14. listopadu 2011

Lavina informací a odhalení se valí odevšad

Vezeme se na obrovské vlně přibývajících informací a odhalení.
Vy, čtenáři, mě důkladně (a stále důkladněji) zásobujete svými objevy (za dnešek vyvěšuju rekordních 11 příspěvků - a to není všechno - kdyby to měl člověk jenom přečíst ...)
Je zajímavé, že téměř všechno, co mi pošlete, má vysokou úroveň a souzní z duchem tohoto blogu. (:-)))
Když už mám vaši důvěru, že vaše informace zveřejním, snažím se ji nezklamat, ale občas nestíhám - přece jenom mám i jinou práci.
Takže, moje metoda je chaotická a nárazová, podle "pauz" ve své práci - nejprve to, co nevyžaduje žádný editorský zásah (ty mám nejradši), a pak to, co se mi zdá složitější či nedodělané ... a z této kategorie mi může něco uniknout.
Když mám třeba čtvrthodinku, tak si řeknu, teď stihnu pustit komentáře - teď vyvěsit tohle krátké (musím si to taky přečíst a sem tam i ověřit nebo dohledat zdroje) - tohle je moc dlouhé - to nestihnu ...
Zkrátka, můj den by potřeboval více hodin ...
Tak opět prosím o strpení, že něco zůstává pozadu nebo se zapomene.
Kdybyste mi chtěli pomoc, zkuste sami vyvěsit své příspěvky na Orgonet Team ...
Nebo, pokud jde víceméně jen o odkazy na videa, dát je do komentáře ... to mnozí stejně děláte.
Tak se mějte a bádejte dál, mě to pořád baví a budu se snažit ...
Zdraví Orgonet

8 komentářů:

  1. Každotýdení komentář - zprávy z poza opony: http://kauilapele.wordpress.com/2011/11/14/benjamin-fulford-11-15-11-the-cabalists-struggle-in-vain-to-stop-the-new-financial-system-the-global-human-awakening-will-not-be-stopped/ (anglicky).
    Original zde http://benjaminfulford.net/2011/11/15/the-cabalists-struggle-in-vain-to-stop-the-new-financial-system/ - zde je pouze anotace, zbytek je přístupný pouze pro členy.

    Stačí si přeložit highlights.
    Martin

    OdpovědětVymazat
  2. Orgonete, vstoupila jsem na tvé stránky teprve nedávno, ale moc se mi tu líbí. A navíc to tu dýchá optimismem, což se o jiných stránkách(které se snaží informovat o pravdě kolem nás a v nás) poslední dobou říci nedá. Jen tak dál, přesto že se nás snaží válcovat, my se nedáme :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Chci se jen zeptat. Máte někdo také takový divný pocit z toho, že se náhle objevila v ovzduší radioaktivita?
    A máte někdo také pocit, že by to mohlo souviset s neustálým práškováním ?

    OdpovědětVymazat
  4. no na osudu.biz se objevil clanek, ktery chtel udajny cizinec, pisici super cestinou, za kterou bych se i ja vubec nestydel, poslat zde, na Orgonet, neni ČECH a tudiz postrada ceskeho vzdelani, no to je ale pitomec, on si mysli, ze jsme opravdu tak hloupi? sebe lepsi prekladač by mu takovou super češtinu nevysmolil, jelikoz mam ban na osudu, tak tam nemohu reagovat skutecnosti, ze je to opet vyplod nejakeho dezinformatora, zajimala by mne jeho IP. Orgonete, drz se, jsem rad, ze jsi.
    boban

    OdpovědětVymazat
  5. ... i tak držíme palce a těšíme se na další články.

    Ps: koukam že Orgonet "zaanonimizoval".:-))

    N.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Orgonete,
    No,más toho dost na bedrech,tak Ti preji hodne zdaru a hlavne energie k dalsí cinnosti.A samozrejme casu.Nedelás to zbytecne,je to prospesné dílo,co delas.
    Preji hezkej den.G.J.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj ORGO,nedivim se ze to nestihas,je toho cim dal tim vic a denne pribyva dalsich novych diskuteru,za chvili tu bude tolik lidi ze to bude vypadat jak v Cine(hihihi),mozna by mohl pomoct nekdo nasemu Orgonetovy se spravou blogu,ja bych mile rad ale pocitacum moc nerozumim,preju hodne uspechu a PEACE -Ludva

    OdpovědětVymazat
  8. ad radioktivita: nemám z toho špatný pocit. Pokud je Země v nyní intenzivně ovlivňována energeticky z vesmíru (energie od koho, od čeho..) je to zřejmě důsledek. To je můj názor. Co se týče plánováného vpádu na Irán, resp. hrození atomovými zbraněmi, věřím tomu, jak píše Matthew (v zatím nepřeložené druhé části na tento měsíc), lidstvu už nebude povoleno použít jaderné zbraně. Věřím tomu bezvýhradně. A, viz informace z textů Matthewa B, viz informace z článků a knih Stevena Greera o případech, kdy byly jaderné hlavice deaktivovány a mimo kontrolu US army a tuším i britské C, je nutno vytvářet příznivé obrazy budoucnosti a nikoliv negativitu a strach.
    Martin

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.