4. listopadu 2011

Vzdouvání Atlantiku

Dosud jsme nesledovali, jak se technologické klimatické zásahy projevují v oceánech.
Miravi má animaci, kde ukazuje "vzdouvání oceánů". Klikněte na obrázek, uvidíte ji.
Není zajímavé, že impulzy k vzdouvání Atlantiku vycházejí někde z Labradorského poloostova, poměrně pravidelně za sebou? A to včera byly ještě větší ...

P. S. Huráá, už vím jak vkládat animace, to bude dobré zpestření. Je to úplně jednoduché (:-)))

16 komentářů:

  1. Neviem kam to dať, tak to dám sem. / prepáčte/
    Výňatok:

    Blížící se asteroid způsobí nejen tmu

    Zajímavé události do sebe zapadají v pohnuté době, ve které sami žijeme.
    Víme o nich z hlavních médií?
    Nejspíše dost těžko...
    Jak je v názvu článku uvedeno, asteroid způsobí na velké části planety tmu.
    Ne tedy přímo on sám, nýbrž shoda několika zajímavých „náhod“.
    Na dny 8. a 9. listopadu bylo totiž vyhlášeno první pohotovostní cvičení celonárodního bezpečnostního systému USA a dojde k totálnímu odpojení VEŠKERÝCH sítí.
    Vzpomínáme na článek o tlačítku, které bude schopné doslova vše vypnout a bude umístěno na stole prezidenta Obamy pro případ „teroristického útoku“– viz článek tlačítko Kill Switch?
    Tak už je to tady.
    Na shodně probíhající dny (9 a 10. listopadu 2011) je plánováno Mezivládní oceánografickou komisí (součást UNESCO) další souběžné „cvičení“ – tedy další hypotetický faktor ohrožení a tím je blížící se vlna tsunami z Pacifiku – Tichý oceán – vyvolaná silným zemětřesením.
    Cvičení začíná dne 9.11., zhruba 12 hodin po průletu asteroidu, jméno cvičení má příznačný název „Pacifická vlna 11“ (srovnej paralelu s útoky 11. září či linkou 911).
    Celý článok : http://www.jinestranky.cz/clanky/doporuceni--vzdelavani--vyzvy/blizici-se-asteroid-zpusobi-nejen-tmu.html

    OdpovědětVymazat
  2. A na pondělí 7.11.2011 ve 14:00 hod. je ukončen ten iluminátský odpočet, který běží už asi od r.1985(nebo 1995 ?) !!! Že by nějaká souvislost ???!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Takže UssA klimateroristi provedou další 9/11 ve formě megatsunami, aby mohli označit za původce koho ? Ahmanídežáda z Íránu nebo někoho dalšího z té oblasti ? A vydírat tak znova Američany k souhlasu k vedení dalších válek proti "teroristům" ze severní Afriky, Středního Východu a Střední Asie ???!!!
    No, fuj, velebnosti, už bych zasejc bli.a !!!

    OdpovědětVymazat
  4. Omlouvám se za chybičky (viz anonym 4.11.2011 21:20). Konec odpočtu je k datu 7.12.2011, a jeho začátek pro rok 1995.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to jsem zvědavý! To by odpovídalo tvrzení jedné bývalé sekretářky vysoce postaveného člena Illuminátů. V roce 1979 na vlastní oči viděla jak se budou vyvíjet světové události cca 25 let dopředu. Na fotkách a komentářích. Když se zeptala co to jako má být, odpověď zněla:" terororisti, Irák, Afganistán, Libye, pak asteroidy a na konec invaze ET. Ale všechno to bude jeden velikej podvod!" Řekl s hurónským smíchem její šéf.
    Je to z dokumentu, který zde byl vyvěšen z projektu "Odhalení." 11/9/11 - 9/11/01...hmm hmm hmm...
    Namur

    OdpovědětVymazat
  6. Iluminátský odpočet je stanoven na 7. prosince 2011 tzn za měsíc a dva dny. je to tady: http://www.illuminati.org
    objěví se černá stránka a klávesová kombinace (vybrat vše) cmd+a nebo pro woknaře ctrl+a se ovjeví v levém horním rohu odpočet. A tohle se objeví po doběhu timeru : innerHTML=\"Sorry, you are too late.\"`#H#var
    Maně mi vyvstalo takové zapomenuté prohlášená madam Růžičkové tělnaté herečky než umřela. Řekla, že češi budou mít moře u hranic. Ona, že se toho nedožije a my prý ano.

    OdpovědětVymazat
  7. Vyborny postrech,my se tu zajimame jen o mraky a kolem nas se deje spousta hroznych veci

    OdpovědětVymazat
  8. Včera jsem z ničeho nic kolegům v práci řekl, ať jsou 9.11. připraveni na ledacos, že se mi to datum nějak nelíbí. Prostě najednou přišla tato myšlenka a bylo to venku. Snad jsem tak jen zaznamenal myšlenku někoho jiného. I když ta cvičení jsou podezřelá... 19.dubna 1995 explodovala budova Murrah v Oklahomě, když protiteroristické oddělení provádělo cvičení se zaměřením na bombu v budově, NORAD cvičení 11.9.2001, na 7. července 2005 bylo v Lonýně naplánováno cvičení, které mělo za úkol simulovat výbuchy v metru přibližně ve stejný čas a na stejném místě, kde skutečně došlo k explozím, Utøya 22.července 2011, norská policie provedla v ten den cvičení prakticky stejného scénáře. To pak člověku nemá ledacos vrtat hlavou :-/

    OdpovědětVymazat
  9. Pokud v rámci očekávaných klimatických katastrof v letech 2012 - 2020 budou poklesy kontinentů a zdvihy mořského dna skutečností, předpokládá se zvýšení oceánských hladin o 80 m. Jak bude potom vypadat mapa světa je velmi podrobně vyznačeno na této mapě(http://www.youtube.com/watch?v=UQumsIh0IOc&feature=related). V tom případě paní Helena Růžičková může mít pravdu, že budeme mít moře na dohled u severních hranic, když kolem poloviny Polska bude utopené v moři !!! Možná, že budeme muset dokonce v Hřensku stavět gigantický val/stěnu, aby se moře nevlilo do Čech a neudělalo z něho jedno obrovské jezero obklopené už jen pohraničními horami...

    OdpovědětVymazat
  10. ONI ti pitomci klimaterorističtí chtějí za každou cenu uskutečnit Collaps/Apokalypsu dle jejich scénáře, který přivede násilím, destrukcemi a ničením svět k Novému světovému řádu (NWO). Vůbec bych se proto nedivil, kdyby iniciovali sérii zemětřesení, výbuchů sopek a vln tsunami po celém světě nebo alespoň v oblastech, kde má dojít k těm ohlášeným cvičením. Je otázkou, zda ta cvičení budou jenom jako nebo naostro se vším všudy !!!

    OdpovědětVymazat
  11. Možno je vzdouvání oceánu předzvěst vytvorenia
    pevniny. Že by Atlantída ?

    Bo

    OdpovědětVymazat
  12. S tím vyzdvihováním pevnin z moře mě to už taky napadlo !

    OdpovědětVymazat
  13. Protože se např.potápějí indonéské a japonské ostrovy do moře,a nám média lžou, že jsou to jenom povodně !!!

    OdpovědětVymazat
  14. Dnešní zprávy o Bangoku..záplavy, město nejspíš zmizí stejně časem pod vodou....

    OdpovědětVymazat
  15. Protože ti hajzlíci klimoušští těžce podráždili svými atomovými střelnicemi a následně činností haarpů a možná dalšími utajovanými technologiemi celou jihozápadní až severozápadní oblast tzv.Ohňového kruhu, kde se bezprostředně Indonésie a Japonsko nacházejí. Japonsko je trestáno už víme za co, ale v případě Indonésie mi to poněkud uniká !!! Mám tak maně v paměti, že snad odpírali američanům nějaké požadavky ze strany amerického námořnictva v indonéských výsostných vodách. Zda to měla být nějaká základna nebo snad zřízení vojenského námořního koridoru s absolutním zákazem plavby civilních lodí pod hrozbou napadení (to je např.jeden z důvodů, proč, amíci chtějí napadnout Pákistán !), už fakt nevím...

    OdpovědětVymazat
  16. Nepatrilo k proroctvám Edgara Cayceho aj niečo o zdvihnutí sa Atlantídy z morského dna?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.