5. listopadu 2011

Americký ministr Farrakhan veřejně napadl média

Ještě jednou zdravím OrgoNeta,
a přikládám odkaz na toto video s vloženými českými titulky  : http://www.osud.cz/ministr-farrakhan-media-proste-nejsou-svobodna-mlci-o-dulezitych-tematech. Myslím, že by se o tom mělo dozvědět co nejvíc lidí, jak se v Americe spojují proti globalismu už i významní veřejně činní islamisté s ostatními lidmi pod jediný prapor vznikající celoplanetární revoluce !!!  Už to nezastaví, už ani války jim nepomohou satana usadit na trůn NWO !!!

Hezký večer a zase někdy v éteru

Čtenář z CK

9 komentářů:

  1. " Otec Kuráž " je tu s nami, buďme s ním.
    Tak si prajem aby sa naočkovali aj všetci blogeri sveta!!! a netajili toľko svoje totožnosti tu na blogu.
    What do you think ?
    Hi

    OdpovědětVymazat
  2. A je mi jedno, že je islamista !!! Mluví pravdu, s odvahou, neotřesitelnou vírou, s rozvahou a s rozumem !!! Všimli jste si toho natáčecího štábu, jak se ve všech hnulo svědomí, že nevěděli, co s tím náhlým neznámým pocitem dělat ?! Více a více takových duchů, ať je mezi námi, a svět se změní k nepoznání (v tom pozitivním, samozřejmě :) ) !!!

    OdpovědětVymazat
  3. Mám tip, až k vám domů (nebo vy k nim) budou chtít přijít pojišťováci, řekněte jim o haarpu, těchto stránkách, docela je to zajímá, když se dozvídají o možných pojišťovacích podvodech kvůli zbytečnému vyplácení jejich peněz za přírodní kalamity, už je informuji.

    OdpovědětVymazat
  4. Každý, ať se rozhodne sám, zda bude anonymní či sám za sebe!
    Stále nevíme zcela jasně s čím zápasíme, kdo je náš protihráč!
    Lidi lze zastrašit, rozdělit, izolovat, případně i likvidovat. Věřím, že to spěje k probuzení a osvícení celého lidstava, ale není v zájmu svobody, aby lidi byli označeni a polapitelní. Jistá míra anonymity je třeba, pokud jsou na lidstvo aplikovány totalitní a korporátní metody, kerým je člověk i život lhostejný. Ti, co dávají kůži na trh si zaslouží úctu. Ti, co jsou v anonymitě by měli zachovávat kulturu chování a vyjadřování a zde se to celkem daří, pokud to ovšem není práce OrgoNeta, který ty příliš nekulturní příspěvky vyřadí :-))
    Pokud bychom se všichni do jednoho postavili svým vlastním tělem a svým vlastním jménem za osvícený, harmonický a moudrý svět, pak není co řešit a nikdo se nemusí v anonymitě ukrývat. Ale jděme zatím každý svou cestou a jednejme sami za sebe podle toho, jak to sami cítíme!
    Také mi tento nový "Martin Luther King" udělal radost! :-))
    Ota

    OdpovědětVymazat
  5. Ten nadpis je zavádějící: v tomto kontextu se slovo "minister" nepřekládá jako "ministr", ale jako "pastor" nebo "duchovní". Protože, pokud se nemýlím, Louis Farakhan není v Obamově vládě, ale je to kazatel (jaké církve si už nepamatuju).

    LK

    OdpovědětVymazat
  6. Na sklonku minulého týdne se na internetu objevilo další video vyvolávající vášnivé diskuse o narůstajícím egoismu a lhostejnosti v čínské veřejnosti. Ve městě Čcheng-tu v provincii S'-čchuan skočila zoufalá žena ze silničního mostu doprostřed čtyřproudé silnice, motoristé si jí vůbec nevšímali, objížděli jí a ještě na ni, umírající, houkali, aby se klidila z cesty. A někteří na ni dokonce z aut cynicky pokřikovali, že když se chce zabít, že jim kvůli tomu nemá skákat do cesty !!!

    Událost se stala jen necelé tři týdny po zveřejnění videa ze západu Číny, kde řidič nákladního auta narazil do pětiletého chlapce. Když si uvědomil, co se stalo, najel na těžce zraněného chlapce předním levým kolem, a zůstal tak stát na jeho těle, aby se ujistil, že je chlapec skutečně mrtvý. To proto, aby nemusel platit za jeho léčení, protože by ho to vyšlo daleko dráže, než odškodnění za smrt !!!

    Týden předtím na jiném místě v Číně přejela dodávka dvouleté děvčátko. Množství kolemjdoucích lidí i projíždějících motorek, kol a aut pak dítě krvácející na ulici ignorovalo, až je přejelo další vozidlo. Nakonec přeci jenom někdo zavolal záchranku, ale dítě po převozu do nemocnice zemřelo.

    Všechny 3 události můžete také shlédnout (vč.rozsáhlejšího textu) na videích zde : http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/249810-zena-skocila-z-mostu-na-silnici-ridici-ji-jen-objizdeli.html.

    Uvádím vše proto, abyste si nemysleli, že to lhostejné svinstvo k bližnímu je jenom česká specialita. Ve světě jsou ještě horší lidi !!! A hlavně tam, kde bují falešná prosperita mas a bezohledný mamon boháčů, a k takovým oblastem se dnes Čína počítá zcela jistě !!! Samotní vládnoucí soudruzi si s tím neví rady !!!

    OdpovědětVymazat
  7. Tak, je to možné, že šlo o islámského pastora. To však nic nemění na jeho všestranných kvalitách. Nikdo mu nesaháme ani po kotníky !!! Takových mužů je světu třeba mnohem více !!! Proti pravému islámu totiž, ani proti pravé židovské víře nic nemám. Ale proti sprostým mocenským ideologickým naukám a dogmatům z nich (šaría a kabbala) mám velmi mnoho výhrad, a rozhodně bych je nikdy nepodporoval !!!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.