3. listopadu 2011

Žlutá deka a díry v ní

Žlutá deka nad námi už tři dny drží pevně. Včera ráno se mi nezdařil pokus ji "rozoctovat" (dva litry octa z varné konvice bylo málo). Začalo jenom trochu  mrholit. (Jestli se vám někomu podařilo deku prorazit a udělat si individuální jasno, napište jak (:-)))

Jak se tak koukám na noaa snímky té perverzní "inverzní oblačnosti", začíná mě napadat, proč se mi octování právě teď nedaří. Jednak ta deka je děsně tlustá, a jednak, jak je vidět na satelitních obrázcích, nade mnou visí "speciální opatření". Já už jsem pro klimateroristy známá firma, a myslím, že na mě mají permanentně zaměřeno, protože zdejší orgonit jim ledacos kazí.  (Třeba v létě mi sem tu a tam šoupnou speciální bouřku, bez valného úspěchu, ale o tom jindy.) A myslím, že z nějakého důvodu hodně záleží na tom, aby se současná "inverzní oblačnost" ani nehnula.

Takže, to opatření, to jsou ty díry (viz označení), které se drží už tři dny nad jihem JČ kraje.
To jsou podle mě paprsky jakési radiace z jakéhosi dálkově ovládaného zařízení, a slouží k šlehání pořádné masy oblačnosti. Zde u mě tentokrát dofukují deku ubývající kvůli octovým výparům, anebo jsou tam zabodnuté jen tak, pro sichr.

Následující snímky jsou z 1., 2. a 3. listopadu. Šipky ukazují díry. Zajímavé, jak se už po tři dny drží na stejném místě. Děr je tam vidět samozřejmě více, než je označeno, kolem celé Šumavy i jinde ...





Díry, to je téma na několik článků, snad je napíšu později, tady zatím jen rychlý přehled.
Většinou jsou vidět díry ve dvojicích, které mohou mít různé rozestupy, od několika km do několika set km.
Takže, co dokážou díry = paprsky radiace:

  • Drží nízkou oblačnost na místě - viz dneska.
  • Posunují oblačnost. - Jsou téměř vždy vidět při postupu oblačných "front" - jako by se do oblačnosti zapichovala "vidlička"  a posunovala ji. Zkuste se podívat na jakoukoli animaci - uvidíte, jako by tam "mrkaly oči" děr ... 
  • Roztáčejí hurikány. - Dvojice děr uvidíte taky mrkat kolem hurikánů, které se jejich pomocí uměle roztáčejí. 
  • Šlehají bouřky. - V létě klimateroristé používají tuto technologii k tvorbě bouřek, přívalových dešťů, krupobití apod., ale o tom až to bude aktuální. V bouřkách se díry projevují jako vyvýšené komínky nad oblačností. (Meteurologové, nemajíce pro ně valného vysvětlení, si je aspoň pojmenovali "overshooting tops").


Asi to vše má i něco společného s "ladicímí vidlicemi" na výrobu deště, jak jsme tu už o nich psali - ale ty vidlice jsou vidět horizontálně, a tohle přichází odshora. Ale může to být stejná technologie.

Myslím, že demonstraci jevu si můžete provést i doma - když si nalejete do vany koupelovou pěnu a pustíte do ní proud vody z kohoutku (jako nějaké vlnění), tak ten proud vytvoří díru, kolem níž se sama šlehá do výšky pěna .... a když pokropíte tu pěnu sprchou (jako chemtrails), tak se pěna rozpustí - demonstrace spouštění deště.

Já ty díry pozoruju od začátku tohoto blogu, je o nich sem tam něco i napsáno. Chystám se, že je pořádně zdokumentuju - zatím k tomu nedošlo. Kdyby vás někoho zaujaly a chtělo se vám nahledat pár názorných fotek a animací, na nichž blikají - to by byl dobrý skutek, pánbu by vás možná odměnil ...

34 komentářů:

  1. Úžasný příspěvek! Úžasný! Díky za tvou práci!
    Alfa

    OdpovědětVymazat
  2. Je to víc než naprosto jasné - ten nejsevernější flek je přímo nad vojenským prostorem v doupoských horách, ten jižnější nad vp brdy a slavým "meteo" radarem no a ten poslední je podle očekávání kde? Nad vojenským prostorem boletice. Takže je jasné, kdo v tom jede. Co je v rakousku to netusim, ale předpokládám, že taky nějaký vojenský zařízení.

    OdpovědětVymazat
  3. Všimněte si, jak ta deka kopíruje naši západní a severní hranici... .
    Namur

    OdpovědětVymazat
  4. 23.20: Tyhle díry v této situaci zrovna stojí na místě, je možné, že to drží ta vojenská zařízení, ale jindy, když chtějí posunovat oblačnost, na ně myslím používají všechny vysílače, co kde jsou. Ty díry "blikají" postupně ...
    Také je možné, že to přichází odshora - odrazem od nějakého haarpu.

    OdpovědětVymazat
  5. Teoreticky jsem na tyhle věci dost dutá,přesto je tady se zájmem sleduji, prakticky jsem ocet i orgonity s úspěchem odzkoušela.. Tož ale poslední dny...fuj fuj..(Včera jsem totálně zkolabovala v práci, jen tak z ničeho nic. Intuitivně cítím, že za to může ta odporná umělá nehýbající se deka nad námi, protože s ní mám už prostě takové divné zkušenosti. (Hodně lidí má těch pár dní teď pěkné nevysvětlitelné deprese.)Tož slunci a krásnému jasnému počasí zdar!

    OdpovědětVymazat
  6. :-D jasněě, jdou po tobě a sesílají ti tam "speciální bouřkyy..." (-:

    OrgoNete, kdyby tě "chtěli dostat," tak mi věř, že na to nepůjdou přes bouřky chacha.

    OdpovědětVymazat
  7. A moc pekne vlnky....

    OdpovědětVymazat
  8. r0nn!e : Nekaz srandu. Samozrejme že chcu orgoneta utopit dazdom :-)

    Julo

    OdpovědětVymazat
  9. 8.32: To bylo asi špatně vyjádřeno. Nehlídají mě osobně, ale hlídají si moji orgonitovou oblast, protože jim dělá paseku v jejich plánech.
    Každá nevyžádaná díra v oblačnosti jim narušuje jejich kutění, proto se tak zoufale vždy snaží hned ji "zaplácnout" chemtails nebo haarpovými beránky ...
    Občas se snaží tu otestovat, jak tato oblast reaguje na umělé bouřky - od mého giftingu ale reaguje málo (:-))), žádné velké škody jsme tu od té doby neměli!!! To si povídají i lidé na ulici, že se nám extrémy počasí vyhýbají!
    Mě osobně si taky hlídají, to se neboj, ale ne bouřkama (:-)))

    OdpovědětVymazat
  10. Použil som druhú fotografiu v tomto článku a zgeoreferencoval ju tak, aby sedela k mape ČR, ktorú som našiel na nete. Výsledok som nahral na web aby ste si mohli pozrieť, kde sa tieto diery v oblačnosti nachádzajú: http://www.ulozto.sk/10876882/orgonetu-1-rar

    Obr. 1: to aby ste videli, ako som vyznačil okraje dier pre normálnu mapu.
    Obr. 2 a 3: diery premietnuté na mapu ČR.

    Môj záver:

    ako som sa domnieval na začiatku, ide o kopce vystupujúce nad nízku oblačnosť. Tá veľká diera na juhu je Šumava a trebárs ten malý päťuholník severne od konca VN Lipno I (obr. 3) je kopec Kaliště pri Lipne nad Vltavou.

    Čo sa týka vojenského priestoru Boletice, nie je nad ním žiadna diera, na obr. 3 vidno, že diera je SZ od Českého Krumlova, kde sa nachádza CHKO Blanský les.

    VP Brdy a Dupovské vrchy sedia na diery, ale to je preto, že sú tam kopce vystupujúce nad okolitú oblačnosť.

    A preto tá "deka" kopíruje vaše hranice - máte tam (relatívne) vysoké hory.

    OdpovědětVymazat
  11. ... pred chvíľou som čítala na seznam.cz.
    P. Honsová je skeptická, i když by mohly být teploty cez víkend v česku okolo 17, ak neprejdú nízke inverzné podmienky, bude cca 7-11. Páni tá tomu rozumie.
    Ak "podmienky" ktosi miluje, trebalo by mu dať šancu aspoň na rok ísť bývať na Sibír, alebo ho rovno vystreliť samozrejme s láskou do.., ehm...
    no tam hore do tých mračien.
    Bo :-D

    OdpovědětVymazat
  12. Včera jsem poslala nahoru 10 l a jsem od Tebe nedaleko. 7l z toho bylo vyvařených. Malinko se mi prosvětlilo nad hlavou, ale na to obrovské nasazení to teda fakt není výsledek jako jindy.
    Dnes už 16 l ráno v 7.15hod rozlitých. Výsledek vidíš. :-(

    OdpovědětVymazat
  13. jestli nekdo vi,proc zrovna ceska kotlina je tou dekou zahalena pekne podel hranic,viz snimky zde i v jednom dilu Skudcu,at to prosim objasni.jsme JIM zrovna my cesi necim nebezpecni?mame snad nejakej potencial,kvuli kterymu tohle vsechno je a my se nemame treba skrze slunce nejak probudit?mozna placam,ale nemozny nejni nic ;) preji hezky den

    OdpovědětVymazat
  14. Hele přátelé, co píší Novinky! Neuděláme si hezký víkend??? Zajímalo by mně, kolik stupňů by bez té deky doopravdy bylo, když slibují 17!!?

    Novinky.cz 4.11.:Pokud se o víkendu vyjasní, bude až 17 stupňů!
    Přestože by měl nadcházející víkend přinést na některých místech České republiky teplotní rekordy, většina země zůstane v sobotu i v neděli zahalena nízkou inverzní oblačností. Tam, kde se vyjasní, ovšem předpověď slibuje až 17 stupňů, což by byl rekord od roku 1948.

    Pojďte zaoctovat hromadně! :-)
    Dám 20l octa každé ráno! 400,-Kč za slunečný víkend a pokus, co společně v tuhle chvíli dokážeme! Přidáte se?:-)

    OdpovědětVymazat
  15. Slezsko: a nás nechali být, děkuji, a měli jsme nádherně modré nebe bez aktivity. 2. a 3. listopadu krom 2 letadel se slabým tahem nelítali vůbec. Pro svůj kraj jsem byla sice ráda, ale co už mám odpozorováno, že když je u nás klid..tak je někde něco extrémního. Na dnešek 4.11. v noci, kolem 1 hodiny, kdy byla ještě krásná jasná noční obloha se s letadly roztrhl pytel. No a dneska je nad náma pečlivě pevná plazmová oblačnost.. Mám naději, že trošku zaprší, tak prozatím neoctuji. Leda že bych dala tu menší dávku a způsobila tím menší mrholení jako Orgonet... ;) No, eště nemám odzkoušeno. Před pár lety jsem se na jedné dovolené v Chorvatsku naučila vidět Orgon, tu energii, co nás obklopuje. Tenkrát jsme tomu říkaly Andílci. Nutnost zaoctování podřizuji tomu, jak rychle se ta energie hýbe. Teď jsem koukla... ještě je čiperná ...je ji dobře ♥

    OdpovědětVymazat
  16. Doupovské hory...již jsem zaregistroval, že tam musejí něco mít, občas se stává, že tím směrem tahají oblačnost ze západu a jihojihozápadu naráz. Pak se můžeme divit, že se větry při zemí honí ani neví kudy mají. I podél silnice č.6 okolo DH je možné zerigistrovat zvýšený počet radarů.
    Namur

    OdpovědětVymazat
  17. Naši vesnici se taky vyhýbají šílené bouřky. Ale úplně divně.Párkrát letos se na nás jasně řítila, všichni z ulice jsme začli zběsile vše sklízet. A najednou pár "metrů" před náma během minuty frk a byla jinde a nad náma modré nebe. A my všichni vesničani s otevřenou pusou hleděli... co to jako bylo!?

    OdpovědětVymazat
  18. a nebo ze by to proste byli hory? ale pozor, ty hory na tebe taky nastrazili!

    OdpovědětVymazat
  19. Přesně, pánové a dámy !!! Mají v tom prsty ty vojenské prostory alias újezdy (zde konkrétně Doupov-Svatobor, Brdy-Strašicko, Boletice-Boletice/Polná, Dědice na Moravě a v Rakousku vojen.prostor Allensteig ve Waldviertelu). Překvapením je rozsáhlá díra nad oblastí CHKO Velký Blaník nedaleko Vlašimi, a táhne se směrem na Benešovsko a Neveklovsko (býv.vojenský prostor) až pod Prahu. Dále je díra nad býv.vojenským polygonem Libá u Chebu. Dále pak jsou díry v oblasti Č.Krumlova (vysílač s vojenskou věží Kleť), vysílač nad Vyšším Brodem, vysílač nad Frymburkem, vojenská věž Sv.Tomáš, vysílač Svéráz, vysílač Poluška, vysílač ve Slepičích horách u Kaplice, hraniční kopce (vysílač) CHKO Novohradské hory a jižní cíp CHKO Třeboňsko. Dále je díra v ajťácké oblasti H.Králové, Pardubice, Chrudim, Vysoké Mýto.

    V Rakousku pak velká díra nad Lincem (elektrárna a nový mohutný vysílač nad ním na kopci), pokračující západně k elektrárně Ottensheim-Wilhering až k Eferdingu (letiště).Vysílač v okolí rakouského Zwettl-u a Rastenfeld-u a dole pod ním zřejmě vysílač na některém z kopců Fishwaldu. Zapichovali též "vidličky" severně od Vídně, kolem níž je skrumáž několika elektráren. A též směrem od Vídně na slovenskou rafinerii Malacky v blízkosti dalších rakouských elektráren.

    Dále zřejmě nesmíme opomíjet trasy dálnic s lesy antén. Taková je v bezoblačném koridoru na bavorské straně od Pasova (v jeho katastru jsou dokonce 4 velké vodní elektrárny!) na Deggendorf a Řezno(Regensburg). Kus nad Pasovem pod dálnicí je další letiště ve Vilshofenu. Výše pak k českým hranicím další elektrárna u Freyungu a v okolí 4 velké vysílače.

    Jak to tak vypadá, jsou zřejmě nějaká zařízení při elektrárnách, vysílače na kopcích a podél dálnic, a také radary ve vojenských újezdech nějakým způsobem záhadně zapojovány nebo propojovány do činnosti kolem fenoménu chemtrails a haarpů !!! Zdá se, že v tom jedou všichni (mocenské, vojenské a vládní struktury států aliance NATO a EU) !!!

    Apropo, před chvilkou se ta "deka" začala rychle rozpouštět na olověně šedivé obláčky až oblaky, a rychle jsou směrovány na sever až severovýchod. Nad nimi vysoko je stříbřitě bílá oblačnost šmouhovitě rozmazaná po obloze v dlouhých hustých pruzích. Takže se haarpovalo asi šíleně neskutečným způsobem. Vůbec bych se nedivil, kdyby se jednalo o nějaké haarpovací kanály, jak tady někdo z diskutujících poznamenal.

    Možná, že to mohla být i zkouška válečného využití nebo nějaká vojenská podpora pro právě rozjížděné pozemní války NATO/OSN v Lybii, na Středním Východě a ve Střední Asii...

    OdpovědětVymazat
  20. Prooctováno na okr.ČB! Zahlídl jsi slunce? Rychle k tomu ale nasunou tu nízkou oblačnost. Už 3x od rána bylo skoro hotovo a najednou rychlý mraky jako poklop. Už jednou mi to tak přišlo-stená situace-deka jako dnes.Takže jsem dosáhla opaku- prooctováno bylo po okrajích té "poklice", kterou mi ten otvor zalepili. Je to možné? Asi nezveřejňuj, jen reaguju na Tvůj včerejší pokus, abys věděl, že makám taky:-) A taky nechci odradi další octaře. Ten násun mraků do vyoctované díry je rychlá akce.

    OdpovědětVymazat
  21. Jsem pro víkendovou hromadnou akci. V kaflandu jsem nakoupil 5litráky, takže aspoň za mne a pár okolo - Vysočina jde do toho.
    Michal

    OdpovědětVymazat
  22. To 4.11. 11:31

    Neplácáte, neplácáte, je to tak, jsme jim nebezpeční a to VELMI!!!

    OdpovědětVymazat
  23. pro 10:31...Doupovské Hory, jsou spíše kopečky, které nejsou vyšší než 600 metrů. Ještě jsem je neviděl, aby vykukovali nad deku, a to tady bydlím už několik 10.let. Kopírují naši kotlinu souhlasím, ale opět jen částečně, proto jsem psal, kdo tu hranici zná. Hranice je pod severní svahem kopců a dělí ji potok. A věř, dnes jsem to i fotil, je dost zvláštní kde to končí.... . Kromě toho, není to souvislá hradba kopců.....
    Namur

    OdpovědětVymazat
  24. Haló tady Chebsko! Těší mne díra, kterou dělá chembuster v mém kraji. Potvrzuje se mi to neustále, ve dnech, kdy trvá jinde inverze, si několik vesnic užívá svého slunce...
    Lidi. Octování je samozřejmě efektivní, ale postavte si Chembuster. Stačí pár TBček do kýble s vodou, do kterýho strčíte pár trubek izolovanejch od vody v kýblu izolepou... a pak octujte.

    OdpovědětVymazat
  25. Více nezávislých zdrojů naznačuje, že česko má v duchovní oblasti něco vyjímečného, a mohlo by to tak být, že se snaží zakrýt slunce, které je známo, že dokáže zintenzivňovat schopnost jedinců být všeobecně vědomější.
    Ale raději bych se na to nespoléhal a pracoval naplno vnitřně na sobě :)

    Akci, že se lidi domluví a v jeden okamžik nějak nabudí/zesílí orgonitová zařízení, jsem už navrhoval, ale nesetkalo se to u ostřílených orgoňáků s kladným ohlasem. Asi měli nějaký dobrý důvod.

    OdpovědětVymazat
  26. vzal jsem ty 2 fotky, překryl a je to stejné... není možný aby si to udrželo takovou dobu takový ke všemu téměř geometrický tvar... kdo se takovýmto věcem směje, je hodně sebejistý hlupák. 7 000 000 000... to číslo mi stačí k tomu, abych začal přemýšlet...

    OdpovědětVymazat
  27. podívejte, jak se snaží na osud.biz za každou cenu shodit orgoneta :)
    když vyjde nějaký jeho článek, hned to zkusí nějak shodit
    ale tentokrát trochu přestřelili

    prý srdce... pokud toto je srdce, tak srdce je každej druhej mrak :)))
    http://www.osud.biz/priroda/srdce/

    OdpovědětVymazat
  28. to 4. listopadu 2011 21:28 :

    o zadnym takovym navrhu jsem necet (na orgo.cz) mam pocit ze by to ty lidi mohlo oslovit,konkretne ja a dalsi bysme do toho urcite sli.kdyz bych vyndal ven desitky kilogramu orgonitu co mam doma,rozestavel do formaci podle posvatny geometrie vzorcu tvoreni,pak z nekterych udelal indukcni chembustery jak tu psal nekdo v prispevku z 21:06,tak by to nejak bejt videt melo

    OdpovědětVymazat
  29. jen doplnim,ze tech tb v kybli s vodou by melo bejt aspon 10-15,trubky nejlepe medene,kdyz nejsou tak aspon hlinik nebo Fe(fe klidne pozink,vid kozmo?;) ).

    OdpovědětVymazat
  30. Se nediv. Máme slavné dějiny, slavné rodáky, slavné a silné světce a světice, mnoho převzácných relikvií (sv.Maur je jenom jeden, a my ho máme na hradě v Bečově n.Teplou), spousty megalitických, esoterických, okultních a architektonických staveb, zvláštní a jedinečné geologické složení české kotliny. Prostě jsme na tak malém prostoru nabytí takovými energiemi a kontinuuem, jaké nikdo na světě nemá !!! To si např. velmi dobře uvědomoval říšský protektor Heydrich, a pojal úmysl toto zničit. Jak ale víme z historie, každý, kdo chtěl zničit České země a jejich obyvatele, se zlou se potázal !!! Jsme pod vyšší ochranou, a to nám má ukazovat, že se nemáme bát hájit Pravdu, Lásku a Spravedlnost proti Lži, Nenávisti a Chamtivosti !!!

    OdpovědětVymazat
  31. Neznáte někdo, jak sestavit orgonomet podle rakouského vědce Wilhelma Reicha (podobný svou technickou a intelektuální vyjímečností jako byl Nikola Tesla) ? Také je to soustava dlouhých trubek (vypadá to trochu jako raketomet)napojených na hadice s protékající vodou. A směry protékající vody se v těch hadicích střídají, čímž je dosaženo působení a efektu rozhánění oblačnosti, nebo naopak shlukování oblačnosti za účelem spuštění deště. Když se tím orgonometem namíří jako dělem na určitou oblačnost, za chvíli se začne rozpouštět až zůstane jen nám dobře známé azůro se slunečním svitem. Ty orgonomety tak mít, tak jim ty deky "sestřílíme" ajncvaj.

    OdpovědětVymazat
  32. Monach Kozmo, můžeš se mi, prosím, ozvat? Jsem také z Chebska. Mail: mi5555@centrum.cz. Děkuji

    OdpovědětVymazat
  33. Téměř stejnou situaci (viz odkaz na foto) jsem tady v okolí CK viděl asi před měsícem. Zvláště upozorňuji na tu spodní chemosíť z černých chemostop, která doplňuje tu vrchní bílou !!! Přesně to samé bylo i tady !!! Jedná se snad o nějaký binární systém ???!!!

    http://www.flickr.com/photos/ongoingwow/6313030895/

    OdpovědětVymazat
  34. No když už tady někdo začal...prosím je tu někdo z Karlovarska?...rád bych s někým podnikl koordinované akce proti terorismrakům.... Díky !!
    Namur

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.