, že síly temna v tušení (jsa si vědomy) svého konce vyvíjí zoufalé a nám nepříjemné aktivity. Přeji všem slunce na duši, když neni na obloze.

    OdpovědětVymazat
  23. Raňajky u Tiffanyho??
    Ide to ....
    http://occupywallst.org/
    Hi

    OdpovědětVymazat
  24. WE ARE THE 99 PERCENT ....
    hI

    OdpovědětVymazat
  25. Anonymní, 5. listopadu 2011 10:42, samé od seba to nepríde. Tí, ktorí na to nie sú pripravení, nepostúpia. Postúpia len tí, ktorí prijmú dostatok svetla. Ostatní nie. Nie preto, že by im niekto bránil, ale preto, že by to ich telá s nízkymi vibráciami nezvládli. Takže tí, ktorí na sebe pracujú, a ktorí sa poprípade obrátia, majú šancu postúpiť. Isté to však nemá nikto z nás. :-)

    Čiže vlak (zmena) je tu. Záleží na nás, či naň nastúpime. Ak nie, budeme mať toľko príležitostí, koľko budeme potrebovať na to, aby sme sa posunuli na vyššiu úroveň. Akurát už nie na Zemi.

    OdpovědětVymazat
  26. "Polární expres" je jenom jeden, kdo ho zmešká, bude muset zůstat a trápit se dál...

    OdpovědětVymazat
  27. A kam zmizelo to 1% ? :)

    OdpovědětVymazat
  28. Martin ďakujem za "tajomstvo všetkých dob" ďakujem ti za to že si to sem dal a pevne verím že to tak aj bude. Znamená to pre mna veľku slobodu o ktorej som snívala a dufala vždy...Ivett

    OdpovědětVymazat
  29. Dakujem za "tajomstvo DOB"verím že to tak aj bude.Znamená to pre mna slobodu o ktorej som len sníval..))))) EMIL

    OdpovědětVymazat
  30. ...prach jsi a v prach se obrátíš...

    http://www.theonelightgroup.com/latest/carbon-7-revelations

    The Secret of Secrets
    http://www.youtube.com/watch?v=b5_6R8YBlv4&feature=player_embedded

    Tuareg.

    OdpovědětVymazat
  31. Sun is shining

    http://www.youtube.com/watch?v=ByQjsaCyQd0&feature=related

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.